- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Predatornak van Predator avatarja.
-
-
Ja ez sajnos ilyen. Nem mindig jön úgy össze... nehéz, mert mindenki mást lát egy karakterben, nem tudom, neked mi a fontos, mit tükröz Nuada herceg (mi az amit látsz benne, ami miatt "egyéni karakternek" szeretnéd). Ezért azt neked kell megfogalmazni és leírni az Arcképgyárosoknak, hogy rajzoláskor/átrajzoláskor mit valósítsanak meg, neked mik a fontos szempontok. Pl.: a koronája, vagy a varázsbotja (bocs nem tudom mi az amit a kezében tart
), tekintete, stb... Ha leírod, akkor lehet, hogy átrajzolják a Te forrásképedből is, mert elég régóta vársz avatarra.
De más helyében nem szeretnék nyilatkozni, mert necces átrajzolni sok meló van vele és nem biztos, hogy a végeredmény neked tetszeni fog. (ezért is mondom, hogy ezeket a szempontokat fogalmazd meg magadban aztán itt is írd le, jobban tudnak segíteni) Viszont láttam már olyat, hogy hasonlóból valaki átrajzolta és nagyon szép lett. (y) Szóval nem reménytelen az 1. Nuada -s forrásképed.
(#5402) Hintalow: "pc játék/trendi filmes karakter/sportoló" Azért ez nem csoda, hiszen itt van a legtöbb karakter lehetőség. Ezzel elég nagy tárházat fedtél le, szóval nem csodálkozom, hogy innen választják legtöbben a karakterüket.
(#5403) Skillet: De, én is így értelmezem. "Maga a karakter kerül lefoglalásra" Tehát nem a macska, hanem a Tom (mint rajzfilm figura) lesz lefoglalva.
-
Az valóban nem tegnap óta van, de meglehet oldani, csak keresni kell.
Hát ez valóban necces forráskép. Kiindulásnak viszont jó. Rajzos változatot kellene keresni. Pl.: ezt találtam. Ennél jobb forrásképet most én sem találtam, viszont ebből szvsz már meglehet csinálni. -
Azért ne add föl!
Van még sok lehetőség, pl.: nézd végig az előre elkészített, szabad arcképek listáját. -
Mondjuk batman-es változata még nincs, de a minion már foglalt.
Közbe megnéztem, jól emlékeztem, sajna már nem lehet több: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest