-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
sharp4 #35972 üzenetére
Nyomd az eventeken, onnan elég sok cucc összejöhet, én is mikor elakadok pihentetem a hétvégi eventig, aztán az abból kapott cucc mindig segít kicsit.
A capo-id ha maxon vannak akkor farmold a börtönt, onnan tudsz capo shardot venni a saját shopjában, nekem heti 1 legendary capo-ra való összejön, valamint kulcsokat is kapsz onnan,plusz használd az exchange funkciót. ha már minden capod maxon van akkor rare és epic lapok már úgy sem kellenek, azokat konvertáld át legendary-vá. Én így tudtam pár három csillagosat összehozni(eventek, börtön farm és exchange)
Ha IAP mellett is döntesz, akkor semmilyen felesleges cuccot ne vegyél, csak egy havi előfizetést 1700-ért. full reklámmentes leszel ezidő alatt,plusz napi 50 gem-et kapsz. a reklámért kapott gyorsítás börtönös bónuszokat pedig instant kattintással megkapod. -
Micsurin
nagyúr
válasz
sharp4 #29824 üzenetére
Na ná meg a váltakozó Operationok, ezek mind automatizálva vannak dátum szerint. De ez már nem a havi szinten jön valami kisebb nagyobb dolog.
@silver star: Fegyverek java meg van, story kész. Ezek szerint akkor így ennyi. :/
StarTrekből csak a Timelines és a Trexsels ami értékelhető ugye? (Mármint nem gem párosítós "vacak". )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest