- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Mondly csak előfizetéssel jó, néha be szokták rakni 1500/hóért akcióba, nekem nemrég kínálta fel. Egyszer már kipróbáltam, úgy ok, de amúgy a napi 1 lecke az tényleg semmi...
Duolingo új rendszere szintén lassan haladós ha nem fizetsz elő. Ott nekem az a szerencsém hogy kb. 4 éve tolom és a legutóbbi ingame currency váltáskor hozzámvágtak az átváltás miatt olyan mennyiséget amivel kb. bárhányszor újra tudom tölteni ha elhasználom az 5(?) hibalehetőséget.
Mindig váltom mire fizetek elő, most a drops fut úgy hogy korlátlan legyen, azt legalább magyar csapat csinálta.
Az EWA-t próbáld ki, az kifejezetten eredeti megoldás, és a free verzióban is egész jól tudsz haladni, pláne ha a szótanulós részét, és az online multiplayert használod.(igen ilyen is van, egyfajta szópárbaj. Azt nagyon élvezem.) -
Kasya
nagyúr
De, van benne, csak "unlockold" ki. 2 minigames érhető el a játék előremenetelétől függően, a reviews szerint. Állítólag az induláskor nem volt ilyen nyomi a játék és a reklám sem. Utobbi időben ment rá nagyon a p2w-re, valamint a fals ad-ra.
A Hero Rescue-k azok a játékok talán, amiiket a legtöbbször reklámoznak. Szvsz élvezhetetlenek, 3 éves szintjén vannak.
chris0000
A játékot kérdezted Play-ből...
Sajnos manapság a reklám =/= a valós játékkal. -
jonnyjoker01
veterán
"Jó játék", mint fogalom szubjektív. Szerintem a Fortnite nem jó játék, de elismerem, hogy szép munka ez a port. Kb. 1:1-ben olyan élményben részesül a játékos, mint bármelyik másik platformon.
Kontrának felhozom a PUBG Mobile és COD Mobile-t. Mindkettő egy olcsó kínai munkaerő által gyártatott bughalmaz, szervereik a múlt évszázadból ragadt dízellel hajtott gépekből áll. Ahol a legtöbbet takarítanak meg tárhelyben, azok a hangfájlok mennyisége és minősége, szörnyű mindkét játékban a sound design. Emellett agyon vannak tömörítve a textúrák helymegtakarítás végett, ami a játék kinézetének rovására megy (többet kell dolgoznia a hardvernek a map bejárása közben, mert folyamatosan kicsomagolja a textúrákat, ami miatt rövidebb effektív látótávot és nagyon alacsony minőségű LOD modelleket kell használniuk).
Ha nem lenne méretbeli korlátozás, jobb lehetne a játékok kinézete (minimális textúra tömörítéssel nagyobb látótáv szebb távoli modellekkel - COD Mobile esetén BR-ról beszélek, MP jól néz ki úgy ahogy van) és sokkal jobb lehetne a hangrendszer, hogy ne gagyi hatást keltsen a játék. Emellett a UI-t is sokkal szebben megcsinálhatnák (azért néz ki olyan fapadosan, mert ezzel is sok helyet takarítanak meg).
Nem azt mondom, hogy ezek rossz játékok, mindkettővel többet játszottam a kelleténél, de bizony a tárhelybeli korlátozások miatt nagyon távol állunk még egy PC/konzol élménytől. Örülnék, ha legalább opcionális lenne a jobb minőségű hang/minimálisan tömörített textúra csomag, hogy akiknek van bőven tárhelyük, legalább konzol minőségű játékélményben legyen részük. Nekem speciel 80 gb szabad helyem van kb állandóan, simán adnék ilyen típusú játékoknak 10 gigát.
-
MikeWazowski
veterán
-
Nem szeretem az ilyen achi-kat, főleg mikor eleve nem is tartalmazott olyat a játék és csak későbbi frissítéssel tették bele.
De milyen érdekes, hogy azért mégis rákerestem és sikerült megtudnom, hogy mi az a titkos achi. 😁
Pedig tényleg kicsi az esélye, hogy néhai androidos játéknál célra jut az ilyesmi keresés.Kiderült így, hogy a frissítéssel bekerült új pályán kell olyat alkotni, hogy egy adott autóval (kb 40 autó lehet van benne) a buldózer powerup segítségével a pálya szélét figyelve, amikor tengerpartot látunk, akkor keresztülgázolva a kerítésen kijutni a tengerpartra.
Meg is lett így közben. 🙃Na most ha ezt valaki véletlenül összehozza... olyan kb nem létezik.
Szóval így szabad értelmezni valóban ezeket a "Játssz tovább, és meg tudod" achi-kat... 😕
-
törölt tag
Az nem igazi insta.
A játékban melózol, amikor vége kapsz bitcoint, nyomsz szelfit, kapsz követőket, likeolod a többi robot, és mehetsz dolgozni.
Van upgrade a bitcoinért, meg követőszám után is vannak érdekes dolgok.Nekem egyelőre szokatlan, fura, hogy ennyire kötött a játékmenet. Tehát ha túlvagy a napon, akkor mindenképpen selfi kell, és mindig, minden droidot végig kell likeolni, meg kommentelni.
-
Peaceliker
addikt
Cursed Treasure 2
én ezt éltem anno eléggé PC-n még flashgames korszakomban. Telón mondjuk még nem próbáltam rá. Ez is egytucat kicsit, de valamiben mégis más volt, megfogott...de már nem tudom miben, csak megláttam nemrég telón és tervben van hogy rápróbálok újra -
jonnyjoker01
veterán
Ezt tettem most én is, most 2 játékom van, a Minecraft (gépen elkezdtem vele újra játszani és beszippantott
) és a Stardew Valley. Ezekkel el leszek egy darabig és mostmár a nettel se kell aggódnom, mindkettő offline.
Örülök hogy ti is így látjátok a dolgokat, remélem valamikor kipukkan majd ez a freemium lufi (az a baj hogy nem így tűnik
)
-
Rigormortiis
veterán
Mondjuk az Aspyr is elmehet a .....-ba. A Fahrenheit MM-ról Nugátra váltáskor ment a levesbe, a Jade Empire Nugátról Oreóra. Oké, mindkettőt végigvittem már, de ismét elővenném, csak ugye nem lehet...
Én nem tudom, hogy ez a fejlesztő vagy a google hibája, de pl a szintén nem két forintos Square Enix játékok hiba nélkül mennek sok év távlatából, pedig ha valakik, akkor ők nem szokták frissíteni a játékaikat.
-
Kasya
nagyúr
Animus2 a jatek neve az ikon szerint. De szerintem ugyanaz.
Jatekon belul allitsd at a grafikat a legmagasabbra. Ugy se esik be az FPS?
Lesz idom, megnezem jobban.(#32690) RetepNyaraB:
Oddworld Abe's Odyssey
(Nem csak) PC-s kozegben ez egy regi remekmu. Androidon kivalo kontrolleres adaptaciot csinaltak belole, bar en az emulatoros verziot mai napig jobban kedvelem. -
icemad
nagyúr
2 órára kitiltottak miatta. Nem a link volt a gond, hanem az, hogy régiózáras. És ennek kikerülésére kértem segítséget. Ez az oldal szabályzata szerint Warez. (szerintem egy ingyenes játéknál ez határeset, mert ha jó a játék, akkor nyilván fizetek a fejlesztőnek, vagy nézek reklámot. Ha meg nem jó, akkor törlöm...)
-
Amur
addikt
Valamit rosszul balancoltál a crew-nál mert bronz1 nekem is megvan már,és csak 2 autóm van, és garage bonus is csak 10%
Ahogy írtam mindig a legolcsóbb crew tagot nyomd hogy a cash bónuszt tolt felfelé.Mefi: örülök hogy tetszik az Egg Inc., engem másfél évre kötött le(akkorára játszottam ki több mint 15milliárd soul egg-el a végére-de még most is fenn van a telón, reménykedve hogy egy update rak bele majd új tartalmat!
-
Amire reagáltál, nem feltétlen a magyar cégekre vonatkozik. De rájuk is igaz az, hogy a tesztelés és támogatás rengeteg extra pénzt visz el, ami valszeg soha nem térül meg egy olyan kis piacon mint a magyar, ráadásul egy tipikus rétegjátékról van szó.
Egyébként ez van. Kis piac vagyunk, nagyon kis vásárlóerővel, ezért nem éri meg foglalkozni a magyar nyelvvel, még egy magyar cégnek sem.
-
törölt tag
Nekem is az tetszik benne, hogy lehet benne taktikázni, természetesen vannak hibái, de mivel nem igényel netet sem, szerintem pár perces kikapcsolódásnak teljesen alkalmas annak akiszereti az ilyen játékot.
HA gyors lenne szerintem inkább az lenne a baj, sok játékot azért húznak le a playen mert gyorsan meg lehet mindent szerezni és kb annyi a játéknak....
-
Bozek
nagyúr
"a kép sarkában lévő felirat meg olvashatatlanul apró betűs"
Ha rákattintasz a képre, akkor kihozza nagyban, ott már nem olyan aprók a betűk. Ha azt se tudod elolvasni, akkor keress fel egy szemészt.
(#29056) S e t h: Narxis esetében azért nem csak ilyen hozzászólások vannak, többek közt ezért se feltétlenül támadt rá mindenki.
-
Narxis
nagyúr
Ez nem játékajánló. Azért raktam be mert ÉN játszok a Monument Valley 2 játékkal androidon. Csak nem akartam bővebben írni róla mert nem tudom mennyire warez kategória az, hogy kiszivárgott a fejlesztői verzió, a játék jobb alsó sarkában a menüben írja, hogy developer build. Amúgy nagyon klassz, minden fillért megér majd ha megjelenik.
Ha meg az illetékesek szerint ez warez akkor töröljék a hozzászólásaimat, úgyis szinte követhetetlen a téma mert annyi új hozzászólás születik naponta.
-
mark!
őstag
azért átlehet látni a szitán: ha emelt díjas sms van a háttérben, akkor itt pénzről van szó. (ráadásul egy alapon fizetős játékról van szó..)
mindenesetre írni fogok a supportjuknak, meglátjuk mire megyek velük. ha el akarnak hitetni valami katyvaszt, hogy ez kell bele meg szar a vírusírtóm, falnak megyek
-
Saccco
nagyúr
Lumino City
1.799fthelyett 389ft - még 1-2 napig, nem tudom pontosan, már nem jelzi, mert megvettem.Egy igen szépre sikerült point'n'click stílusú kalandjáték tele mindenféle rejtvényekkel. A rejtvények is ötletesek. Illetve a látványvilág igen erős, minden egyes részlet a valóságban létező kartonmodell.
8-10 óra játékidő és nincs IAP. Felhőmentés is van.PC-s verzió: Lumino City 19,99€
Jogos, most már tudod...
(#28113) pocokxx:
Nem játszottam a PC-s verzióval így nem tudom. -
törölt tag
-
interstate76
addikt
Én nem tudtam megszokni, hogy mindent a bal analóg karral kell csinálni, így átállítottam az irányítást "Touch"-ról a 3. opcióra (a neve most nem jut eszembe) és Tincore Keymapper-rel konfiguráltam a kontroller gombjait (RT - gáz, LT - fék, bal analóg - balra és jobbra kormányzás, Y - felvett cucc használata, LB - flip car), így - szerintem - sokkal jobb és kézreállóbb.
E téren a TTR Premium egyértelműen jobb, ott alapjáraton is normális a gombkiosztás, nem kell vele vacakolni.
-
interstate76
addikt
A menüben én sem tudok menni, csak egérrel, viszont a brake és a fire is működik a bal analóg kar lefelé, ill. felfelé mozgatásával. Elsőre nem találtam, hanem a gombokat nyomkodtam - lehet, hogy nálad is ez van, nem?
(#27676) VIBO Köszi, feltettem mini pécére (ez is irányítható kontrollerrel) - jó lesz másodlagos flipperproginak a Pinball Arcade mellé.
-
interstate76
addikt
Nekem a menüben az irányításnál a "Touch Controls"-t választva a One S kontrollerének bal analóg karjával tudom irányítani a kis járgányokat.
(#27681) Fall-N Mondtam, hogy szubjektív vélemény, de nálam a Re-Volt mindent visz. 600,- Ft-ért pedig eszméletlenül megéri.
A tegnap és ma bezsákolt játékokkal (Brothers: A Tale of Two Sons, TTR Premium és Re-Volt) jó sokáig el tudom ütni az időt, és a 3 játék összesen nem került 2 ezer Ft-ba! Nem vagyok egy technológiailag elmaradott őskövület, de ma is nagy királyságnak tartom, hogy a mobiljaink lassan elhagyják az xbox360/PS3, ill. a régebbi PC-k szintjét. Pontosabban az erősebb vasak már el is hagyták. Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy egy 12 ezer Ft-os mini pécén fogok re-voltozni, kiröhögöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest