Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A készítők meg mutassák meg, hogy android 14-en is fog futni a játékuk. Akkor visszatérünk rá...
-
-=Starwing=-
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem is a gázpedállal volt bajom, ezért áttértem kontrollerre.
De valóban jó hogy lehet a gombok méretét és pozícióját állítani.
Profin összerakott játék lett szerintem
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Indíts el egy versenyt, pause és az "Iranyításkezelésen" belül testre tudod szabni a gombokat! 🙂
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon jó a Wreckfest. Azért durva, hogy egy alig egy éves aaa címet ilyen minőségben és ennyiért kiadnak mobilra. Nekem egyedül az irányítással van bajom, de szokható. Sokszor nem érzékeli, ha gázt adok, nem ártana, ha nagyobb méretűre lehetne venni a gázpedált. Ezt leszámítva gratula a fejlesztőknek, így kell ezt, aki pedig hiányolja a minőségi játékokat mobilra, az gondolkozás nélkül áldozza rá azt a doboz cigi árát, mutassuk meg a készítőknek, hogy van ilyenekre igény!
-
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
ÁÁ! Köszi! Gépen béta óta megvan! A flatout ultimate carnage-et a mai napig előveszem, mert a wreckfesthez ennyi év után is kevés a gépem(nem mintha sokat fejlesztettem volna).
Mobilra ennyiért egy ilyen cím meg ajándék! Kár hogy sokan nem követik ezt az árképzést! Mobilon még így is olcsóbb minden, de vannak példák ahol éppenhogy..
Gondolom azért mobilra dobnak pár dlc-t hogy folyamatos legyen a pénzáramlás ha már nincs reklám. Amit nem bánok ha van benne tartalom! Szeretem ha frissen vannak tartva a játékok, és azért szívesen fizetek! Shop Titans plusz tartalmai amit meg lehet venni pl. kifejezetten sokat adnak a játékélményhez, pedig az egy ingyenes játék, de iskolapéldája hogyan kell egy játékot hosszú évekig úgy fejleszteni hogy a játékosok addikciója ne csökkenjen! -
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Ne hagyjuk ki a Beamdogot sem, mint megbízható fejlesztők!
-
fabokf
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ne már, h a Shadowrun-ok se mennek többé androidon...meg egy Humble droud bundle révén lettek meg de még nem volt idöm megnezni őket....és mivel a HB pár éve felszámolta az androidos appját, így már felrakni se egyszerű őket (tableten még megy az utolsó verzió de pl. mobilra mar nem tudtam feltenni...)
A Jade Empire az nekem is bögyömben volt (jo lett volna tabon tolni, mert anno gepem úgy hazavágta, h lenullázta a VGA drivert és a WinXP 320x240-ben futott...azóta nem mertem ujra felrakni, pedig ennek már 12 éve
), de mivel 50 forintért vettem, annyira nem fáj az a pénz
-
Trk.Adam87
aktív tag
Jelenleg a Handygames talán a legmegbízhatóbb fejlesztőcsapat androidra, akik több PC játékot is portoltak, tőlük nem pénz kidobás a vásárlás, mert frissítik is a tőlük megvett játékokat. A Feral interactive, Playdigious és Raw Fury is megbízható csapatoknak tűnnek, tőlük is több játékot vásároltam már, amiket optimalizálnak is mindig az újabb android verziókra is.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Én a Fahrenheitre és a Jade Emire-ra haragszom leginkább, amiért kb egy főverzió után, hogy megvettem őket, már nem működtek.
Meg a Shadowrunokra, emiatt írtam is a fejlesztőknek, de ők valami gdpr gebasz miatt vették le, és felajánlották, hogy visszautják a pénzt (de nem éltem vele, mert korrektek voltak).
-
Narxis
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Ubisoft az ilyen sajnos, Rayman játékaikat is elhanyagolták, de azért szerintem a többség frissít. Jó példa erre a Dotemu, én facebookon írtam rájuk, hogy egyik játékuk se működik android 11-en és újabb rendszeren, most vagy már dolgoztak rajta vagy nem tudom de 2 hét múlva frissítették az egyik játékot, aztán sorban az összeset. Nem vagyok egy nagy játékos androidon se de ha kifejezetten jó játékot látok és mondjuk 1000-2000 Ft-ért nem drágább, van google play service és mentés támogatás akkor azt támogatom vásárlással. Mondjuk így is jó ha vettem 20 játékot az elmúlt 5 évben aminek a teljes összege szerintem nem lehet egy 10esnél több.
-
icemad
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Most így hirtelen az egyik Assassin's Creed játék jut eszembe, aminek mai napig él a Twitter fiókja, de egy árva szót sem írnak arról, hogy már pár éve nem elérhető a játék. Play áruházból tudom telepíteni, de indulás után az ubisoft szerverről szedné le a fájlokat. Azt meg ugye kilőtték alóla. Nem tudom, hogy az a pár giga adat miért nem fért el valahol náluk... De sok hasonló esetem is volt. Akkor minek vegyek bármit? Van olyan xbox classic játékom, ami lassan 20 éves, és még működik.
-
sto1911
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Pedig van benne nem keves igazsag. Rengeteg olyan cimem van, szerencsere akcios, nehany forintos, meg ingyenes is, ami mar nem elerheto az aktualis telefonomra, tabletemre.
Ennek ellenere kepesek elkerni 4-7-10k (+ IAP-ot) egy rendesebb jatekert, ami nem a Game Maker 28-al keszult szemet, hat kosz, nem. PC-re amugy is olcsobb
(Es ahova befer egy tablet, oda befer egy laptop is). -
icemad
nagyúr
válasz
KisApám
üzenetére
Simán megéri. 5 családtagnak megoszthatod. Programok és játékok is vannak benne. Ha iap vásárlást csinálsz belőle, az megmarad örökre. Teljes árú játékot megvenni a legnagyobb baromság, mert majd jön egy új android verzió, amivel nem lesz kompatibilis, így megy a levesbe. Androidra játékot nem szabad venni.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
KisApám
üzenetére
Nem kapsz ingyen megtartható játékokat, csak bérled a play passba tartozó játékok használatát.
Csak akkor éri meg, ha napi szinten órákat játszanál az ezáltal elérhető játékokkal, máskülönben jobban megéri akcióban játékokat venni, illetve teljes áron az olyanok is megérik, mint például a Titan Quest, amiben 100+ órányi tartalom van, hónapokra leköti az embert, ha csak napi 1-2 órát vagy kevesebbet játszik telefonon/tableten. -
KisApám
addikt
A GooglePass-t érdemes előfizetni?
Ingyenes játékok járnak hozzá havonta?
Megosztható?
Jól gondolom?
Megéri?
-
Trk.Adam87
aktív tag
Most csak 500 Ft-ba kerül az Iron Marines Invasion:
[link] -
Narxis
nagyúr
Streets of Rage 4-ben másnak se működik az online rész?
-
Predator2
addikt
Helló
Samsung A53 5g telefonra keresek egyszerű, de nagyszerű játékokat, ami nem csak a reklámokról szól. A PubG féle lövöldözés nem érdekel. 34 éves srác vagyok.
Köszönöm
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Igen. 🙂
Tetszik a kill effekt-je is, véres placcsanássá változtatja az enemy-t. 😁
Sajnos a kill-egy gyűjtése nem effektezi magát a fegyvert, de legalább ilyesmi nem tereli a figyelmemet meccsek alatt véletlenül sem. -
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Csak azért folytatódott az OFF szál, mert én is PH app-ból írok és OFF-ra automatikus OFF módban ír. 😁
Mivel már hosszabb hónapok óta az AGR-t Global top 100 listán tartom és szeretem is, egyszercsak gondoltam egyet, For You-ban kiválasztottam és végigpörgettem a felkínált draw-ot.
Természetesen a szemétje utolsó pörgetésnek adta csak be. 😅
Szóval végülis aktívan és örömmel használom, nemcsak annyi, hogy "megvettem, meguntam és porosodik", mint sokaknál a legák és mítikek. 🙂--------------------------------------
@Peaceliker: Megértelek egyébként teljesen. 🙂
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Na de nekem csak 1 lega fegyverem van és egyelőre nem is akarok többet, de döbbenetes, hogy miket hallok ismerősi körökből és olyan tagokkal is játszok közben, akik rendszeresen ráköltenek annyi pénzt a játékra, hogy csak ámulok.
Pedig ők nem is olyanok, mint én, hogy csak egy kutyám van, szerény háztartás mellett és természetesen nincs jogom és nem is akarok mások pénztárcájában kutakodni, csak amikor olyat is olvasok magyart, hogy 7 számjegyű összege van a CoD:mobile-ban, az olyankor már mégis durva. 😮
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi szépen!
Akkor a teljes Wreckfest élmény +10000Ft-ból tudna csak meglenni.
Úgy már nem is olyan csábító számomra.
Szerk: mondjuk az is igaz, hogy az ősz folyamán +40000Ft-nyi CP-t elszórtam egy lega fegyverre CoD:mobile-ban.
-
Rigormortiis
veterán
Rohadt jó ez a Wreckfest 😁
-
icemad
nagyúr
válasz
Joccc07
üzenetére
Basszus, ez a progi kurv@ jó. Csomó mindent megtaláltam, amiről totál elfeledkeztem már...
Tomb Raider 1 classic, Re-volt, The dark Knight rises, Aliens vs Predator, Broken Sword, Mass Effect, Fifa 12, Need for speed most wanted, The amazing Spider-man 1-2, Bards tale, Aralon sword and shadow, spider secret of bryce Manor, gangstar Vegas, Ravensword, Imperium Galactica 2, Majesty, Prince of Persia, gta stories részek, stb... Kíváncsi leszek, hogy melyik fog még elindulni...
De köszi mégegyszer.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam!
Akkor a teljes Wreckfest élmény mennyi Ft-ba fáj így végül kompletten?
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Megveszed a Wreckfest-et mobilra, de még külön lehet hozzá venni DLC-ket?

-
Veiled Bride
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mondjuk ennyit már én is ráköltöttem mert megvettem 2 dlc-t is.

-
MikeWazowski
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Igen, de bőven megeri azt az árat is. Sztem idei év legjobbja.
-
Joccc07
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Akkor ez a te programod.

-
icemad
nagyúr
válasz
janeszgol
üzenetére
Tudod te, mennyi játékot vettem már droidra? 90%-a már nem is elérhető. Letölteni csak a megvásárolt elemek közül lehet. Ami nálam több ezres lista. Persze ott nincs keresési lehetőség, mert sajnos a Google nem túl jó keresésben. Legalábbis 2022-ben még nem találtak megoldást a megvett programok közötti keresésre. Lehet görgetni hajnalig, ha valami z betűs kell. És vagy elindul vagy nem. Szóval én 10 fillért sem adok egyik mobilos játékért sem többé.
-
janeszgol
félisten
válasz
icemad
üzenetére
Én kiadok 5-10 ezer forintot is, csak legyen jó. Ha bitang jó a játék, akkor 15-öt is.
Az a baj, hogy a legtöbb játéknál hiába veszed meg a reklámmentességet, attól még úgy van megcsinálva, hogy kell hozzá vásárolni mindenféle bizbazt, hogy haladj. Erre megy ki a játék... -
icemad
nagyúr
Azért voltak jó játékok régebben bőven, csak akkor még egyszer fizetős játékok voltak, nem ilyen reklámokkal teleszabott szemetek. 30mp játék 1 perc reklám. Mobilos játékból én csak azzal játszom, ami play passban van. Wreckfestet megnéztem volna, de 10 euró. Annyiért veszek inkább quest 2-re valamit.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Egyetértek vagy bármilyen 10 éves PC játék szintje, az már menne egy Snapdragon 855+ és az feletti SoC-nak. A Skyrim-et is simán lehetne portolni, ami 10 éve 512 MBos GPU +4 GB rendszer memória mellett gyönyörűen futott.
A Pascal's Wager is tökéletes referencia arra, hogyan kell olyan jól kinéző android játékot alkotni, ami alsó-középkategóriás készülékeken is játszható 4 GB Rammal. (grafikailag kb Dark Souls 1 színvonal) -
janeszgol
félisten
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Nekem bőven jó a CoD szint. Azzal jöjjenek a játékok!
-
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Nem, egy 6GB-s készüléknek ez olyan 100-300
kBMB memóriát jelent. Gigabájtnyi helyet még 12GB-s készülékeknél sem foglalnak le a VGA-nak. -
Trk.Adam87
aktív tag
Egy 6 GB Ramos készüléknél gondolom ez kb 2 GB VGA memóriát jelent, ami tényleg kevés egy Genshin kaliberű játék FullHD felbontásban történő futtatásához. (Még lehet a 720P-hez is kevés, ha a grafikai részletességet nem vesszük visszább)
Végülis elég sok minőségi kevésbé gépigényes játék van androidra, csak azok meg elfutnak egy középkategóriás, néha alsó kategóriás eszközön is. Azért a kb 5 darab teljesítmény igényesebb játékért semmi értelme 300-400ezres gaming tabletet vagy telefont venni, mikor ennyiért már laptopot/PC-t kapni FullHD gamingre, amire 1000x nagyobb a minőségi játék kínálat és GPU teljesítményben is legalább 10x erősebb az ugyanolyan árú android eszközöknél. -
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Igazad van. Egyébként a GPU a RAM-ból kap lefoglalt területet, és minél több a RAM, annál nagyobb lehet az a lefoglalt terület (sajnos ez fix, amit gyárilag beállítanak a GPU-hoz, annyi van). Pl pont egy Genshin Impactnál nem árt a minimum 4GB-s VGA PC-n, akkor mirét várnánk el, hogy kevesebb VGA memóriával is olyan szép legyen androidon.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Jó lenne, viszont gépigényre legalább olyan teljesítmény kell neki, mint a Genshin Impact-nak, mely utóbbi androidon a mai napig ilyen 540-720P közötti felbontásban fut legfeljebb. Talán a mai csúcs SoCok már bírnák FullHDben 12 GB Rammal, ha a fejlesztők lépéseket tennének ez ügyben. Elég gagyi hatást kelt tableten 540P-ben játszani egy olyan játékot, melynek egyik fő esszenciáját a szép tájak, szemet gyönyörködtető grafika adja.
-
janeszgol
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Aminek én nagyon örülnék, az a Stray. Az a macskás játék. De jó lenne telefonra ez!
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Meg azért a gta-kat is elég jól átportolták és a grid-et is. Mondjuk az igaz hogy az említetteken kívül nagyon kevés valamirevaló játék van. Mondjuk nekem bőven elég az is hogy ha még jönnek minőségi pc-s portok. (A pc-m már nagyon nem mai csirke és nincs "kedvem" arany áron frissíteni hardverileg. Meg annyit már úgy sem játszanák szal csak kidobott pénz lenne)
-
-=Starwing=-
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
janeszgol
félisten
válasz
sto1911
üzenetére
Csatlakozom, sajnos. Amit felsorolt Menyasszony, azok okésak, de ezen kívül kevés a normális játék. Ott van még a Company of Heroes, BG, e ezek is átiratok. a Doablo is kiváló.
Akadnak kisebb címek kaland, stratégia és szerepjáték kategóriában, de kevés. Van jó MMO is, ilyen a Genshin, a Ragnarok például.
Amivel még sokat játszok, az a Brawl Stars.
De igazából a mobilgaming halott. Sok Match3, meg kínai rpg-szerű hülyeségekkel van tele a play. Meg semmitérő fejtörőkkel, kalandokkal stb. -
sto1911
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ezek mind PC atiratok, a tobbi meg szemet

En is akartam mobilon gamelni, de inkabb maradtam a PC-nel, ott max a DLC-kkel megy a lehuzas, ami meg megvan PC-n, nem akartam megvenni megint egy kisebb, kenyelmetlenebb, lassabb eszkozre.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Figyelmetlen voltam. Akkor hibátlan game.

-
Veiled Bride
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Változtatható az összes gomb helye, mérete és átlátszósága. Indíts el egy versenyt és a pause menüben lesz rá opció.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jó ez a game, de annyi bajom van azért vele hogy, ha nem közvetlen a gombra kattintok akkor nem fordul vagy fékez, attól függ mit nyomnék. Jó lenne ha inkább mezők lennének, vagy a gombok mérete változtatható lenne. Egyébként a fizika, meg a hangok nagyon rendben vannak.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Pedig ami igénytelen szutyokáradat van mobilra, nem is értem.
Én nem találok magamnak soha semmit. Hardverek is az Androidnak meg a Facebook kliensnek fejlődnek, ott a zsebünkben egy 10 éves PC képessége, és akkor tele van a Play szeméttel. Más kérdés, hogy a játékok a látványtól eltekintve is szarok. -
Dilikutya
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez konkrétan PC-re is megjelent, de most is 12€, szerintem olcsóbban nem láttam még.
-
-=Starwing=-
tag
válasz
-=Starwing=-
üzenetére
-
-=Starwing=-
tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Helló! Támogatja a kontrollereket? Köszi
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi!
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Single player is van benne?
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pont most akartam linkelni!
Hatalmas játék!
Akik szerették annó pc-n a FlatOut-ot azoknak tetszeni fog.
(Ami külön öröm számomra hogy úgy néz ki optimalizálva van exynos 2200-re is) -
MikeWazowski
veterán
Megjelent:
[link] 1.795 HUF és full magyar nyelv van benne. Full game 5,4 giga.
Van felhőmentés. -
etooo
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Kunai, az automata célzásával effektívebb, és messzebbre is sebez.
-
zsotesz81
senior tag
Aki szereti a hősgyüjtögetős játékokat: [Eternal Evolution]
Én már lassan két hónapja játszom, lehet haladni fizetés nélkül, van sok játékmód is. -
kp78
veterán
3-4 órás repülőútra tudtok ajánlani offline logikai játékot ami bejött nektek?
Vagy akár BT-n egymás ellen játszható egyebet?
Survivor.io nálam is bejött, köszönet a korábbi ajánlatért.
-
Kasya
nagyúr
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Incremental rengeteg van, kerdes, hogy az IDLE kategoriaba belefer-e neked.
Idle javaslatom:
Bacchus - jelenleg 350-ik vagyok. A reklammentesseg 3k forint, ami szvsz megéri (amugy opcionalis a reklam). Ha 0-24 megy a jatek, erdemes lehet a +bonuszt is megvenni 3k-ert, egyébként nem. Más költés folosleges és nem szükséges. Moddolt APK-t nem javaslom, mert a csalókat szó nélkül tiltják. Ezért is szeretem.
Mastar of Skills 2 - Aktív és IDLE egyben. Én eddig reklám és pénz nélkül játszom. Kicsit belassul 1-2 hét után, de nincs paywall.
Nordicandia - Semi-IDLE. Nem rég jelent meg a végleges kiadás. Figyel a fejlesztő az igényekre és kimondottan f2p modellé tette a játékot. Cross platform.Incremental pedig itt található. Remélem nincs családod és életed, ha ezt bevállalod.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyen skin kéne az agr-re is. Imádom az animés skineket.

Van felhőmentés.