- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
dokee78 #36746 üzenetére
Jelenleg ez a legjobb magyar nyelvet is tartalmazó ingyenes RPG a Google Play-en:
[link]Én még nem próbáltam, mert elvagyok a Genshin Impact-tal és a Pascal's Wager-el, de jókat hallottam róla. Vámpíros Dark Fantasy, ami a felfedezés alatti irányítást és nézőpontot tekintve Diablo copy-nak tűnhet, viszont a harcrendszer a régi Japán RPG-k körökreosztott jegyeit viseli magán oldalnézetből szemlélve a küzdelmeket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #26087 üzenetére
Én a ClassicBoy-t használom. Igaz, nem csak NES van benne, de épp ezért szeretem, mert összetett.
Olyant, ami játékot is tartalmaz, nem fogsz találni (legalábbis a Play-en nem), mert az warez-nek számít.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #25843 üzenetére
Szerintem ez a legjobb: Solitaire Free Pack
Igaz, nem magyar, de egy pasziánszhoz minek magyar nyelv? Azt se tudom amúgy, hogy reklámmentes-e, mert én a Solitaire MegaPack-ot megvettem, abban nincs reklám.
-
törölt tag
válasz
dokee78 #25843 üzenetére
Pasziánszhoz nem értem miért kell magyar nyelv,,,, mindegy te tudod.
[link]
ez elvileg magyar fejlesztés, régen játszottam vele azt hiszem magyarul ír, ezenkívül sokat nem ért szerintem.sudoku Nem magyar de nagyon szép sudoku, nyugtató háttérzenével, nekem ezért tetszik.
majhong, nem magyar, de nagyon szép és szintén nagyon szép nyugtató zene szól a játékban.
-
nextman
aktív tag
-
-
Bozek
nagyúr
-
Ver'alor
tag
válasz
dokee78 #18593 üzenetére
Ha kedveled a stratégiai játékokat, akkor ezekez szerintem próbáld ki:
Plants vs Zombies 2
European War 4: Napoleon
Jurassic Park Builder (szerintem top 1 android játék)
Ezekben vannak IAP-ek, de azok nélkül igazán kihívások a stratégiai játékok, és ingyenesen is élvezetesek. Habár leginkább a második igégyel nagyobb stratégiai képességeket. -
válasz
dokee78 #18593 üzenetére
Hááát ma már szinten mindegyik IAP-os, de próbáld meg pl. a Earn to Die 2-t
Ingyenes, nem idegölő és az IAP totál felesleges benne mert elveszti vele a játék a lényegét, magyarán, hogy ha hamarabb megveszed benne a kocsikat akkor utána már nem köt le annyira, legalábbis engem.
-
xenom0rph
őstag
válasz
dokee78 #7857 üzenetére
Egyáltalán nem, én is pár napja kezdtem az Order & Chaos Duellel játszani, és már egész jól megy, mármultiban is kképes vagyok nyerni, vettem már vagy 4 plusz kártyacsomagot, a singleben is jjól haladok, az elején persze nem lesz a legegyszerubb, azt se érted majd mi történik, de majd kitapasztalod
és ne ijedj meg hogy gameloft játék, én magam is meglepődtem hogy milyen igényes meg jó .. Pedig ívből kerülöm a kiadó játékait. Gépen meg tudom ajánlani a Hearthstonet!
Angol kell pár kifejezéshez, de miután azok megvannak megérted az összes kártyát -
Sirpi
senior tag
válasz
dokee78 #7789 üzenetére
Hirtelen ezek ugrottak be, mint ingyenes logikai játékok:
Tantrix Quiz - teljesen ingyenes, ad-free, egy ismerősöm csapata fejlesztette egyetemi projektként, már reklámoztam itt korábban
Pudding monsters - ez az ingyenes, teljes értékű verzió, reklámokkal
Cut The Rope Full Free - dettó
Matchstick Puzzles - gyufapakolós, asszem ez is reklámos
Connectixx Free -
james001
veterán
válasz
dokee78 #7629 üzenetére
Angry Birds Go nem rossz,bár nincs olyan jó mint egy Mario Kart
#7630: Nekem a Real Racing 3 jobban tetszett,igaz nem játszottam sokat vele még.
-
skul0
aktív tag
válasz
dokee78 #6946 üzenetére
Földet a térképen lehet venni, amelyiket meg tudod venni, azon egy "+" jel lesz, tap rá!
Trágyázáshoz venned kell zöld földet, vagyis olyat amin fű nő, venni fűnyírót, fűrendezőt, levágod és összerendezed, bebálázod, bálafelvevővel felszeded, majd a tehenekhez viszed és lerakod. A búzát is bebálázod, felszeded és ugyan oda lerakod. Ekkor már lesz egy tejeskocsid is amiben a tej gyűlik. Ahhoz hogy trágyád is legyen venni kell egy trágyaszórót is és a megfelelő helyre kell állni vele. -
5381
aktív tag
válasz
dokee78 #6025 üzenetére
Így van, én is az elején próbáltam először, de azt nem lehet. Játssz más pályákat, gyűjts játékpénzt, majd térj vissza ide és zöld levelekkel tömd meg a napraforgókat a kezdésnél. Én majdnem mindenhol a bumerángosat és a duplát lövő növényeket használom egy sorra. A sírköveket meg meg lehet etetni ingyenes növénnyel.
-
Sirpi
senior tag
válasz
dokee78 #6025 üzenetére
Szerintem ez megy a dupla napraforgó nélkül is (én is anélkül csináltam), 2 sor rendessel is összejön, mivel ez dupla hosszúságú pálya. Az első felében felraktam mindent, és a 2.-ban már hozzá se kellett nyúlnom, csak ha néha eldurvult a helyzet, használtam a levelet.
Egyébként először én is azt hittem, hogy a játék elején nem szabad költeni, és úgy "csalás" nélkül nem tűnt kivitelezhetőnek.
-
xenom0rph
őstag
válasz
dokee78 #6027 üzenetére
Nincs. Szerintem értelmetlen, egyrészt, mert ez a topik ezért van, másrészt meg pár nap is lecseng a pvz láz
AlexWolf: Ha már megvan a duplafejű napraforgó akkor arra raksz ilyen zöld gyorsítót, utána tudsz venni sokmindent, azt az oldalt ahonnan jönnek a zombik telerakod krumplival meg mögötte bombával is meg is van
-
etooo
senior tag
válasz
dokee78 #5928 üzenetére
Igazából csak pár kritérium van, és ezeket kevergetik az egész játék során, szerintem nem vészesek.
Don't lose any lawn mowers - ne veszíts el egy fűnyírót se
Don't spend any sun for X seconds - ne költs napot X másodpercig
Don't let the zombies trample the flowers - ne hagyd, hogy a zombik átlépjék a virágos vonalat
Don't lose more than X plants - ne veszíts X virágnál többet
Don't plant on Dave's mold colonies - ne ültess Dave zöld trutyijaira
Produce at least X sun - termelj legalább X napot
Spend no more than X Sun - ne költs többet X napnál
Never have more than X plants - sose legyen több mint X virágod
Defeat X zombies in Y seconds - ölj meg X zombit Y másodperc alatt -
Hegasus
senior tag
válasz
dokee78 #5196 üzenetére
de meg ám! (szerintem ezeket mind bírja a régebbi gpu-k is)
szóval a cél a lan multis játékok voltak:
reckless racing (wifis)
critical strike (ez nagyon jó, nem elég hogy deathmatch is van, de lehet coop-ba zombikat írtani is)
sky gamblers (wifis)
és kicsit szerényebb:
torpedo (kékfog)
tank (kékfog coop mod, hogy ezzel mennyit nyomtam a régi nintendo-mon)
slot racing (kékfog)és egy vason játszható játékok
2 player reactor
paper war
pocket tankstovábbi a raging thunder és a pocket fleet is ment, de maga a játék nem jött be.
fizetősökről meg sajnos nem tudok nyilatkozni, mert nekem megvan az itt ajánlottak jó része, de mások még nem vették meg.ha valakinek van még lan-os játéka amit próbált is, kíváncsian várom.
-
F-ECT$
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest