Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

karldergroße senior tag Igen. Én S23U-ról jöttem 16pro-ra és ami az egyik legnagyobb csalódás a sok kicsi mellett, hogy a GPS sokkal gyengébb. Ahol a Samsung beltérben is tudta, hol vagyok, ez itt reménytelen. Vannak hely alapú automatizálásaim, de nem veszi észre, hogy megérkezem valahova, ha még kint, az épület előtt nem kapcsolom be valamelyik GPS-t használó programot manuálisan, hogy érezze, hol vagyok. Tehát így az automatizálás is azonnal megszűnt automatikusnak lenni.  El tudom képzelni ezek után, hogy simán elhagyja a jelet bárhol. Mivel én nem autózom, ez a probléma velem nem fordult elő. El tudom képzelni ezek után, hogy simán elhagyja a jelet bárhol. Mivel én nem autózom, ez a probléma velem nem fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

El tudom képzelni ezek után, hogy simán elhagyja a jelet bárhol. Mivel én nem autózom, ez a probléma velem nem fordult elő.
 El tudom képzelni ezek után, hogy simán elhagyja a jelet bárhol. Mivel én nem autózom, ez a probléma velem nem fordult elő.