Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
-
Habugi
addikt
Elnézést akkor félreértettetelek, ez nem volt világos!
15sec Google keresés volt a felső denevér pakk, kizárólag szemléltetés céljából szedtem össze őket (nyilván lehet sokkal pofásabbakat is találni..), továbbá tisztázandó egyik-másik nem túl "Batmanes"-e de ezek szerint nem. Frankó!
-
Habugi
addikt
Engedjük.., ugyan roppant mód érdekelne h jellegét tekintve a felső pakkból a jobb felső vagy a bal alsó mennyiben tér el pl ettől a gömbhaltól.., szimpla denevérek, 0% Batman tartalommal.
A kereső egyetlen egy találatot sem dob denevérre, mindegy hogyan állítom a szűrőt, persze lehet én bénázok el valamit.
Whysperer ugyan még nem nyilatkozott de akkor ezesetben ajánlom neki felvenni a denevér fonalat, az ugyanis denevér, nem logo és nem batman, hátha..
-
Habugi
addikt
Látom nem hűlt ki a téma, ennek örülök..
Mutatom mire gondoltam "mozgástér" alatt..:
Denevér rajzok, egy-egy jól pozicionált Batman logóval, pölö..
Aztán.., felhőre vetített variáns..:
Plussz.., akár maga a reflektor is:
A képek/rajzok egyikén shem látom Batmant magát, szóval innentől csak rugalmasság kérdése a dolog szerintem, továbbá az sem mellékes hogy Whysperer elképzeléseinek is megfelel-e ezek valamelyike.
-
Habugi
addikt
Mivel beállításra került, itt is szeretném mégegyszer megköszönni az egyéni avatart!
vond.., állati jó lett, kösz a munkádat/idődet!
-
Habugi
addikt
Értelek, de mint mondtam laikus vagyok a témában ezért kérdeztem azt amit és úgy ahogy.
Szívességnél pedig nincs olyan hogy elvárás, legalábbis nálam.Ti megmondjátok/mutatjátok mik a kompromisszumok, én pedig alkalmazkodom/elfogadom.
Ehhez mit szólsz/szóltok egyébként?
Találtam nagyobban is: [link]
Nemrég találtam, ez speciel szenzációs lenne!
Nyilván van még mit nerfelni rajta, szerintem a bal szeme is valamennyire áldozatul esne.Forrás linkesítve. -
[ Módosította: pepe091 ]
-
Habugi
addikt
Nincs tudomásom olyan browserről/add-onról vagy vírusírtóról/tűzfalról ami berhelné a dropbox "galériát".
A tévedés jogát fenntartom..A regre szólító ablakot be kell csukni, ha nem tölti be azonnal a képeket érdemes pár másodpercet várni vagy refresh.., 12db kép, nem pusztítanám emiatt az itteni tárhelyem csak ha nagyon muszáj mert sehogy sem tudod működésre bírni és/vagy másnak sem jó.
(#6014) orichalcos:
Belefutottam ebbe is igen, a linkelt képek többsége is deviantartról van mert láttam hogy szerettek ottani képekkel dolgozni. Laikusként passz, nem tudom mit lehetne kihozni belőle, szerintem elég részletszegény, ha nem lenne mellette Seven to nine.., ennél ráadásul csak kisebb lesz.
-
Habugi
addikt
Jó reggelt!
A segítségeteket ill. véleményeteket szeretném kérni.
Jogosultságot kaptam nemrég egyéni avatarhoz: [link]
A Voyager orvosi segédhologram karaktere a kiszemeltem. Mivel fényképből nem tudtok dolgozni, keresgéltem tegnap és ezeket találtam: [link]
A problémám az, hogy ezek a rajzok mimika ügyileg totál nem adják vissza amit kéne, nyersek, komolyak.
Se egy felhúzott szemöldök, sem egy szarkasztikus félmosoly se semmi.Pár olyan fotó, amik nagyjából mutatják mit is hiányolok: [link]
Persze ez igazából annak mond bármit is aki ismeri a sorozatot/karaktert.Szóval az első kérdésem az lenne, a linkelt rajzok közül melyikkel/melyekkel tudnátok dolgozni?
Ha ezek közül kéne választanom az elsővel és a hatodikkal tudnék kiegyezni.., esetleg az ötödikkel.A második azokhoz szólna akik ismerik a Voyagert, miszerint érdemes-e azon rugóznom hogy a rajzokon olyan mint egy nyers krumpli? Nem tudom melyik képből ill. mennyi munka árán lenne megoldható némi érzelmet varázsolni a kedvenc doki arcára..
A "második lépcső" topicban még nem jártam, gondoltam gyakorlatiasabb lenne itt kezdeni mert egyelőre bizonytalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest