- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
BandiHUN #7186 üzenetére
Az Xboxos wireless kontroller nem megy, csak a vezetékes. Illetve a wireless csak USB wireless receiver használatával megy.
-
Bozek
nagyúr
válasz
BandiHUN #2065 üzenetére
Akkor sorban:
1. ICS felett már elég sok kontroller kezelése megoldott, ki kell próbálni őket, mert pontos kompatibilitási listát senki nem tud adni. Amiket olvastam, megy a PS3-as Sixaxis (ehhez van program a Play-en) és az Xbox 360 kontroller is.
2. A stick-el digitális adás nézése is megy, ITT például van egy példa Nexus 7-re (angolul). Persze ehhez azért a ROM-ot módosítani kell. Bár lehetséges, hogy van rá más megoldás is.
3. Az USB-s router elvileg megy médiacenterként is. Egyelőre sajnos nem tudom kipróbálni ezt, mert jelenleg a szekrényben van a router-em, modem problémák miatt.
Viszont tudsz akár létrehozni SMB szervert is a gépeden, amit elérhetsz a telefonról, például BSPlayer segítségével.+1: Azért legalább ha leírod a kérdéseid, annyit beletehetnél, hogy: milyen telefon? milyen router?
-
kovsol
titán
válasz
BandiHUN #1410 üzenetére
Sokszor Playen nincs is rajta a támogatott termékek között az eszköz, pedig hardverileg menne rajta. Egyszerűen túl kis cégé, vagy régebbi modell, vagy szimplán nem tesztelték vele és nem merték felrakni a listára. Ilyenkor jön az, hogy az apk -t beszerzed valahonnan. Mondjuk én ezért vettem Nexus 7 -t, mert itt nincs ilyen gond, playről bármit be tudok szerezni. Játékokat meg akciósan szoktam venni pár dolcsiért, az tényleg kibrható.
Mondjuk úgy tudom van megoldás arra, hogy átírod a cfg -t és más készüléknek ismeri fel, de ehhez root tuti kelleni fog és a pontos mikéntjét nem tudom én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged