- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Nokia 3310.
Azért látom fogalmad sincs hogy a Knox VALÓJÁBAN mit is csinál, de annyit elárulok hogy nem csak a biztonságért felel.Viktor:
Részemről be is fejeztem, vannak olyan emberek a világba akikkel nem szabad vitába szállni.De hogy ne csak off legyen.
Én most erre függtem rá. Nem új, de aki nem ismeri és szereti PC-n mondjuk a Crimsonlandet vagy az alien shootert, tegyen vele egy próbát:Monster Shooter: The Lost Levels is the totally ad-free premium edition of possibly the best mobile dual-stick shooter game ever, with brand new exclusive features and content!
Survive massive waves of enemies and save the kitten. Find all you need to annihilate aliens in fully packed armory. Upgrade your weapons for even greater destruction. Improve your play style with perks and support items. Challenge your friends to beat your high-score in Survival Mode. This and much more will guarantee long hours of the most exciting gameplay you can get on your mobile!
HIGHLIGHTS:
- New levels, new enemies, new weapons!
- 80 challenging levels on 4 different planets
- 12 upgradeable weapons
- Over 80 achievements
- Leaderboards in survival mode
- Over 100 missions
- Ultra-cute hand-drawn 2D graphics
- Stunning visual and audio effects
More levels, more enemies, more weapons...GET THE -
F-ECT$
titán
-
Bozek
nagyúr
Ettől még nem ér 140k-t a telefon. És hogy elmondjam, lassan már 4.4-el jönnek a telefonok, amiben meg van oldva, hogy bármelyik program el tudja tüntetni az alsó 3 gombot, szóval ez az "előny" kiesik.
Na meg én GMD Auto Hide Soft Keys-t használok root-al, így bármikor kihasználhatom a teljes kijelzőt Xperia V-n is. -
air
nagyúr
Ráéreztél a lényegre. Ezt hívják üzletnek. Miért gondoljátok, hogy ha valaki egy ilyet fejleszt és a piacra dob, akkor azt nem azért teszi, hogy keressen vele? Miért gondoljátok, hogy ilyen alkalmazást teljesen ingyen kellene megkapni?
Az tetszik a legjobban nekem, hogy az ilyenek miatt mindig olyan emberek háborodnak fel, akiknek 100+ ezres telefonjuk van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged