Hirdetés
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Megint kristályozik a Motorola
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Most néztem, nekem engedni a rendes kártyámhoz is, de ilyet biztos nem állítanék be...
De ennél mi könnyebb van? Droidon is hitelesíteni kell magad fizetésnél. Ott nagyon nem szeretem, hogy ha csak érintem, és utána kéri be az ujjlenyomatot, mert sok terminálnál már az érintéskor elindul a folyamat, de mivel a hitelesítés még nem történt meg, ezért hibára fut, és újra kell érinteni. Ha meg be van kapcsolva az arc alapú azonosítás is, akkor sem jó, mert akkor meg (helyesen) biztonági szempontból szintén újra azonosítani kell magad, mert a 2D nem elég. Ha meg csak fp azonosítás aktív, és érintés előtt azzal feloldod a telót és úgy fizetsz, akkor meg pont annyi idő, mint a default megoldás ios-en. Még a honorra is macerásabb volt fizetni, mert azon hiába van rendes arcfelismerés, fizetésnél újra rá kell nyomni, hogy engedélyezed, még ha nem is kell újra azonosítani magad. Én még nem láttam olyan megoldást ami egyszerűbb és egyben legalább olyan biztonságos, mint az Apple Pay.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest