- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
Ebben az esetben még nagyobb respect, mert én ilyeneket soha nem tudnék.
Szvsz grafikusok sem csinálnák jobban. -
SSJPeter
őstag
Kérdezhetek valamit?
Már régóta meg akartam kérdezni.
Ahhoz, hogy valaki ilyen arcképeket tudjon csinálni, mint itt a "hivatásos arcképgyárosok" vagy ez a kolléga aki (kettővel) a HSZ-em feletti arcképet csinálta, grafikus végzettségű egyénnek kell lenni vagy "csak" a photoshop programot kell tudni jól használni?
Tehetség mindenképpen szükséges hozzá az nem kétséges, de "végzettségileg", akár csak érintőlegesen is ezen a pályán mozogtok?
Vagy csak szerettek rajzolni?
Világosítsatok már "meg" légyszi, mert érdekelne a válasz.Egyébként tényleg nagyon jók vagytok mindannyian, le a kalappal.
-
SSJPeter
őstag
Hát igen, a szabályok tényleg nagyon durván megváltoztak, nagyon helyesen!
Én azt nem értem, hogy ilyeneket egyáltalán hogy lehetett régen, és semmi bajom nincs a gazdájával, nem is tudom, ki Ő, meg nem is az Ő hibája, csak furcsa látni egy ilyen képet az újakkal összehasonlítva.
Ez nekem gyakorlatilag egy fényképnek tűnik...persze szerintem sem lehet/kell már ezen utólag változtatni.Ez nagyon OFF volt, bocsánat.
Ha nem fér el, töröljétek a posztot.
-
SSJPeter
őstag
Én is köszönök szépen mindent Petersonnak mégegyszer.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Peterson_ #4711 üzenetére
Köszönöm szépen, elnézést kérek a türelmetlenségemért.
Sajnos, szokásom.Nagyon jól megcsináltad, nagyon jól néz ki, nagyon tetszik.
Nagyon köszönöm a munkádat.
Amúgy ez Saito Hajime a Rurouni Kenshin anime sorozatból, nem hinném, hogy Magyarországon sokan ismerik, én sem találtam a foglaltak között.
Akkor a következő lépés, hogy belinkelem az engedélyt és a képet ebbe a topicba, ugye?
-
SSJPeter
őstag
Sziasztok!
Arckép ügyben szeretnék egyelőre csak puhatolózni, hogy az ezen a képen középen látható fejből, gallértól felfele vagy a gallérral együtt lehetne arckép?
Változtatás nélkül lenne a legjobb, mármint a kicsinyítésen kívül.
Az egyik hajszál kicsit belelóg a másik képbe, de gondolom azt ki lehetne retusálni.
Nagyobb képet ebből sajnos még nem találtam, de mivel már eleve rajzolt képről van szó remélem elég nagy, vagy nem?
Ha kicsi, akkor még keresgélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest