- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
Szergej0818 #521 üzenetére
Tudom miről beszélsz én is 3 hete használom az iost. Felvettem a hívást a telefonon a budson és a telefonon szólt. Aztán másnap turtam a beállításokat, mert én az a fajta vagyok mindenen végig megyek egyesével az elején többször is hátha elsiklon valamin és találtam egy beállítást nem is emlékszem rá mi volt, de automatán volt és átállítottam blre. Azóta, ha felveszek egy hívást és a fülemben van a füles (egyenlőre még a Samsung buds pro), akkor azon szólal meg a hívás
Arra jöttem rá sok minden megoldható csak máshogy kell gondolkodni. Persze egykét ficsőr nekem is hiányzik, de jó lesz ez az ioses történet.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Szergej0818 #521 üzenetére
Amiket leírtam, azok bizony hátrányok szerintem, pl egy 6.7"-es 13 ultrát kényelmesebb használni, mint a 6.1"-es 15 pro-t.(pl a kezdőképernyőre direkt rakok ki felesleges nem használt appokat, hogy az általam használt alkalmazásokat kényelmesebben eltudjam érni, mert nem lehet lentre rendezni őket.
+ így a háttérképnek is annyi.
És nem azt írom hogy rossz lenne, mert nyilván nem az, de megvannak a hátrányai bőven a másik oldallal szemben.
Én minden evő vagyok, és azt is tudom ezek amiket leírtam, az itt lakóknak nem újdonság, de azért még is leírom a tapasztalataim, hátha valaki esetleg most váltana és jó ha ezekkel tisztában van.
Ahogy más telefonok esetén is találok hibákat, azokat is megszoktam osztani.
Persze azt is látom régebbi típusoknál, hogy mennyire stabil még mindig pl 12-es széria.
És ha kivan építve az apple ökoszisztéma, akkor egy atomstabil rendszert képezhet, bár ezt nem tudom tesztelni.
Ne nyírjatok ki srácok, próbálom megszeretni továbbra isde szerintem ez sem fog tovább megmaradni, mint az összes többi márka sem tudott huzamosabb ideig.
Ez már csak az én problémám, mert minden új teló érdekel kb..
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest