Hirdetés
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Én is úgy tudtam, hogy nem lehet ezt sem, de hozzám került egy 14 pro és meglepődve láttam, hogy simán fel lehet másolni..
A másik ami miatt soha nem kellett volna még régebben az a file-ok küldése, de az is megoldódott(viber,messenger,email)
De más problémáim is voltak velük pl úgy néztek ki, mint valami ősleletek, nagy káva alul és fent, számomra vállalhatatlanok voltak, ez a X megjelenésével megváltozott.
A kamera mindig is levolt maradva, de videóban idővel a legjobbak lettek és fotóban is hoznak egy kiegyensúlyozott elég jó szintet, ezt a 15 széria az új 24mp-es képekkel kicsit meg is tolja.
Ips kijelző, na ez volt az ami végképp elvágta nálam., de idővel ebben is a legjobbak lettek(manuális 880nites fényerő
)
Nem volt usb-c, és nem az miatt hiányzott nekem, mert lassú lett volna az apple megoldása, hanem mert mindenkinek android van a környezetemben, és ha tölteni szerettem volna, akkor gatya volt.
A 14 pro-t el is adtam, de a 15 pro/max elhozta azt, amire talán vártam.
Jobb lett a fotó, videó a legjobb, aksi nagyon jó, kijelző a legjobb, és nagyon jól is néz ki végre 14 óta.
Egy nagyon nagy probléma maradt, hogy ha sikerül is szerezni egyet, tuti megunom hamar.
Ja igen meg az, hogy nem lehet jobboldalról vissza lépni gesztus vezérléssel.Már csak az maradt, hogy honnan tudnám beszerezni, mert voltam bent a t-nél és media-ban és azt mondták, csak 1 hónap után lesz készlet.
Attól félek, mire tudnék venni már rég mást szerzek, de ami késik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Flint 2 OFF topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest