- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Reaper #31401 üzenetére
Nekem megvan az összes rész androidra is (bg 1-2, iwd, planescape torment).
Tökéletes portok, ami azt illeti, a bg még magyar feliratos is, szóval mint játékok a teljes árukat is bőven megérik.
Azonban 5,5-ös telón is nehézkes a dolog, nem a semmiért írja a fejlesztő a játék leírásában, hogy tabletra van tervezve. Végig lehet őket játszani, de sokszor kényelmetlen.
Szóval egyfelől ajánlom őket, és jelen esetben a Baldurs Gatet, mert talán a valaha keszített egyik legjobb szerepjátékot tarthatjuk a kezünkben egy szinte tökéletes port formájában. De nem telefonra való.
-
törölt tag
válasz
Reaper #31412 üzenetére
Szerintem meg ne mások véleménYE alapján mondj le a játékról, én pl simán eltudtam olvasni amit írt telefonon is, ha szereted miért nem saját vélemény alapján ítéled meg? (alább írtam, én azért töröltem mert nem beszélek angolul és így nem érdekes, hogy nem értem mit ír)
-
gergom91
tag
válasz
Reaper #30989 üzenetére
Igen, vége lesz hamar, amikor megvan a rajongó tábor, már semmilyen rossz játék nem lesz már mínuszos, lehet tolni a fejlesztéseket, de ahogy láttam az összesítőben, csúcskategóriás játékokig és a saját konzolokig el se jutottam, sok téma van, amikhez nem tudom melyik lenne a jó kategória, párszor bele futottam a rossz kombinációba, a játék elején igencsak rosszul jön egy ilyen.
Játék elején amúgy lehet választani a lassabb játékmenetet, majd kipróbálom azt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged