Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabokf
tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Wow
jó lesz a másik, androidra készült Castlevania helyett (azt asszem idén szeptemberben le is lőtték... nem élt meg egy évet se és európai megjelenést se, pedig full angol nyelv volt benne és annyira nem is volt rossz
) -
Trk.Adam87
aktív tag
Castlevania: Symphony of the Night: [link]
Most csak 125 Ft-ba kerül.
-
fabokf
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Én úgy voltam vele, h szép, h ezt a kettőt betettem SQ1 vezérhajónak de azért a két kísérőt se árt felhúzni...plusz a Scout kiküldetéseknél már most adott olyan 12 órás küldit, ahová 3db grade 2-es hajó minimum kell...ez Lázadó oldalon már röhögve megvan de a birodalmiaknál még hiányzik
úgyhogy én elvertem mindent, amit kaptam
-
fabokf
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Jaja, nem gondoltam h egy ilyen Galaxian-klón
le tud majd kötni...persze ott van az az oldala is, h egy tonnányi pénzt bele lehet ölni, mert a kezdés óta eddig kiszedett shard mennyiség eddig nekem 3 fullos pörgetésre volt csak elég és nem valami bőkezűen osztogatja a játék eddig...majd elválik, meddig tart ki az érdeklődésem ( DBZ Legendset is kukáztam 2 év után, pedig előreg óta toltam napi szinten...mégis tavasszal egy mozdulattal lekerült és már nem is hiányzik
)
U.I: androidos vonalon is van VR szemüveg, amibe telefont lehet pakolni...na, arra el tudnék képzelni valami SW űrszimulátort...azokhoz elvileg jó áron lehet kapni vezérlőket is, ha jól rémlik
-
Micsurin
nagyúr
válasz
fabokf
üzenetére
Később felveszlek én is, igaz nem tudom még mi az istenre lesznek jók a barátok de remélem mint support ship hozzá lehet majd őket adni a flottánkhoz.(tuti nem, túl OP lenne.)
Nagyon egyszerű játék mégis látok benne fantáziát, tetszik a hajók egyedi speciel skill rendszere is meg, hogy vannak pajzsos meg armor tank hajók.
Tök egyszerű mégis valahogy működik az SW témával együtt.Remélem nem lesz kasa a DC Unchained is tökre tetszett ötletes Future Fight copy volt aztán sose ért el EU + USA-ba.
-
Golden9
veterán
Szerk.: Legalább 10-es rang szükséges a beváltásához.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Joccc07
üzenetére
Ha egyszer jó akkor jó, még egyszerű létére is!

Meg SW, az SW-t mindenki szereti aki geek nem? Aki meg csak trekker az meg: [link]

Később felveszlek.
Ph! squadroon vagy fleet vagy bánom is én mi lett már csinálva?
Valakinek van Slave I? Ugye olyan a hangja amilyennek lennie kell?
-
Joccc07
addikt
Tudom, hogy most mindenki az SW starfighter-el játszik.
De azért szakítsatok egy kis időt a barátjelölésre is. Joccc néven vagyok fent.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
A tutorial és első négy pálya teljesítése után levélben kaptam meg az ajándékokat. Mintha ott lett volna.
-
Micsurin
nagyúr
Van bármi mód, hogy a Lego SW Complete Saga-t életre keltsem 10.0-án?
Nem hiszem el, hogy valóban nem kompatibilis 8.0+-os OS-szel szinte biztos vagyok benne, hogy fejlesztői tesztelés hiányában kapta meg a blokkolást.
-
Micsurin
nagyúr
Na másik browserből lent van.
Egész tetszetős kis rail shooter. Mint egy WW2 plane copy csak jobb körítéssel. Ideje volt már mióta lelőtték azt a Rebels-es karakter fejlesztgetős cuccot(Kabaam csinálta anno) nincs értelmes casual mobil játék SW témában csak a Galaxy of Heroes de az egy eszméletlen pofátlan cash grab.
-
Kasya
nagyúr
Napokban megjelent a Star Wars Starfighter.
A játék elvileg itthon még nem elérhető, ugyanakkor a játékban "global lunch" szerepel és e szerint is adja a "pre-registration" ajándékot (Millenium falcon).Még csak a tutorial és első 4 pályát játszottam végig, de eddig azt látom, hogy szép (Star Wars feeling), ugyanakkor nagy újítást nem kell várni tőle. Energia alapú játékidő és repülőgép gyüjtögetés. Kb egy felturbózott, modernesített repülős 2,5D-s repülős játék.
-
Deck building játék: [Legends of Runeterra]
Egész jó, van PC meg iOS kliens is.
-
Golden9
veterán
Genshin Impact Free Primogems Codes - Legalább 10-es rang kell a beváltásukhoz.
GOLNXLAKC58 (50 Primogems)
GENSHINGIFT (50 Primogems, 3x Hero's Wit) -
Saccco
nagyúr
Nem is láttam, hogy kijött a második rész:
[Soda Dungeon 2] -
Saccco
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nem szeretem őket, a Quickpic-et is hazavágták. Élek a gyanúperrel, hogy nem véletlenül törölték a játékaikat.

-
Ferenczi Áko
addikt
Elnézést a dupláért.. Közben utánaolvastam, a Cheetahmobile játékait törölte a Play áruház, és azért nem találtam meg.. Alternatív forrásból le lehetett tölteni a legutolsó verziót, amibe belépve be tudtam jelentkezni a Play játékok fiókomba, visszajöttek a mentéseim is.. Érdekes.. Már csak azért is, mert a játék utánzatai ugyan így néznek ki mint az eredeti, ugyan azok a dalok, az irányítás stb..
-
Ferenczi Áko
addikt
Megvan.. Dancing Line.. Viszont kb 4-5 verzió van belőle, egyik sem az eredeti.. Tele van reklámmal mindegyik, és nem enged bejelentkezni a Play áruházba..
-
vidaila
senior tag
Audiosurf?
-
dionaea
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Magic tiles? Piano tiles?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Geometry Dash?
edit.: mondjuk az ütemek miatt nem... a Geo Dash inkább volt pure ügyességi mint sem ritmus cucc.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Keresek egy játékot, amivel régen játszottam, de nem találom..
Pályákon kellett ütemre nyomkodni a kijelzőt, egy kocka haladt egy meghatározott vonalon. Altatta ismer zenék mentek,azoknak az ütemeit kellett eltalálni: Alan Walker Faded zongora dallammal stb.. A pályák változatosak voltak.. -
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Mekkoramá ez a Mekorama játék!

Régebben már végigtoltam, imádtam, köszi.
-
Amur
addikt
válasz
csaba1203
üzenetére
körökre osztott androidon(heroes-szerű):
Heroes of Flatlandia
Braveland sorozat
Heroes a grail quest
War and Magic
utóbbi free a többi fizetős, igaz egyik sem egetverő összeg.
A braveland sorozat szépen kidolgozott, kicsit szokni kell a "gyerekes" karaktereket, de a körökre osztott csaták : tényleg mintha heroes-t tolnál. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Én sem tudok. 2 óra nekem is a merülés csutkára, de nekem Medium plusz 60 fps.
(P30pro) -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nálam csak alacsony-közepes grafika között fut telefonon, igaz ez nem egy csúcs hardver, meg én inkább PC-n játszom(ott gyönyörű max grafikán 1080p-ben), telefonon csak akkor lépek be, ha valami miatt nem volt alkalmam PC-hez ülni aznap.
Telefonon annyi pozitívum, hogy mivel nem fut jól, így nem is forrósodik fel nagyon, enyhén langyos lesz tapintásra, viszont óránként merül vagy 25%ot, pedig ez 5400 mAh.
Grafikailag egyébként tudtok telefonon ehhez fogható játékot? Mert szerintem tényleg az eddigi legszebb telefonra is kiadott játék, a Fortnite labdába sem rúghat mellette grafikai dizájn terén sem. (azért azt említem, mert annak van még hasonló színes, kissé rajzfilmes grafikája nagyobb Androidos játékok közül.)
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Megkérdezhetem hogy milyen telefonod van?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
fabokf
üzenetére
Szerintem ezért ne vedd meg. 100% biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb beteszik a játékba a kontroller támogatást, PC megkapta most, szerintem az 1.2-ben beteszik mobilra is decemberben.
Grafikára: én maxon játszom megjelenéstől, 2 óra alatt lemeríti a 4000 mAh akksim és közben úgy felforrósodik a telefon, hogy tojást lehetne rajta sütni, de megéri
Gyönyörű a játék és az 1.1 update csak javított a grafikán továbbra is, nagyobb lett a látótávolság és a bekerült a bloom effekt, ami amoled kijelzőn gyönyörű. -
fabokf
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem volna egy lehetőségem gamepad használatra, mert a Black Sharkhoz árult gamepad nem.olyan, h automatikusan detektálja az irányítást játékon belül, hanem én tudom a fizikai gombokat a Game mode menüjéből "rápakolni" a játék virtuális vezérlésre...így az a hatás lenne, hogy továbbra is a képernyőt tapizom, közben meg mégse
a gond csak az, hogy a hivatalos EU boltból mindkét vezérlő egyben alsó hangon is egy huszas....de még aliexpressről se úsznám meg 12ezer alatt...ennyit meg nem ér meg, szóval inkább várok a fejlesztőkre, és a rendes kontroller-támogatásra
U.I.: tegnap egy óvatlan pillanatomban kimaxoltam a grafikát mobilon és végre feltoltam 60 fps-re a képfrissítést (valamiért ezt se tudtam bekapcsolni induláskor), és már annak ellenére se akarom visszavenni, hogy szó szerint kétpofára habzsolja az akksit
sebaj, majd töltőről játszom vele itthon(max majd picit finomhangolom de nem sokat)
-
lomposfarkas
aktív tag
Frissítést kapott a Mekorama, új pályák, több kameranézet, stb.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martinmagni.mekorama&hl=en -
fabokf
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sovány vígasz, h a Key Mapping menü már bekerült a beállítások közé de tök üresen árválkodik
remélem, azért idővel kegyeskednek majd ide is beállítani a kontrollertámogatást... -
válasz
csaba1203
üzenetére
Milyen is? Real time mozogsz a térképen, de a harc már körökre osztott? Ha jól emlékszem hogy ilyen, akkor kb ezek vannak belőle:Heroes of Might and Magic (újabban Might and Magic Heroes) sorozatKing's Bounty sorozatmod: már megint elfelejtettem, hogy android topikban vagyok. Hát ilyet szerintem nem fogsz találni androidra.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pontosan olyan, mint PC-n az 1-4 gombok használata, viszont ez utóbbi nekem sokkal jobban kézre áll.
Az fura, ha az androidos verzióból továbbra is kihagyták a controller támogatást. Nekem vezetékes Xbox360 controllerem van PChez, így telefonon nem tudom kipróbálni, venni pedig nem fogok, már megszoktam az érintőképernyőt, úgy vittem végig a Pascal's Wager-t is, igaz eleinte szenvedős volt. :)
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Ehhez hasonló játékot keresnék ha létezik még a műfaj...
- [link] -
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Üdvözöllek a világomban
Telefonon nyomom -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Na sikerült tesztelni, nem működik az xbox one kontrollerrel sajnos.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Oh az jól hangzik, olyan mint PC-n az 1-4 gomb? Érintő képernyőn megőrülök attól hogy amint karaktert váltok megváltozik a sorrend és egy csomószor váltok rossz karakterre...
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A gamepadon lévő nyilakkal(Dpad), mindegyik irány másik karakter. (Gondolom a PS4es verzióban is így van megoldva)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Karakterváltás hogy néz ki kontrollerrel?
Nem nagyon tudom elképzelni. -
Trk.Adam87
aktív tag
Új Genshin Impact kódok:
50 Primogems, 3x Hero's Wit - GENSHINGIFT
60 Primogems, 10000 Mora - GENSHIN1111Egyébként a legújabb frissítéssel végre bekerült a Gamepad támogatás (PC verzión teszteltem, mivel korábban ott sem volt, viszont Egér+billentyűzet kombóval jóval kényelmesebb a menürendszer kezelése, ahogy érintőképernyőn is.)
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tényleg eltűnt. Nem az első angry birds, amit levettek, de kétségtelen a legikonikusabb. Valszeg mindenkit a jobban tejelő 2. rész felé akarnak terelni.
-
Ez a játék elérhető valakinek: Over the Moon Game
Nekem se az Samsung A70, se za S10 Lite nem kompatibilis.
Valami Netflix sorozathoz kapcsolódó AR játék. -
WhiteWalker
nagyúr
Az Angry Birds első része eltünt az áruházból vagy csak én nem találtam
? -
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Egyaránt meg kell venni PC-n is?
-
Rigormortiis
veterán
Akciós a Kingdom: Two Crowns. Erre vártam, meg is vettem. Az első rész az egyik kedvenc mobilos játékom.
-
törölt tag
Játszik valaki a Mudrunner-el? Ha telefont váltok vajon megmarad a mentésem és a vásárlásaim? Google play szinkronizáció megy és a játékon belül is bepipáltam a sync opciót.
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszönöm!

Igazából a Sniper 3D-ben vagyok most Mo egyik legerősebb csapatának tagja és mivel a fejlesztők mostanában elég mostohán bánnak a játékukkal, ha eldurran a csapat agya végleg, akkor gondoltam valamikor felhozni a CoD-ot javaslatnak, csak előtte még ez a két kérdés érdekelt most hirtelen jobban. 🙂
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
fery02
üzenetére
Maximum 65 ember 10-es klán szinten (alapból 20, minden szintlépés +5 helyet biztosít).
Egyáltalán nem pay to win a játék szerintem, az egyedüli dolog ami a "talán" felé sodor az a fásárolható fegyver xp kártyák, amik felgyorsítják egy fegyver fejlődését, de azt is ad ingyen a játék, meg amúgy is pár óra alatt maxolható egy fegyver.
-
Sziasztok!
A CoD Mobile-ban hány fő tud lenni maximum egy klánban?
Még mindig olyan barátságosabb az IAP rendszer, hogy nem "pay to win" tőle a játék?
Legutóbbi infóim azok, hogy inkább skin-eket lehet csak venni, amik valós előnyt nem jelentenek a játékmenetben. -
fabokf
tag
válasz
Dendytv
üzenetére
Rá...majd 3 nap múlva dobtam, mert a legutolsó 5 meccsemen minden alkalommal úgy lőttek le, hogy a visszajátszáson látszott, hogy az ellenfél végig rajtam tartotta a célkeresztjét....noha én épületben rejtőztem, annyira, hogy max belépés után vehetett volna észre, ha körbepillant...ehhez képest pontosan "látta" hol vagyok és reagálni se tudtam rá...persze hiaba is reportoltam őket
kár érte, mert maga a koncepció tetszene...de így csak fogy a pénzem biztosításra, kihozni meg nem tudok semmit... -
Micsurin
nagyúr
Durangohoz hasonló játék van? Nagyon tetszett sajnáltam, hogy elkaszálták.
-
Dendytv
senior tag
Na valaki rákapott a Badlanders-re ?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
dionaea
üzenetére
Sajnos ilyenből nem nagy a felhozatal. Shadowgun legends-t tudom neked ajánlani a legjobban, de kell neki a folyamatos netkapcsolat. Looter shooter, leginkább a Destinyhez hasonlítható. A legtöbb content single player, az engame pedig co-op PvE. Gyönyörű a játék, de kell alá vas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó lesz a másik, androidra készült Castlevania helyett (azt asszem idén szeptemberben le is lőtték... nem élt meg egy évet se és európai megjelenést se, pedig full angol nyelv volt benne és annyira nem is volt rossz
)

Tök egyszerű mégis valahogy működik az SW témával együtt.
De azért szakítsatok egy kis időt a barátjelölésre is. Joccc néven vagyok fent.