- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz icemad #38641 üzenetére
Én kiadok 5-10 ezer forintot is, csak legyen jó. Ha bitang jó a játék, akkor 15-öt is.
Az a baj, hogy a legtöbb játéknál hiába veszed meg a reklámmentességet, attól még úgy van megcsinálva, hogy kell hozzá vásárolni mindenféle bizbazt, hogy haladj. Erre megy ki a játék... -
janeszgol
félisten
válasz Trk.Adam87 #38634 üzenetére
Nekem bőven jó a CoD szint. Azzal jöjjenek a játékok!
-
janeszgol
félisten
válasz sto1911 #38625 üzenetére
Csatlakozom, sajnos. Amit felsorolt Menyasszony, azok okésak, de ezen kívül kevés a normális játék. Ott van még a Company of Heroes, BG, e ezek is átiratok. a Doablo is kiváló.
Akadnak kisebb címek kaland, stratégia és szerepjáték kategóriában, de kevés. Van jó MMO is, ilyen a Genshin, a Ragnarok például.
Amivel még sokat játszok, az a Brawl Stars.
De igazából a mobilgaming halott. Sok Match3, meg kínai rpg-szerű hülyeségekkel van tele a play. Meg semmitérő fejtörőkkel, kalandokkal stb. -
janeszgol
félisten
válasz Trk.Adam87 #38406 üzenetére
Tök jó meglátások. A Genshint a mai napig én is etalonnak tartom mobilon. Egy Adreno 610 + HD+ felbontásban simán megy lowon. (Kell neki a 4 GB ram. 3 GB akkor is kevés - és szaggat a játék - ha erősebb van van alatta. Lád Sony XZ.)
-
janeszgol
félisten
válasz WhiteWalker #38369 üzenetére
Tényleg? Ó- Akkor időt nem hiszem, hogy töltök vele.
-
janeszgol
félisten
válasz chris0000 #38270 üzenetére
Szerintem csak azokra érdemes, amik kezelőfelülete nem fér ki még ezeknek a nyújtott óriás lapát telókon sem. Pl Bardur's Gate és társai, egyes társasjátékok, kockajátékok.
Másra szerintem felesleges, pláne ha kontrollert is támogat az adott játék (akkor még az ujjaink sem lógnak bele a képbe). -
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz Rigormortiis #38171 üzenetére
Na, én ezt például sosem értettem, hogy egy Total Wart minek mobilokra elhozni? Már a Baldur's Gate-nél is néztem, hogy felesleges (a GUI alig fér ki, illetve hát 50+ órás kaland), de megvettem, és majd tableten végig játszom. De egy Total War, vagy említhetném a Civilizationt, esetleg a többi menedzser játékokat, ezek nem ilyen kis eszközökre valók.
-
janeszgol
félisten
válasz Trk.Adam87 #38111 üzenetére
A Genshin egy nagyon jól programozott játék. Alacsony, alacsony-közepes részletességgel egy SD460-on is simán fut. Látszik, hogy hozzáértők készítették. Több ilyet!
-
janeszgol
félisten
Tower Hunter: Erza's Trial (előzetes hozzáférés) [link]
-
janeszgol
félisten
válasz lionshamlet #38020 üzenetére
Pl Brawl Stars. De bármely MMORPG is jó. Call of Duty, PUBG.
Sok online játékkal.Gondolkodom még a társasjátékokon is, hogy LAN-ban mennek csak vagy online is. Carcassone például.
-
janeszgol
félisten
válasz kerouac73 #37976 üzenetére
Nehéz kérdés. Az öcsém 10 éves kiának 64 GB a tabletének a tárhelye, elég lenne, ha csak azok lennének feltelepítve, amikkel játszik. Brawl Stars, Minecraft, Fortnite, Roblox, Amoung Us (ezek mennek a kölköknél) meg mellé 5-10 kisebb vacak. Ezekre bőven elég a 64 GB-os kiszerelés is.
Viszont tele van telepítve mindenféle vacakkal a tablet. 10+ féle biliárdos, bowling, meg a fene tudja még mik, amikkel nem is játszik.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Rob Riches [link]
-
janeszgol
félisten
válasz Rigormortiis #37891 üzenetére
Tegnap megvettem. Vegre megvannak ezek a jatekok. Mar csak nehany szaz ora kell hozzajuk.
-
janeszgol
félisten
válasz Dilikutya #37740 üzenetére
En komálom ezeket a játékokat is rajta. De!
Amíg mindenki mobillal tolja, addig a személyes skill számít. Bár ha van kontroller támogatás, akkor picit borulhat az egyensúly.
Viszont a mobilos Fortnite az keresztplatformos volt. Mobil, PC, Xbox együtt. (Talán később a PS is csatlakozott.) Ott nagyon látszódott, ki tolja érintővel.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz WhiteWalker #37690 üzenetére
Köszi szépen, már csak ez hiányzott. Igaz megvettem a Planescape Tormentet is, de azzal nem fogok játszani (sosem kedveltem a világát).
Viszont a BG1-et, a BG2-t a kiegjeivel, meg az NWN-t a kiegjeivel végigjátszom, mivel PC-n is adós vagyok ezekkel magamnak, és akkor már táblagépen fogom elkövetni ezt. -
janeszgol
félisten
válasz jonnyjoker01 #37661 üzenetére
Ígéretesnek tűnt leírva előzetesben. Majd követem a visszajelzéseket.
Az utóbbi időben elkezdtem begyűjteni a Beamdog játékait. Kb 2 hónappal ezelőtt megvettem a Planescape Tormentet, majd múlthéten a BG1-et kiegestül, majd most az előtt a BG2-t. -
janeszgol
félisten
RuneScape - Open World Fantasy MMORPG [link]
-
janeszgol
félisten
The Longest Road to Earth [link]
En nem veszem meg, mert nem erintett meg, de hatha masnak jo lesz.
-
janeszgol
félisten
Fate of Kai: [link]
-
janeszgol
félisten
válasz jonnyjoker01 #37521 üzenetére
Mondjuk nekem az kimaradt (Everquest ugye), de megnézve de igen. Akkor fordítva történhetett az ihlet.
-
janeszgol
félisten
RuneScape - Open World Fantasy MMORPG előregisztráció. [link]
A videót megnézve WoW-os beütése van. Azonnal megtetszett. -
janeszgol
félisten
válasz WhiteWalker #37510 üzenetére
Nem jatszottam meg vele, de koszi a tippet. Meg is vettem.
-
janeszgol
félisten
Inked [link]
-
janeszgol
félisten
válasz baal-amiga #37324 üzenetére
+1
Nekem ezert nem tetszett a Diablo 2, es ezert jott be nagyon a harmadik resz. -
janeszgol
félisten
Kell egy gmailes cím. Azzal bejelentkezel PC-n (és nála telefonon, ez fontos, így van eszköz társítva, enélkül nem tudsz PC-n vásárolni), megveszed a játékot. Ha van neki Gmail címe, akkor megveheted azzal is. Vásárlás után kiveszed a kártyád, és kész. Sajnos ajándékba nem lehet vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Bejelentették a Just Cause Mobile-t: [link]
Itt a cikk írója sajnálja, hogy nem azt kapjuk ,mint PC-n, hanem egy Top Down Shootert. hát én meg ennek örülök. A herótom van attól, hogy ugyan azt vegyem meg telefonra, mint PC-re.
Mikor kérdezem, hogy milyen jó mobilos játék van, akkor tuti valaki benyögi a BG-t, IWD-t. Jó játékok, de
1, ezek vannak PC-n, és ott jobbak (nagyobb kijelző)
2, 100-200 órás játékot biztosan nem telefonon fogok játszani. -
janeszgol
félisten
válasz dionaea #36981 üzenetére
Nem off téma, többször is előkerült ez a kérdés. Linkelek egy cikket: [link]
Működik vezetékesen is, de akkor átalakítő kell, de inkább BT-set vegyél, ha teheted. Sokkal jobb kontrolleren játszani. Mondjuk nekem konzolom is van, hozzászoktam, de az érintő kijelző a legrosszabb játékokhoz számomra. Egér-bill, majd gamepad, majd érintő kijelző a sorrend nálam.
-
janeszgol
félisten
válasz Trk.Adam87 #36754 üzenetére
Én csak megvettem az első leendő alkalommal (elővétel), de még nem játszottam vele. Az ünnepek alatt terveztem kipörgetni BT-s kontrollerrel.
-
janeszgol
félisten
válasz MikeWazowski #36588 üzenetére
A címkéjén nincs rajta? Nekem az otthoni Digin igen (nem rég hozták, mert gigabites lett a netem), illetve az albimban a UPC (már voda) eszközén is rajta van, hogy 2,4 GHz, illetve 5 GHz, és ahhoz milyen SSID van.
-
janeszgol
félisten
válasz MikeWazowski #36551 üzenetére
A routered beállításaiban. De ritkán állítanak be only 5 GHz-et, inkább egyszerre megy a kettő szórása. A csatlakoztatott eszköz wifi menüjében megtalálod, hogy mire ment fel.
-
janeszgol
félisten
válasz jonnyjoker01 #36422 üzenetére
Hm. Ez bejön nekem.
-
janeszgol
félisten
Witcher GO-ról írtatok már itt? (Nem ez lesz a neve.) [link]
-
janeszgol
félisten
válasz vodrosjozsi #36286 üzenetére
Próbáld ki, de szerintem az irányítás nem jó. Körülményes.
-
-
janeszgol
félisten
válasz jonnyjoker01 #36237 üzenetére
Ó ez király cuccnak tűnik. Rendelek is majd belőle. Köszi!
-
janeszgol
félisten
Hátha valaki hasznosnak találja.
Melyik a legjobb kontroller a telefonos játékokhoz? [link]
-
janeszgol
félisten
válasz jonnyjoker01 #36224 üzenetére
Ez tök jó, hogy valaki ennyire feltalálja magát a technológiai sokaságban.
-
janeszgol
félisten
válasz Trk.Adam87 #36165 üzenetére
En majd megprobalom gamepaddel jatszani. Mondjuk az se most lesz, majd osszel, de azert megvettem bevezeto aron.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Egy kis hack&slash: Vengeance RPG [link]
Nem drága, megveszem. -
janeszgol
félisten
válasz altecsóka #35864 üzenetére
Fortnite for Android is available on select Samsung devices (Galaxy S9/S9+, Note 8, Galaxy S8/S8+, Galaxy S7/S7 Edge, Tab S3, Tab S4), Google Pixel devices, multiple LG devices, Razer Phone, multiple Xiaomi devices, and more. If your Android device is not supported, but has 3 GB of RAM or higher and the latest version of Android, it is still eligible. It is free to download and play. [link]
A latest verzió a 8-at jelenti. Az 1C 2019-en meg mennie kell a PUBG-nek.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Ha esetleg valaki akar játszani egy olcsó, picit bugyuta RTS-el: zCube [link]
-
janeszgol
félisten
Jó napot!
Castlevania: Symphony of the Night, tegnap jelent meg. 1090ft, én ma veszem meg, de nem most fogok vele játszani. [link]
-
janeszgol
félisten
válasz MikeWazowski #35446 üzenetére
Szerencsére csak két kéz kell hozzá.
-
janeszgol
félisten
Udv.
Akcios a The Quest es kiegje. Na az ilyen jatekokat sokkal szivesebben jatszom mobilon/tableten. Tud meg valaki hasonlot?
-
janeszgol
félisten
válasz MikeWazowski #34425 üzenetére
+1
Könnyű úgy megtervezni egy játékot, hogy mindenképp költs rá. Túl nehéz? Fizess! A kövi pálya is az? Fizess!
Nem, köszönöm. CSak azonnal fizetős és IAP mentes. (Nálam az IAP mentes az azt jelenti, hogy dizájn elemeket sem lehet venni.) -
janeszgol
félisten
válasz jonnyjoker01 #34362 üzenetére
+1!
Az a baj, hogy nagyon elszemtelenedtek az IAP-pal. Én csak azzal a játékkal foglalkozom, amit meg lehet venni és IAP-mentes. Szóval a kínálat piciny részével... -
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
A játék adalpalján ez van a frissítéseknél:
"1.3.0 - Your highscore can now be preserved with Google Play Cloud Save! This feature is automatically enabled if you sign-in via Google Play Games. :)"Tehát mentsd le felhőbe a játékállást. (Bár ez automatikus, ha aktív a Google Play Games.)
-
janeszgol
félisten
Ezt utálom ebben. És akkor jönnek a cikkek, hogy mitől gamer telefon a gamer telefon. Hát attól, hogy vannak rá játékok. A Stramnél ha megvettem valamit és kiveszik az áruházból, attól még le tudom tölteni, mivel megvettem. Csak megvenni nem lehet.
Itt sajnos nem ez a helyzet. -
janeszgol
félisten
Még nem próbáltam ki, de majd megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
A Codexről azt olvastam, hogy elég nehéz játék. Van PC-re is, én oda vettem meg. De köszi az ajánlót.
Én nem direktben, hanem közvetve akarok ajánlani, hátha vlakai nem ismeri. A GameStarnak is van ajánlós rovata. Tessék. Természetesen minél régebbre megyünk vissza, anáál nagyobb az esélye, hogy olyan játékok szerepelnek a cikkben, mai már nincs a Playen. -
janeszgol
félisten
A sértegetést hanyagoljuk. Örüljünk, hogy valaki vesz még valamit. Én is megvettem azt, fingom sincs mivel tud többet, mint a free. (Nekem a reklámmentesség bőven megéri az árát.)
-
janeszgol
félisten
Hazánkban a szolgáltatásokért való fizetés nem divat még annyira. Anyámnak mondtam a múltkor, aki felháborodott azon, hogy az A hitelnek van havidíja akkor is, ha nem használod (nem mész mínuszba). Mondtam neki, hogy igen lehetséges, mivel azt a pénzt úgymond fenntartják neked. Na nem kupacban az asztalon, de számítanak rá, hogy igénybe veszed.
A szoftver is ilyen. Nem megveszed (mivel a forráskódot nem adják oda), hanem használati jogot kapsz. Mint az autólízing.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Legends of Andor – The King’s Secret
Én még gondolkodom rajta, mert 2090 forint, de lehet beszerzem. Remélem nem lesz kidobott pénz! -
janeszgol
félisten
Akkor én is linkelek egy játékot, mely le van árazva. TBS Farabel
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest