- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Én is úgy tudtam, hogy nem lehet ezt sem, de hozzám került egy 14 pro és meglepődve láttam, hogy simán fel lehet másolni..
A másik ami miatt soha nem kellett volna még régebben az a file-ok küldése, de az is megoldódott(viber,messenger,email)
De más problémáim is voltak velük pl úgy néztek ki, mint valami ősleletek, nagy káva alul és fent, számomra vállalhatatlanok voltak, ez a X megjelenésével megváltozott.
A kamera mindig is levolt maradva, de videóban idővel a legjobbak lettek és fotóban is hoznak egy kiegyensúlyozott elég jó szintet, ezt a 15 széria az új 24mp-es képekkel kicsit meg is tolja.
Ips kijelző, na ez volt az ami végképp elvágta nálam., de idővel ebben is a legjobbak lettek(manuális 880nites fényerő
)
Nem volt usb-c, és nem az miatt hiányzott nekem, mert lassú lett volna az apple megoldása, hanem mert mindenkinek android van a környezetemben, és ha tölteni szerettem volna, akkor gatya volt.
A 14 pro-t el is adtam, de a 15 pro/max elhozta azt, amire talán vártam.
Jobb lett a fotó, videó a legjobb, aksi nagyon jó, kijelző a legjobb, és nagyon jól is néz ki végre 14 óta.
Egy nagyon nagy probléma maradt, hogy ha sikerül is szerezni egyet, tuti megunom hamar.
Ja igen meg az, hogy nem lehet jobboldalról vissza lépni gesztus vezérléssel.Már csak az maradt, hogy honnan tudnám beszerezni, mert voltam bent a t-nél és media-ban és azt mondták, csak 1 hónap után lesz készlet.
Attól félek, mire tudnék venni már rég mást szerzek, de ami késik...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Call of Duty: WWII
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Gumi és felni topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest