Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bexinho23
üzenetére
Anomaly sorozat. Klasszikus TD ebből az Anomaly Defenders, a többi fordított TD, vagyis te támadsz. Nagyon jó!
Akkor még:
Dungeon Warfare 1-2
Cursed Treasure 2 - nagyon régi, de szerintem a legjobbak között van
The Creeps! 1-2 - az első rész szerintem jobb
Bloons TD 5-6
Bloons Adventure TD
Sentinel 3
Radiant Defense
Prime World Defenders 1
Plants vs Zombies
OTTTD
Fieldrunners 2 -
icemad
nagyúr
válasz
bexinho23
üzenetére
Playpassból a Dungeon Warfare. Egyszerű a grafika, de nagyon élvezetes a játék. A lényeg itt is az, hogy megvédd a labirintus szívét, ehhez csapdákat kell felállítani. Ebből rengeteg van, mindegyik más mechanizmust használ. A pályák végén a teljesítménytől függően kapsz gyémántot és XP-t, ezekből lehet fejleszteni a csapdákat és extra tulajdonságokat. A fejlesztéseket minden pálya előtt áthelyezheted, így többféle stílust is kipróbálhatsz. Érdemes a pálya speciális lehetőségeit is kihasználni, pl kötéllel lehúzni az ellenfelet a lávába, vagy rugós csapdával szakadékba lökni.
A másik egész jó TD az a Defense Zone széria. Ez már modernebb játék, szebb grafikával. Gyakran ingyenes is, de benne van playpassban is.
(egyébként a playpasst ajánlom minden játékosnak, remek címek vannak benne. Évi 30 eurót röhögve megér, főleg, hogy családon belül is osztható 6 ember között.) -
doc
nagyúr
Irtam egy rovid szosszenetet [link] a keszulo jatekomrol, ha esetleg valakit erdekelne, mar probalhato, minden visszajelzesnek orulok

-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó TD (tower defense) játékot? Kingdom Rush elég jó, de mást is kipróbálnék. Nem számít a grafika, csak élvezhető és jól összerakott játékmenete legyen.
Illetve van olyan stratégiai játék, ami nem földtől elrugaszkodott, mágiával vegyített, hanem sokkal inkább földhözragadtabb, történelmi köntösben?
-
Amur
addikt
igen, viszont van felhőmentés benne, telefonváltáskor nem nulláz legalább.
Én megvettem a full verziót, így havi és heti statisztikát is tudok lekérni(meg talán évest?) -
Amur
addikt
válasz
icemad
üzenetére
én a yourhour-t használom ha a "játékidőt" akarod trackelni.
Nem erre van hivatalosan(phone addiction tracker), de tökéletes rá(évek óta használom).play link
Van valami játékgyorsító gyárilag a poco-n(nekem X3 van), ami kezeli a játékokat, de a vele eltöltött időt nem nézi ahogy látom.
Illetve a google igazán bővíthetné ilyesmivel a play játékok alkalmazást..
annyira alap lenne egy kis statisztikázás. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Samsung s20 fe-ről váltottam poco m3-ra. Game launcherhez hasonló programot tudtok esetleg, ami erre is elérhető?
-
-
fabokf
tag
Kapásból tudom, hogy hasonló jaték van Harry Potter, Szellemírtók, Walking Dead és Jurassic Park tematikaban a Play áruházban (sorrendben: HP Wizards Unite, Ghostbusters World -bár ezt ugy fest, eltűntették...pedig ez jött be a legjobban az összes közül...mindegy, hagyok itt hozzá egy linket, mert a saját könyvtáramban még megvan: [link] hátha így elérhető-,Jurassic World Alive, The Walking Dead: Our World)... de van Angry Birds AR is, ahogy nézem...mondjuk az tény hogy egyik sincs nagyon túlértekelve de a HP-n kívül mindet probáltam is és a szellemírtós tök jópofa volt....az húzta a legtovább
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ingresshez vagy Pokémon Go-hoz hasonló játékot tudnátok ajánlani? Sajnos elég nehezen veszem rá magam a mozgásra, kellene valami gyüjtögetős vagy badge elérős program ami motiválna. Az sem baj ha nem multi, csak legyen motiváció a mozgásra. Pokémon Go nem az én világom, Ingressben meg csaló bandával hozott össze a sors plusz be is kellett látnom, hogy egészségügyi problémámból adódóan nem tudok 10+ km-eket sétálni. Napi 2-3 km séta lenne a cél.
Köszi szépen a segítséget!
-
Golden9
veterán
-
Peaceliker
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
Ha már archero ihletésű játék:
[Beam of magic]
Olyan, mintha archeroban kiengedték volna a hőst arról a kis pályáról egy "openword" pályára.
Játék mechanizmus hasonló, skillek is, de arra més amerre akarsz (nem annyira nagy pályán belül), te döntöd el mikor melyik boss (többször is le lehet nyomni őket). Nekem bejön
-
Maxtreme
addikt
Archerdoomizé Mighty DOOM
[link]
még nálunk nem elérhető, de ilyen is lesz (az jó kérdés hogy minek) -
Archttila
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Meg kipróbáltam ezt a Crash Bandicoot: On The Run-t, de valszeg én már öreg vagyok hozzá..
Én is, de ettől függetlenül jól elszórakozom vele
Kicsit repetitiv... (szerintem) -
icemad
nagyúr
Sziasztok. A table top racing premium most ingyenes. Arcade autóverseny, nagyon szép grafikával és pörgős játékmenettel.
[link] -
dionaea
őstag
Hat ez a dead effect 2 hihetetlen milyen jó játék. Igaz picit fura telefonon meg nekem ezek a zombi dolgok nem jönnek be de ilyen játékokból kellene még több nem ezek az online vackokbol
-
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Bejelentkezős. Gondolom van.

Más: Volt aki jelentkezett mostanában a klubba?
Van egy pár kérelem de nem tudom eldönteni, hogy ide tartozik-e.
-
MikeWazowski
veterán
Valaki megnézte már, hogy a Project Cars GO-ban van felhőmentés?
-
plejik
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem, semmit nem vettem még. De szerintem nem is lesz rá szükség lehet benne haladni csak idő igényes, meg a kocsikat nem is kell fullra húzni, mert meg lehet csinálni a pályákat. Ha a T6 al is végzek utána jöhet a kocsik kimakszolása, meg majd a többi beszerzése. Ilyenkor érdemes lekezdeni az ilyen játékokat, mert még az elején nem pénzrablós..

-
plejik
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én most T6 ba vagyok már. De klubbhoz csatlakozás nálam nem működik.. :/
-
Megnéztem én is ezt a PC Go-t, ahhoz képest, hogy egyszerű, egész szórakoztató az elején.

-
doc
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
Mar nagyon vartam, reggel gyorsan kiprobaltam az elso ket szintet, az alapjan eddig siman bejon, bar kicsit meglepodtem, azt hittem valamiert hogy endless runner, itt meg palyak vannak, de egyaltalan nem banom

-
dionaea
őstag
válasz
Pierre75
üzenetére
Sajna nem szokott akciós lenni. Sztem kontroller nélkül játszhattak normálisan. Hiába gyönyörű grafika és valós fizika. Számomra döntöttem nem pálya a kormány tehermentes meg vicc. Csak azt nem értem ha tekergetni lehet miért nem tesznek be sima nyomó gomb ikont. Mit a rush rally ban.
-
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
és plejik: Dobjatok be egy ingame nick-et. Megpróbálom az invite-ot.
-
icemad
nagyúr
Nekem a Tormentum volt emiatt játszhatatlan. 2 napig kínlódtam vele, utána rendbejött magától. Fogalmam sincs mi oldotta meg.
Egyébként ajánlom azt a játékot. Hagyományos point & click kalandjáték, lenyűgöző grafikával, magyar nyelvű feliratokkal, komor történettel, és play passban is benne van. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Joccc07
üzenetére
Én mennék, de nem tudok keresni klubot, de nem is talál egyet se.
Egyébként T4-be vagyok és eddig abszolút élvezhető. Az energia rendszer sem zavaró, mert sűrűn van szintlépés aminél feltöltődik. Egyelőre simán mondom, hogy jó játék. Igaz 4 óra játékom van eddig benne
-
ViharVadász
őstag
Megjelent a Crash Bandicoot: On The Run játék Android-ra :) [link]
-
Joccc07
addikt
Aki esetleg még nem törölte a Project Cars GO-t az csatlakozzon a PH! klubba.
-
Pierre75
senior tag
Azoktól kérdem akik rászánták az időt a GRID™ Autosport-ra:
kipróbáltam, a grafika gyönyörű, jól optimalizált, viszont az látszott hogy az irányítást szokni kell (csúsztam másztam), de nem tudom mennyire játszható ez hosszabb távon kontroller nélkül? én csak tableten játszanék vele
volt ami nem tetszett: erőlteti, hogy a google drive-ba menthessen
nincs mód azóta sem arra, hogy a play-be mentesen?
szokott akciós áron futni? -
dionaea
őstag
Régi NFS kellene. Pl most wanted ami volt PC re ahol szabadon kocsikazhatott az ember ha akart sajna. A grille nagyon jó de kijelzon twnyleg6iranyithatatlan normálisan. Rushrally irányítás nekem beton ahol érintve lehet gázt adni és jobbra balra menni. De sajnos ezt úgy látszik nem preferálják.
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Rr3 köszi nem. Iszonyat iap éhes. Grid autosport minden szempontból jó lenne de csak kontrollerrel (ami nincs). Nagyon kényelmetlenül és rosszul oldották meg az irányítást képernyőn. Sokszor adtam neki esélyt de egy két verseny után ráunok a szenvedésre. Pedig nagy lelkesen első nap megvettem már.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
üzenetére
Grid Autosport! Nagyon faszán meg van csinálva mobilra, ne térítsen el az ára. Szimulátor és az arcade között van valahol, jobban a szim elementekre fókuszálva. De igen, le kell lassítani a kanyarokban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Real Racing 3 is ott van még mint opció, de nagyon agresszív mikrotranzakciók terén, nem ajánlom.
-
törölt tag
válasz
plejik
üzenetére
Megnéztem a videót. Hát ez se az én játékom lesz pedig jónak tűnt.
Az ilyen százzal beveszem a derékszögű kanyart sosem tetszett. Nem igaz hogy nem tudnak csinálni egy reális autóversenyes játékot. Az ilyen asphalt meg nfs féle álomvilágot kenjék a hajukra.
Ez csak az én véleményem. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Az Idle Miner játékból a mentés Google play nélkül hogyan nyerhető ki és vihető át másik készülékre? Facebook mentesít sajnos nem találtam a játékban.
-
Amur
addikt
Végül letöltöttem, és az egyérintéses irányítás ellenére elmenne, mert mérföldekkel jobb mint a Forza Go(?), viszont nem lőtte be jól a képernyőméretet, mert a két széle nekem lelóg telón..(Poco x3) ami gáz, mert ott vannak menübillentyűk is sokszor, amit így nem érek el.
Beállításban nincs semmi, nem tudom újrakalibrálná-e egy reinstall..
egyelőre hanyagolom, várok egy frissítést..ha javítják kap még egy esélyt(azért csak több mód van benne, és tényleg szép a grafika), de addig így nem tudok vele játszani.. -
VIBO
őstag
Csináltam egy FB csoportot Project Cars Go Hungary néven ha jönne valaki.
-
Golden9
veterán
Genshin Impact Free Primogems Code - Legalább 10-es szint kell a beváltásukhoz.
TT7BVJNPL249 - 60 Primogems
GS6ACJ775KNV - 60 Primogems & 10,000 Mora
SBNBUK67M37Z - 30 Primogems & 5x adventurer's
GENSHINGIFT - 50 Primogems -
plejik
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hát nem, de ez nem is fps game hanem árkád verseny, más kategória a kettő..

-
jonnyjoker01
veterán
Én 5 perc után töröltem. De legalább meghozta a kedvem újra a GRID Autosporthoz

Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de amióta van kontrollerem és telefontartóm én ilyen tipikus mobiljátékokkal nem nagyon pazarlom az időmet. Esetleg van valaki az én cipőmben? Tudtok olyan natív single player Android játékokat ajánlani amelyek viszonylag újak és konzol/PC szinten vannak játékélmény szempontjából? Mert én mostanában kedzem azt észrevenni, hogy néhány kivétellel (kettő, csak hogy pontosak legyünk: COD Mobile, Genshin Impact) csak emulátorozok vagy cloud PC-zek.
-
plejik
addikt
Én sem értem, ha már ennyit dolgoztak vele, akkor miért nem lehet választani benne, hogy hogyan szeretném irányítani. Mert amúgy nem rossz ez a Project Cars, jó a grafika, tök élvezhető pályák meg versenyek lehetnének, ha Én irányítanám a kocsit, így is el lehet vele szórakozni, de na ...
Amúgy találtam egy elég jó játékot, lehet erre is elő regisztrálni. Vagy is jónak igérkezik.
-
fabokf
tag
Röviden-tömören:
Ha olyan játékra vágysz, mint a GRID Autosport, a mobilos NFS Shift vagy barmilyen hagyományos autóverseny, ahol te irányítod a kocsit, akkor nagyon messzire kerüld el.
Viszont ha bejönnek a minimalista kezeléssel megáldott, autóversenynek álcázott Temple Run/Subway Surfers vadhajtások, ahol 1 max 2 érintessel lehet játszani, versenyezni, akkor bátran tedd fel
Ez sem több azoknál, autoversenynek nevezni pedig a műfaj megsértés lenne....de mint mindennek, ennek is meglehet a közössége, aki elvezheti a maga egyszerűségében
Ja igen: ez mind kipróbálás utáni saját tapasztalat, ázsiai területen már pár hónapja elérhető volt a végleges és könnyedén ki tudtam próbálni...asszem még írtam is róla ide pár oldallal visszább
-
VIBO
őstag
Project Car Go tölthető
-
-
snecizero
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Amúgy ha vennék egy xbox contr akkor azt hogyan tudom a telóval össze kapcsolni ? A COD al használnám.
-
Bozek
nagyúr
válasz
snecizero
üzenetére
Nekem egy iPega PG-9033 van, de ez már nem kapható. Az a kérdés, hogy milyen kialakítású kell és mire akarod pontosan használni? A 9033 PC-hez is csatlakoztatható, azért vettem ezt, bár bizonyos játékok alatt Windows-on csak kábeles csatlakozással megy.
-
snecizero
senior tag
Tudtok esetleg linkel ha lehet ajánlani egy jó kis controllert ? Amit a mobilommal bluethooth keresztül tudok játékra használni ? Van egy jó pár a neten. Viszont a ti véleményetekre lennék kíváncsi, ti milyet használtok ? Hol vettétek stb..
-
Sziasztok!
Keresek egy játékot. Talán még azt is tudom, hogy mi a címe.
Egy logikai játék volt, kb 6-8 évvel ezelőtt játszottam. Egy zöld lézert kellett a kiindulási ponttól a megfelelő helyre eljuttatni tükrök segítségével. 2D-s játék volt, a tükrök 1:1-es alapterületű, mozgatható (és nem forgatható) elemek voltak, viszonylag kisméretű pályákon.
A főmenüben a játék címét egy kard szúrta keresztül. Csak Landspace módban lehetett játszani. 3 fő szint volt, szintenként ha jól emlékszem, 30 (vagy 60?) pálya. Tegnap este beugrott, hogy mintha Sample Lock lenne a neve, de ez alapján még csak megfelelő képet sem találok a Google-vel.
Van ezernyi ilyen jellegű játék, de én konkrétan azt az egyet keresem. Kísértetiesen hasonlított a design erre, csak szürkében:
Tudja esetleg valaki, hogy mi ez pontosan és hol lehet elérni?
Előre is köszönöm! -
Bozek
nagyúr
válasz
lomposfarkas
üzenetére
A Traffix is ingyenes.

Amúgy a Railways egész jónak néz ki, azt legalább videó alapján már értem, hogy mi a cél. A másiknál nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

6-os szint után már kezd unalmas lenni. 2 fajta verseny. Húzz mindent maxra. Zéró randomitás. Pedig vártam.
Az ilyen százzal beveszem a derékszögű kanyart sosem tetszett. Nem igaz hogy nem tudnak csinálni egy reális autóversenyes játékot. Az ilyen asphalt meg nfs féle álomvilágot kenjék a hajukra.