Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
És ezt honnan tudtad meg? Nekem csak a "tinyCam Monitor PRO for IP Cam"-ot jelzi today's freenek, az airport maniat meg sehol nem hirdeti az amazon oldala, de még az android app-juk sem.
Amúgy köszi hogy szoltál, már le is töltöttem!
Csak zavar, hogy lehet eddig is voltak ilyen dugi free appok...
-
-
SimonJanos
aktív tag
Kipróbáltam most / Android: Play Játékok ikon van ott, szépen belép (előtte ugye engedélyt kér) és alul van Facebook is (beléptem böngészőablakból, működik) - szóval tuti ment mindenhova mint az ilyen típusú játékok (Hay Day, Family Guy, Simpsons...)!
"2. Úgy emlékszem működik, ráadásul iOS <-> Android !
(Mindkettőn telepítve G+ de amúgy az ált. sem kell - belépsz böngésző behívással...)"Kösz amúgy hogy "emlékeztettél rá" - tipikus logikai, szépen megcsinálták, ismerősök kölykeinek tuti jó lesz
-
bacsis
Közösségépítő
-
Véreshurka
senior tag
Ezt nem tudtam, hogy ami egyszer ingyenes lett az már nem lehet fizetős, de akkor jól van:-)
Azt hittem ez az akció olyan mint régebben a getjar akciók voltak, hogy mióta nincsen, azóta az onnan letöltött programok csak úgy vannak, és ha újra raknád a gépet akkor már meg kell venned Play-ről. Így viszont ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest