Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
Golden9
üzenetére
én teljesen leszoktam róla, pont amiatt mert bár napi 10 játék jelenik meg, de 90%ban mind arról szól hogy hogy húzzanak le kessel, és tudom ez nem új keletű dolog, de nálam pár hónapja csukta be utolsó cseppként a kaput a mighty doom. El is adtam a "gamer" telóm, aztán lett helyette steam deck.
-
coco2
őstag
válasz
Golden9
üzenetére
Valami 2-3 évvel ezelőtt a Tencent közösségi site-jához akartam hozzáférni, és telepítettem android emulátort (akkor még win7-re). Kaptam egy olyat alkalmazáson belül, hogy a használt android hardver azonosítója tiltó listán van, szóval ő most nem fog működni. Android emulátort persze letölthetek, de tudok egyedi hardver azonosítót is regisztrálni hozzá?
Éppen a családi könyvtár olyasmi, hogy kiskurúak védelmében hozott törvények vannak körülötte, és az a sanda gyanúm, hogy a kiskapukat zárva fogom találni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Egyetlen dolog amit nem annyira szeretünk itt az a linkek ömlesztése a topikba vélemény nélkül. Aki szeretne a fizetősről ingyenesre kerülő játékokról tájékozódni, az már követi a megfelelő oldalakat. Itt leginkább mások véleményére vagyunk kíváncsiak
Ennek ellenére szerintem nem linkeltél rossz játékokat, csak érted, nem nagyon tudunk velük mihez kezdeni vélemény nélkül. Így is játszunk itt több játékkal egyszerre (valószínűleg), kell egy kis motiváció arra, hogy a linkelt játékokat kipróbáljuk.Remélem átjött amit mondani akartam, nem akarlak támadni meg semmi ilyesmi, csak próbálom tisztázni a dolgokat
-
icemad
nagyúr
válasz
Golden9
üzenetére
Mert ez a játék szórakoztató és igényes. Amiket te belinkelsz ész nélkül, azok kb legalja.hu kategória. Ráadásul ezzel játszottam sokáig pénz költés nélkül, te melyiket toltad 10 percnél tovább? Fosod itt a linkeket, de mindenkinek megvan az appsales és mindenkinek az arcába tolja a Play áruház is ezeket. Szóval annyit ér, mint halottnak a beöntés. Főleg olyan játékok esetében, amik akár 100 aranyat/gyémántot /pénzt /lelket /vazelint is adnak az 5 csillagos értékelésért.
Ha elérted a századik pályát ebben, akkor már tudsz valamit. Az nem 40 perc. Mondjuk a 18. pályának már négyszer ötször neki kell futni.
És ez relax játék. Könnyű sikerélménnyel. Ha nem tetszik ott a Flappy Birds, nyomassad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez csak nem bűn. 
Csak pár percet játszottam vele de az alapján tetszik!