Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
dionaea
üzenetére
Teljesen hasonló nincsen, a Genshinhez legalábbis semmiképp, viszont a Diablo stílusát mitológia környezetbe helyező Titan Quest régen játszható volt androidon a PCre készített magyarítással is. (Nem tudom valaki ezt be tudta-e ültetni a játék újabb frissítéseibe is)
Emellett google playen magyar felirattal elérhető a Vampire's Fall: Origins, ami csak a nézőpontja miatt Diablo szerű, a harcok körökre osztott oldalnézetben zajlanak és eléggé történet orientált játék.(Leginkább a JRPG stílusra hajaz a játékmenet.) -
dionaea
őstag
Csak kérdés szintjén. Hasonló játék mint a diablo vagy a genshin magyarul vagy magyar felirattal van elérhető?
-
-
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Egy pár éves csúcs Snapdragon SoC kb egy 3-4. generációs laptopokba szánt Ryzen 3 APU szintjén van
Nincs. Ne a 3dmark meg hasonló benchmarkokból indulj ki, mert nem lehet összehasonlítani az eredményeket.
Plusz a Genshin Impactnak sokkal összetettebb a grafikája.
-
Trk.Adam87
aktív tag
A Genshin Impact 60 fps-el fut max grafikán pl egy GTX1060-on, a Diablo Immortal ugyanilyen konfigon 120 fps-re is képes szintén max grafikán, FullHDben.
Egy pár éves csúcs Snapdragon SoC kb egy 3-4. generációs laptopokba szánt Ryzen 3 APU szintjén van, míg a mai csúcs mondjuk hozza az 5. gen Ryzen 3 szintet. (ezt főleg játék teljesítményre értem, de számítási teljesítményben sem marad el sokkal egy csúcs APU egy Ryzen 3tól, ha több mindent csinálsz egyszerre, akkor talán még jobban is teljesítene, tekintve, hogy több magos, de kisebb órajelekkel)
-
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Feleannyi mi elég?
Egy mai alsó kategóriás processzornak és vgának is sokszorosa a számítási teljesítménye egy mai csúcs mobil SoC-hoz képest.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Mondjuk sztem Pc-s viszonyokat nézve minden csak nem szép, de nem zavaróan ronda.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
PC-n sokkal szebb, mint telefonon ultrán (PC-n vedd úgy, hogy az az Ultra, hogy végre játszhatsz FullHD vagy akár annál magasabb felbontásban is)

+pont az egér+billentyűzetes irányítás is.Ott az optimalizáció is rendben van, érdekes PC-n meg tudták oldani, hogy gépigény tekintetében fele annyi is elég legyen neki, mint a Genshin Impact-nak. (max grafikán értem mindkét játékot)
A látvány hozza a Diablo 3 szintjét, néhány effekt még talán szebb is, ez szerintem bőven elég egy mai mobil-PC cross platform játéktól. Remélem optimalizálják még az android verziót is.
-
Maxtreme
addikt
Megjelent pc-re is. külön poén hogy nincs ultra mod
-
Kasya
nagyúr
Akinek S22-n szaggatna a Diablo, kapcsolja ki a GOS-t. Nekem sokat javitott es nem melegszik/merul jobban a keszulek.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen köszi szépen, azóta rájöttem
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
everest140
üzenetére
60 fpsben sem kéne hozzá olyan proci, ha jól lenne optimalizàlva.
Jelenlegi állapotában nagyobb teljesítmény kell neki, mint a Genshin Impactnak, ami 5x ilyen jól kinéző játék+open world is.
Igazi akkumulátor gyilkos játék lett. 30 fpsel is vagy 20%ot merít 1 óra alatt... Jobban megéri majd a PC verzióval játszani, az legalább szebb is lesz, remélhetőleg kihasznàlva a monitor natív felbontását is. -
Narxis
nagyúr
válasz
everest140
üzenetére
Veszel hozzá aktív hűtést.
-
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nyugi, csak arra céloztam, hogy vannak fontosabb dolgaid is, felőlem jöhet a shitstorm bármire, ha nekem tetszik, nem fog érdekelni. Csak kicsit ellentmondásos ez a fontosabb dolog vs. azóta szájkarate

-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ajnalatos a kontroller, de boven be lehet vagni anelkul is. Foleg h minden dlc kijott mar hozza, kiveve az utolso ingyenes. De az is jonni fog. Ha ra kapsz garantaltan 50+ ora.
-
MikeWazowski
veterán
Nem kellene egy diablo fórum? Nem akarok ide szemetelni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkor engedd el. Nem a te játékod. Foglalkozz a fontosabb dolgokkal.
-
everest140
tag
Snapdragon 888-al simán elfut 60fps-el a játék ultrán, de konkrétan így játszhatatlan, mert úgy felforrósodik a telefon, hogy le kell tenni elég hamar hűteni. 30 fps-el nincs ilyen gond, de ahhoz gondolom nem is kellene ilyen proci. A vas megvan hozzá de a kellő hűtés nincs sajna. Tudnak ezen optimalizálni esetleg a későbbiekben a játékon, hogy ne váljon a telefon 1 forró serpenyővé? Vagy marad a grafikai spec. visszahúzása.
-
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mint például panaszkodni amikor megjelenik egy?

-
Maxtreme
addikt
Milyen jó hogy nekem a D3 teljesen kimaradt....
De ja én már csak a nézet és a d3ból látott gameplay alapján is írtam valakinek pont hogy huhh ez nagyon hasonló -
sto1911
veterán
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
+1
Egy az egyben az az érzésem volt nekem is, hogy újra azzal játszok.
Nem hiszem hogy az ötlettelenség szüleménye, sokkal inkább az, hogy sose lettek volna kész, ha újat terveznek.
Gondolom a dizájnt, rajzolást és egyéb elemeket nem adja ki a kezéből a Blizz, tehát ezeket neki kell szolgáltatnia. Gondolom ennyi energiát és pénzt nem akartak beleölni, hogy szinte teljesen a nulláról induljanak.Rog3 viszi állitolag ultra 120FPS-sel (lassan két éves telefon). S22U meg high 30FPS limittel szorakozik es igy is szaggat néhol....a vonalélesités pedig glitchet okoz.
-
Veiled Bride
senior tag
Játszik valaki a Dead Cells-el? Mennyire irányítható kontroller nélkül? Elgondolkodtam hogy meg kéne vennem mert videók alapján nagyon bejön.
-
janeszgol
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tényleg? Ó- Akkor időt nem hiszem, hogy töltök vele.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Az érdekel a legkevésbé , hogy mennyire véres.
Hanem szinte koppra ugyanaz a játék mint a D3.
Legalábbis megjelenés és kaszt szinten. Ennyire ötlettelennek legyenek , hogy más kasztokat tegyenek bele
Megláttam nem akartam elhinni
-
Maxtreme
addikt
Bár a játék elején volt erről szó, csak akkor én nem használtam, most viszont sok esetben jól jönne, hogy müxik az auto navigation? Mert külön opciót én nem látok rá (a térképen sem)
Mondjuk őszintén szólva az sincs meg hogy megmutatta volna a játék, egyszerűen csak futott a cél felé a karakter.
(Diablo immortal ha nem lenne egyértelmű
) -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azért a Diablo 3 véresebb volt, persze érthető, hogy egy ingyenes mobil játéknál nem mertek meglépni olyan szintű brutalitást.

A játék felbontása viszont egy vicc. Semmi sem indokolná, hogy ne lehessen legalább FullHD-ben játszani. (A 2 évvel ezelőtti Pascal's Wager is sokkal jobban néz ki, főleg ha a teljes összképet nézzük és az nagyobb felbontásban fut gyengébb készüléken is. Egyedül karakter dizájnban szebb a Diablo Immortal.)
Az szintén gáz, hogy csak a csúcs készülékek számára engedélyezett a 60 fps mód, mikor egy pár éves csúcskategória (pl: Snapdragon 860) is lazán képes lenne nem 60, hanem akár 120 fps-el is futtatni, főleg annak fényében, hogy az ennél a játéknál 2-3x nagyobb teljesítményt igénylő Genshin Impact is fut 60 fps-el az említett hardveren. (igaz, hogy az is csak jóval alacsonyabb felbontásban futtatható, mint amire az adott készülék kijelzője képes) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jah , annyira , hogy frankon olyan mintha a Diablo 3 lenne
A kasztok és a grafika alapján legalábbis egy az egyben.Annyi baja van , hogy képtelen egyelőre összekapcsolalni a Battle.net accountommal , így azzal belépni sem tudok.

Amúgy a játékmenet nem rossz , eljutottam a bevezető pálya végéig ahol lootbox és IAP található

-
sto1911
veterán
Ha valaki rajon hogy lehet ravenni a Diablot, hogy Xiaomi Pad 5 Snapdragon 860 procival hogy lehet ravenni a 60 FPS-re, szoljon, igy ekkora kijelzon 30-al nagyon gagyi.
Oneplus 9-en siman engedi.Ha mindent letoltesz, akkor 11.2 GB helyet ker
Hol vannak mar a nehany kB-os java programok 
-
Maxtreme
addikt
Rálestem a telómon is, (poco f3, snapi 870) nincs vele semmi gond, nem esik szét a kép stb.
-
fabokf
tag
válasz
Damage401
üzenetére
Ez fura, nekem eu-s Bnet oldalra dobott be belépéskor és a szerverválasztó is az európai 4 szerót ajánlotta elsőre; gond nélkül ment eddig minden, sorban állni is csak 5 percet kellett belépéskor

Eddig tetszik amúgy, bár az csöppet fura, hogy a safezone-on kívüli terület nem instance-olt ha egyedül mennél, mert lépten-nyomon más jatékosokba botlasz, aztan ok nélkül tolod a támadást feléjük reflexből
futni pazarul fut, az irányítas eddig kellemes, de majd később megnézem Xone kontrollerrel is (anno mikor free weekend-es volt a Diablo 3, nagyon rákattantam, mert a kontrollervezérlést tök jól eltaláltak...ha azt hozza, már jó lesz
) -
Saccco
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mindenkinek van telefonja és nyomkodják is bőszen!
-
Rison77
senior tag
Igen, azért arra kíváncsi lennék ugyanazon beállításokat kapja a pc is, annak szánták az ultra beállítást, vagy már készültek a köv genes telefonokra?

Nálam folyamatosan befagy a játék egyik oldala...(S22ultra) hiába lépek ki, ahogy belépek mozdulni akarok, szétmegy... csak nem cseszi szét a kijelzőt.

-
Maxtreme
addikt
Sajna az előzőt már nem tudom szerkeszteni.
Kérdés. jól gondolom hogy a pc-s és a mobilos verzio full ugyanaz (max vizuális téren tér el) és az eszközök közt full átjárás van? Ergo ugyanazt az előrehaladást lehet mindenhol használni ?
-
Maxtreme
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen, így fél óra alapján messze az eddigi legjobb moblios diablo klónnak tűnik
-
MikeWazowski
veterán
Nagyon fasza lett a Diablo immortal.
-
Maxtreme
addikt
snapi 865+-os- Samsung Galaxy Tab S7 Plus -on úgy tűnik (60 fps módban) tk jól fut a diablo, szal a optimizálással nincsenek nagy problémák. Aztán nagyobb harcoknál majd kiderül mi a szitu

A nagy képernyő ellenére teljesen jól kezelhető az egész.
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Tölthető a Diablo Immortal!
-
Kasya
nagyúr
Mégis mit muveltek a Diablo Immortallal, hogy PC-re 25GB a játék?
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
icemad
üzenetére
Lehet állítani a grafikát mindkét játék esetében, így akkor is futnának gyengébb keszüléken is, ha fel lehetne vinni a felbontást FullHDre vagy a készülék natív felbontására is.
Mondjuk a Genshinnek minimum grafikán is kell legalább Snapdragon 660 + 4 GB Ram. (Minimum grafikán talán 360p a felbontás 🙂)
De egy mai középkategóriás telefonon kell, hogy fusson legalább közepes grafikán. A FullHD pedig lehetne a Snapdragon 860-865-870-888 vagy ezeknél is erősebb CPUval és grafikus teljesítménnyel rendelkező készülék tulajdonosok kiváltsága. -
icemad
nagyúr
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Gondolom ez azért van, hogy minél több telefonon fusson normálisan. Így nagyobb a lehetséges felhasználói bázis, így nagyobb lehet a bevétel is.
Ott van pl a Meta Quest 2, ami nagyon durván leegyszerűsítve egy jobbfajta mobilos procit és androidot használ, de mivel céleszköz, ezért a portolás is jóval egyszerűbb rá, a játékok minősége meg elképesztő. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen szomorú, hogy így másfél évvel a Genshin megjelenése után sem képes vele szemben labdába rúgni egyetlen androidos fejlesztőcsapat sem.
Látvány terén valóban szép lett, persze még annak tekintetében is legalább 1 generáció elmaradásban van a Genshinhez képest. (Főleg ha a Genshin PC verzióját vesszük alapul, ami hozza egy igényesebb PS4 játék szintjét látvány és animációk terén, míg ez a Ni no Kuni maximum PS3 szint, ugye már PS3ra is voltak hasonlóan szép cell shading grafikás játékok.
PC-n viszont nagyon pixeles a Ni no Kuni Cross Worlds (kiadták PCre is, de 100%ban az android változat lett átemelve. Így hogy nagy képernyőn is láttam azt kell mondjam, hogy a játék felbontása maximum a 720Pt éri el, ami nyilván kis kijelzőn többnek érződött. A Genshin mobilos felbontása akkor viszont olyan 540P lehet 🙂azért 2022ben ez elég nagy szégyen. Már egy Snapdragon 855/860 képes lenne FullHD 30 fpsel futtatni a Genshint, ezt a Ni No Kunit pedig FullHD 60 fpsel.) -
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
+1
Többet vártam tőle. -
Rigormortiis
veterán
Kicsit sajnálom, hogy a Ni No Kuni egy tizenkettőegytucat autoplayes mmo lett, bíztam benne, hogy inkább Genshin-szerű lesz. Audiovizuális téren viszont nagyon rendben van.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Telefonon lehet jobban merül, főleg ha már több éves a készülék akksija, én egyelőre tableten teszteltem (Xiaomi Pad 5).
A játék felbontása egyébként itt sem használja ki a készülékek natív felbontását, de ez már legalább közelít a FullHD-hez, ellentétben a Genshin Impact-al, ami a mai napig kb 720Pben fut androidon, éppen ezért is érdemesebb PC-n vagy PS4en játszani azt, mert ott teljes pompájában csodálhatjuk meg azt a gyönyörű játékot. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
30 fps lockal játszd, úgy nem meríti annyira, óránként talán 15%ot merül közepes fényerőn.
Mikro laggok nálad is vannak? (például a városban, ahogy tölti be az objektumokat, npcket, playereket a játék)Kár, hogy ennyire mmorpg jellegűek a questek a játék elején, ez eléggé el is vette a kedvemet tőle, pedig a grafikai stílus nagyon bejön.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Azért ez is belemar az akkuba rendesen

-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Auto quest+auto harc pont van benne sajnos, ami meg engem zavar

A harcrendszer jobban tetszene, ha Genshinesebb lenne, ott valahogy sokkal profibbak a mozgás animációk, lendületesebb a harc. Grafikailag viszont eléggé közel áll a Genshin látványvilágához, de úgy érzem ezt a története miatt érdemes igazán játszani, már aki tud ilyen szinten angolul. Annak még élvezhetőbb, aki már jobban képben van a Ni No Kuni világával kapcsolatban.Az viszont pozitívum, hogy ez nem egy akksi gyilkos játék (a Genshint éppen azért nem játszom android-on, mert képes 3 óra alatt 100%ról lemeríteni az eszközt elég intenzív melegedés mellett, mindezt 30 fps lock bekapcsolásával
) -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Köszi a jelzést. Nagyon szép játék, de hiányzik nekem az open world +az autoquest, attack nagyon zavaró. Nem lesz az én játékom.

-
Narxis
nagyúr
Ez a Streets of Rage 4 instant buy annak aki szereti ezt a stílust, korábbi részek is lekötöttek úgyhogy nem volt kérdés hogy megveszem DLC-vel együtt.
-
fabokf
tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Ez így jól hangzik, akkor megy telefonra szerintem

A Streets of Rage-et passzolom, hó végéhez közel nem ruháztam be rá
... értékelést meg még nem láttam eddig az áruházban -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
fabokf
üzenetére
Az a falon mászás például itt kimarad, amit a Genshin a legutóbbi Zeldából vett át, talán még az openworld lesz itt picit kötöttebb és szűkösebb semi-open world, nagyobb történet orientáltsággal.
Pozitívum, hogy saját karaktert készíthetsz, így gatcha jelleg nem lesz benne. A harc a PC-s, Konzolos Ni No Kuni játékokkal ellentétben itt nem körökre osztott lesz, hanem real time akcio RPG, picit hack and slash jellegű.A Streets of Rage 4 megéri az árát?
-
fabokf
tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Játékmenetre is olyan lesz, mint a Genshin? Értem ez alatt, hogy egy fő karakterrel való TPS mászkálás+real time harc, vagy inkább csapatgyűjtős, kvázi turn-based harc jellemzi? Még nem tudom, hogy tabletre, vagy telóra tegyem fel és az ilyetén besorolás segíthetne eldönteni.
Amúgy nekem ma feldobta a Play áruház, hogy a Streets of Rage 4 is megvehetővé vált...
most már csak a Diablo Immortalt várom

-
Trk.Adam87
aktív tag
Holnaptól mindenki számára elérhető lesz a Ni No Kuni - Cross Worlds, ami a szériához hűen egy japán anime stílusú Akcio RPG lesz. Android platformon tekinthetjük a Genshin Impact első számú kihívójának is, tekintve, hogy előbbi cím óta ez az első olyan játék, ami hasonlóan magas szintű látványvilágot és játékmenetet kínál a műfajban. Reméljük az autoplay-t és pay to win elemeket ebből is kihagyják, ha már ingyenesen játszható címről van szó.
-
Maxtreme
addikt
már sajna nem tudod szerkeszteni, az előző hsz-t. szal külön írom.
Coopnál arra érdemes figyelni még hogy az enemy scalelődik, és ha ugyanaz a rendszer ami pc-s kiadásnál (gyanítom hogy igen) akkor ketten messze a legnehezebb, ugyanis ugyanannyi lesz az ellenfelek hp-ja mint ha négyen mennétek neki. (ez főleg a pálya végi bossoknál szívás nem kicsit. ) -
Maxtreme
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hát a "soloba és haverral is hülyére játszottam" rész azt hittem egyértelműsíti

Amugy valóban nagyon jó lett a mobil verzio is, én kicsit féltem tőle, főleg a kezelhetőség miatt, de azzal sincs semmi gond. Amit a tapiképernyőből ki lehet hozni ennél a stílusnál, ők kihozták.
Ráadásul az optimizáció is remekül sikerült. (snapi 870-es készüléken max beállítások mellett fix 60 fps) -
Trk.Adam87
aktív tag
Most 200 Ft-ba kerül a Teslagrad című puzzle-platformer. Érdemes behúzni annak, akinek eddig kimaradt.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
ugy hogy felveszed, ennyi
De érdemes figyelni rá hogy mi mit csinál, mert van amelyiknek van negatív hatása is. (el is lehet egyébként őket dobni, vagy megosztani a coop partnerrel. Az átkozottakat kivéve.) -
Maxtreme
addikt
Játékajánló

Gunfire Reborn. Anno steamen megvettem még early access állapotban, és hát imádom
Soloba, és haverral is hülyére játszottam. Ez gyakorlatilag 1 dungeon alapú rougelike fps, remek gunplay-el és grafikával (legalábbis mobilon szerintem marha jól néz ki, pc-n csak az elmegy kategória)
megvettem mobilra is mert kíváncsi voltam hogy oldották meg az irányíthatóságot, és hát jelentem teljesen jól. (az autofire kötelező)
Nem egy könnyű játék azt előre mondom
[playstore]
Az árát szerintem simán megéri (iap nincs) -
dokee78
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszi szépen,nagyon jó lenne.
Sajnos elfelejtettem konkrétabban írni a kérést,ingyenes kellene meg valami kisebb rendszer igényű! -
dokee78
félisten
Offline is működő focis és autós játékokat keresek.
-
fabokf
tag
válasz
icemad
üzenetére
Passz...azon hagytam, amit a jaték berakott magának (High detail, pár aproság kikapcsolva, amiket más jaték alatt magam szedek ki mert feleslegesek)...egyszer nem szaggatott még, pedig ez egy használtan vett Black Shark 3 és azert mar benne van a korban...biztos mazlim van
-
fabokf
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne...a solo BR randomok ellen mindig jobban erdekelt, mint a csapatos randomokkal
és nem igazán vannak haverjaim, akik akár ezzel, akár a CoD-dal játszanának...
Viszont azt lekopogom, hogy a 3 éves telefonomon rezzenéstelenül fut High detail mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem s20 5g-n,s20 fe-n és oneplus 8t-n is istentelenül betud szaggatni. Egyik sem flagship már, de azért na.