Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Elit3Zotya

üzenetére
						Köszi mindnekinek, jó is volt ismét elkölteni egy fizetés arat egy telefonra.

Sajnos tesztet most nem tudok csinálni, mert nincs másik készülék. Mind elment a háztól asszony kérésére és, mint a hegylakó esetén csak egy maradhatott.

Egyelore így fel nap használat urán nagyon tetszik, hogy könnyebb picit a ház és a széleken közel sem vágja úgy a kezet, mint az elmúlt években. Akció gomb egyelőre sok mindent nem tesz hozza bár el sem vesz a dolgokhoz. Át állítottam kamerára, mert az sokkal hasznosabb nekem, mint a némítás lenne. Ahhoz képest, hogy PM sokkal kézre állóbb, mint sz eddigiek, de azt nem tudom, hogy a szelek miatt a valamivel kisebb méret vagy ezek összessége váltja ki ezt az érzést.
Egyelore csak belaktam, mert most nem backupbol töltöttem vissza szóval a tegnapi nap az a rendszerezése volt a kamerát meg ki sem próbáltam…
 De beállítva már be van. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
 - Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
 - Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
 - Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
 - Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest