- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis #39595 üzenetére
Mindenképp
-
azka79
aktív tag
válasz
Rigormortiis #39595 üzenetére
thx, nekem ~1200 Birodalomi fabatkáért hozta de elsőre azt is megéri.
-
Rigormortiis
veterán
Igen, támogatja. Én is Xbox kontrollerrel játszom a Tab s8 plus-on.
Plusz azon kevés prémium játék közé tartozik, ahol külön feltöltögetés/letöltögetés nélkül működik a felhőmentés, ez mondjuk a Playdigious érdeme. A Dead Cells is évek óta megvan, és már 5-6 eszközön biztos játszottam, de mindig onnan tudtam folytatni, ahol a másik eszközön abbahagytam.
-
bbmt
senior tag
válasz
Rigormortiis #39593 üzenetére
Kontrollert támogat? Leírásban nem találom, de volt már olyan ahol nem volt odaírva és mégis működött.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker #39594 üzenetére
Szia Uram! Jóárasított Streets of Rage 4 érdekes lehet?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis #39593 üzenetére
Linket meg a GLS hozza?
-
Rigormortiis
veterán
Akciós a Street of Rage 4. Remek játék, a régi klasszikus kiemelkedő remake-je, és ennyi pénzt nagyon is megér.
Plusz a Playdigious megbízható fejlesztő, updatelik a játékaikat újabb android főverzióknál.
-
MikeWazowski
veterán
Ez is jóféle: [link] Skul: The Hero Slayer
-
Maxtreme
addikt
(ismét) egy kis játékajánló tőlem. Megjelent egy igencsak jó PC-s játék droidra, pc-n anno beletoltam valami 30 órát. Ráadásul igencsak kedvező áron droppolták.
Metaverse KeeperKülön érdekes hogy pc-n a mai napi early acces stádiumban van, de amugy a játék igazából teljesen végigjátszható.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Dendytv #39587 üzenetére
Egyáltalán nem fizetős. Én csak akkor veszem meg a season passt, ha tetszik a skin, amit ad. 5 csillagos legendary gemeket pedig még pénzzel is nehéz szeretni, plusz csak akkor számít ha min-maxolsz. De mivel hetente kitolják a paragon szintet, igazából e nélkül is bőven lehet fejlődni.
Láttam magyar klánokat, de ha lehet kerülöm a random honfitársainkat. Wowban is szándékosan nem Ragnára mentem anno, de azzal nem számoltam, hogy pvpben közös braceletbe kerültem velük így is. Kevés, toxikusabb nemzet van a miénknél, sajnos.
-
Dendytv
senior tag
válasz
Rigormortiis #39586 üzenetére
Nem nagyon fizetős a játék ? Valamint van rendes magyar community?
-
Rigormortiis
veterán
Elég nagy frissítést kapott tegnap a Diablo Immortals. Átszabták az egész paragon és nehézség rendszert. Alapvetően az eddigi 15 difficulty helyett lett 4, és a paragon pontokat is újra el kell osztani az új rendszer szerint. Plusz most már lehet adott karakterrel kasztot is váltani naponta egyszer. Ééés új kaszt is bevezetésre került: a tempest.
Mindeközben a D4 azért van felmagasztalva, mert ugyanazt a frissítést megkapta, mint anno a D3
-
icemad
nagyúr
válasz
sebijani1982 #39584 üzenetére
Nem hülye kérdés, mert hülye kérdés nincs. Hülye válasz már lehet...
A játék offline is megy. A játékmenetről ez egy jó videó: [link] kb így kell elképzelni. Angol tényleg kell hozzá. -
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis #39581 üzenetére
Igen, sajnos ez igaz. Elég hatásosan (és mondhatni valósan) mutatja be a háború poklát a civilek szemszögéből. És nem a rózsaszín cukormázas csillámpónihányásra kell gondolni. Ez tipikusan olyan játék, hogy valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem. Kell hozzá gyomor és idegrendszer az biztos.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski #39579 üzenetére
Érdekes, egyedi játék és telefonon is jól játszható. Viszont a hangulatától kb lejössz az életről.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski #39579 üzenetére
Nehéz. Nagyon nehéz. Telefonon nem tudom mennyire jól játszható, nekem fold 5 van most. Az meg inkább tablet. Viszont a játékhoz kell angol nyelvtudás, anélkül nem is érdemes elkezdeni. És maga a játék is elég sötét hangulatú. Sok nehéz döntést kell meghozni. Pont ezek miatt kapott rengeteg díjat, szóval akit érdekel a téma, az ne hagyja ki.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Akciós a This war of mine
[link] -
Valakinek megvan a Cat Quest androidon? Szürke a Google Play services bejelentkezés gomb benne? Nálam csak facebook van. Na most így a mentésem nem tudom visszatölteni. Igazából rájöttem, hogy teljesen hülye vagyok, hogy androidon próbálok játszani mikor van egy switch-em meg gaming laptopom. Persze a telefon mindig nálam van de már sokadjára futok bele abba, hogy vagy eltüntetik a játékot amit megvettem vagy nem frissítik vagy nincs semmi mód mentésre. Hányinger!
Soha többet android gaming, ez tényleg csak arra való, hogy ha nagyon nincs más akkor játszál rajta. Switch-en tudsz menteni, PC-n tudsz menteni(Game Save Manager). Szóval elmehet a Google a francba! Rant vége.
-
sto1911
veterán
Minecraft Pocket Edition 899HUF
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker #39570 üzenetére
így van és az a "pszichológiája" hogy a user úgy gondolja hogy ha már eddig eljutottam, nem hagyom veszni, inkább fizetek..,.és ez sok felhasználónál működik is.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Maxtreme #39568 üzenetére
Egyértelmű. De ennyire ne már...
Tehát idáig ~azért csak-csak el lehet jutni. De hogy ennyire megnehezíteni, bekeményíteni? Ne már. Totál levágható a Pay to Win séma.
Na meg ez a sok retkes reklám.... 15-30-45 masodpercekig. Vicc.
Most azt hiszik ettől fel is fogom telepíteni valamelyiket? Okádni tudnék tőlük. ahogy yt-on is vagy tv-ben. -
Bajgunar
senior tag
válasz
Maxtreme #39536 üzenetére
A 7. Pálya ordenáré egy nagy szivatás.
Idáig kb simán ment a játék. Minden mapot végigtoltam a maxon burned-en is.
Ez a 7. pálya egyszerűen lehetetlen.
A 2. Bossig alig jutni el. 1-2 rész belőle olyan szivatós, hogy ~1100 hp-ből ~2-3 sebzéssel hirtelen 200 hp-d lesz. Repkedő szarokkal. Összevissza rakéta.
Eddig minden map ment, simán végigtoltam. Talán ~3. nekifutásra. A 7. Map-ot kb ~86-odjára nyomom, s kb. 2x jutottam el a 2. Bossig.
Vicc.
Pay to Win....
Lassan uninstall lesz belőle, mert feladom. -
icemad
nagyúr
Ingyenes lett a "Királyság hőse". (Hero of the Kingdom 3)
Magyar nyelv is van benne.
[link]
Pár percet tudtam játszani vele szünetben. Nem annyira tűnik rossznak, de nem egy Baldurs Gate 3. Fold 5-n szépen fut a belső kijelzőn. -
Rigormortiis
veterán
válasz
icemad #39561 üzenetére
Én simán. A korábbi részekkel is kifejezetten jól elvoltam mobilon, bár tableten azért jobb volt a NWN is. Ugyanakkor a körökre osztott harc miatt életképesebb, mint pl a resi 4.
A Square-t sem értem. Ps1 óta imádom a jrpgiket és szerencsére androidra is sokat kiadtak, de a többségüket még az android hőskorában. És pár éve mit adtak ki? A last remnantot, ami még ps3/x360on is elég megosztó volt, és most nagyon finoman fogalmaztam. Amúgy egy teljesen jó és irányítható port lett, anno meg is vettem, csak nem tudtam hova tenni, hogy a több tucat sikeresebb és jobb címük helyett pont ezt...
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis #39560 üzenetére
Bg3-t nem tudom elképzelni ilyen kis picsafüst érintőkijelzőn. Ipaden még csak csak...
-
Rigormortiis
veterán
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker #39558 üzenetére
a baj az hogy ha az ember ki is irtja a játékokat, attól még a többi "gond" megmarad. Az undorító pénzéhes üzletpolitika, és a normális címek teljes hiánya.
szal ja.. marad továbbra is a steam deckAmi persze független attól hogy ez is handheld, nem 100%osan helyettesít vagy vált ki egy gaming telefont.
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker #39556 üzenetére
lehet az volt a gondom hogy adott játéknál reklám nélkül nem lehetett haladni (ugye az adott rewardokat, de így hogy nem volt reklám... reward sem
)
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker #39554 üzenetére
tudom anno be is volt nekem lőve egy régebbi telómon, de valami miatt (már nem tudom mi volt az) kikapcsoltam. Valami nem müxött' utána. Valami játék volt gyanítom.
-
Maxtreme
addikt
válasz
icemad #39548 üzenetére
Sajnos egyet kell értenem. .
Ez a játék pont azt az eszmét és hozáállást testesíti meg (nem is tudom mit vártam) ami miatt már jó ideje nem foglalkozok szinte semmilyen androidos játékkal. 1 perc játék, 1 perc reklám amit 3x kell pixelvadászattal bezárnod, ha nem fizetsz gyakorlatilag egy helyben állsz, és itt ez nem csak a játék közepétől van így ahogy általában lenni szokott, már az elején is érzi az ember hogy ezzel évtizedeket kell játszanod ahhoz ha valameddig el akarsz jutni... Egyszerűen semmiféle motivácio vagy jutalmazás nincs a cuccban, illetve az aranymennyiség amit ad kb vicc kategória.
(egyébként a napi küldetések teljesítéséért ad az autó fejlesztéséhez szükséges materialt, de baromi keveset)Ezt egyébként pont fordítva kellett volna megalkotniuk. Egy kis lövöldözés, majd a "fő" misszió rész az autózás.
Nálam anno teljesen pont a mighty doom (is) tette be a kaput, akkor fogadtam meg hogy én freeplay játékra/játékban soha többet 1 fillért se. Látom hálisten be is zúzzák.. Aztán aki meg 1 vagyont költött rá, hát bocs így jártál,Egy szó mint 100 nálam (is) kuka lett.
-
darkrock
aktív tag
válasz
WhiteWalker #39545 üzenetére
Plant vs Zombies 2 esetén az Altverz mod-ra nézzetek rá
Nincs benne IAP, reklám, új pályák stb. -
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski #39549 üzenetére
Sajnos nagyon visszaesik. Fele fele arányban lenne jó. De szinte csak ugrálni kell.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski #39547 üzenetére
Nekem nem jön be eddig... Még csak a 4. világban vagyok. Pont a játék lényegét irtották ki gyökeresen. 95% ugrálás, 5% kocsival száguldozás. Ennek fordítva kellene lenni. Iap éhes lesz, az már most látszik, mert kocsival nem tudsz fejlődni. Hiába csinálod meg újra meg újra a pályát, minden dolgot csak egyszer lehet felvenni. Reklámmentes verzióért még fizettem is volna, de az meg nincs...
-
válasz
WhiteWalker #39545 üzenetére
Csak root-tal lehetne visszaállítani a mentésem. Már rengeteget gugliztam de nincs megoldás, valamiért nem menti még Google auto backup se.
#39544 szomorú.
-
jupp008
senior tag
válasz
WhiteWalker #39532 üzenetére
Kár érte, én tényleg élvezem. Napi szinten játszom vele megjelenési naptól.
-
válasz
Még jó hogy nem költöttem benne, pedig sokat játszottam vele.
Akkor szerintem visszateszem az Immortals-t mert azt élveztem még.
Amúgy egy vicc ez az androidos játékipar, telefoncserénél döbbentem rá, hogy ez a hulladék EA a mai napig nem tett felhőmentést a Plants vs Zombies játékába, csak a 2. részben van. Nagyon meg kéne csapkodni a mobilos játékkiadókat.
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis #39540 üzenetére
Mert nincs igény a rendes játékokra mobilon. Ha őszinte akarok lenni, akkor már nekem sincs. Ha tényleg jó játékokkal akarok játszani, akkor ott a konzol vagy pc. Ha pár percet akarok játszani, akkor nem indítok el egy Witcher 3-at például. Inkább valami Bejewelled vagy Zuma szintű játékot. Azok meg mobilon vannak főleg. Ezért is raktam tavaly kb 20 órát a switchbe is. Ha van időm játszani, akkor nem azt veszem elő, ha meg nincs, akkor a mobilt.
Másik dolog, hogy az egyszer fizetős játékok korszaka kb lejárt, nincs benne pénz. Nem éri meg fejleszteni sem. Live service cuccok hozzák a sok pénzt, ezért erőltetik ezt az üzleti modellt a konzol és pc játékoknál is. Ott viszont gyorsan lehet nagyot bukni, lásd a Kill the Justice League esetét. -
Rigormortiis
veterán
válasz
icemad #39539 üzenetére
Az a baj, hogy a mobiljátékok az elmúlt 10 évben kb 0 fejlődésen mentek át. Ez igaz a kinézetre és a játékmechanikára egyaránt. Én mobilon is csak otthon játszok, és ha már van egy Switchem is, akkor inkább abba fektetek időt, ha nincs kedvem a PS elé ülni. És sajnos egyre kevésbé jellemző a rendes játékok mobilra átültetése, mert, főleg androidon, az embernek nincs rá igénye, pláne ha még fizetni is kell érte. Az almás oldalon van nyitás ilyen téren, majd meglátjuk hova jutnak.
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis #39538 üzenetére
Én már csak a régi nagy kedvencekkel játszok.
Pl. :
Polytopia, ami egy nagyon egyszerűsített civ szerű stratégiai játék.
Pocket City : Sim City klón
Magic Rampage: rpg, platformer köntösben
Death Cell : ezt kb mindenki ismeri
Party Hard : aludni szeretnél, de nem hagynak, ezért lemészárolsz mindenkit.
Galaxy on fire 2: legjobb űrhajós játék, kb, mint az Elite, csak egyszerűbb, de baromi jó.
They are coming : oldalnézetes zombi túlélő játék.
Crimsonland: Felülnézetes akció játék, rengeteg fegyverrel és perkekkel.
There is no game: puzzle játék, csavaros feladatokkal.
The Room széria : ugyanaz, mint az előző.
Brotato : egy krumplival kell harcolni szörnyek ellen. Kicsit Crimsonland, kicsit Vampire Survivors.
Dungeon Warfare sorozat : Tower Defense -
Rigormortiis
veterán
Én már csak a Diablo Immortalst tolom mobilon. Szerintem példaértékű f2p játék, szépen lehet haladni benne iap nélkül és és sok megoldása sokkal jobban fekszik, mint a nagygépes diablo 4-nek. Költeni csak akkor költöttem, ha valamelyik season pass-os ruha tetszett, de egy másodpercig nem éreztem szükségét komolyabb invesztálásnak. Persze, ha maxolni akarjuk a legendary gemeket, akkor kell, de én ennek többszáz óra után sem látom szükségét/értelmét.
A szezonok is sokkal jobban meg vannak oldva, mint a nagytestvérnél. Itt nem kell új karaktert kezdeni, egyszerűen új területeket/küldetéseket/nehézséget/bossokat kapunk, a paragon szintet pedig minden hétfőn kitolják. Sőt, ha ki akarunk próbálni új kasztot (ebből is kapunk újakat), akkor hamarosan ezt is megtehetjük a meglévő karakterünkkel.
Plusz itt van rendes, működő matchmaking kb mindenre.
Én megjelenéskor platináztam a 4-et, és azóta néha-néha visszanézek, de összességében jobb játéknak tartom az Immortals-t, pláne, hogy ingyenes és egyáltalán nem éhes.
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker #39535 üzenetére
Viszonylag jól tudtam haladni IAP nélkül is, én pont azért hagytam abba, mert egy bugyuta, teljesen önismétlő, rossz játék. Olyan jól át lehetne hozni mobilra 30-40 év kézikonzolos tapasztalatát, játékait, stílusait. Ehelyett minden csak ostoba grind/loot parádé.
Tökre örültem anno, amikor megjelent Androidra a Superfrog Remake (régi Amiga/DOS platformer), meg a klasszikus Prince 1-2. részének a remake-je. Aztán szépen el is tűntek mindenhonnan, a Prince az Amazon library-ben még megvan, de már nem működik. Ugyanez lett a sorsa a Prehistoriknak is. Ez a stílus jól játszható mobilon, ráadásul szebb 2D-ben, mint a sok fapados gagyi 3D-s cucc. Lehetne rendes Mario is akár. Vagy új, érdekes, szép címek.Belekezdtem a sorozat miatt a Fallout Shelter-be, ha egy órát láttál belőle, mindent láttál. Már ott tartok a szar mobiljátékokkal, hogy WC-n is csak híreket olvasok.
-
Maxtreme
addikt
Megjelent az Earn to Die rogue
Az első "világ" alapján, kifejezetten jól sikerült. Azt persze nem tudom mennyire lesi IAP éhes -
icemad
nagyúr
válasz
Ezek legalább szólnak...
-
válasz
Nem is csodálom! Ennek platformtól függetlenül egy vérbeli, tökös fps játéknak kéne lennie!
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Lion81 #39528 üzenetére
Apkaward-ról letöltheted. Csak annyit kell figyelni, hogy elsőre feldob egy letöltést (pár Mb). Na azt nem szabad leszedni (vagyis leszedheted, csak azt ne telepítsd). Hanem nyomj rá a letöltésre, azt nézd meg, azt is szedi e le. Az 595 Mb-osat. Ha azt szedi, akkor jó, töltsd le, telepítsd fel. Azt meg lesz a game.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Dilikutya #39526 üzenetére
Ezek ilyen alkalmankénti ~500-as tételek....
De igazad van. Nem ér egy forintot sem. Horror túlárazott, pay to win játékok.
De azok, akik beletolnak ~1-1.5M -t :o nem is értem. Persze nem magyarok ... Kínaiak meg oroszok... Azt lehet az is kamu, csak inspirál, h "én is költsek". Hát annyira nem izgat. Anélkül is fejlődök. Lassan, de biztosan.
Páran kérdezték már, eladom e az acc-om.
Néha megfordul fejembe, vajon mennyit is érhetne? Azért egy év folyamatos game... -
Golden9
veterán
Ingyenes most a Star Wars Pinball 7.
-
Bajgunar
senior tag
De azé elég genyóság, hogy valamit megveszel, fizettél benne, stb. Azt ők saját kedvük szerint törlik, s nincs tovább. Vissza se tudod nézni mi volt az, mert fizetés előzményekben is csak a bejegyzés van, h valamiben vettél ezt-azt. De hogy miben? A játék konkrét nevét se tudom. Még az ír magját is törölték a játéknak. S nem, nem 5 ft-om volt benne. De volt csapattársam, aki nem keveset.
Akkor adják vissza!
Most pl viking rise-ben, én már nem tolok bele. Max ~10-15k-em van eddig benne. De csapattársam (jó pár), valakik már ~3000€ felett járnak. -
icemad
nagyúr
válasz
Lion81 #39522 üzenetére
Play áruházban nézted már a megvett cuccaidat? Nekem pl még az Imperium Galactica is ott van. Nyilván nem kereshető, mert ugye egy kereső óriás saját webboltjában minek is lehetne keresni a már megvett dolgok között.
De végülis ott van.
Szóval play áruházat megnyitod. Utána jobb felső sarokban ott lesz a neved vagy email címed kezdőbetűje. Arra kattintasz, ott alkalmazások és eszközök kezelése. Ott felül kezelés, telepítve gombra nyomsz. Ott kiválasztod, hogy "nincs telepítve", és elméletileg a listában ott lesz a játék. Persze ettől függetlenül, lehet, hogy nem lehet majd telepíteni, más korlátozás miatt, de a listában benne kell, hogy legyen. -
Dilikutya
félisten
válasz
Lion81 #39516 üzenetére
Én mivel csak Samsungot veszek, nincs ilyen gondom, ott a Smart Switch, az mindent átköltöztet, az ilyen alkalmazást is. Xiaominak nincs ilyen?
PC-n belépve sem látod a könyvtáradban? Nekem úgy még látszott a Dead Space is. Bár telepíteni lehet, hogy nem engedné már a Play. -
vacs
veterán
válasz
Lion81 #39516 üzenetére
Valószínűleg a játék nem kapott frissítést ezért vették le a store-ból és emiatt nem működik az új telefonodon lévő friss androidon!
Android alkalmazások topikban kérdezz rá! -
Lion81
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok (nem-nagyon találtam jobb helyet) a problémámmal.
Vettem egy új telefont és a régi telóról átküldtem mindent az újra, de egy androidos játék nem ment át valamiért.Elkezdtem kutakodni mondom a Gugliplayből majd feltelepítem.Akkor jött a feketeleves, hogy már nincs fent a játék!Amúgy a Mudrunner játékról van szó.
Namármost anno ezt megvettem és szeretnék vele játszani, de hogy tudom feltenni az eredetit az új telóra (Redmi Note 13 Pro 5G)?
A régin (MI 10T Lite 5G) simán elindul nincs probléma, de azon se látom már a Playen, ha keresem.Manuálisan át lehet valahogy tenni a gamét vagy az apk.ját esetleg (laikusként kérdem) vagy vissza lehet téríteni a játék árát vagy felejtsem el a játékot örökre stb... (a mindenfajta oldalakról nem nagyon akarom letölteni, mert tartok a biztonsági kockázatoktól). Elég fura a helyzet, mert jártam úgy tabletnél, hogy amit le lehetett tölteni telefonra azt nem találta a tableten, mert a tablet nem támogatta (régió eltérés) azt a programot, na de itt mindkét telefon EU-s (Médiában vásárolt) és nem global vagy egyéb szürke importos!
Kérem, ha valaki járt már így és tudja a megoldást akkor ne tartsa magába! -
MikeWazowski
veterán
válasz
RandomName #39514 üzenetére
+1
mentettem fel mindig dropbox-ba. -
RandomName
senior tag
-
fabokf
tag
válasz
Dilikutya #39512 üzenetére
4 elektromos művel tolom, 4-4-5-5 munkás felállással és most egyenlőre ideális...lassan viszont megint átépítes lesz, mert csak 2 vízművem van és azok is más emeleten, így nem tudom összevonni őket
Most arra hajtok, h a statjaikat felhuzzam az edzőtermekben legalább 8-ra, így 3-4 naponta rotalom őket
Ja és a legdurvább: sikerült a Ghoul-nak gyereket csinálnia Lucyval és nem lett a bébi ghoul (pedig reménykedtem benne titkon)azt vartam volna, hogy a mutáns mivolta miatt neki nem fog menni
-
Dilikutya
félisten
válasz
fabokf #39511 üzenetére
A 3 sorozatos karakter nekem is elég hamar meglett. Kupak viszonylag jól gyűlik, de a kólával nem vagyok elegedett. Hajtottam hogy meglegyen a 100 lakos, mert akkor megépíthetem a nuka palackozót, lelombozott, hogy az is csak kaját ad.
Víz, kaja jól tartható, de az energia nekem is szűkös, minden támadásnál beesik a piros sávba. -
fabokf
tag
válasz
Dilikutya #39502 üzenetére
Fallout Shelter: szi ten felraktam pár hete (bár a sorit még nem láttam
) de én egyenlőre elvagyok vele...régen volt már egy nagy vaultom, amit anno ott hagytam, mert nem bírtam jól menedzselni a közműveket
a mostani még egész jól bírja. Összeszedtem a sori szereplőit, akik egész jól állják a pofonokat, beújítottam két power armort, és így sokkalta könnyebb küldizni. Most annyira nem kapkodok vele, mint régen, és csak napi 2x nézek be, annyi bőven elég
ja és persze a csapból is kupak és nuka-kóla folyik, így még a premium fizetőeszközből sincs hiány
-
pietrrr
aktív tag
Csak mert többen hiányolják az álló helyzetes játékokat:
Divineko
Nekem eléggé bejön, meg hát macskás, szóval rossz nem is lehet
(Nem tudom mennyire van tele reklámokkal, mivel privát DNS-t használok, így a reklámok akkor sem töltenek be, ha játékbeli plusz cuccokért nézném) -
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker #39503 üzenetére
Nekem abból sokáig egy Temu-s kirakó jött fel. Az még jó is volt, mert 10 mp alatt kiraktam és mehettem tovább. Ezek a 40-50 mp-es elnyomhatatlanok viszont kikészítenek.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #39505 üzenetére
Én is hiányolom az álló helyzetes játékokat.
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker #39500 üzenetére
anno próbáltam, nálam már ott elvágta magát hogy azt nem tudták megoldani hogy egy teljesen szabvány felbontással (fhd +) és képaránnyal rendelkező készülékben fullscreenbe fusson. helyette alul és felül 2 qrva széles fekete sáv.
Ezt a "problémát" még a leggagyibb szaroknál is sikerül megugrani a fejlesztőknek. -
Dilikutya
félisten
Fallout Shelter: a sorozat után kedvet kaptam a Fallout-hoz, sose játszottam semmivel, de most csak erre a mobilosra volt eddig idő. De már elmúlt. Gyűjtögetős vacak, minden építhető dolog a menedékben elérhető lett pár nap alatt, innentől nem látom értelmét grindolni.
Más: csak nekem van így, vagy csak engem basz, de minden reklám ilyen kamu gyökér játékokról szól, húzogasd a pöttyöket, aztán jön a € a PayPal-ra, ha játszol. Próbáltam jelentgetni, de hiábavaló, jön a másik reklám, ugyanaz a gagyi, ugyanaz a sztori, a reklámarcok is ugyanazok, néha konkrétan a reklám is, csak a cím és a fejlesztő más papíron.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski #39499 üzenetére
A régiekkel nekem sem volt gondom. Pontosan nem emlékszem, de saccra 7-8 évvel ezelőtt volt. Azóta már sokat változott a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Hálózati / IP kamera
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest