- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
CactuS #38420 üzenetére
Egyetértek, pedig már azt hittük nem áshatja mélyebbre magát a Blizzard a Warcraft 3 Reforged után, hát most bebizonyította, hogy ők képesek a végtelen mélységbe is tovább ásni, hogy a lehető legjobban meggyalázzák egykori hírnevüket és a maradék presztízsüket is elveszítsék.
Ahogy fentebb is írtam, egy szinte újnak mondható, neve nincs fejlesztőcsapat sokkal minőségibb munkát tett le 2 év alatt, mint a Blizzard a Diablo Immortallal 4 év alatt...,(Pascal's Wager) és úgy optimalizálták is azt 10x jobban, hogy tized annyi fejlesztői tapasztalat nem áll ezen viszonylag új kínai játékfejlesztő csapat mögött.A Titan Quest a legjobb alternatíva szerintem is erre a műfajra androidon, ami fényévekkel összetettebb is a szabadon elosztható skill pontok és részletes skill / talent fa okán. Látvány terén is szebb szerintem néhány dologban, még ha a karakter modellek és textúrák nem is annyira részletesek.
-
-
Joccc07
addikt
válasz
CactuS #36930 üzenetére
Friend már voltál. Mostmár a guildben is bent vagy.
Más: Irjátok le légyszi ide akik a guildben vannak, hogy mi a nevetek. Vannak ismeretlenek és nem szeretnék olyasvalakit kitenni aki PH-s.
Nyrdian: OK
HuGodzy: OK
Ekinszuoccsa: PH-s de nincs a guildbenA többiről fogalmam sincs. Bár valószínüleg botok mert túl sok a szám a nevük mögött.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
CactuS #36405 üzenetére
Mike-hoz csatlakoznék, kipróbáltam, én inkább úgy jellemezném, hogy ez a játék a Tom Clancy univerzum megcsúfolása. Lehet kicsit erős, de ezt Tom Clancy játékok (és könyvek) fanként mondom.
Raid: Shadow legends és társai játékélmény, és az RPG jelző egy ordas nagy baromság (pont úgy mint minden ehhez hasonló játékban). Textbook mobile free to play játék, mindenkinek ajánlanám a játék kerülését (és ennek a videónak a megnézését).
Röviden ennyi, kövezzetek meg
-
MikeWazowski
veterán
válasz
CactuS #36402 üzenetére
Talán, mert lehet lesz még valami plusz? Vagy bízok benne, hogy változik a véleményem? És simán lehet, hogy nem 1 óra volt, nem néztem az órát. Tippre annyit mondtam.
Amikor megjelenik egy játék, akkor azért tényleg kipróbálom, nem egyből bezárom és kakukk.... nem tudom, mit kell nekem erről magyarázni... szerintem egy gyenge eresztés lett, akinek bejön az játsszon vele.
Egyébként már milliószor írtak hasonló véleményt egy játékról, akkor nem volt pampogás, most nekem minek írtok? -
akooos
veterán
válasz
CactuS #36342 üzenetére
GPU kell hozzá, ami első hónapban 300 forint, utána 4190. Ha valaki komolyan gondolja, akkor vesz 1 éves Live Goldot innen a hardverapróról, és ráaktiválja a 300 forintos GPU-t. Így 13 hónapnyi GPU lesz 3 hónap áráért.
Kb random, hogy kinek mikor lehet 300 forintért venni, van akinek 3x is sikerült, van akinek csak egyszer. -
Micsurin
nagyúr
válasz
CactuS #36302 üzenetére
Igen, pont mint PC a legtöbb aspektusban.
Egy próbát mindenképpen adj neki mert megéri és sokkal jobb a tutorial mint PC-n. Sajnos az Omega és Alpha klón témát is hozzák.
De bőven jó kompromisszum az F2P-kel szemben itt meg nem láttam hajó tier limitet amit csak fizetve érhetsz el. Legalábbis az alap hajók közt.
Holnapig ne erőltessétek 13.-án nyitnak elvileg a szerverek.
Remélem adnak valami tesztelői giftet. -
Micsurin
nagyúr
válasz
CactuS #36296 üzenetére
Valahol a Second Galaxy és a rendes EVE (tactical view nélkül) közt van. Nem mondanám P2W-nek de nem is a legjobb a free-k közt a modell kegyetlen grind lesz ha akarod tartani a topbplayerekkel az iramot.
A skill fejlesztés egész baráti lett, a hajó árak kezdenek elszállni amint a kezdőkön túl jutsz de legalább az alap destroyereket itt is megkapod.
summa: ha nem akarsz top pvp player lenni és a Corpok közt is az élen lennk így a beták és alpha fázisok alapján egy egész fun és jól kinéző kis space monopóli lett.
Azt persze nem árt észben tartani ez is EVE az az másodpercek alatt vesztheted el magad alól a hajód és a cuccaid. -
Maxtreme
addikt
válasz
CactuS #36277 üzenetére
Azért egy max payne 1 hitman stb színvonalát bőségesen hozza sőt. De az kétségtelen hogy technikailag sehol nincs a mai pc-s játékokhoz képest, max 1 nagyon indie címnek menne ott el
De a teló hw szinten sincs sehol a mai pckhez képest ugye.
Valaki írta a cryis1-et mint példa. Inkább akkor már farcry 1. Bár az 1,3as patch után lehet az is szebb -
jonnyjoker01
veterán
válasz
CactuS #36077 üzenetére
Nemrég telepítettem és még egyszer sem volt elérhető a reklám, bármit is próbálok csinálni, így elég lassan megy a fejlődés. Discordon kérdezősködtem, azt mondták írjak supportnak, úgyhogy megtettem screenshotos dokumentálással. Meglátjuk mi lesz belőle, egyenlőre tetszik a játék és hogy nincs túl erőltetve az IAP, na meg hogy a ládanyitás úgy működik, hogy 10 nyitás után garantált egy jobb minőségű karakter.
Esetleg valami tipp arra, hogy milyen hősöket érdemes fejleszteni, kik a legjobbak harcban?
-
Amur
addikt
válasz
CactuS #36072 üzenetére
Az ok hogy a pontokat megnyírták, de olcsóbb is lett a lega shard(a 60db-os 3000 lett 6000 helyett, én mindig arra váltom be.)
Minden nap végigmegyek, így kb. 4 naponta 1 lega a shardokból.Semmi másra nem pazarlok onnan! Az eventből lett 5 új lega(shardok plusz előző eventből szerzett fix shardok kiegészítésével,plusz a gyémánt széfekből is jött)
Lett még 1 négy csillagos capom, meg még egy három csillagos. Így már kezd alakulni a csapat. Ezeket a fegyvereket nem nagyon húztam eddig, pedig van olyan effektje hogy bevételt nővel és gyorsít is.Nem csak plusz sebzéses! -
Amur
addikt
válasz
CactuS #36045 üzenetére
kell a saját lapjából kettő, egy a saját nemzetéből, illetve ír egy kategórát az utolsó kettőre(business, tech stb..) azokból kell 2 majd 1 -ez már mindegy milyen nemzet.
Én ezért nem fejlesztem az 1 csillagosokat, gyüljön a legendary lap, mert inkább legyen 4-5 három csillagos lapom, mint az összes két csillagos és egyetlen hármas sem.
ezzel a taktikával már a 4. három csillagos is megvan, plusz van már egy 4 csillagos.
Az eventre pedig most összegyüjtöttem 1000 gyémántot, így ott most hasítok.(elöző eventen direkt nem költöttem-még úgy is sikerült első 20ban lennem). -
válasz
CactuS #36031 üzenetére
Köszönöm, akkor elengedem, így is van más játék bőven. :)
---------------------------------------
Mivel játszok témában...
Két fő játék fut nálam most jelenleg:
- NFS No Limits: Ezt kb megjelenése óta nyomom (közben egyszeri pár hónap kihagyásával csupán)
- Sniper 3D Assasin: Kollégák játszották, gondoltam én is kipróbálom, ez volt még februárban.Azóta kollégák már nem játszák, én meg maradtam, kijátszottam a fősztorit és ráfüggtem kissé a PvP módjára, ami bár sokmindenben nem tetszik, de közben belekerültem egy magyar klánba (tulajdonképpen a nagy klánjuk az ország legerősebbje), akik tök jó arcok. Lehet miattuk is játszok még vele, de amúgy persze elvagyok magával a játékkal is, csak nem vagyok érte úgy oda kükönösebben.
Mellék játékok meg, avagy amik nem igényelnek úgymond törődést...
- Rush Rally 3: az a bajom vele, hogy nagyon figyelni kell benne, hogy normálisan tudjon benne haladni az ember és nincs mindig rá energiám és az időt is nehezen szánom rá.
-Traffic Racer: addig bizony a telefonon marad, míg meg nem lesz benne a legutolsó achievement is, aztán szabadulok tőle
- Radiant: stílusos régi idők beli Galaxy Invaders klón, aminek a Hardcore módja most látom már, hogy szopó lesz szintén nagyon, pedig lenne rá acsi is
- Hitman GO és Alien Blackout: ezeket egyelőre a topiknak köszönhetően húztam be ingyé, de időt még nem szántam nagyon rájuk.... illetve a Hitman-re lehet nem is nagyon fogok ezután se, mert gondolkodni kell benne, azt meg eleget csinálok a munkahelyen is. 😁 -
jonnyjoker01
veterán
válasz
CactuS #35987 üzenetére
Szerk: kicsit hosszúra sikeredett, de remélem segít (akár másoknak is)
Attól függ mit szeretnél elérni. Nincs olyan, hogy legjobb fejlődési mód, eléggé szabad a játék és úgy felődhetsz, ahogy akarsz. Akár kitakaríthatod az egész várost mielőtt nekiesnél a fő küldetéseknek
De amúgy én azt ajánlanám, hogy eleinte a fő sztorira fókuszálj és közben csinálj mindenfélét amit tudsz párhuzamosan és ha valamire kifejezetten szükséged van akkor a lenti módon szerezd meg őket. Amit mindenképp ajánlok az az összes alap fűtípus feloldása minél hamarabb, legalulra beszúrtam a recepteket.
Én a hempire cup köré szoktam építeni, felkészülési fázisban Task farmolás gyémántért és epic bud-okért (tökéletes öntözés és strain vagy family specifikus taskok), kupa közben Weeds on Wheels feladatok teljesítése a bónusz ládákért, ami saját budokat ad hogy minél tovább lehessen fejleszteni, feljebb jutni a ranglétrán. Mindeközben csinálom a fő sztori küldetéseket (mert általában idő kell a WoW feladatoknak) és a deliveryket (a különböző karakterek feladatait).
Néhány univerzális "farmolási mód" attól függően, hogy éppen mi kell:
Pénz: Weeds on Wheels és desszertek vagy termékek gyártása és eladása a dispensary-ban, hempire cup magasabb pozíció becélzása. Dispensaryhoz: tapasztalatból az ár csak abban számít, hogy milyen hamar viszik el a termékeid. Ha inventory helyet akarsz felszabadítani, akkor minimális áron adj el felesleges dolgokat, ha pénz kell, akkor maximális áron adj mindent, nekem még nem volt olyan hogy egy napnál több ideig ne vittek el volna valamit.
Építőanyagok: végigmenni a karaktereken, megnézni, hogy adnak e olyat ami neked kell, város karbantartása (padok, kukák, kátyúk), ha sok pénzed van és el vagy keseredve akkor Global Market figyelése (ha rányomsz egy termékre, akkor bejön a játékos teljes dispensary-ja), utóbbit csak akkor ajánlom ha sok ideig egy helyben ragadsz építést illetően.
Gyémánt: taskokra fókuszálás, cél a top 5% (nem nehéz).
XP: fő sztori, delivery-k, karbantartás.
Recept lista:
Afghani + Skunk No 1 = Northern Lights
Northern Lights + Chemdawg = Hindu Kush
Northern Lights + Skunk No 1 = Chemdawg
Hindu Kush + Chemdawg = Sour Diesel
Hindu Kush + Sour Diesel = Haze
Haze + Sour Diesel = G13 Haze
G13 Haze + Chemdawg = Jack Herer -
Amur
addikt
válasz
CactuS #35945 üzenetére
Igen, lehetne látványosabb az épületek fejlődése, de van.
Minden tojásnál más a hen house, és a többi ház is egyre modernebb, egyre nagyobb benne.
Nekem a legnagyobb szívfájdalmam hogy hiába hoznak be újabbnál újabb trophy-kat, azok megszerzése nem köt le hosszú távon. A kis küldetések amik jöttek sorra az elején, abból kellene véletlenszerűen, szinthez igazítva adnia végig, azzal lenne folyamatos motiváció.
Így igazából a contractok miatt lépek be már csak, meg mert rengeteg időm van benne, és megszoktam..
Idle Maffiában ezt eddig ahogy látom pont megvalósították. Végig van párhuzamosan 3 feladat, mellette bountyk, börtönharcok és hetente eventek.
ez a hempire nekem elsőre nem jött át, lehet akkor teszek vele még egy próbát, bár most belepistultam a Shop Titans-ba is. [link]
Rengeteg időt nyomok az Idle Maffiába is gyanús hogy spájzolom későbbre. Ennyi idő a világon nincs. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
CactuS #35945 üzenetére
Igen, az, nem tudom miért írtam s-t a végére
Azt nem tudom, hogy az endgame milyen, mert még nem vagyok ott, de úgy tűnik, hogy folyamatosan ahogy haladsz szintben felfelé jönnek új és drágább dekorációs opciók. A top játékos azt hiszem 4.6 milliárd dolláros networth-el rendelkezik úgyhogy biztos van benne tartalom rendesen. A játékon belül a maximális networth szint viszont 500 milliárd felett van, ami furcsa mert már évek óta fut a játék és senki sincs még a közelében sem.
-
_stick_
őstag
válasz
CactuS #35863 üzenetére
Dokkant én is abbahagytam. Legutóbb 1.5 éve játszottam vele, akkor könnyen lehetett kristályokat farmolni. És a drop rate is sokkal jobb volt. 2-3 10-es summon-nál biztos esett 1 max-os karakter. A mostaninál előttem az összegyűjtött 300 DS-t és csak középerős karakterek estek. A másik, hogy olyan sok a karakter, hogy átláthatatlan lett már az egész, nagyon nehéz egy erős team-et összehozni. És ami nagyon hiányzik sok embernek, hogy legyen benne auto-battle, mint pl az empires & puzzles-ba.
Viszont a tegnapi ingyenes Alien Blackout érdekes, tetszik.
-
Kasya
nagyúr
válasz
CactuS #35831 üzenetére
Köszönöm neked is. Igazábol fogalmam sincs mi szamit jonak, mert a "fejezetekben" igy is sok epulethez nem tudok megfelelo szakembert, vagy az automatizalashoz megfelelo szintu embert hozzarendelni. Tehat a folyamat lassul.
Igazandibol arra megyek ra, hogy mindig a kuldiket csinaljam. Ne mast, csak azt. Igy a "fennmarado lehetosegek" elobb utobb ugyis bejon kuldinek.
-
Amur
addikt
válasz
CactuS #35824 üzenetére
Gemekre még én sem tudom a választ. Hátha lesznek majd pakkok amelyek specifikusak, mert a ládák totál random mit adnak.
Ha hasonló rendszerben lesz az IAP mint a legtöbb hasonló(ládákkal dolgozó) játékban akkor lesz kártyaspecifikus nyitási lehetőség. Mondjuk neked a japán maffiozóból kell fejlesztened akkor abból veszel egy packot. Még béta, tehát elég sok tartalom jön még ahogy olvastam.
Nekem mennek a reklámok. A helikopter és a duplázás is.
New York után Vegas jön.(csak olvastam még én sem toltam végig 8 vagy 9-es szinten vagyok.(én tegnap kezdtem, persze meló közben én is..)
-
_stick_
őstag
válasz
CactuS #35720 üzenetére
Inkább újban írom.
N-R-SR-SSR-UR-LR a karakter sorrend, sok fejleszthető (awaken-dokkan awaken) egész magasra. Sumonnal az SSR a legnagyobb és azt lehet akár LR-ig felvinni, pl vegeta.
Ha egy karaktert UR szintre fejlesztesz elérhetővé válik a hidden potential, ahol tovább tudod erősíteni a képességeit. Orbok kellenek hozzá, amit folyamatosan tudsz farmolni, a különböző színekhez különböző orb és training item kell. Csínyán velük, mert gyorsan fogy.
A teljes hidden potential eléréshez 4 kell ugyanabból a karakterből, így ki tudod nyitni az út 100%-át. Csak erre használd az egyező karaktereket, mert ritkán esnek!
Van még a super attack, amit úgy tudsz fejleszteni, hogy ugyan azt a karaktert (ha hidden potential már 100-as) használod training partnerként, akkor egy szintet feljebb megy az SA. Másik módszer, ha nem ugyan azt a karaktert, hanem ugyan azt a nevű karakter használod fel training partnernél. PL van egy kártyám goku (kaikoen) nevű. Futó evenetből lehet farmolni más kártyát, de a neve szintén goku (kaiken),
ezzl tudod fejleszteni az SA-t (super attack), de a HP-t (hidden potential) már nem.Rövidre fogom mert a végtelenségig tudnám írni.
A training partner eltűnik.
Friend sumonnből érdemes minden színből az N-est felvinni R-re és azt használni training partnernek. A training itemek a training erősségét növelik.
El ne add, max baba shopban, ez asszem később lesz aktív.
Első körben story eventeket csinálj, pl ezt, ami LR-t ad.
Csinálhatod a questeket is, mert gyorsan lehet vele DS-t (dragon stone) farmolni. Minden első teljesítésnél +1-et kapsz.Ha van kérdés inkább priviben, mert sokat lehet írni, elsőre elég összetett. A wikis oldal napi partner a játék mellé és a battle builder segít a csapat összeállításban.
-
_stick_
őstag
válasz
CactuS #35703 üzenetére
Nálam ez a legtöbbet játszott androidos játék all-time. Ha szünetelem, akkor is max a summon-ról maradok le, de azok is ismétlődnek, idő kérdése és újra beadja. Persze az erős karaktererek nehezen pottyannak, de nekem mindig jött 1-1. ( A maxos karakterhez 4db kell) Viszont vannak quest-eventek, ahol össze lehet farmolni Legendary karaktereket. (jelenleg kettő is fut). Dragon stone-ok is elég könnyen szerezhetők, persze sok játékkal. Érdemes időt tölteni az első sumonnal. Summonold el az összes követ, ha jó karaktereket ad, akkor mehet a játék, ha nem, akkor clear cache és újra.
A csapat összeállítás összetetté teszi a játékot, viszont sok karakter kell hozzá. Itt minden infót megtalálsz a karakterekről és minden másról is.
szerk, a töltést tudod kicsit gyorsítani, ha leszeded az összes tartalmat, menüből download all
-
icemad
nagyúr
válasz
CactuS #35706 üzenetére
Igen, farmolni kell eléggé sokat az elején. Mondjuk 100k-t össze lehet szedni kb 1 óra alatt. Vannak hajók, amik pár milliós tételek.
Néha a kocsmában egész jó missziók vannak, amikért szép pénzt kapsz. Én ezeket mindig elvállalom, még akkor is, ha nehezek. Pl kalóz vadászat, oda csak pár erős rakéta kell. Érdemes az árukkal is kereskedni, ha találsz egy aránylag jó (rövid) útvonalat, két rendszer között, és minimum 30-40% nyereséggel tudsz kereskedni. Néha a bányászat is jó lehet, csak az sokáig tart.Kedvet kaptam újra hozzá, letöltöttem, és nem találom a felhő mentést. Létezik, hogy nincs benne? Mert ez így ordas nagy mínusz, biztosan nem kezdem el elölről...
-
fabokf
tag
válasz
CactuS #35692 üzenetére
A karakterszerzés semmit nem változott a kezdeteke óta... továbbra is iszonyat szerencsefüggő, ezért is van, hogy a kapott ticketeket szinte mindig ellövöm (ha olyan, magában is, de többnyire akkor, ha megvan a 10) a CQ-t meg csak gyűjtögetem, csak gyűjtögetem...aztán vagy mázlim van és belenyúlok a tutiba egy 10 roll keretében, vagy nem (volt olyan, nem is egyszer, hogy a step-up summonnak 3x futottam neki egymás után és mindhárom végeredménye közelített a semmihez
)
amúgy én azt veszem észre, hogy event idején minimálisat számít az, h épp sebzés bónuszos karakterrel mész-e, vagy sem... amíg ki van húzva 5000-re az adott harcos és minden skillfája fullos, nagyjából bármilyen harcban helyt tudnak állniaz igazán lélektipró része az, hogy az eventek free SR-jét kifarmold fullosra...azokat mostanság én is hanyagolni szoktam, egyszerűen nincs annyi energiatöltő ticket a világon, amennyi ezekhez kellene
-
batai15
félisten
válasz
CactuS #35692 üzenetére
Én megjelenés óta tolom. Olyan szinten iap éhes a játék hogy állandó farmolás kell hogy legyen ccd , és akkor is sokszor nem jutalmaz megfelelően a játék,az új karakterek meg állandóan érkeznek,hogy esélyed sincs állandó nyitásra . 1 2 ezer cc meg ritka hogy adja az újabb karikat, ráadásul ha adja is 2 3 csillagos lesz alap kari lesz , lazán elver egy hasonló csapat ha azokban több a csillag. Store meg olyan árakkal van hogy elajulsz és az sem garantált .
-
Amur
addikt
válasz
CactuS #35555 üzenetére
Egyetértek, már én is töröltem, pedig iszonyat sokat toltam bele. De főleg a vége felé annyira gáz eventek voltak, amit sok pénz nélkül nem is lehetett végigtolni. az IAP része meg szemtelen szintekre emelkedett. Azért hogy egy ritka kocsi maxosan meglegyen havi fizetés szintű lovét kellett volna beletolni.. És ugye az exclusive kocsikat grinddel meg sem lehet szerezni..max alapon, azzal meg nem sokat érsz..
-
Kasya
nagyúr
válasz
CactuS #35428 üzenetére
Nem veletlen nem sietnek piacra dobni. Alapvetoen mar kesz kellene lennie, tekintve, hogy a NetEase-nek minene adott hozza. Szerintem nagyon ugyelnek arra, hogy ne csak egy "tucat copy" legyen, hanem a valodi feelinget adja vissza...tehat kozel mindent elorol kezdenek.
A nagy csondbol itelve, valamint hogy csak valamikor ev kozepe fele lesz alfa teszt, szerintem biztos kaptak cegen belul is fejmosast a BlizzCon miatt. -
törölt tag
válasz
CactuS #35255 üzenetére
Sok olyan gyűjtenivaló gear van, amit csak a guild raid ad ki.
Illetve bizonyos karakterek, Han Solo, Darth Traya, General Kenobi is csak innen kapnak shardot.
Lvl 85 a max, ha addig elérsz, még sehol sem tartasz, majd egy év kell utána, hogy legyen egy valamid, és jelenleg kb 4 év, hogy legyen mindenre rendes használható csapatod, mert a játék mindig feljődik. -
_stick_
őstag
válasz
CactuS #34614 üzenetére
Igazából ugyan az. Mert előbb-utóbb az adventurous-ból is idle lesz. Én azt szoktam nézni, hogy az én haladásomhoz kb passzoljon, meg legyünk 4-en és a legjobb, ha egyből tudok join-olni. Tankommal indítottam egy csapatot, kb 2 napja együtt megyünk. Ja, haladáshoz nyomkodni, kell a challange-t, de sztem idle is megy magától, de ezt még nem figyeltem meg.
Egy tanács, amire csak utólag jöttem rá, hogy az ajándékba kapott 3 lila kaját, csak később használjátok fel, mert ahogy haladtok, úgy lesznek egyre jobb pet-lehetőségek.
-
Amur
addikt
válasz
CactuS #34092 üzenetére
Az egyik srác kilépett(hál istennek a leggyengébb..) így be tudsz jönni a hármasba is.
Ott is amuryt a névEgyébként szerintem kicsit túlbecsülték az update pozitív hatását, mert ez a két co-op kutya kemény.
Régen volt olyan amit nem hoztam le simán..ezek nekem is szenvedősek! -
Amur
addikt
válasz
CactuS #34066 üzenetére
Ne is mond..én másodjára futok neki a rocket fuel-es co-opnak, mert rajtam kivül mind a 7 full inaktív volt.
Ha az még nincs meg neked csatlakozz be, sajnos nincs tele, de redditre felrakom még1x lassan megtelik.
(co-op neve: amuryt )
a friss co-op hármas is így nézz ki:
amur 616T
vki 282B
vki2 78B wtf..
ezt egyedül kellesz lehoznom, talán sikerül is, de a 8fős elözőt nem tudom egyedül, ahhoz kevés vagyok.. -
icemad
nagyúr
válasz
CactuS #34075 üzenetére
Bizony nem. Nekem egy jó játék olyan, mint egy jó film. Van eleje, története, és vége. Mondjuk nagy kedvencem az Elder Scrolls sorozat, vagy a Far Cry széria. Witcher 3 is a top tízben van nálam. Nekem ezek a játékok. Arra, hogy évekig játszak egy játékkal, aminek nem lesz vége, se időm, se energiám. Értelmét sem látom.
-
Amur
addikt
válasz
CactuS #34023 üzenetére
Végleges persze.
Ja az új trophyk durvák..igaz a reward is! Propechy egg sokat dob, pláne hogy így megemelték a soul egg-ek számát.
Én ma az update után elértem az utolsó tojást..aminek az értéke kisebb mint az edible.
Meg is lepődtem.aztán utánaolvastam.ez nem farmolásra való!Ez ad prestige-kor propechy egg-et.Most hogy tolom látom: trophy-kért ad propechy-t,már a 10millásért is! a 25 millásért kettőt, és így tovább!
Van mit farmolni mégis itt!! -
Amur
addikt
válasz
CactuS #33842 üzenetére
Tapasztalatom szerint az Egg Inc-ben több kisebb prestige-el többet fogsz mint sokat várva egy nagyobb mennyiségű soul eggsre.
Inkább szó szerint farmolj, vagyis menj addig amit még gyorsan, könnyen elérsz,prestige, aztán újra ez a kör.
Hidd el pár ilyen kis körrel meglesz az amit kivárnál.
Nekem is eddig kb. az volt hogy a 20 milliárd annyi idő alatt volt meg, mint utána még 4 milliárd pluszba..
nem éri meg! Ha belassul a dolog Prestige! -
Amur
addikt
válasz
CactuS #33840 üzenetére
Látom!
Szerintem csak dekoráció(lehet valamelyik fejlesztés után jelenik meg).
Figyelj nekem azért több év előnyöm van. Nem tudom pontosan mikor kezdtem, de lassan 4 éve kb.
Viszont az ucsó tojás engem is megfog jó időre(hál istennek, mert kicsit féltem tőle hogy 20 perc alatt elérem mindkettőt és ennyi volt a frissités nekem). Így van benne kihívás, és jobban tudok soul eggs-et is farmolni.
Eddig kb. 22 milliárd volt egy kör, most ránéztem az universe tojás 1 milliárd csirkénél vagyok és már 70 milliárdot adna ha prestige-elnék.
Eddig nem is nagyot dobott 1-1 prestige, mert 1.500 milliárdnál 20 milliárd nem sok semmi..(nincs 2 %) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest