Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Dead Cells új DLC miatt 50% akcióban van.
-
Maxtreme
addikt
régóta kerestem a skyforce-hoz hasonló repülős shot em up jellegű cuccot, ma találtam.
[Aces of the Luftwaffe - Squadron: Extended Edition]
A grafika marha jól néz ki, iapot eddig nem találtam. A jelenlegi akciós árát szerintem nagyon megéri, ha még valaki ilyesmire vágyik rajtam kívül
-
Dilikutya
félisten
Baldur's Gate II: Enhanced Edition 690 Ft
Még pár óráig akciós. -
Készül az Ironhide (Kingdom Rush sorozat) új TD játéka a Junkworld: trailer, google play
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez egy IAP-pal teli, free2play játék lesz.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Úgy olvastam hogy lesznek még tesztek megjelenés előtt de nem hinném hogy tavaszig húznák. A diablo előregisztrációban van már ezer éve. Az azért más. Közben frissebb cikket olvasva tényleg azt írják hogy jövőre jön csak. Itt elég jól összefoglalják a dolgokat: link
-
törölt tag
Felkerült a play áruházba a Battlefield mobile adatlapja. Ezek szerint tényleg lesz belőle valami. link
-
Narxis
nagyúr
Sonic-kal játszik valaki? Néha nekiállok, hogy majd most megszeretem de egyszerűen túl gyors az egész, olyan mintha nem is én játszanék benne vagy nem tudom...
-
smokin
aktív tag
Újra beta teszt van, ha valaki szereti a turn-based rpg-ket.
[link] -
nextman
aktív tag
Sziasztok!
Tabu játékot keresek magyarul. Tehát szókitalálósat, ahol bizonyos szavakat nem lehet mondani.
Régebben tuti biztos, hogy volt ilyen, vagy 3 éve, de most nem találom sehogy sem. -
Kasya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor itt egy idle clicker ajánlás, csak neked

Aranyos és humoros játék. Redditen találtam rá, egy kis csapat (vagy egy ember?) munkája. A szokásos idle kicsit kerül előtérbe, inkább clicker tipusu jateknak tunik. Ami miatt elut a nagy tobbsegtol, hogy a humor nagy szerepet kap benne. Ehhez egy középszintü angol tudas szvsz. leagább kell, ha minden "vicces" szofordulatot érteni akarunk.
A jatek alapvetoen egyszeru. Egy macskával kell pecázni és a tengerből kifogni az ételeket, amik élnek, gondolkodnak és ..... esznek ... más ételeket és egymást....
Éppen ezért minél több ételt fogunk ki, annál többet ehetnek a már kifogott ételeink (akiket nem dobtunk vissza, mert azzal hogy esznek, az ételeket pénzzé alakitjak).
Minel tobb penzunk van, annál mélyebbre mehetünk és annál több ételt tudunk egszerre kifogni. Aztán a végén elérünk a prestige/restart ponthoz, amit a játék extra skinnel díjaz, valamint új terület megnyitasaval, ahol ugyanezt csinalhatjuk.A pecázáson kívul egyéb opciók is vannak:
Storyline: egyes ételeket elszállásolunk és azok történetét tudjuk nyomonkövetni. Humoros és vicces sztorik ezek, amiket nem lőnék le.
Idle clicker tower: Toronyban pac-man szeruen szintenkent mas etelt kell etetni. A cél a magasabb toronyba jutni.
Merge: idle alapon inkább, de ételeket kell összerakni, hogy új ételt kapjunk.
Az utobbi két játéktípusnak amúgy az értelmére még nem jöttem rá.A jatek a fejlesztot is kiparodizalja, valamint a reklamokat is. Mindemellett a reklamok opcionalisak (én eddig egyet se neztem meg) és IAP opció sincs.
-
Hangfalképű
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nincs ezzel gond, nekem a genshintől vérzett a szemem, pedig próbáltam megszeretni. Nem tetszhet mindenkinek minden
-
_stick_
őstag
Én is jövök egy idle-játék ajánlással, ha még nem ismernétek.

Epic Monster TD RPG Tower Defense
Egyszerűen ötvözi az idle-t a tower defense stílussal, ráadásul utóbbi már saját kategóriájában is megállja a helyét. Rengeteg fejlesztési lehetőség, prestige, sok "torony" amik külön fejlődnek. IAP éhséget egyelőre nem látok, van pár bónusz feature, amiért pénzt kér pl. 3x damage, 2 arany stb... ezeket nem érzem szükségesnek. Gyémántot acsikért lehet szerezni, vagy eventeken, ami gyakorlatilag prestige utáni játék. Reklámokat érdemes nézni, mert minden 5 reklám +10% damage-et ad az összes toronynak.
Szóval nekem ez most minden szempontból nagyon tetszik, ráadásul már nagyon kellett, mert vagy fél éve nem találtam játékot, ami lekötött. Egy apró negatívum van, hogy nincs offline haladás, vagyis amíg el nem jut kb az előző prestige pontig, addig "foglalkozni kell vele". -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Hát nem tudom... Genshin Impact eléggé eltorzította a mobiljátékok felé irányuló elvárásaimat
Videó alapján elég gyengusznak néz ki szvsz. -
Hangfalképű
tag
Punishing Gray Raven.
[link]Gacha játék, júliusban indult a global, az eredeti ázsiai verzó egy éve van kint. Ennek egye előnye van, hogy pontosan be lehet lőni, hogy mikor mi fog érkezni a játékba, előre lehet rá készülni.
A játék nem idle-gacha, és nem is a hagyományos csapatalapú. Akciójáték lévén itt neked kell lejátszanod a meccseket, támadsz, dodge-olsz és elnyomod az orbokat/skilleket. Itt egy gameplay: [link]A karikat pullokból szerzi be az ember, mint minden gachában, egyesével vagy tízesével húzol, rajtad múlik. Bannerek itt is vannak, amik adott karakterre bónuszt adnak, hogy nagyobb eséllyel essenek ki. Őket fejleszteni a jól ismert módokon, szint/fegyverek/felszerelések (itt memoryk) stb... campaign van, sztory nem rossz, de néha túlhúzott, daily/weekly questek, ezek ismerősek. A fizetős currency elérhető a küldetésekből és akár ezer dollárokat is el lehet benne verni, de figyelnek a free2play playerekre is. Mindjárt kitérek erre is.
A karaktereket három alapvető osztályba sorolja a játék. Tipikus tank/attacker/support roleok vannak, és a sebzésfajtájuk alapján megkülönböztet fire/ice/lightning/dark/physical karaktereket, illetve team-eket. Karakterekből "többféle is van", ezt úgy kell érteni, hogy vegyük mondjuk az egyik basicet, Lucia-t. Belőle háromféle létezik, az "alnevük" alapján lehet őket a legkönnyebben megkülönböztetni. Lucia - Lotus, Lucia - Dawn és Lucia - Plume. Máshogy néznek ki, más a skillsetjük, de a legfontosabb különbség, hogy Lotus fizikai, Dawn lighting, míg Plume ice sebzést oszt ki, így más csapatokba is valók.
Még egy kisebb csavar van a dologban, hogy rank alapján megkülönböztetünk B rank, A rank és S rank karaktereket (a három Lucia pont ebben a sorrendben van). Adná magát a dolog, hogy az S rank erősebb, mint a B rank, de ez két okból nem teljesen igaz. Az első, hogy - szinte - mindegyik karaktert ki lehet fejleszteni SSS+ rankká. Azért csak szinte, mert aki alapból S, abból könnyen lesz SS, de ettől feljebb menni költés nélkül nem igen lehet és nem is kimondottan szükséges, míg az A-B rank karakterek shardjai farmolhatóak a végtelenségig (SSS+-ig). A másik, hogy mivel a játék alapvetően PvE és csak közvetetten PvP a leaderboard miatt, így azzal játszol, akinek a stílusa, skillsetje, külseje a legjobban tetszik, ha ez B rank Lucia, akkor ő lesz az.
Sok minden hiányzik még a játékból, de havonta jönnek patchek, amikben jönnek az újdonságok és a karakterek is. -
Maxtreme
addikt
megjelent a MARVEL Future Revolution. Annyira nem érdekel, de gondoltam ránézek mit bír a telóm.
Hát. biztos jó játék, de úgy döntöttem a 2890 embert aki várólistán van előttem, nem várom végig
-
Fall-N
veterán
Nem tudjátok merre találhatók a Titan Quest fájljai? Sajnos az állandó frissítések miatt teljesen átvariálták az egészet és emiatt már nem lehet magyarítani. Az Android/data alatt már nincsenek meg azok a mappák (text, video), ami régen volt. Gondolom az .obb fájlba rakták őket. Csak az az érdekes, hogy nem találni a játék fájljait sem. Az Android/obb mappában nincs sehol. Mivel a fájlkezelővel sem találtam sehol (pedig nagy méretű), így gondolom a data partícióra kerülhetett, amihez root nélkül nem lehet hozzáférni.
-
Joccc07
addikt
Megjelent a Northgard.
Akcióval kezd és két ajándék DLC-vel. Az ajándék DLC csak az első héten jár a vásárlás mellé. Az ára pedig 1699ft -
-
IAP: nem szükséges, de egy 365 ft-os (elején felajánlott) befizetés javasolt, hogy a kezdő bonuszból minden meglegyen.
Nem mindegyik így kezdi, aztán a gatyádat is ráfizetheted ha nem akarsz lemaradni?
Egyébként megnéztem, a játékban 1790 Ft a legolcsóbb IAP, az a 365 honnan jött?
-
Maxtreme
addikt
Én komolyan mondom nem értem miért nem lehet azt a mai napig megugrani hogy dinamikusan kezelje az adott játék az eszköz felbontását...
Nem is tudom hány éve van már notch, mégis a megjelenő játékok óriási része szarul kezeli az ilyen eszközöket, és levágja a képet. Pedig a telefonok 90%a ilyen megoldással bír...Többek közt ez a játék is ilyen..
-
Kasya
nagyúr
Gatcha ajánlás:
Jól optimalizált és gyönyörű grafikával megáldott játék lett. A menu átgondolt és nekem kimondottan kellemes hangultatot idéz a színeivel és hogy "egy irosaztalon" van az egész.
A jaték nem "stamina" alapú, hanem IDLE. Ez annyiban jó, hogy lényegében nem vágja a szemembe a játék, hogy "fizess, vagy mára ennyi", hanem jelzi, hogy "pihenj" (ami mindenkinek egységes és sokszor a jatekoson mulik, hogy hol a napi játék vége, ha a gyenge csapatösszeállítás miatt nem tud előrehaladni). A napi/heti questek nem nehezek (csak amit a normál játékban úgyis teljesít az ember), az eventeket akár előre is lehet teljesíteni (csak új nap esetén belépve be kell gyűjteni a jutalmat).
IAP: nem szükséges, de egy 365 ft-os (elején felajánlott) befizetés javasolt, hogy a kezdő bonuszból minden meglegyen.
VIP: a már más IDLE játékokból megszokott VIP itt is megtalálható. Ugyanakkor nem tolakodó, sőt, keresni kell, hogy éppen hol áll az ember. Sima játékkal is elérhető a VIP növekedés és a játékban a plusz opciók sem kötődnek hozzá különösebben.
Karakterek, kasztok: 5 kaszt, azon belül is DPS, support, tank, assasin karakterek érhetők el. A megszerzésük jobbára csak ládákból lehetséges, ami "kristállyal" nyílik. Ezt lehet pénzért is venni (szvsz irreálisan drága ahhoz képest, hogy mennyire könnyen adja a játék). A ládáknál ráadásul megadható 5 karakter, hogy melyeket dobja nagyobb valoszinuseggel.
PVP: bármennyit pörgethetünk, hogy megtaláljuk a legjobb ellenfelet. Az IAP nem szól bele.
Annak ajánlom, aki szereti az automata módra állítható, karaktergyűjtős játékokat, amihez egy nagyon jó grafika tartozik és az IAP fal nem jelent problémát. Kissé egyedinek érzem a jelenlegi felhozatalban.
-
Kasya
nagyúr
KonoSuba:
Vártam a jatekot, mert az anime nagy kedvenc. De a jatek...
Nekem nagyon ugy tunik, hogy a licenc sok megkotest adott a Nexonnak és nem tudtak a fejlesztok kielni magukat. A jatek egyelore gyengen optimalizalt. Sok az atvezeto toltesi kepernyo, közepesen lassu a menuben kattingatas rezponzitivasa és nagy a fogyasztas.Elonye, hogy 144+ FPS-t is tamogat. Ez neha viccesen hat, mikor az effekt-, vagy video bevagasok 25 FPS-sel kozbelepnek.
A karakterek valaszteka "kicsi". Marmint karakter van sok, de azok szintjei skinenkent elteroek. Eleg verszivo megoldas, hogy a skinekhez kotik a karaktert és nem forditva.
A jatek több, mint 50-60%-át minden nehezseg nelkul kilehet porgetni. Utana kezd belassulni a dolog a "stamina" miatt. Ugyanis a jatek kezdeskor olyan sok "staminat" ad, hogy az boven kitart. Utana viszont olyan kevesnek erzodik a lehetoseg, hogy a fejlodes nagyon belassul. Tehat a jatek nehezseget a lepesszam adja, ami limitalja a jatekidot.
Az meg már a vegletek véglete, hogy annyira hű a sztorihoz a játék, hogy Megumin a fő spellje után kidől és "meghal". Ez azért gond, mert a csapat három fős, +2 beugró van, ha egy meghal. Ugyanakkor a palyakat 3 csillagosra ugy lehet megcsinalni, ha max egy halálozás van a csapatban. Megumin, mint főkarakter simán alá tesz ennek és a fő lootot nem könnyű megszerezni. Értem én, hogy sztori hű, de ez igy xar.
Ami jópofa, az a melléksztori. Sőt, igazából csak emiatt érdemes jatszani vele. A fősztori egy az egyben az anime. A melléksztorik pedig ilyen kis aprosagok, mint Kazuma belopozása Megumin szobájába és ott félreérthető módon rajta kapja Aqua.
Rengeteg opció elérhető a karakterek esetén, ami egy gyereknek nagy boldogság lehet. A karakterek hangjai, animben látható, karakterenként beállítható hátterek, stb...
-
Narxis
nagyúr
Rush Rally Origins elérhető. 1890Ft és szerintem megéri, nekem már képek alapján tetszett, de nem olyan nehéz irányítani mint pl. a Reckless Racing 3-nál. Nagyon szép a grafika és 2 féle külsős nézet van.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát én is egyre jobban úgy érzem, hogy le kéne törölni már, de mindig az van, hogy még egy szezont kivégzek és majd utána. Pedig 3gy idő után már tényleg unalmassá válik, meg rengeteg idő is kéne hozzá, hogy a feladatok meglegyenek, az összes Tier meglegyen stb.
-
Dilikutya
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A túlárazott skinek lényegtelen, amíg az kozmetika csak, felőlem bármelyik játékban árulhatják, ha nem befolyásolja a játékélményt.
Aláírom, hogy nehéz rendesen megtanulni, de ennek pont az az oka, hogy ez egy ilyen irányítási forma. A botokat nem tudom, egy meccset nyomtam le benne, ennyiből nem tudom megmondani, voltak-e. Mondjuk elég pancser brigád volt, a csapatom nyert 20:7-re, amiből 9-et én lőttem egymagam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
janeszgol
üzenetére
Régesrég, még az első androidos tabletem idején kipróbáltam a Battlefield Bad Company 2-t. Az csak single, vicces volt ökörködni érintőn vele, végig is játszottam, majd azzal a lendülettel száműztem is az érintős FPS-t.
Most ezt kipróbáltam, ez 1:1 ugyanaz, csak szebb a grafikája. Az irányítás ugyanolyan csapnivaló. Értem én hogy multi, meg skill, meg hasonló varázsszavak, de játékélmény az nincs.
Mondjuk én a kontrolleres FPS-t is élvezhetetlennek tartom. Egy 6 colos érintékijelzőn ez hatványozottan rossz, mert a "kontroller" is a képernyőt foglalja, ami eleve nem túl nagy ilyen játékhoz, messziről rosszul látni az ellenséget, ha meg még tömörülés is van, meg se lehet különböztetni a csapattársaktól, csak közelről.
Érintőn ami szerintem jó, azok a giroszkóppal is megtámogatott versenyek, 2D platformerek. Meg akárki akármit mond, az Angry Birds, legalábbis koncepció szintjén, elég jól kihasználja a lehetőségeket. De egy FPS csak a nagy gépek majmolása.
Meg ugye tele van szeméttel, minden p2w. Nem, nem a fizetéssel van bajom, csak az üzleti modellel. Egyszer fizetek, aztán többet hozzám se szóljon senki.
De úgy egyébként is alig van jó játék, meg hiába vannak brutál telefonjaink, a legtöbb játék évekkel ezelőtti látványt nyújt. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Elég nehéz megtanulni rendesen játszani vele, mivel ez egy új irányítási forma mkb/kontrollerhez képest, de nem lehetetlen (sőt én a kontroller elé rangsorolnám az mkb alá úgy, hogy mindhárom irányítási formában több száz órám van FPS-ekben). Szerintem a saját képességeid érintőkijelzős irányítást illetve nem határozzák meg hogy egy játék jó vagy rossz-e.
Inkább a szar netkód, túlárazott skinek, a bugok, megkérdőjelezhető fegyver balanszolás, kikapcsolhatatlan botok és algoritmus által manipulált ranked matchmaking miatt rossz a játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janeszgol
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
En komálom ezeket a játékokat is rajta. De!
Amíg mindenki mobillal tolja, addig a személyes skill számít. Bár ha van kontroller támogatás, akkor picit borulhat az egyensúly.
Viszont a mobilos Fortnite az keresztplatformos volt. Mobil, PC, Xbox együtt. (Talán később a PS is csatlakozott.) Ott nagyon látszódott, ki tolja érintővel. -
Dilikutya
félisten
Ez a Call of Duty Mobile rossz. Az egy dolog, hogy nincs single, de a mobilos FPS egy értelmezhetetlem valami nekem. Mint az RTS PS kontrollerrel régen. Van, lehet, de minek.
De csak nem hagyott nyugodni, hogy ki ne próbáljam.
-
Hzi
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Age of mythology, ez aaaz!
Köszönöm ollie és Neked is Saccco!
Nézem a G Play-ben, de nem találom. Ötlet?
-
Imilenni
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Beszéltem a fejlesztővel, azt írta nem támogatott a fájlok megosztása (Pc és Droid között).
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok.
Kb. 10-15 éve jétszottam pc-n vmi strat játékot, ennek keresem androidos utódját.
Amire emlékszem:
- Építkezős-harcolós játék volt, én a gép ellen nyomtam.
- A terület "vak" volt, csak azt láttam, amerre már jártam
- Voltak kis emberkék, akik pl. fát termeltek. Nem volt végtelen a nyersi, mindig újat kellett keresni, ha elfogyott pl. az erdő.
- Lehetett építeni többféle épületet és többféle harcost "termelni" bennük
- Ezekkel a harcosokkal lehetett a területet felderíteni, amikor kattintottam, mindig ilyesmi szavakat mondtak: "vulome", "porfósz". :)
- A nehézségi fok is állítható volt, durvább esetben 15-20 perc múlva jött az ellen...
- Nem volt hosszú játék, max 2-3 órás.Köszönöm, ha valaki tud segíteni, a játékot beazonosítani és androidra ajánlani. :)
-
Kasya
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Értem én, hogy root alatti extrákat szeretne (gondolom a "mázlis smileyt"), amik privátban elférhetnek, de hogy még kecskeméti is legyél...
Amugy meg a Google alatt tényleg mindent megtalálni (és még beépitett fordito is van a Chromban).

tapaizo
Tedd fel itt a kérdésed. Valoszinu lesz arra "legális" mód is. -
törölt tag
Üdv. mindenkinek!
Olyan szakit keresnék, aki Kecskeméti, és otthon van a droid játékok területén.
-
Maxtreme
addikt
-
Amur
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
Én steam-en próbáltam(már nem emlékszem hogy ingyenes hétvége vagy sima demo keretében), az aranyos jelző jutott eszembe róla, de tényleg egy családi játék.
Ha a gyerköc mellém kuporodik ideális game.
Azt írják hogy a port tökéletesre sikerült, sőt az irányítást sikerült jobbra csinálni mobilon mint az eredeti játékban. -
Maxtreme
addikt
tegnap bezsákoltam ezt a my time at portia-t. Kicsit féltem az irányíthatóságtól, de egész jól megoldották, hamar bele lehet jönni. A HW igénye egészen baráti (xiaomi mi 9T pro, max beállítások mellett fut tökéletesen) van cloud save, illetve minden kilpésnél menti magától az aktuális poziciód (még akkor is ha taskról zárja be az ember)
Net nem kell neki
Aki szereti a stílust és nem halomra akarja lőni a mobokat hanem kis chillre vágyik,annak erősen ajánlott, hosszú időre leköti az embert.
2k-t sztem nagyon megér. -
Narxis
nagyúr
Neighbours back From Hell [link]
Anno a Season 1-et kipróbáltam de az a grafika főleg telefonon nagyon nem jött be, ez a HD verzió viszont elég pofás, élénkebbek a színek is. Teljes magyar nyelv is van benne és felhő mentés is. PC-n is csak kipróbáltam de szerintem sose vittem végig.
Még próbálgatom a Civ 6-ot de szerintem nem az én világom.
-
Imilenni
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezer hála

Asszony most vette meg, de szegény nem beszélni angol well
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Én abbahagytam, elérdektelenedett nálam a játék. Inkább elindítom a TW3-mat kontrollerrel ha ahhoz van kedvem.

-
Imilenni
addikt
Sziasztok
A To The Moonhoz andoidra létezik magyarítás? -
Zsoleszhun
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Játszik még valaki a The Witcherrel? 20. szint fölött hogyan lehet questeket felvenni?
-
Narxis
nagyúr
Bevásároltam egy kicsit: Aces of Luftwaffe - Squadron, Titan Quest - Legendary Edition, Grid, My Friend Pedro
-
Amur
addikt
Szerintem nem mernek még tripla A-s címeket sem mobilra egyszerfizetősen kiadni.
Szimplán azért mert amíg azt megvennék 100ezren és hozna X milliót, addig a freemium iap-os butított szar verziójából öt évig fog ömleni a pénz több millió felhasználó zsebéből.....
Sajnos ez csak a pénzről szól. az hogy a mobil játékosoknak mik az igényei, és mivel szeretnének játszani az pont addig érdekli a fejlesztőket amíg a marketinges, és a pénzügyes át nem veszi a project menedzselését... -
-
Fall-N
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Na ne aggódj az is tele lesz IAP-pal.
Dilikutya: Igazat adok. Ami tényleg jó és értelmes az mind port. Ami telefonra van tervezve az általában tele van paywall-lal. Egyedül talán a CoD: Mobile amit lehet kozmetikai cuccok nélkül játszani, de az is már túltolja a sok prémium skint. Ettől is horror méretű a játék. Csak a skinek majd 2 GB-ot foglalnak, amit pluszban tölt le a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- DOOM - The Dark Ages
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Warships
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Logitech z5500 5.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de legalább fönt van, mint a diablo mobile...

Ez marha jól hangzik így a leírásod alapján, majd kipróbálom köszi

Videó alapján elég gyengusznak néz ki szvsz.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)