- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
"Az Xbox-on egy egyedi operációs rendszer fut, amelyről egykoron úgy gondolták, hogy a Windows 2000 kernel módosított változata. Hasonló API-kkal rendelkezik, mint a Microsoft Windows, köztük a DirectX 8.1-et. A rendszerszoftver a Windows NT felépítésen is alapulhatna, amely a Windows 2000-t is meghajtja. Később kiderült, hogy egyiknek sem a módosított változata, hanem egy teljesen új rendszer." - egyikőtöknek sincs igaza, se nem linux, se nem windows.
Forrás: Wikipédia
-
plejik
addikt
Maga a játék nem rossz. Szép grafika, sok tuningolási lehetőség, csak sajnos ebben is borzasztó az IAP..
Ja és a szervizlési idő, sajnos az is elég gáz benne. Pedig ez is olyan játék lehetne, amiért adnék pénzt szívesen, de csak egyszer...mikor megveszem..Ami még rossz benne, az az autók hangja... Elég tré...
-
pocokxx
Közösségépítő
-
F-ECT$
titán
5+1 féle IAP van meglátásom szerint:
1. A játék teljesen jól végigjátszható nélküle, az IAP nem is segít ebben, csak olyan dolgokat lehet venni, amitől pl jobban néz ki a karakter, stb.
2. A játék teljesen jól végigjátszható nélküle, az IAP-pal olyan dolgokat lehet venni, amik segítik az előrehaladást, de amiket a játékban is meg tudsz szerezni.
3. A játék teljesen jól végigjátszható nélküle, az IAP-pal olyan dolgokat lehet venni, amik segítik az előrehaladást, és amiket a játékban már nem vagy csak nagyon korlátozottan tudsz megszerezni.
4. A játék csak iszonyat farmolással játszható végig, de egy nagyobb, egyszeri IAP után végigtolható.
5. A játék csak IAP-pal játszható végig, a költésre nincs felső határ.+1. A játékban konkrét tartalmak (egyes fejezetek) csak IAP-pal elérhetőek.
Sajnos az RR3 az 5-ös kategóriába esik, mert R$-t még csak-csak szerzel eleget, de a Gold az tuti nem jön annyi, mint amennyi csak a kocsik fejlesztéséhez kell. (Most nem beszélek arról, hogy Gold-dal gyorsítod az Upgrade-et vagy a Repair-t.)
-
Dr. Mózes
aktív tag
Kinek mi tetszik. Nálam a Most Wanted viszi a prímet. Nincs benne IAP, szép a grafikája és hozza azt a szintet, amit én egy androidos, versenyzős játéktól elvárok. Hozzá tenném még, hogy egyetlen hibával se találkoztam játék közben, míg az rr3 folyamatosan kidobott 10 percenként.
-
AeSDé Team
őstag
Sosem játszottam vele Xbox-on, nekem az a küldi sem egérrel, sem érintőképernyővel nem okozott túl nagy gondot (1-2 nekifutás azért kellett). Elhiszem hogy analog karral elég vacak célozni, főleg az olyanoknak mint én, akik talán max pár órát ültek konzol előtt, de most a mobilos portról van szó. Ez csak az én véleményem, mindenkinek más a nehéz. Számomra pl. a repülős küldetések tűnnek iszonyat nehéznek érintőkijelzőn, pedig gépen szerettem őket. De nagyon elkanyarodtunk(vagy csak én egyes számban) a témától, eredetileg egy tippet írtam arra hogy hogyan könnyíthettek a vonatos küldin.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Na, nálam is ott mérgesedett el a helyzet az alul-felül ütőnél.
Én most a Fantasy Breaker-t tolom. Igaz nem ingyenes, de annyit megért szerintem.
szerk: Ez ingyenes és jó is. Mayan Break Bricks
-
-
BandiHUN
veterán
De ezért eredeti kontrollert nem akarok venni...2-3-4 ezret max ha szánnék ilyesmire.Épp ezért gondolkodtam,valami utángyártottban,esetleg rég mintha hallottam voltna "kereszt" kontrollerekről,hogy adtak ki X-hez is PS-alakút és fordítva is,hisz gombilag kábé tökugyanaz.
