- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Én is úgy tudtam, hogy nem lehet ezt sem, de hozzám került egy 14 pro és meglepődve láttam, hogy simán fel lehet másolni..
A másik ami miatt soha nem kellett volna még régebben az a file-ok küldése, de az is megoldódott(viber,messenger,email)
De más problémáim is voltak velük pl úgy néztek ki, mint valami ősleletek, nagy káva alul és fent, számomra vállalhatatlanok voltak, ez a X megjelenésével megváltozott.
A kamera mindig is levolt maradva, de videóban idővel a legjobbak lettek és fotóban is hoznak egy kiegyensúlyozott elég jó szintet, ezt a 15 széria az új 24mp-es képekkel kicsit meg is tolja.
Ips kijelző, na ez volt az ami végképp elvágta nálam., de idővel ebben is a legjobbak lettek(manuális 880nites fényerő
)
Nem volt usb-c, és nem az miatt hiányzott nekem, mert lassú lett volna az apple megoldása, hanem mert mindenkinek android van a környezetemben, és ha tölteni szerettem volna, akkor gatya volt.
A 14 pro-t el is adtam, de a 15 pro/max elhozta azt, amire talán vártam.
Jobb lett a fotó, videó a legjobb, aksi nagyon jó, kijelző a legjobb, és nagyon jól is néz ki végre 14 óta.
Egy nagyon nagy probléma maradt, hogy ha sikerül is szerezni egyet, tuti megunom hamar.
Ja igen meg az, hogy nem lehet jobboldalról vissza lépni gesztus vezérléssel.Már csak az maradt, hogy honnan tudnám beszerezni, mert voltam bent a t-nél és media-ban és azt mondták, csak 1 hónap után lesz készlet.
Attól félek, mire tudnék venni már rég mást szerzek, de ami késik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest