- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #613 üzenetére
nálam egyértelmű a vélemény, az ios mint rendszer továbbra is sokkal jobban a kezem alá dolgozik, viszont már a pletykáknál is tudtam, hogy a sima 5x nem lesz megváltás, és droidon lesznek jobb alternatívák. ami a konkrét 13-ról 15-re váltást illeti: az új gomb pozitív, érdekes módon a kisebb káva is, ezt nem gondoltam volna, a kamerákban van előrelépés (bár szerintem nem akkora, mint sok teszt említi), ami semleges, de inkább negatív: a titán, mert ez a súlycsökkenés számomra negatív, még ha objektíven nézve pozitív is, az usb-c meg olyan, hogy nekem mindegy milyen lik van alul, viszont itthon így ha a családban lévő 14 töltője ott lógott és lusta voltam elővenni az enyémet, akkor csak rádugtam, így ez már nem megy. Ami meg egyértelműen negatív, az az említett térerő, meg a dinamikus sziget, mert használat közben jobban beleharap a tartalomba és nehezebb a noti center elérése. A felkapott hibák közül nálam semmi nem jelentkezett, sem a kopás, sem a törés, sem a melegedés, ez a szokásos gumicsont, minden évben van valami gate, amin csámcsoghatnak a haterek, meg linkelhetik a pc forumos linkeket.
Szóval nálam inkább az a gond, hogy a saját igényeim között nem tudok felállítani egy prioritási listát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest