- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
Golden9 #39087 üzenetére
én teljesen leszoktam róla, pont amiatt mert bár napi 10 játék jelenik meg, de 90%ban mind arról szól hogy hogy húzzanak le kessel, és tudom ez nem új keletű dolog, de nálam pár hónapja csukta be utolsó cseppként a kaput a mighty doom. El is adtam a "gamer" telóm, aztán lett helyette steam deck.
-
coco2
őstag
válasz
Golden9 #37066 üzenetére
Valami 2-3 évvel ezelőtt a Tencent közösségi site-jához akartam hozzáférni, és telepítettem android emulátort (akkor még win7-re). Kaptam egy olyat alkalmazáson belül, hogy a használt android hardver azonosítója tiltó listán van, szóval ő most nem fog működni. Android emulátort persze letölthetek, de tudok egyedi hardver azonosítót is regisztrálni hozzá?
Éppen a családi könyvtár olyasmi, hogy kiskurúak védelmében hozott törvények vannak körülötte, és az a sanda gyanúm, hogy a kiskapukat zárva fogom találni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Golden9 #33974 üzenetére
Egyetlen dolog amit nem annyira szeretünk itt az a linkek ömlesztése a topikba vélemény nélkül. Aki szeretne a fizetősről ingyenesre kerülő játékokról tájékozódni, az már követi a megfelelő oldalakat. Itt leginkább mások véleményére vagyunk kíváncsiak
Ennek ellenére szerintem nem linkeltél rossz játékokat, csak érted, nem nagyon tudunk velük mihez kezdeni vélemény nélkül. Így is játszunk itt több játékkal egyszerre (valószínűleg), kell egy kis motiváció arra, hogy a linkelt játékokat kipróbáljuk.
Remélem átjött amit mondani akartam, nem akarlak támadni meg semmi ilyesmi, csak próbálom tisztázni a dolgokat
-
icemad
nagyúr
válasz
Golden9 #33974 üzenetére
Mert ez a játék szórakoztató és igényes. Amiket te belinkelsz ész nélkül, azok kb legalja.hu kategória. Ráadásul ezzel játszottam sokáig pénz költés nélkül, te melyiket toltad 10 percnél tovább? Fosod itt a linkeket, de mindenkinek megvan az appsales és mindenkinek az arcába tolja a Play áruház is ezeket. Szóval annyit ér, mint halottnak a beöntés. Főleg olyan játékok esetében, amik akár 100 aranyat/gyémántot /pénzt /lelket /vazelint is adnak az 5 csillagos értékelésért.
Ha elérted a századik pályát ebben, akkor már tudsz valamit. Az nem 40 perc. Mondjuk a 18. pályának már négyszer ötször neki kell futni.
És ez relax játék. Könnyű sikerélménnyel. Ha nem tetszik ott a Flappy Birds, nyomassad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest