- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Pitterix #6392 üzenetére
Nevezhető hobbinak, végülis elverjük az időt és pénzt nem kapunk érte.
Mi is dolgozunk, nekünk sincs időnk. Ezt nem tudják felmérni sokan. Nehéz találni egy-egy órát amikor épp ezzel szívesen foglalkozik az ember. Főleg ha munkaidőben ugyanezen programokat bámulva eltölt 8-12 órát. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Pitterix #6387 üzenetére
Ez amolyan megmutatom mit tudok videó.
Ettől jóval kevesebb PS tudás is elégséges. Tökmindegy milyen eszközöket használsz, lehet az toll és radír is (nem kell semmi maszkolás), lényeg hogy elérd a megfelelően leegyszerűsített alakot és szép kontúrokat a lekicsinyítés előtti verzión. [link]
-
Peterson_
addikt
válasz
Pitterix #6387 üzenetére
A tiéd nem, de azért kellett rajta szabni rendesen.
Én mondjuk nem is csináltam meg olyan képet, ahol csak kontúrokat húztam, valamit biztos kell rajta alakítani azon kívül is.
Az újra rajzolást úgy értettem, hogy pl egy kb teljesen alkalmatlan forrásból(kézi skicc, filmkocka, 3D render, stb) egy teljesen új kép születik, ezeket kb lehetetlen megcsinálni mindenféle toolokkal.
Egyes esetekben, ahol jól meg lehet ragadni a karaktert, érdemes ebbe beleölni azt a plusz munkát amit megkíván.
Viszont alapból ugye ez nem játszik, egész egyszerűen a kétes végeredmény miatt sem, arról nem is beszélve, hogy nagyon sok karakter eleve megtalálható a kívánalmaknak megfelelő rajzos formában is.A másikhoz:
Nyilván senki nem úgy bújik ki az anyja hasából hogy keni-vágja ezeket a dolgokat, de bele lehet jönni.
Nekem konkrétan lövésem sem volt a PS-hez, így a többiek, különösen Tamoo végtelen türelme, és hathatós segítsége kellett hozzá, hogy menjen a dolog. -
Peterson_
addikt
válasz
Pitterix #6382 üzenetére
Az elsőből szeretted volna, így annak álltam neki, csak sajnos szokás szerint a meló közbeszólt.
Többet is el akartam kezdeni, de összesen addig jutottam el velük, hogy letöltöttem a képeket
A folyamathoz, a legtöbb esetven hasonló ahoz, amit koxx is linkelt, vagy mint sok esetben előfordul, "kézzel" van meg/újra rajzolva.
Például FerNandor kolléga arcképe is ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest