Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Értem. Akkor gondolom swgoh- al sem játszottál túl sokat. Ha játszottál egyáltalán.
-
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Miért mondod ezt? Beta teszter voltál?
-
CactuS
Arcképgyáros
Akit esetleg érdekel: megjelent a Baseball superstars2020, és a Tom Clancy's Elite Squad. Előbbivel egész jól elpötyögtem egy fél napot, bár még mindig nem értem a rendszerét.
Utóbbival csak 1-2 kört mentem, sokat nem tudok róla még mondani. -
Rigormortiis
veterán
Akciós a Dead Cells. Remekül játszható mobilon, kontrollerrel pedig hibátlan.
-
Amur
addikt
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Vagy Radeologia esetleg Radológia
(sugárzásos anyagok alkalmazása ugye..) na jó ez gyenge volt..teszem is off-ba.. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
GeforceNownak van AMD megfelelője?

-
cikasz
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Van esetleg olyan corp ami Magyarokból áll?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én GeforceNow párti vagyok (pénz hiányában
) és többet játszok mostanában no mans sky-al telefonon mint tv-n vagy monitoron. Az amoled kijelzőn gyönyörűek a színek és a kontraszt sokkal jobb mint az utóbbi kettőn, ami egy űr játékban elég erős 
Oled tv vagy monitor meg olyan árban van hogy azt egy jó darabig nem tudom magamnak beszerezni.
-
Rigormortiis
veterán
Addig tartott a lelkesedésem a Civilization VI-al, amíg 60 kör után megláttam, hogy több, mint 9000 forintot kérnek érte.
Helyette megvettem a Mudrunnert. Nagyon élem :D
-
Rigormortiis
veterán
Kiválóan működik az Xcloud S10E-vel és Telenoros mobilnettel.
Egy Gears 4-5 nagyon durván néz ki a kicsi tűéles amoled kijelzőn. Nem állítom, hogy egyáltalán nincs semmi lag vagy csúszás, de egy single player játéknál ez még a tolerálható szinten belül van.
És működik a Live átváltás. Vettem egy éves Live előfizetést, erre ráaktiváltam a kontrollerhez kapott 14 napos GPU-t és lett több, mint egy év GPU-m.
Ez egy nagyon jó szolgáltatása az MS-nek, ami nálunk is hivatalosan elérhető, ráadásul szeptember 15-től bővülni is fog, úgyhogy én mindenkit csak bátorítani tudok, hogy próbálja ki.
Már csak egy kontroller-telefon dokkolót kéne találnom. Amit linkeltetek boltot, ott már nincs készleten. Egyéb ötlet?

-
Micsurin
nagyúr
Slaps And Beans van olyan jó mobilon mint konzolon? Ott nagyon tetszett ennyit megérne nekem mobilra is.
-
Micsurin
nagyúr
720P-ben mediumon nevetve futott 30FPS-sel a laptopomon mióta rendbe tették a High is megvan.
Civ6 esetében teljesen indokolatlan a gépigény és eszközigény.
De jó, vegyük az ARK-ot. Még az is értelmezhetően fut mobilon és sokkal gyengébb mobilokon is mint az említett Civ6 listáján szereplők.

-
icemad
nagyúr
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
90mm?
Az már simán tablet... Milyen telefon az? -
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem nem leszünk annyian aktívak innen.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Azért ez erős.

Even if you have a supported device, Civ VI doesn't run very well. On my Galaxy S20, one of the fastest Android phones available right now, I almost never saw the game hit 30FPS. Civilization runs at 720p by default, but you can change that from the settings menu. Performance will also likely go down a bit during extended sessions as your phone's SoC struggles to keep cool, unless you have a gaming phone with active cooling (like the Asus ROG Phone 2 and its attachable fan).
Eközben közel gépes EVE élményt meg elhoztak nem is gyenge minőségben mobilra...
-
Xiaomi Redmi Note 5-mel amin most épp egy android 10-es alapú tweakelt MIUI 12 van komptaibilis, szintén kompatibilis a Redmi Note 4-emel amin AOSP android 9 van. Nem kompatibilis viszont a Lenovo Yoga Tab 3-mal amiben ugyanolyan SOC van mint a Redmi Note 4-ban, az ok, hogy gyári rendszer van a tabletemen ami android 7-es.
Valahol olvastam, hogy minimum android 9 kell ennek a játéknak, csak ezért nem fogok felrakni Lineage OS-t a tabletra, telefonon meg el nem tudom képzelni, hogy kényelmes ezt játszani. Ha valami gamer telom lenne akkor se játszanék ilyenekkel, ez PC-re való, sajnos én maradi vagyok ilyen szempontból.

-
Amur
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Néztem, azt írja egyik eszközömmel sem kompatibilis. (xiaomi redmi5 plus és egy lenovo tabi, ez utóbbit még értem is mert régebbi darab. de a redmi 5 pluson minden elindul kivéve aminek 4 giga ram kell minimum(pont a váltás előtt vettem és nekem még csak 3 giga van benne, két hónappal később már 4 gigával adták, és még olcsóbban is..)
Ahogy nézem a kompatibilis készülékek listáját: LG, Samsung, Oneplus..
gondolom a xiaomi a saját android rendszere miatt esik ki, de érthetetlen a kiadók ilyen hozzáállása, elvégre az alap egyezik, és még stabilabb is mint a samsung és LG alatt futó adott android verziók.. na mindegy ez már egy másik topic témája nem offolok! -
Rigormortiis
veterán
Akit érdekel: megjelent a Civilization VI androidra.
-
Joccc07
addikt
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Tudok. Még korábban küldtem is pm.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Tudtok olyan controllert, amihez alapból jár olyan rögzítő, ami akár 90mm széles telefonhoz is használható?
Egyéb kérdés:
Játszik itt valaki a Pascal's Wager című remekművel?
Ha igen van, aki végigjátszotta már?
Azért gamepad nélkül elég brutál kihívás.
Én elakadtam a 3. Bossnál már egy ideje, a fokozatot pedig eszem ágában sincsen casualra tenni. -
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Saját tapasztalat. Vettem 1 éves Live Gold kulcsot kb 1-2 hónapja, és beváltásnál kiírta az MS oldala, hogy 3 hónap Games Pass Ultimate-et kapok helyette. Biztos, hogy Live Gold kulcs volt, mert azt is kiírta, csak éppen nem azt adja már érte.
A 3 hónapos Xbox Game Pass Xbox kulcsot meg 2 hónapos Ultimate-re konvertálta, szóval valszeg minden kulcsot átvált Ultimate-ra, valamilyen konverzió alapján. -
Dendytv
senior tag
Eve Echoes -hoz lesz topik ?
-
D1L1ZS
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én is innen rendeltem vasárnap, kedden már a kezemben volt.
Kínából valszeg olcsóbb, de nem tudok hónapokat várni sajnos. 😊 Itt a hosszú hétvége, most van időm jobban játszogatni.
Egyébként már el is fogyott ahogy nézem...
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én ilyet vettem, kínából ugyanez párszáz forint ha tudsz várni 2 hónapot. Szerintem tökéletes, jó stabilan tartja a telefont. Egy dolog talán egy kicsit zavaró hogy a párosodás gomb nehezen hozzáférhető ha fel van rakva a szett (kicsit arrébb kell csúsztatni az egészet ha felrakás előtt elfelejtettél párosodni a telefononnal).
-
akooos
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Persze, csak ez nem trükközés, hanem egy gesztus a Microsofttól, hogy aki vesz hosszú távra Gold előfizetést, az egyszeri 300 forintért konvertálhassa át Game Pass Ultimatere az egész előfizetést
Mondom ezt úgy, hogy havi 4200-at fizetek érte, mert előttem a 300-as konvertálást 1 hónapra 
-
akooos
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
GPU kell hozzá, ami első hónapban 300 forint, utána 4190. Ha valaki komolyan gondolja, akkor vesz 1 éves Live Goldot innen a hardverapróról, és ráaktiválja a 300 forintos GPU-t. Így 13 hónapnyi GPU lesz 3 hónap áráért.
Kb random, hogy kinek mikor lehet 300 forintért venni, van akinek 3x is sikerült, van akinek csak egyszer. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Xcloudhoz kell valami előfizetés, ugye? FH4 Ulti megvan, de nincs most mellé előfizetésem (PCs vagyok alapvetően). Van valami lehetőség ilyen olcsóbb előfizetésre, mint régen azt hiszem volt párszor a 300 Ft-os csomag. Vagy ez már nincs?

-
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az Xcloud csak Xbox kontrollerrel megy?
-
Sinu
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én még fél éve rendeltem aliról egy olcsót, annál csak a dőlésszög állítható, de teljesen jó arra, hogy heti 1-2x használjam. 5-600 pénzt bőven megér.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
[link] MOGA-t vettem erre a célra. Igen vannak sokkal olcsóbban de nekem megérte azt a 3-4 ezret az, hogy több ponton állítható a magasság és a dőlésszög is; nem csak beteszed és a szöget tudod belőni, hogy álljon.
-
Rigormortiis
veterán
Tudtok olyan eszközt, amivel valahogy rá lehet hegeszteni a mobilt az xbox kontrollerre?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ismerem de köszi!

Nem vagyok oda a kontrollerért mobilon jobban szeretem ha autósnál döntögetni kell.

FH4 meg nekem olyan mint másnak a Clash of Clans ~200 óra után beleuntam konzolon. Rogyásig a raktár pénzzel már csak a tuning setupokkal szórakozni járok föl - föl de rendes gyűjtögetős eventek sincsenek a tuningon kívül.

GRiD-del szemezek nagyon, valaki próbálta már? Ha minőségi akkor megéri azt a két mozijegy árat.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Itt is lassan meg lesz az Omega ára meglepően baráti lett él az mint gépen ha az első hónapot betolod utána ha nyomod rendesen a többit már ki is lehet farmolni.

Végre egy értelmes MMO is van mobilon. (Nem Black Desertet nem próbáltam eddig csak szemeztem vele.)
PvP-vel még nem mertem megpróbálkozni.

Üdítő élmény, hogy nem láttam még nagyon endgame hajókat úgy néz ki a whale-ek még nem találtak ide. De szép is lesz mikor némelyik veszit 3-500 dollárt egy egy Titan elvesztését követően majd mérgében az 1000 dodos telefont is földhöz veri.
Ami még mindig nem tetszik az az orbit csúszka nekem túl érzékeny rendszeresen túl vagy alá nyomom a kívánt range-nek.
Ha még kijön az Immortals is és egy értelems free roam NFS is egyszer meg is vagyok egy időre.

Amur most láttam, köszönöm!
Akkor jövő nyár előtt nem igen lehet rá számítani. 
-
Dendytv
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Úgy hogy azt sem tudom mi ez , meg hogy mifánterem nagyon meghoztátok hozzá a kedvem belenézek én is
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem egy picit nehézkes és pici a játék kezelőfelülete, meg sok időm se volt még foglalkozni vele. De majd hátha később megszokom.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És páran azt jósolták, hogy mivel HC játék és régi IP alig lesz player.
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ilyen sokszor előfordult egy időben Eve Online-ban, aztán Jita külön szervert kapott. Úgy látom itt is elérte a kritikus tömeget.
-
edward2
addikt
Egy kb 6-7 éves platformert keresek ami nagyon egyszerű volt grafikailag, de nagyon nehéz pályák voltak. Egy fekete pontot kellett kb különböző nehéz pályákon irányítani... (a karakternek volt egy kis csúszása is) Minden pályának meg volt a teljedítendő ideje. Tudom ez így igen nehéz lesz, de régen fent volt a my apps listámon aztán most nem találom.
Valakinek ötlete? Kösz
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
...én meg letoltam a tutorialok kb. felét talán.

Mondtam nagyon korrekt és élvezetes lett az Echoes. Csak szerintem 1500 órával gépen a hátam mögött kicsit a kiégés határán vagyok EvE-vel kapcsolatban.

PvP-t told az elején még nagyon fogod élvezni.
Később félő a nolifer kínaiak és indiaiak itt is megszállnak mindent.Cseri0058 EvE topik, reddit, YouTube sajnos nagyon meredek a játék tanulási görbéje és szinte sosem fogod elérni azt az állapotot, hogy nem tanulsz valami újat.
Told le az összes tutorialt figyelmesen nem mint általában ahogy lenyomjuk a tutorialokat és lesz egy alapfogalmad ezután nézegesd meg neten miket lehet csinálni és válasz ki egy induló irányt az elején ne nagyon verd el az ISK-t amíg nem érzel rá mit akarsz, mert addig nincs értelme komolyabb hajókat venni.(Kezdő rombolókat kapsz a tutorialokban is.)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
Az advanced tutorialt érdemes követni a sima tutorial befejezésekor, érdemes nagyon odafigyelni, azon kívül YouTube videókból lehet tájékozódni vagy eve echoes hivatalos discordon kérni segítséget, esetleg egy corp-hoz csatlakozni akik segítenek új játékosoknak.
Igazából nagyon szabad a játék és azt csinálsz amit akarsz, legyen az manufaktúra, bányászat, PvE vagy PvP harcolás, kereskedés, bolygó nyersanyag kitermelés, vagy ezek ötvözete.
-
Cseri0058
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nincs valahol valami leírás a játékról? Mert nem nagyon vágom mit is kellene csinálni benne
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Még akartam írni, hogy mit is csinálok a játékban, csak letelt a szünetem

Jelenleg egy PvP corphoz csatlakoztam, többségük játszottak a teszt fázisban, néhányuk Eve Online veterán akik időhiány miatt jöttek az Echoes-ra.
Jelenleg null sec-ben vagyunk, harcolgatunk kínaiakkal,
én speciel még erősödöm, tech 5-6 anomáliákat farmolok és a magas szintű lootot szállítom high sec rendszerekbe és jó magas áron adom el őket. (MK V laser beammel például tele vagyok és darabja 400-500 ezer ISK-ért kel el high sec rendszerekben). Hamarosan meg van egy T5 destroyer azzal úgy lehet aprítani majd a népet mint az állat.
A legolcsóbb Omega clone-t megvettem, 1 hónapra 1800 forint szerintem nem vészes. Igaz lassan olyan szintre érek pénz tekintetében hogy marketről is meg tudom venni könnyedén a 120 PLEX-et, de az igazi előny azért a drágább omega clone-ok a gyorsabb tech level fejlődésért.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen, jól látod!

Ezt az Omega dolgot szokd meg érdemes, ez PC-n is jelen van nem hiszem, hogy a CCP games átmenne pofátlanba de ez biztosan megmarad mint markáns elem de nem lesz ettől sokkal szemtelenebb.
Vehetsz előnyt de nem akkorát, hogy annyira ellépj, hogy esélytelen legyen téged befogni ha nem dolgozol rajta keményen.
Szerintem nagyon élhető rendszer!

Már töltöm lefelé újra.
Egy Second Galaxy elbújhat mellette na az az igazi kínai P2W gépezet!

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Egy kis vélemény a játékról:
Nagyon beszippantott, nagyon jól megcsinálták! Az egyetlen pay to win mechanikára utaló dolog az Omega Clone, ami gyorsítja a képességpontok gyűjtését, mellette pár előnyt is felold, de egyáltalán nem vészes szerintem, anélkül is jól lehet haladni. Emellett rendesen dolgoznia kell (értsd: eszméletlen játékidő és több account) a játékosnak a toppon maradáshoz, fizetés önmagában nem jelenti azt hogy erős valaki.
-
akooos
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Game Pass Ultimate kell hozzá, ami az elsó hónapban 300 forint, utána 4200.
[link] Ezzel próbáld.Valóban szeptember 15-től lesz, de GPU felhasználók kipróbálhatják korábban.
-
Micsurin
nagyúr
Immortalsról tudunk már bármi konkrétat? Már jöhetne végre egy nagy kiadós hack & slash is irritálnak a B kiadós ZS játékok már.

Amik vannak meg már nagyon régiek.

-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Mától elérhető az xbox xcloud androidra. Kell hozzá az xbox game pass beta app, xbox kontroller és gamepass ultimate előfizetés. Egész jól fut mobilneten. Akit érdekel, próbálja ki. Kicsit jobb játékok vannak, mint a mobilos átlag.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem P2W nem ezt akartam írni.

De nem is leszel top vagy zsé vagy tonnányi idő nélkül; de a fair játékot nagyon is támogatja legalábbis a 2-3 kör béta/alpha alapján amit eddig láttam. Én tuti fogom tolni aktívan minden ami scifi és vannak benne railgun-ok jöhet!

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Nagyon rég óta várok már egy olyan MMO-ra mobilra, ami nem pay to win. Beszéltem sok olyan emberrel aki tesztelte discordon és azt mondta mind hogy ez nem olyan. Kíváncsi vagyok, egy nagy orgba tervezek becsatlakozni, aztán meglátom meddig maradok. Remélem végre megtalálom azt amit olyan régóta keresek

-
D4M13N
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Major mayhem 1-2 volt a játék ha jól emlékszem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Igen, pont mint PC a legtöbb aspektusban.
Egy próbát mindenképpen adj neki mert megéri és sokkal jobb a tutorial mint PC-n. Sajnos az Omega és Alpha klón témát is hozzák.
De bőven jó kompromisszum az F2P-kel szemben itt meg nem láttam hajó tier limitet amit csak fizetve érhetsz el. Legalábbis az alap hajók közt. Holnapig ne erőltessétek 13.-án nyitnak elvileg a szerverek.
Remélem adnak valami tesztelői giftet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Retro PCI-E videókártyák
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utóbbival csak 1-2 kört mentem, sokat nem tudok róla még mondani.

Az már simán tablet... Milyen telefon az?