-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Laca1212 #9187 üzenetére
A munkám miatt heti 3-4 alkalommal beszélgetek németajkúakkal angolul, alkalmanként akár több órán át.
Sosem vágták be a durcát, mert nem az anyanyelvükön szóltam hozzájuk.
A franciák viszont hírhedtek erről.
De nyilván láttál te is dolgokat, én elhiszem hogy vannak ilyenek is, biztosan nem kevesen.
Viszont általában nem jellemző rájuk ez a dolog.A kedvenc jelenetem meg az, amiről asszem a Homár blogon is volt már szó anno, amikor a Blahán (vagy bárhol máshol) a metrókijáratnál az ellenőr a jegyet követeli a Japán (Japánnak kinéző, akármilyen Kelet-Ázsiai) turistacsoporttól, akik persze nem tudják, mit akar tőlük az a jóvágású, kultúrált, borvirágos arcú akárki. Az megint más kérdés, hogy hogy kerülnek Japán turisták a Blahára. Az kb. olyan, mintha én gaijinként a Kabukicho leglepukkantabb részén állnák félmeztelenül Tokióban a k*rvák között.
Arra sok pénzt tennék hogy van jegyük, és meg is mutatnák, de hát a sittes fejű ellenőr csak annyit tud mondani magyarul, hogy "Jegy! Nem érti? Jegy!" Aztán meg hívja a biztonságiakat, akik általában már azért legalább annyit tudnak mondani Kelet-Brooklyni gettóakcentussal, hogy ticket. -
S e t h
nagyúr
válasz
Laca1212 #6975 üzenetére
Én pl. kapásból nem töltök le semmilyen xart, addig amíg utána nem olvastam, mert nem akarok kellemetlen meglepetéssel szembesülni.Ehhez képest a San Andreasnál mindenki lefossa a bokáját örömében , mert kijött, de elolvasni az első reakciókat, na az luxus.Ez pont olyan mint jelenleg az én készülékemet érintő 4.3-as hercehurca, minden második ember ki van akadva, annyira elqrta a samu, én fel sem tettem, így nem szívok, max majd ha lesz javítás.De ugyanez amikor vki megveszi első között a piacra dobott készüléket, aztán csak néz mint hal a szatyorban, hogy szinte béta az egész, annyi bug van benne, de sebaj, majd jönnek a javítások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged