Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszi szépen, már csak ez hiányzott. Igaz megvettem a Planescape Tormentet is, de azzal nem fogok játszani (sosem kedveltem a világát).
Viszont a BG1-et, a BG2-t a kiegjeivel, meg az NWN-t a kiegjeivel végigjátszom, mivel PC-n is adós vagyok ezekkel magamnak, és akkor már táblagépen fogom elkövetni ezt. -
Golden9
veterán
válasz
Maxtreme
üzenetére
Ha a GTA5-öt végig lehet játszani sérülés nélkül, akkor ezt is, de Inkább letörlőm a kívánságlistámról.
-
WhiteWalker
nagyúr
Akciós a "Neverwinter Nights: Enhanced Edition"
-
fabokf
tag
Picit nézelődtem TapTap alatt az este és belefutottam ebbe:
Homeworld Mobile
Az első rész anno nagyon tetszett PC-n és ez is hozza az alap Homeworld hangulatot, bár az optimalizálás még erősen ráférne (max grafikán indult el Tab S4-en de vissza kellett venni mediumra, hogy élvezhetőbb legyen...de még így is akadoznak az átvezetők meg a főmenü háttere), plusz tudnám értékelni,ha tamogatná az S-pen használatát is egérként :) de egyenlőre egész pofásnak tűnik :)
Loptam pár képet is belőle:
Emellett rabukkantam egy Apex Legends Mobile zárt bétára is de oda nem sikerült bejutnom....a kliens kiszúrta, hogy nem vagyok az ázsiai régióban (pedig TapTapnál eleve *izé* alól települnek a dolgok), így a 4,5 GB-os kliens rövid úton repült a telefonról 😁 -
icemad
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
Szerintem is az olimpia miatt adták ki. Ezeket a játékokat később belehet szerezni? Pl play áruházból?
Más: playpassból kipróbáltam a Party Hard go játékot. [link] Nagyon beteg cucc, de a jó értelemben.
A történet szerint a főhősünk hajnali háromkor még nem tud aludni, mert a szomszédban buli van. Csak egy megoldás jut az eszébe, lemészárolni mindenkit.
A játékban ehhez több mindent is felhasználhatunk, a zsebkéstől kezdve az autón át, a gáztűzhelyig. Persze figyelni kell arra, hogy ne lássanak meg minket. Kicsit ügyességi /logikai /lopakodós játék, nekem az első commandos jutott az eszembe róla. Persze ez nem annyira nehéz. Teljes ára kicsit húzós, de akinek van playpass előfizetése, az próbálja ki. (én pl megvettem xboxra mindkét részét, a második sokkal jobb lett, de azt nem találtam meg telefonra.) -
icemad
nagyúr
Ma találtam véletlenül egy egész jópofa játékot. A Google alkalmazást megnyitva, felül a Google logóra kattintva érhető el. (Google felirat közepén, egy ugráló play gomb) Egy kis kalandjáték indul el, ahol a főhőssel különböző feladatokat kell teljesíteni, jellemzően valamilyen sportágban. Az irányítás egyszerű, a grafika a régi zeldákat idézi, a zenék is kellemesek, és az egész magyar nyelvű. Nem tudom meddig lesz elérhető.
-
Dilikutya
félisten
Ennek a Rise of Empires: Fire and Ice-nak a fejlesztőjét/kiadóját nem akarta még senki hátulról istenesen megrakni? Age of Empires 2 képekkel és videóval promózzák.
-
ChoppR
tag
Én a Marvel Future Revolution-t várom. Elvileg augusztus 25.
-
regener
veterán
Megjelent a NieR Re[in]carnation, még nem próbáltam ki, csak leszedte a teló magától.
-
törölt tag
Rush Rally Origins előregisztráció: link
-
Maxtreme
addikt
Tegnap találtam
Archero szerűség, ám azért mégis más.
[Nameless origin]
Mobilhoz képest a grafika nagyon szép, a gunplay élvezetes, és nem tűnik abszolút pénzéhesnek.
Illetve megjelent ma a contra returns is -
-
Dilikutya
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Talán mert az igényes androidos játék is halott.

-
janeszgol
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ígéretesnek tűnt leírva előzetesben. Majd követem a visszajelzéseket.
Az utóbbi időben elkezdtem begyűjteni a Beamdog játékait. Kb 2 hónappal ezelőtt megvettem a Planescape Tormentet, majd múlthéten a BG1-et kiegestül, majd most az előtt a BG2-t. -
jonnyjoker01
veterán
Eléggé haldoklik a topik

Megjelent a The Witcher: Monster Slayer.
Nem rossz, lehet ki-be kapcsolni az AR-t, gameplay az nem nagyon van viszont, nem tudom mi lesz a sorsa, egyenlőre elszöszmötölök vele tömegközlekedésen aztán meglátjuk.
-
Amur
addikt
Olyan játékot keresek ami valamilyen formában angolra tanítja a játékost(nem szimplán azzal hogy angol a felülete, hanem erre készítették), nem ilyen 5 éveseknek, hanem inkább tinédzser és felette. Bármilyen stílus jöhet, lényeg a nyelvtanulás.
Duolingot túl száraznak találják a nagyobb gyerköceim(15,19), és kellene valami nyárra ami szinten tartja őket(azon kívül hogy voice-chat-elnek játékok közben szintén nem angol anyanyelvűekkel, ami nem gáz mert ha az ember rá van kényszerítve hogy csak az idegen nyelvet használja, akkor gyorsabban tanul, csak nem feltétlen helyesen ha nem "anyanyelvi" a környezet.) -
Aki jó utóversenyzős játékot szeretne annak ajánlom figyelmébe a Horizon Chase-t [link]
A grafika a 80-as évek hangulatát idézi, arcade jellegű de kellően nehéz is ha csak az első hely az elfogadható helyezés. Utóbbi időben frissítgetik és pálya/autó csomagokat kapott amik 2-300 forintért megvehetők, de lesznek heti kihívások is ahol jó versenyzéssel pénz nélkül is lehet kapni ezt-azt ha jól értelmeztem. A játék PC-n is elérhető Horizon Chase Turbo néven, Steam-en.Ha meg rallizni szeretne valaki akkor csakis a Rush Rally valamelyik része az ajánlott: [link]
-
baal-amiga
senior tag
Neverwinter nights überakciós, 790,- JMF.
-
janeszgol
félisten
RuneScape - Open World Fantasy MMORPG [link]
-
törölt tag
Mondjuk tegnap este is mentem pár kört és ott már jóval nehezebb volt. Három meccsből kétszer is kilőttek. Igaz mentem előre büszkén.
Gondolván hogy a botok túl nagy ellenállást nem tanusítanak. (az eddig tapasztaltak alapján) Csak itt azért már voltak rendes játékosok is szerintem.
Más: az mitől lehet hogy csak 60 fps-el megy a játék mikor beállítottam a 120-at? Kijelzőm tudja és szerintem a hardver sem kevés hozzá. (Op 8T, sd865) -
törölt tag
válasz
fabokf
üzenetére
Azért ez így kicsit kiábrándító szerintem. Nem azt mondom hogy vérprofikkal rakjon össze már az elején de azért így kb nulla kihívás van. Mindegy még játszok vele 1-2 hetet aztán ha marad a jelenlegi állapot akkor törlöm. Érdekes mert játszottam a hajós változatával is és ott már a legelejétől olyan meccsekbe rakott hogy örültem ha legalább egy valakit ki tudtam lőni. Vagyis biztos nem full bot-ok ellen játszottam.
-
fabokf
tag
válasz
üzenetére
3 hetet toltam de ezalatt nagyjából ugyanezt éltem meg. Kb. minden ötödik meccset buktam csak el, a többit vagy simán, vagy kicsit nyögvenyelősen, de hoztuk
remlik, hogy egyszer összejött egy 1vs5 győzelem is, ahol 3 tankot fullra én szedtem ki, 2 meg már le volt amortizálva az elhullott társak által
-
törölt tag
Játszik valaki a world of tanks-al? Vannak bot-ok a játékban vajon? Feltűnően jól megy. Az első 20 meccsem aránya 80%-os győzelem, és volt olyan is hogy egy körben 4 ellenfelet lőttem ki.
-
Amur
addikt
köszi az infót, az el is kerülte a figyelmem hogy csak tableten fut a touch..mindegy akkor még várok, illetve tovább keresek alternatívát a mobil felhozatalból.
"Season 21" vajon milyen? videó alapján korrektnek tűnik.
Próbálta esetleg valaki?
season 21 google play link -
Bozek
nagyúr
válasz
bexinho23
üzenetére
Köszi, ahogy nézem, azért elég sokat változott a korábbiakhoz képest. Azokat mondjuk megjelenéskor megvettem (ahogy a PC-s verziót is), de ez most kimaradt.
#37639 Amur: A Touch nem játszható telefonon, viszont ha arra alkalmas tableted van, akkor inkább azt vedd meg. Az ugyanaz, mint a PC-s Touch, bár az átjárhatóságot nem tudom, de gondolom ide-oda mentés mehet.
Én azért ezt veszem, mert nincs megfelelő tabletem hozzá. Bár gondolkoztam egy Switch Lite beszerzésén, de annyit meg nem játszok, hogy szükséges legyen. Így marad a telefonon bohóckodás, amikor nincs időm leülni a PC elé. Utóbbi azért durvább, főleg, ha úgy kezdesz, mint én. Bár itt van egy bug is, 0 papírral és 0 tapasztalattal kb. az első adandó alkalommal a grúz válogatott szövetségi kapitánya lettem (akikkel kijutottam az Eb-re és feljutottam az NL csoportból). Klubcsapatot már nehezebb volt találni.
-
bexinho23
őstag
Nekem csak mobilra kellett egy FM, sajnos a touch csak nagyobb képernyőn/tabletetokon elérhető. Különben azt vettem volna a telóra. Viszont a PC-s sosem fogja helyettesíteni. Pedig már várom azt az időt, amikor mindenfajta korlátozás nélkül amit PC-n félbehagytam, folytathassam kézi eszközön, vagy fordítva.
-
Amur
addikt
válasz
bexinho23
üzenetére
mivel tud többet mint a touch? mikor megjelent sokat gondolkoztam rajta, de ez a gombfocis felülnézet meccseknél erősen elvette a kedvem..mondom ha a többi része is ennyire le lett butítva akkor nem érdekel..pár vidit néztem róla, de nem jött át hogy akárcsak a közelében is lenne a pc-s tesónak.
Látom már, pont a touch tud többet..nem véletlenül ezt árazták le.. -
bexinho23
őstag
Ha valakit érdekel, most a Football Manager 2021 mobile közel 50%-os leárazást kapott. Azonnal bezsákoltam. Erre vártam
-
Yszapos
tag
Sziasztok! Ajánljatok már pls olyan játékokat amiben vannak napi küldik eventek, és hosszabb ideig el lehet vele lenni. Kb bármilyen kategória jöhet.
-
Fall-N
veterán
-
fabokf
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Már rég megérezték sajnos :( legjobb példám rá, hogy januarban visszamásztam a Star Trek Fleet Commandba kicsit több, mint egy év után (kizarólag azért, mert karacsonykor ledaráltam a Discovery-t és a Picardot és kellett valami ST mobiljáték...a Timelines túl időigényes mostanság, a Trexelst meg kiradírozták az áruhazból) de valami eszméletlen gusztustalan, mennyire köpnek a készítők azokra, akik nem fizetnek a játékért...azt meg hagyjuk, hogy a fizetős játékosok mekkora gusztustalan alakok, és folyamat a kisebbet vegzálják, mert azt könnyebb...szombat reggel ismét arra keltem, hogy 1,5 hónap keserves gyűjtögetését egy unatkozó majom lerabolta (és persze az én hibam, h nem vagyok 24/7ben belépve, mint mindig), úgyhogy kileptem a klánból, megköszöntem a majomnak priviben h segített dönteni, majd ment az uninstall...nincs nekem erőm negyedszer is nulláról elkezdeni mindent...
Viszont, h valami pozitív is legyen, a Mighty Doom egész megfogott...már a harmadik világot ostromlom benne, és az azért már kicsit szivatósabb, noha a felszerelésem se piskóta :) remélem, nem hagyják magára és végre lesz valami event is, eddig ez, meg a Spacelanders jött be a legjobban az Archero klónok közül
-
Pierre75
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Pont Tab S7+-on szoktam Grid-el játszani. Nincs tepsi kezem, mégis kényelmes.
Annyi sw-es gond van, hogy best graphic-ot kell használni, ami 30 fps-t tud, mert a performance graf tud ugyan 60 fps-t, de azzal az áprilisi frissítés óta villog a kijelző, míg best graf-al hibátlan. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Ez ennyire nem fekete és fehér sw oldalról főleg a ps kontroller esetében, DirectInputos ami ha jóval precízebb is de retek rohadás dolgozni míg az xbox Xinputos amivel messze könnyebb fejlesztés közben dolgozni. Ha a sony végre elengedné az előbbit nem lenne ez az állandó morgolodás, PC fronton is a játékok 90% Xinputra van tervezve és emulátor kell a Directes kontikhoz.
A régi Rumble Pad-ek is ettől szenvednek pedig azok is jó kis cuccok voltak...Vegyél egy PSP-t, telefonra van egy GRID és ennyi. Az RR3 és az Asphalt 9 egy gusztustalan pénz lehúzda nem autós játék...

Esetleg Switch Lite 55-60-ért és ott az NFS HP Remaster, Burnout Paradise, GRID.
-
Somatom
veterán
válasz
Joccc07
üzenetére
Na, erre írtam, hogy gyerekcipőben jár még ez a tudomány. Ha egy egeret lehet Androidon hadonászással irányítani, akkor egy kontrollert is lehetne. Ha a teló döntögetésével lehet egy játékot irányítani, akkor a döntögetés kontrollerre kivezetésének is lenne értelme. Gondoltam, ez már megoldott dolog, de ezek szerint még nem.
-
Joccc07
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
A lényeg, hogy nincs olyan androidos játék ami támogatná a PS kontroller gyro-ját. Továbbá nincs is olyan kontroller amiben lenne gyro. Csak a PS kontrollerben van.
Valamint ha egy például autós játékban van kontroller támogatás és úgy is használod akkor csak az megy. Nem lehet kanyarodni döntögetéssel csak a kontroller gombjaival. -
icemad
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Én értem a problémát, de azt is figyelembe kell venni, hogy az android nem kimondottan játékos platform. Jó autóversenyes játékból nagyon kevés van, kontrollert még kevesebb támogat. Szóval, ha veszel is egy jó kontrollert, az annyit ér majd, mint vízihullának a beöntés.
Alternatív megoldásnak akár egy használt, de jó állapotú psp is jó lehet, de annak elég kicsi a kijelzője. Viszont jó pár autóversenyes játék van rá, Tekken, Fifa, gta, stb... Egy kontroller árából kijön, zsebben elfér, minőségi játék meg van rá. -
Somatom
veterán
válasz
janeszgol
üzenetére
De, mit jelent az, hogy támogatja, vagy sem? Ha nincs giro, akkor csak gombok vannak. Ha egy játékban van gomb irányítás, akkor azt érintésemulációval lehet remapolni és kivezetni a kontrollerre. A játéknak nem kell tudnia arról, hogy nem közvetlenül a kijelzőn megjelenő gombjait bökdösik.
-
bul07
nagyúr
Nem tudom van e itt olyan aki játszik a Candy Crush Friends Saga játékkal, de ha van akkor esetleg megoszthatok egy bugot amivel lehet kicsi előnyt szerezni néha néha, persze ha van rá érdeklődő
-
Somatom
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Hát persze. Majd sorbanállás közben kipakolom a cuccot, meg beállítom a monitort és aztán az egész miskulanciát kéthetente hurcolom magammal haza, meg ki, a kamionhoz, két országon keresztül. Azért vettem a tabletet, mert még egy laptopot sem szeretnék hurcolászni. Egy húsz rugós kontrollert ér nekem ez a játszogatósdi, de többet nem.
-
icemad
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Költs rá egy kis pénzt, és vegyél egy series s-t. Akkor nem kell emulátorokkal meg felhő alapú játékkal kínlódni. A kamionban gondolom van kiépített 230v. Kell mellé egy monitor vagy egy kisebb TV, meg pár év gamepass ultimate előfizetés és évekig nem lesz rá gondod. A játékok minősége meg egy kicsit jobb, mint bármelyik androidos játéké.
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha a teló tekergetésével jó, akkor a kontroller tekergetésével is jónak kéne lennie.
sto1911:
Egy 12,4" -os tabot nem szeretnék kézben forgatni. Inkább az lenne a terv, hogy otthon kitolnám a képet TV -re. -
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Miért az android hibája ez? Ha telefonnal irányitasz működik a giro. Kontrollerbe meg teljesen fölösleges, sokkal jobb, pontosabb és kényelmesebb az irányitas az analóg karokkal/gombokkal. Nem véletlenül nincs az xbox kontrollerben sem. A DS4-ben van, de annyi haszna sincs, mint annak a rohadt kikapcsolhatatlan lednek az elején.
-
válasz
Somatom
üzenetére
Ha megy a streamelés (tudom ez kérdés nálad, mert sokszor vagy külföldön), akkor ajánlom az Xbox Game Pass Ultimate-et, mert ahhoz tökéletes az XBox controller, és van nagyon jó versenyzős játék is (Forza Horizon). Amúgy nincs a controllerben giroszkóp tudtommal.
Hogy ne legyen férleértés: az Xbox Game Pass Ultimate-tel lehet streamelni Xbox játékokat androidon, méghozzá nem is rosszakat.
-
fabokf
tag
válasz
Somatom
üzenetére
Lehetne, ha így működne...de tapasztalataim szerint a droidos autoversenyek többsége hírből se ismeri a kontrollertámogatást
esetleg a Grid Autosport de fizetős lévén arról nem tudok nyilatkozni...a mobilos NFS Most Wantedben van gamepad support de egyes-egyedül valamilyen MOGA gamepadot hajlandó felismerni úgyh az is veszett fejsze nyele :)
Ha meg esetleg emulátor alól akarsz autoversennyel játszani, az tuti nem fogja ismerni alapból...de azt nem tudom, hogy az emulátor beállításai közt van-e lehetőség ráerőltetni :) -
fabokf
tag
válasz
Somatom
üzenetére
1. XBOX kontrollerben legjobb tudomásom (és a google keresés ) szerint nincs giroszkóp...az asszem PS kontroller sajátosság egyenlőre.
2. A második kérdésre ePSXe+PSX Bios és egy Tekken 3 lemezkép lehet megoldás (nekem is így van fenn tableten)...nem rémlik, hogy van-e PS2 emulátor androidra, ami működik is.... linket nem tudok adni, az egykori oldalaim, ahonnét mindenféle jatékROM-okat/lemezeket szedtem le, bezárták sajna :) -
Somatom
veterán
Üdv topiklakók!
Nem vagyok gamer, de, ha már vettem egy erős tabot, gondoltam, unalmas várakozások közben játszanék a kamionban. Itteni találatok szerint egy XBox kontroller jó lenne a tabhoz. Abban van giroszkóp? Mondjuk egy autóversenyes játékban tudnám irányítani az autót a kontroller forgatásával?
A másik, amit szeretnék, hogy Eddy Gordoval lepofozzak mindenkit a Tekken -ben. Ehhez tud vki linkeket? Egyáltalán ez legális? -
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Azóta se láttam régiós megjelenést, szerintem a DC Unchained sorsára fog jutni.
-
MikeWazowski
veterán
Van valami infó a Star Wars™: Starfighter Missions játékról? Lesz valamikor megjelenés?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Telón 700 órám van benne, PC-n több volt ennél is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)