-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
-
Fitzgerald
veterán
válasz
vatafakk #15634 üzenetére
Ha hekkeltél azt logolta a szerver. Tök egyszerű visszakeresniük. Ha nem, akkor meg azért nem fogják visszaadni az accot, mert nem szóltál nekik, hogy ez történt. Magyarul kihasználtál egy bugot/exploitot.
Az ő könyvükben ez valószínűleg csalásnak minősül, de egy próbát megér.
Ha vissza is kapod, valószínűleg nullás lesz az acc. -
DrJaka
aktív tag
válasz
vatafakk #7775 üzenetére
Hát, nálam valami nem smakkol...
Ma se kaptam semmit...
Pedig a menüben a bal alsó sarokban írja hogy wb logged in, nem értem...
Google+-ba is írja mikor elindítom hogy jelentkezzek be, meg utána valami zöld hátteres cuuc is írja hogy válasszak, és a gmail címem ajánlja fel, de ott is mégsét nyomtam. Csak a WB-be vagyok bejelentkezve.Viszont meglett a 75k Lobo-t adta meg hozzá egy supportot, meg Lex Luthor-hoz egy supportot.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
vatafakk #7777 üzenetére
lehet rosszul fogalmaztam
úgy értettem, hogy a helium tud root nélkül menteni (de csak 4.0, vagy afölötti androiddal rendelkező készülékeken); ha ha 4.0 alatti android van a telefonon, akkor a helium nem működik, és csak más programmal, + csak root-tal lehetséges a mentésnekem valamiért a helium amúgy soha nem működött, maradtam a rootnál..
-
5381
aktív tag
válasz
vatafakk #7737 üzenetére
Viszont a challenge-eken lehet arany karaktert nyerni, de az első pár részét csak bronz, esetleg silver karakterekkel lehet játszani. Tehát nem árt pár erősebb bronz figura sem
Egy biztos, a macskanőt nem éri meg tuningolni, az mindig gyenge marad. Bronzban nekem Deathstroke, Flash és Harley Quinn a csapatom. Ebből az utolsó 10 naponta kap egy Elite szintet, ha bejelentkezel a WB-ba. Silverben ajánlom Bane-t, nagyon ütőképes, megéri majd fejleszteni. Arany karaktert én nem vettem, a nyert challenge-ből szereztem eddig kettőt.
-
5381
aktív tag
válasz
vatafakk #7718 üzenetére
Nálam 36-os szinten ilyen:
Viszont nálam ott van, hogy ALL a szürke i betűben, azt nem tudom miért. Egyébként a NON és URSA tuning kártyákat vettem hozzá.
Szedd le a frissítést, az lehet helyrerakja. Nálam a Ground Blast írt 8000 sebzést, de mikor elsütöttem, csak 1-2000 közt produkált. A frissítés ezt helyrerakta. -
5381
aktív tag
válasz
vatafakk #7716 üzenetére
Viszont jól állja a pofonokat, nálam 10000 felett van az élete, amivel azért lehet időt nyerni, hogy a többiek feltöltődjenek. Meg a 3. attack is 10000 felett sebez, ami azért nem rossz. Valószínű, hogy elite rang nélkül nem lehet végigmenni, bármelyik karaktered is van.
-
5381
aktív tag
válasz
vatafakk #7713 üzenetére
Igen ad, persze csak a shop kínálatába. Egy Red Son karakter, akit megszerzel a challengeből, a másik General Zod, akit megvehetsz. Ami változást én látok, hogy Zod második szintű csapásánál rendbe lett téve a sebzés, nekem eddig kb 1/4 annyit sebzett, mint kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest