Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bicskás
senior tag
Bocsánatot kérek mindenkitől.
-
Bicskás
senior tag
No offense, de ez a száj hogy ment át a rostán ?
-
Bicskás
senior tag
Szervusztok, szép napot mindenkinek !
Érdeklődni szeretnék, hogy lehet e itt Facebook profilkép szerkesztést kérni ( szóljatok, ha rossz helyen járok, vagy esetleg van saját topikja ) ?
Amennyiben igen, akkor a következőt szeretnék kérni, ha megvalósítható, és nem több órás munka.
A Maszk citromsárga zakóját és kalapját ( mármint a színét ) a kutyának a kabátjára és kalapjára ha át lehet ültetni, és a kalapon a szalagot ha lehet akkor vérvörösre cserélni valamint a kalap belsejét sötét bordóra ( erről érdekelne a véleményetek, mégiscsak ti vagytok a szakértők, lehet, hogy hülyeség ), és hogy ilyen színű feje legyen mint a rajzfilm karakternek ( lime zöld ), meg ha a kutty szemébe lehetne lehelni egy kis életet meg a pipafüstbe, valamint a nyakkendőjét a kalap belsejével azonos sötétbordó színűre festeni, az inget hófehérre szeretném nyakkendő pedig lehet holland ( élénk ) narancssárga, vagy fekete, valamint nem tudom megoldható e, ilyen piciben pláne úgy, hogy látszódjon, de ha a kalap szalagjára, ami ugye vérvörös lesz ráhelyezhető lenne egy kis Harley-Davidson Logo az király lenne, mármint ha látható, és felismerhető lenne.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Bicskás
-
Bicskás
senior tag
Caindwan, a mostani varázsló témájú avatar zseniális lett, le lehet ezt foglalni amíg eljutok odáig, hogy végre saját arcképem lehessen, vagy ilyen nem létezik ?
Esetleg várható arcképvásárlási opció a jövőben a névváltás mintájára, vagy ha x idejű VIP tagságot vásárolok, akkor amellé ajándékba elérhető lesz valaha esetleg ilyen opció ?
A választ előre is köszönöm.
Üdv: Bicskás
-
Bicskás
senior tag
Érdekes amúgy a songokufóbia ( Ifjú Sátánt kerestem annó, de gondoltam ez nem úgy van, mint a többi dolog esetében, hogy más öltözetben, más korban, más arccal jöhet, nem, ha már van egy Piccolo Daimao, akkor több nem lehet, mókás… ), nyilván a sok sündisznó, amelyik mind ugyanúgy néz ki az oké, de a hatszázhatvanhatodik sisak meg a sokadik sem nem férfi sem nem nő japán anime figura elfér.
-
Bicskás
senior tag
válasz
bollokcs80 #6485 üzenetére
Nah de ez a kettő még egész normálisan néz ki.
A másik két dolog PH arcképeknél az az hogy pl neve sanyi007 a profilkép meg egy csaj, a másik meg a rengeteg sisak mindenféle játékokból ja meg a ráadás a manga vagy anime figurák, bár az még viszonylag érthető lenne ha a férfinek férfi arcképe a nőnek női arcképe lenne bár azok között a Japán rajzfilmfigurák között is egy csomó ilyen sem fű sem fa van, amiről nem tudod eldönteni, hogy férfi vagy nő.
-
Bicskás
senior tag
Szép napot kedves topiklakók !
Nem tudom lehet-e, vagy szabad-e ide írnom egyáltalán, hiszen nem vagyok, és nem is leszek jogosult, de arra gondoltam, hogy adok egy profilkép ötletet azoknak az embereknek akik a The Elder's Scrolls világának rajongói...
Sheogorath: The Deadric Prince of Madness
Cheese for everyone...
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest