Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabokf
tag
válasz
janeszgol
üzenetére
+1, az összes Forgotten Realms D&D játékot beszereztem, aminek kijött a felújított verziója androidra...plusz az első KOTOR is megvan Humble Bundle régi droidos csomagjából
már csak annak a 2.része hiányzik... viszont idő az nekem is alig van, az első Baldur's Gate-tel is alig haladok
am NN egész tisztességes port, azt leszámítva, h a Tab S4-emen erősen vissza kellett butítani az élvezhető sebességért, és h az irányítás elsőre ritka fura volt, mert nem point&click alapú, ahogy várná az ember, hanem kétfelé van osztva a képernyő és a bal oldala vezérli a mozgást, a jobb oldala a kamerát...roppant szokatlan volt elsőre és a beletett 5.óra végére is de az élmény amúgy a régi
-
baryll
tag
Tudtok ajánlani hangulatában olyan játékot mint amilyen a Mekorama?
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Tegnap megvettem. Vegre megvannak ezek a jatekok. Mar csak nehany szaz ora kell hozzajuk.

-
Rigormortiis
veterán
Akit érdekel, elég szépen le van árazva a Neverwinter Nights.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
+1
-
Maxtreme
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
én is eléggé ráfüggtem, amennyire pislogtam az elején hogy mi a szar ez, annyira tetszett pár kör után
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Vagy úgy jár mint az Area F2.
-
Maxtreme
addikt
Az Archero készítőinek uj játéka
Punball
Vigyázat erős függőséget okozhat
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Bocsi a dupláért már nem tudtam szerkeszteni. Itt egy cikk amiben leírják hogy miért került le mindkét áruházból. Szerzői jogi vita az Activision-el.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem nem jött be. Igaz sok esélyt nem adtam neki. Csak 1 kört játszottam. Biztos visszakerül majd előbb utóbb.
-
törölt tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Leírod majd a tapasztalatod vele? Kíváncsi leszek milyen!

-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pár napja még fent volt play-en, le is töltöttem de nekem nem jött be. Töröltem is. Ahogy nézem nem csak a play áruházból tűnt el hanem az apple boltból is.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem. Viszont általában play helyett a Tap-ot szoktam lesni. Onnan ezt le is tudod szedni.
https://www.taptap.io/app/225620 -
MikeWazowski
veterán
Nektek működik a letolto link? link
-
törölt tag
Használ valaki Trust Gxt 590 gamepadot? Mennyire támogatják a játékok? Amikkel játszanák: Grid autosport, Rush rally 3, Cod, Gta. Vagy van jobb vétel ebben az ársávban?
-
dionaea
őstag
A dead effekt nagyon jó kis játék kár hogy nem találtam hasonlóból többet. Nagyon gyorsan tölt be és nagyon élvezhető bár én nem szeretem a zombis játékokat meg a vér is sok de a játék menet nagyon jó nincsenek reklámok, nem Pénz éhes. És szerencsére nem multi. Ilyen jöhetne még
-
kicsako
őstag
Valor Legends: Eternity-vel játszik valaki? Kb. 1 hónapja jelent meg, stratégiai Gacha játék. Elég bőkezűen adja a fizetős currencyt, és elég élvezetes. Eddig egy 300ft-os havi előfizut dobtam rá, és simán top50 vagyok a szerveremen.
-
Saccco
nagyúr
válasz
baal-amiga
üzenetére
Bakker, akkor írtam, amikor láttam.
-
Saccco
nagyúr
-
Amur
addikt
mindkettőnknek be van állítva a play store-ban a jelszókérés vásárláskor, én erre gondolok.
Ugye ezt egy felnőtt(sőt egy kamasz is) simán kikapcsolhatja, tehát ez nem tuti megoldás, de a párom simán jött hogy írjam be, nem jutott eszébe kikapcsolni.
Az viszont tény hogy pl. egy foodpanda még sosem kért jelszót/újlenyomatot és az google pay-es nálam..
-
-
Valamit félreértesz. Nem kell jelszó a családi megosztásban levő kártyához. Mert hogy a google családi megosztás úgy működik, hogy 1 kártyát mindenképpen megosztasz a családdal, és azt ők szabadon használhatják jelszó nélkül. Egyedül a gyereknél lehet korlátozni a family linken keresztül, így neki kell engedélyt kérnie a vásárláshoz, de ott sincs jelszó.
És ezt pont azért találta ki a google, hogy ne lehessen csak úgy megosztani haverokkal ismerősökkel a a családi megosztást, mert ugye a barátaidnak nem adod oda a bankkártyád.
-
-
válasz
icemad
üzenetére
De te a szülői felügyeletet használod, úgy teljes kontrollod van a család gyermek tagjai felett és ezt nem tudod használni a felnőttekre. Pontosabban igen, de nem fog tetszeni nekik, hogy csak gyermek tartalmakat nézhetnek meg és tölthetnek le a telefonjaikra.
#37845 Amur: lásd fent.
Amúgy én is használom a családi megosztást, a lányomat teljesen le tudom korlátozni a family linkkel, de a feleségemet nem tudom korlátozni semmivel, vagyis akkor használja a kártyámat, amikor akarja. Szóval ismerősökkel megosztani ezt persze meg lehet, de azért na...
-
Amur
addikt
én használom. Természetesen a gyerekek telefonjára is beállítottam a jelszókérést vásárláskor, amit csak úgy tudnak kikapcsolni ha megadják magát a jelszót. Tehát ezt elég könnyen ki lehet védeni. A párom nagyon parás ilyen szempontból, tehát ki kellett próbáltatnom a gyerekekkel hogy tényleg nem tudnak semmit megvenni..
-
icemad
nagyúr
Elméletileg csak családtagnak, gyakorlatilag 5 emailcímet adhatsz meg. Az meg bárkihez tartozhat. Arra figyelj, hogy előfizetés előtt állítsd be rendesen a "családod". Ezt a legegyszerűbben a play áruházban tudod megtenni. Play áruházban jobb oldalt felül kerek ikon, beállítások, család. Ott érdemes az útmutatót is elolvasni. Másik dolog, hogy nem csak ez az előfizetés osztódik, hanem a többi megvásárolt játék, program, e-book, film és zene is.
-
_stick_
őstag
válasz
st6969
üzenetére
Hirtelenjében a soul kngiht jutott eszembe.
-
st6969
őstag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani pár játékot, amit tudna egy 11 éves gyerek is élvezni, és lehet egymással multiplayerben is játszani?
Nem igazán szoktunk telefonon játszani, valami egyszerűbb, kis hardverigényű megfelel. Ha távol vagyunk egymástól, jól jöhet pár ilyen játék. Elsősorban kooperációs jellegű, nem feltétlen egymás elleni típusú lenne jó (valami mászkálós pl.), de tulajdonképpen jöhet bármi
-
icemad
nagyúr
válasz
baal-amiga
üzenetére
Ezért nem veszek én már semmit droidra. Ott van a play pass, szinte ingyen, csak abból válogatok.
-
baal-amiga
senior tag
Gyakran a fejlesztők slendriánsága az oka.
Van évek óta nem frissített játékom, már csak vásárlóknak elérhető a store-ban, s megy android 9-en gond nélkül.A másik rossz példa, hogy egyszerűen leveszi a google, pl. Iesabel. Ios-en elérhető, virágbolti megy, én meg hiaba vettem meg, nincs már fent. A fejlesztő pedig a guglihoz irányít. Hát köszi.
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
janeszgol
üzenetére
Nem a Google a hülye, hanem a készítők rohadtak átírni a kódot minimálisan, hogy elfusson az újabb Android verziókon. Általában megjelenik a játék, majd egy-két évig támogatják, utána meg nem kap több frissítést. Ha sokan panaszkodnak, hogy nem fut el, akkor meg törlik.
Érdekes módon a Rockstar Games sem frissít sűrűn, de időnként annyit változtatnak, hogy elfusson a játék. Most is az összes GTA 2019-ben lett utoljára frissítve, de legalább elfut az újabb rendszereken. Lehet az Android 12 miatt megint bele kell nyúlniuk a kódba.
-
Dilikutya
félisten
Eddig fel sem tűnt, hogy a Super Frog HD remake-et eltakarították mindenhonnan. Amazonon nekem meg volt véve (emlékeim szerint Amazon, és vagy olcsón, vagy pontokért). Most viszont egyik áruházban sem látom az App-jaim között. Maga a játék telepítve volt még az előző telómra, és onnan lett Smart Switch-el átköltöztetve. Mivel játszhatatlanul gyors, gondoltam, utánanézek már, de nyoma sincs sehol a játéknak. Mi lett vele?
Jó kis ősrégi platformer csinosított grafikával, valóban újra megcsinálva, az eredetit még DOS-on és Amigán játszottam. -
baal-amiga
senior tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Jelentem szépen működik WQHD+ felbontásban sd660-aas tabon.
-
-
Joccc07
addikt
Akciós a Grid autosport is link
-
baal-amiga
senior tag
Próbálta valaki a Chicken Police-t? Most akciós, de nem írnak gepigényt.
-
fabokf
tag
Akkor itt jegyezném meg, hogy a Star Trek Fleet Command is kijött PC-re
mondjuk kb. ennyi hír bőven elég is neki, mert platformtól függetlenül ritka ótvar cucc, pedig tudnám kedvelni....de elcsesztem 3 hónapot rá az eletemből, miközben a vegyesmagyar klánom top10 jatekosa folyamatosan húzogatta a másik legerősebb flotta bajszát és ennek folyamatosan mi , kicsik láttuk kárát...mikor harmadjara is a földdel tettek egyenlővé a bázisom (pedig a világ végére költöztettem), otthagytam őket és dobtam a játékot
-
regener
veterán
-
Úgy néz ki Dotemu elkezdte frissíteni a játékait Android 11 miatt. Elsőként a két R-type játék kapott frissítést, remélhetőleg a többi is sorra kerül.
-
fabokf
tag
válasz
üzenetére
Jelentkezni nem lehet/kell, mert csak SEA (dél-kelet ázsiai) régiós Google fiókkal lehet belépni...hivatalosan... én eleve bátor vagyok így a TapTap nevű külsős áruházból szedtem le (ezzel szoktam kipróbálni hébe-hóba ázsiai régiós játékokat, amik normál esetben el se jutnak hozzánk de főleg a Fate/Grand order japán kiadása miatt tartom
)...ott rá kell keresni, van egy 93 Mb-os Battlefield Mobile Alpha app, azt leszeded, utána még 500 mega frissítést lekap, majd a Guest belépéssel már lehet is játszani (van még EA Pass-os belépés is, az lehet elfogadná az Origin fiókomat...ezt majd hétvégén megnézem esetleg
) -
fabokf
tag
Battlefield Mobile a hétvégén "zárt" alfatesztet tart, ami elvileg a SEA régióra korlátozott, viszont 3 féle belépési opciót kínál indításkor és a Guest opcioval idehaza is kipróbálható😁...a Grand Bazaar-on lehet területfoglalósdit tolni unalomig...kicsit túlautomatizált, plusz grafikailag még nagyon kezdetleges (a rombolhatóságot se látom rajta pedig remlik, h beigerték), de a 3 meccs alatt az istentelenül nagy lag ellenére is volt sikerélményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár ha nem marad más és nem fognak elfutni, akkor marad az újra megvétel.