- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauzer
tag
válasz
karldergroße #1290 üzenetére
Hát most elkeserítettél..
Ez azért durva ilyen áron..
-
Hauzer
tag
Sziasztok! Pár hete vagyok gazdája egy 16 pro maxnak, de egyelőre nem sok az örömöm. Két kérdésem lenne. Az egyik : folyamatos gps hibával, vagy inkább nagyfokú pontatlansággal találkozott vki? Alapjában véve jól navigál , de sokszor elveszti hol vagyok, forog a kép, vagy épp át dob két utcával arrébb. A google terkep előzménye köszönő viszonyban sincs a valósággal, olyan helyeket dob fel ahol nem jártam, és kb 100km megtett távból,ből 40 et lát…a többi elvész valahol. Volt már reset többször is, de nem változik. S22 ultráról jövök és erre azért nem számítottam.
A másik kérdesem a fotók: A fotókon az árnyékok nagyon sötétek, konkrétan a fekete részek vakok..ha onnan állítok fényt, nyilván látszik minden, csak a környezet beég..Ez normális? Mert konkrétan megőrülök ettől. Nem vagyok guru , automatán lövöldözöm ,eddig is így tettem az Ultrával, és ez így marha nagy csalódás. Samu után az egyetlen pozitívum, az az üzemidő
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest