Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Aki szereti a zombis játékokat tehet egy próbát vele , aki nem az szintén
.IAP-os , de nélküle is jól lehet haladni , egyre több mód nyílik meg a későbbiekben ahogy haladsz előre , sok időt is el lehet tölteni a játékkal ezáltal.
Minimálisan Survivor.io beütésű. -
icemad
nagyúr
Május 9.-én jelenik meg az Earn to die rogue. Az alapjáték ingyenes lesz, rengeteg iap lehetőséggel. Kíváncsi leszek mennyire lesz pénzéhes.
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Chillezős, farmozós, termesztős vagy hasonló játékot keresek akár fizetősen is stardew valley / minecraft már túl komplex, egész napos agyfsz utánra tét nélküli fejlődgetős, peac game kellene. Mit javasolnátok? -
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem ingyenes, de még csak nem is akciós.... így a játékot és a hsz-t is min. törölni kellene...
egyébként nagyon poén a játék

-
Maxtreme
addikt
Egy kis érdekesség amire pár tegnap leltem rá

TwinWorldSurvivor
Ez egy (jó értelemben vett) akkora troll játék mint a zállat'
Pontosan úgy van felépítve mint az összes szemét iapéhes trágya, viszont.... ez csak elsőre tűnik úgy.
A lényeg hogy van shop, battle pass, heti/havi vip előfizetés és társai mint a "free2play" címeknél (mikor ezt megláttam majdnem redundoltam nyomban...) viszont most jön a csavar!
Minden kör után kap az ember úgynevezett hacker coinokat, amivel meg tudod hackelni a shopot az előfizut meg minden mást is, ergo teljesen ingyen, pusztán a játékért a tied lehet minden ami kell.
Csodálatos görbe tükör ez a mai játékok nagy része előtt...
Maga a játék egy vampire survivors klón, de egy szimpla másolatnál azért több. Itt van gearelődési lehetőség, mások a skillek, meg jóval szebb az egész.
Vannak napi eventek, minen karakternek külön skillezési rendszer (ez egy sok pályából álló "piramis" tehát nem ugy van hogy megnyomsz 1 gombot és tied az adott skill)
Valódi pénzért semmit nem lehet venni
Egyetlen "korlátozás van mégpedig, egy energiarendszer, de gyanítom ez is csak a trollkodás miatt került bele, mert 2 percenként újratöltődik egy egységnyi energia. Ergo mire lenyomtál egy kört ismét fullon vagy. -
Rigormortiis
veterán
Az azért elég fura, hogy a Diablo Immortal nem megy ultra felbontáson az S23U-n? Sőt, igazából pont olyan beállításokkal megy maximum, mint a Snapi888-as S21FE
-
Kasya
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Az összes elutasitasaval is működik.
-
RandomName
senior tag
Gurított még egyet.
Éppen játékban vagyok, és simán bezárta. Érted? Azt mondta, hogy akkor most nem játszol. És fedobta ezt, amit ha nem fogadsz el, akkor csak úgy játszhatsz, ha törlöd a GH-t.
-
icemad
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy lehet fél csillagot is adni. Én és még sokan mások is fél csillagot adtunk itt Hollandiában. Ilyen téren egy elbaszott szart utoljára valami xiaomi telefonon láttam, ahol még a tárcsázóban is reklám ment.
-
dionaea
őstag
válasz
RandomName
üzenetére
Ok értem. Ment nekik az 1csillag:)
-
RandomName
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ezért kellene lepontozni, meg a hasonló 1* értékeléseket "hasznos"-nak kattintani, hogy legyen megfelelő mennyiségű user feedback nekik, hogy ez nem jó irány.
Most értem haza, Twitteren is megpingelem őket. -
Rigormortiis
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Így van. Telerak mindent reklámmal, a saját játékaimat pedig alig látom. Nagyon tré lett.
-
RandomName
senior tag
válasz
dionaea
üzenetére
Szinte elrejti a saját alkalmazásaid. Ha beállítottad, hogy gaming hub kezelje a játékértesítéseket, akkor megint nem látsz semmit. Játékstat nézése nehézkes, és a legfőbb indok. Nem az van fókuszban amit használok, hanem el akar terelni a letöltött játékokról a reklámokkal teli azonnali játékok irányába. Vannak játékok ahol fizettem a reklámmentességért, de most nehezebb elérni a régi játékaim, mintha nem is használnék Game Hub-ot. Régen ez külön tab-okon volt, amelyiket használtad azon maradt.
Nehézkessé akarja tenni a klasszikus játékok elérését, hogy az azonnali játékokból nójön a reklámbevétel.
Ilyet játszottak régen is, amikor valamelyik elődben reklámnézésért tudtál auto clickert aktiválni x időre, meg hasonlóak. -
Archttila
veterán
Mondanatok az elmult mondjuk 5 evbol 5-5 top (de nem pay to win) autos (johet formula is, rally annyira nem) es tenisz játákot?
-
dionaea
őstag
válasz
RandomName
üzenetére
Miért? Mi a baj vele a designon kívűl?
-
RandomName
senior tag
Samsungosok. Lepontoztátok már az új Gaming Hubot? Lehet lájkolni a a többi 1*-os értékelést is.
-
Kasya
nagyúr
Én november ota a Lightning Princess-t tolom. Napi 10-20p jatekkal is lehet benne haladni. Nem igenyli a 0-24-es online jatekidot (mint a Mobirix jatekok) és IAP sem kell hozzá (bár a reklammentesseget erdemes megvenni (de nem kotelezo a fejlodeshez) a napi bonuszok miatt). Folyamatosan fejlesztik. Eventek és most épp a Guild opció is bejött. Én jelenleg a Global ranglista 700-ik helyén állok. Ami IAP nelkul szvsz elég jo (No Ad megvéve).
Discordot 2 hetente erdemes a bonuszt ado kodért nézni.
A jatekmenet nekem az Ulala-t idezi, mert ha egyszer az ember elakad, valtozo, hogy mit kell fejleszteni a tovabbhaladasert.Napokban jelent meg az Idle Beast Hunter. A fejleszto kijelentette, hogy nem IAP centrikus lesz és tartja is magat hozza. Ugyan még sok opcio nincs benne, TopCog is segitette a munkajat. Redditen is aktiv a fejleszto (/IncrementalGames).
Illetve kedvet kaptam a korabban beta fazisban levo Dungeon Life ujrakezdesehez. De erre meg nemn volt idom...de letoltve vár
. -
Amur
addikt
Sziasztok! Idle/incremental kategóriában talált valaki valami új gyöngyszemet mostanság?
Turkálom a playt, de csak szemeteket találok.. -
#akció
-
Archttila
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
En meg egy kontrollerre szerelhető clipet hasznaltam eddig, vagy mondjuk inkább alkalmanként. Ezt viszont velhetoleg gyakrabban elo fogom venni a fiokbol. Hihetetlen kenyelmes, pedig lapat kezeim vannak
nem tul kompakt, viszont cserebe van fogas a markolaton, nem zsibbad el egykonnyen az ember keze. -
Archttila
veterán
Kicsit nehezen vettem ra magam de végul azt kaptam amit vártam sőt, még jobb mint reméltem:
Gamesir Galileo G8

Ti hasznaltok kontrollert a telefonhoz? -
dionaea
őstag
Érdekes a gta-t nem lehetett telepíteni kompatibilitást gondok miatt, most engedi a "optimalizált, felújított"verziót.s22 re
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A PerfZ kijelzést nem lehet nagyobbra venni? Elég nagy kijelző is elég pici?
Vagy esetleg valami 3rd party app, ami nagyobb méretben mutatja? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszi, közbe este szorakoztam vele, és láttam meg a plugin jelet a gameboosternél elég körbe körülményes telepíteni.
In-game este rosszabbul futott az s23-mon lehet kapott vmi updatet, de ilyen 32-45 fps körül mozgott. (zárt helyen zárt létrás mászásnál volt inkább 45fps), a hőfok fixen 45-ön állt. -
Rigormortiis
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Telepítsd a Galaxy Store-ból a Game Plugins appot. Olyasmi ez, mint a Good Lock, csak ez játékokhoz kapcsolódó modulokat tartalmaz, amiket külön le kell szedni (mint a Good Locknál). Ezen belül a PerfZ kell neked. Ki fogja írni (beállitástól függően) az fps-t, hőmérsékletet, CPU, GPU és RAM használatot.
Rendes, Samsung app, a GL-hez hasonlóan, én is véletlenül botlottam bele, nem is értem, miért nem kap nagyobb figyelmet.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
S23-mon nem találtam meg hogy hol írja ki.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jah ugyan semmi, a preset ahogy látom ami hw függő csak és indokolatlan, hogy pl egy erösebb soc-os telefonon nem tudom levenni.
-
dionaea
őstag
Igaz s22-n próbáltam de nincs rá optimalizálva. Nem jatszos teló de hang sincs pl. Még nekem olyan fura. Egy jó campaign mód jó lenne. De már minden online abban van a lóvé.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
60fps elérhető mindegyik telefonon meg az uncapped, de nálam csak a realme tudott fps-t kiírni, ott 39-45 között volt de inkább az ugrálások miatt volt input laggos az egész.
De amit írtál teljesen jó. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Meglestem pár telefonnal.
-realme gt master (snapi 778g) itt csak mid és low grafika opció volt, kegyetlenül szarul futott, olyan inputlaggok voltak mint az állat pedig 39-45 fps között mozgott. (van vmi game booster gyári app ami írja, GT mód-ba)
-S23 Itt csak mid-high opció volt elérhető, egész konzisztens volt, fps counter nincs a telefonon de tippre a 60 fixen lehetett
-Iphone 15 pro max high-peak grafikai opció itt peak-be volt talán a legkellemesebb a grafika de így is pixeles eléggé. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
dionaea
üzenetére
Egyelőre csak 15 pro max-on probáltam, délután rálesek egy s23-mon meg egy realme gt masteren is.
Itt peak graf-on teljesen stabilan futot de azért langyos lett a telefon uncapped fps-el, de akkora előrelépést nem látok a cod mobile-hoz képest, igaz azzal nem játszottam aktívan és régen is toltam vele, a textúrák talán egy kicsivel jobbak. -
dionaea
őstag
Megjött a warzone telefonra.
-
válasz
icemad
üzenetére
A Dungeon Warfare-ek tényleg jók, de akkor már ha nem ingyenesekről van szó:
2112TD: Tower Defense Survival
Kingdom Rush sorozat
The Creeps 1-2 - elsőre gyerekesnek tűnik, de nagyon jó
Bloons TD 5-6
Bloons Adventure TD
Dungeon Warfare 1-2
Cursed Treasure 2
Anomaly sorozat
Fieldrunners 2
OTTTD
Prime World Defenders (első rész, IAP nélkül végigjátszható)
Radiant Defense
Sentinel 3
Plants vs Zombies (a 2. rész ingyenes, IAP-pal tömve)
Tower Madness 2 - ez azt hiszem ingyenes, IAP-pal, de játszható
Nanuleu -
válasz
pietrrr
üzenetére
Pontosan, a legendás Bugbear fejlesztőknek a Flatout “folytatása”. 🙂
Telibe ugyanaz a mobil port, mint a nagygépes változatok, egyedül grafikában van némi visszabutítás, de tartalmilag teljesen stimmel a port is a nagygépes verziókkal és utólag úgy, hogy kijátszottam pár napja a kampányt, azt mondom a teljes árát is megéri (én is pár száz Ft-os akcióban vettem még meg).Lehet hozzá még DLC-ket is venni játékon belül, de azok úgymond nem adnak hozzá a játékhoz, inkább csak autókra külső cicoma, meg skin-ek.
Rally Fury-ra ránézek majd, köszi!

Többieknek is köszi az ajánlásokat!
Most Wanted-et kihagyom (droidon játszottam vele és nem igényel kontrollert), a GRID Autosport-nak meg mindenképp tervben van a megvétele. -
-
válasz
manoarc
üzenetére
Mindegyik IAP-os, így előbb-utóbb falba ütközöl fizetés nélkül, ráadásul akkorába, hogy fél fizetésed rá kell költened, hogy érdemben tudj haladni.
Na jó, régebbiek közül lehet párat találni, ami egész jó, de mondjuk reklámosak:
Sky TD
Mini TD
Mini TD 2 (harmadik részt nem próbáltam, de rossz az értékelése)
Bloons Adventure Time TD (na ez nagyon jó, és sok tartalom van fizetés nélkül, ha tetszik, érdemes megvenni az extra karaktereket, mert sok extra tartalmat adnak) -
manoarc
senior tag
Sziasztok valami frankó Tower Defense játékot tudnátok ajánlani ami ingyenes? Ezer hála és köszönet

-
5381
aktív tag
válasz
fery02
üzenetére
Figyelmetlenül olvastam...
[NFS : Most Wanted] ? -
Ezt még androidra vettem meg még sok évvel ezelőtt és nem vitatom a játék zsenialitását, mert imádtam és végig is játszottam kétszer is, viszont(!) nem igényel kontrollert, érintőképernyőn is vígan játszottam.
Én meg most direkt kontrolleres autósokat keresek, mert a Wreckfest-ben ráéreztem, hogy milyen jókat lehet csapatni, hogy bevágódok a kanyarba és aztán kontrollált gázadásokkal és finom kormányzással végigdriftelem a kanyart. 😀
Na ezt látnám szívesen más játékban is és valószínűleg a RR3 se teljesen fedné az igényemet, valamint arra is gondoltam, hogy ott egy új játékos mostanra óriási hátrányban lehet a többiekhez képest, mégis kb 10 éve piacon van a játék.
Valószínűleg valami rally irányt érdemes még néznem, eszembe is jut rögtön a Rush Rally 3.
Egyéb hasonló komoly és újabb rally játékot esetleg tud valaki? -
5381
aktív tag
válasz
fery02
üzenetére
Nálam a [Horizon chase] a kedvenc. kb olyan, mint a régi játékautomatás autóversenyek.
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Na végülis tényleg, valamiért eszembe sem jutott, köszi szépen! 👍
Előzőhöz el is felejtettem hozzáfűzni, hogy jó lenne valami olyan játék, ami addiktívabb is, valamilyen szintű online lehetőségekkel.Abba beletörődtem, hogy a rendes egyszer fizetős játékok inkább szingle módra vannak kihegyezve, pár hetes Wreckfest alatt egyetlen egyszer sem találtam szervert multiplayer-ben, pedig minden játékindítást azzal kezdek, hogy rögtön a multiplayer-re próbálok rá.
Igaz a GRID-et nem próbáltam még, de a fentiek alapján ott is inkább csak egyedül játszanék.Esetleg játszod te a RR3-at kontrollerrel? Kíváncsi lennék, hogy hogyan működik az online része vagy mennyire aktív.
Meg összedobja-e a kontrollereseket a touch irányítású játékosokkal vagy elkülönítve játszhatnak egymás ellen? -
Milyen autós játékokat ismertek a piacon, amik igénylik a kontrollert, Wreckfest- és GRID-en kívül?
Rájövök, hogy nekem autós játékoknál kell maradnom, mert akció játékoknál egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet normálisan célozni az analog gombákkal.
Tegnap este nagy kedvvel próbáltam ki pl a Resident Evil 4 remake-et (iOS), de gyorsan kedvem szakadt, amikor a fegyveres célzásokkor olyan esetlen vagyok, mint egy gyerek, aki éppen járni tanul.
Autós játékok viszont nagyon jól mennek és teljesen élvezhető, hogy kikapcsolt assist-ok mellett randalírozgatok Wreckfest-ben. -
gangstagergo
senior tag
Gamesir G8 kontroller Ali kuponnal most 56$ jön ki spanyol raktárból. [link]
Annyira olcsón adják, hogy ennek most nem tudtam ellenállni
-
Akciós a This War of Mine, 590 Ft!
-
Van itt valaki, akinek megvan a Wreckfest: Mobile és tudna nekem benne segíteni?
Egyik achievementről lenne szó, hogy 20 multiplayer meccset kellene megnyerni.
Önmagában nem lenne vele problémám, ha nem lenne totálisan halott a multiplayer rész.
Viszont van egy gyors módszer, amivel ha tudok szerezni magam mellé valakit, akkor személyenként kb 15 perc alatt meglenne az egész.
Igaz én iOS-ről játszom, de talán nem függ a közös szerveren való játék attól, hogy egyik alma, másik droid.
Természetesen én is ugyanúgy segítenék benne az illetőnek.
Köszönöm, ha akad valaki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jön Androidra és iOS-re is igen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gangstagergo
senior tag
Drastic DS emulátor ingyenes [link]
-
Dilikutya
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
PC-s játékot csak PC-re.
Volt Androidra Gobliiins Trilogy, Prehistorik, Superfrog (DOS-os klasszikusok, illetve az utóbbi pont egy remake), átportolták Xbox-ról a Prince of Persia 1-2 remake-et is. Play-en rég nincsenek, szerintem az Amazonnál is csak annak van meg, akinek onnan származik, de a Prehistorik itt se működik már. A Prince viszont igen, azt hiszem.
Volt régen Half-Life 2 (bár ez csak Nvidia Shield-re). A GTA-ból szerintem most nem mind van a Play-en, ami valaha megjelent, ráadásul az olcsó VC-t és 3. részt lecserélték a 7000Ft-os Definitive-re, San Andreas-ból még megmaradt a régi is.
Doom van még, az működik, bár azzal PC-n is törődnek még.
Viszont teljes értékű rendes játék más nincs is Androidra, egyszer fizetős, meg nem loot/craft/run normális játék, ami eredetileg is androidos, nincs is, nem is láttam soha. -
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem trükközés ez, felrakod az emulátort, bemásolsz pár fájl egy mappába és indítod. De te döntésed.
-
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=is.xyz.vcmi
-
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Vcmi + GoG fullos verzió.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nyilván nagyobb a pénz bevételi forrás a hulladék P2W sz@rokból...
Ettől függetlenül továbbra is keresem a Heroes 3 jatekot. Valaki egy linket tudna hozzá adni egy megbízható forrásból vagy feltölteni az apk-t és megosztaná?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Maradni fog, a COD Mobile-t a kínaiak csinálták (TiMi Studio Group), ezt az Activision.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.