Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Pár hétig elvoltam vele. Nem HS koppintas, csak a jatek stilusa megegyezo. Annal szvsz sokkal egyszerubb a jatekmenet. A jatekmenet gyors, par perc.
En annak ajanlanam, aki a HS-t valami okbol nem szereti, de a stilust igen. Illetve valami egyszerubbre vagyik, de jopofara. A PvP is kiegyenlitett.
(#25629) silver star: ment offline is, csak a napi kuldiket nem adta fel, illetve a bolt es PvP se ment. Nem tudom ez valtozott e a mostani megjelenessel.
-
törölt tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
A teló elég sok játéktól melegedhet, nekem a szakik azt mondták 1 bizonyos szintig nem baj sőt természetes. (nekem is szokott melegedni és azt mondták, ha nem kínzom órákig, akkor semmi baj ha melegszik 1 kicsit, majd pihentetem és hagyom lehűlni)
a játékhoz kérdés mielőtt feleslegesen telepítem: Offline is lehet játszani, vagy csak online?
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
A "turbo lötyi"-vel gyorsabban haladsz, csoportról csoportra ugrál vele. Ha jó skilleket használsz közben, akkor még gyorsabban lehet haladni vele. Az előbb lvl110-ről ascend-eztem és 3 lötyi és két tickettel 113-ig értem fel.

Igaz hozzá tartozik, hogy volt egy köpenyem (***), ami multikill-nél nullázta a skill cooldown-t. Voidoltam.
(#23891) powerwade:
Imádtam a Diablo 2-öt, szerinted?
Egy bajom van vele, hogy olvad a telefon tőle.Nem tudom van-e felhőmentés benne, kicsit elfogott a must-have érzés...

-
powerwade
senior tag
-
csadi0011
őstag
-
Saccco
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Akkor már nem írom be.

(#18623) krystman:
Xenowerk wishlist...
Ha már Pixelbite a Space Marshals is jól/jónak néz ki.
-
Delerium
senior tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Én például New Yorkban élek, hogy hozzá lehessen jutni Amazonon a "szürkeimport" appokhoz.
De a napi ingyenes apphoz nem kell semmit megadni. Regisztrál, letölt, ha nem akarod rögtön telepíteni akkor amazon honlapján Deals fül, ott get app és kész is, küldi a mailt, hogy Thank You. Appstore-on belül meg csak simán, rákatt, free, get app és települ egyből. -
tomee007007
addikt
-
air
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Szerintem meg ne!
Már múltkor akartam szólni, hogy a Play-ről az angol leírást egy az egyben beschmittelni ide, ahhoz nem kell nagy tehetség. Az 1 soros Amazonos ajánlásokra meg már átharapják az ember torkát.
Ha lehet, hagyjuk ki az ilyen több oldalas, felesleges szövegek bemásolását. Inkább írjon róla az ajánló egy-két hasznos infót magyarul. -
tomee007007
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Ha nagyon zavaró, írj a fejlesztőknek!
Nekem pl Note II és 10.1-nél az Earth-ben nem jelent meg semmi felírat a szövegdobozokban...írtam nekik, és kb 2 hét múlva jött egy frissítés, ami megoldotta....nem tudom mennyit nyomott latba a levelem, de azért megnyugtató, hogy figyelnek az ilyesmire, nem úgy mint pl. a rockstar
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
IAP nélkül is lehet haladni. A 14-ik mapig jutottam úgy, hogy egy forintot nem fizettem. Nem mondom hogy könnyű játék, de nem kell rá költeni. Azért csak a 14. mapig, mert új romot tettem fel, és nem tudtam Ti Backuppal visszaállítani a mentéseimet (4.2-ről 4.4-re váltás MT6592 platformon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(0,01 eur).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na mindegy, köszi