Olcsó,lehetőleg vezetéknélküli megoldás kéne. -
golyós
addikt
Értem én amit mondani akarsz, valahol neked is igazad van meg a másik félnek is.
De ha én a filmet nem látom mert nem tudom megnézni akkor számomra szar, tehát 1.
Lehet, hogy jó a film de nincs lehetőségem megnézni, tehát nem tudom meg, hogy valóban jó-e.
Egyébként én is egyest adok arra aminek mennie kéne de nem megy.Viszont ha javítják én is frissítem a véleményem as akár ötösre is ha megérdemli.
Biztos, hogy ők is figyelik az értékeléseket és ezeket is figyelembe veszik a javításoknál.(#6967) cr33p : Igen, így kicsit korrektebb lenne az értékelés.( de a magyar értékelések színvonalát nézve örüljünk, hogy még nem tiltották ki az egész országot a Playről.
-
pigster
senior tag
Egy EA-tól vagy Rosckstartól elvárná az ember, hogy elég sok készüléktípussal rendelkezzen. Ha meg nem tudja tesztelni, akkor meg miért is zár ki engem a teszteletlen készülékemmel, mikor pedig menne a progi? Írtam, írjon egy figyelmzetetést, hogy nincs tesztelve az adott készüléken, és innentől csak saját felelősségre... Szerintem az is megoldható, hogy ilyen esetben ne lehessen értékelést adni.
Folyamatosan magadnak mondasz ellen. -
jozso1989
őstag
De ha nem működik a játék, miért ne lehetne egyesre értékelni?
Ez az én értékelésem: Játéktartalma a San Andreasnak: egyes, mivel csak a menüben enged "mászkálni". Unalmas játék... grafika is egyes, mert áll 2 sor betűből, meg 2 színből. Ráadásul k*va sokat tölt, így a játszhatóság is romlik... bár az lehet kettes, mert néha frissítésnél az ember belép megnézni, hogy tovább enged-e a menüből, lehet-e játszani vele. Így összesen a San Andreas android portra az értékelés: 1.
-
pigster
senior tag
Ha jól emlékszem azt írták, hogy azt az eszközt biztosan nem állítják be kompatibilisnek, amin nem tesztelték. Ez nem ugyanazt jelenti, mint ami következtetést te vontál le.
De bizony, ez pont az. Ha kompatibilisnak írják, akkor tesztleték - az előbbiek szerint. De hagyjuk... -
törölt tag
-
pigster
senior tag
Múltkor nekem itt azt írták többen is, hogy a Play csak olyan eszközre enged telepíteni, amit teszteltek, és kompatibilis. Ha nem így lenne, akkor sírnék, hogy miért nem fut rendesen a játék.
Akkor ezek szerint az említett játékot is tesztelték; de ha hiba történik a játék futtatása közben, vagy nem indul el, az azért még továbbra is a felhasználó hibája?! Annyit biztosan tudnak a letöltők, hogy letöltötték, és nem megy nekik. Ezek után hányasra értékeljék? Ötösre?
Segíts, de az ellenkezőjét írd annak, amit gondolsz, hogy tudjam, mi a tényleges helyzet. -
csibu99
tag
Nem értem kifakadásodat, trollok mindig is voltak, maguk javára kedvezményezők mindig is voltak, furcsa moderátori döntések mindig is voltak és a cikkek színvonala is hullámzó általában. Mondjuk ha szerinted kár ide jönni, az megint furcsa, mert közben mégis itt vagy...
Ettől függetlenül én is egyetértek azzal, hogy ha a warez kérése tilos, akkor mindenki oldja meg ahogy tudja/akarja, ha pedig valami már súrolja az ilyen kérések határát, akkor inkább ne kérjünk ilyet, VAGY írjunk az illetőnek magánlevelet, aki szerintünk kompetens a dologban...
-
Dr. Mózes
aktív tag
Én játszanék vele, de sajnos nem működik. Csak a fekete képernyőt mutatja, pedig play-en kompatibilis a telómmal (Alcatel OT-995).
Más: Megjelent a Garfield Kart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest