Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabokf
tag
Sikerült "becsalnom" magamat a Warhammer Odyssey soft-launch periódusába, ami egyenlőre csak a távol-kelet egy részén elérhető (elvileg januárvan érkezik mindenfelé)
kb.azon a szinten van, mint a mobilos Black Desert Online vagy a TERA...el lehet vele szórakozni :) lőttem pár képet is az elejéről (remélem látszanak is majd):
-
Az összes Adguard liszensz 40% kedvezménnyel vásárolható most meg, illetve megújítható!
-
Saccco
nagyúr
Azért a Diablo Immortal (YT Gameplay) rendben lesz!

-
Kasya
nagyúr
Play Pass alatt lévő játékot nem lehet megvenni?
-
Jumbozorz
senior tag
-
-
coco2
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Én ezeket még most tanulom, ha valamit félreírtam, bocsi
Amit eddig kiszűrni tudtam, hogy van a családi csoport, van annak egy felelőse, és ha az ő email címével és jelszavával bejelentkezek a win10-es gépen a google chrome böngészőbe, akkor állítani tudom a családi csoport paramétereit, és tudok családnak vásárolni. Ez így korrekt?
-
coco2
őstag
válasz
Golden9
üzenetére
Valami 2-3 évvel ezelőtt a Tencent közösségi site-jához akartam hozzáférni, és telepítettem android emulátort (akkor még win7-re). Kaptam egy olyat alkalmazáson belül, hogy a használt android hardver azonosítója tiltó listán van, szóval ő most nem fog működni. Android emulátort persze letölthetek, de tudok egyedi hardver azonosítót is regisztrálni hozzá?
Éppen a családi könyvtár olyasmi, hogy kiskurúak védelmében hozott törvények vannak körülötte, és az a sanda gyanúm, hogy a kiskapukat zárva fogom találni.
-
coco2
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Az unokahúgi telefonja már benne van egy családi könyvtárban. Be lehet venni őt egy másodikba is?
Szerk.: Ezen az oldalon találtam listát arról, hol elérhető a google play ajándék utalvány (úgy nevezték el a feltöltő kártyát), és Magyarország nincsen a listán
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Köszi szépen
Nem mindig opció sem a net sem a térkép szekció letöltése.

Többször jártam úgy Tátrában is már, hogy térerőm nem volt de GPS jelem igen. Terveznénk egy alpokat jövőre haverokkal oda is inkább indulok (nem csak én) fixen Igoval(vagy Sygic-el) mint Maps-el.Na meg egy hatalmas hátránya van a Mapsnek, a motoros mód hiánya, a torlódásoknál nem veszi figyelembe a sávok számát vagy a kerüléseket.

-
Golden9
veterán
"Én ott rányomok a vásárlás gombra, közli velem, nincsenek alkalmazásaim társítva."
PC-re lehet telepíteni Android telefon emulátort. Az ilyen virtuális telefonnal szerintem vásárolni is tudsz a Google Play-en, de az ingyenes dolgokat biztos be tudod húzni.
20 A legjobb Android-emulátorok Windows PC-khez és Mac-hez 2019
-
icemad
nagyúr
Szerintem a legegyszerűbb megoldás, ha csinálsz egy családi könyvtárat, és oda felveszed az unokahúgodat is. Így amit te megveszel, az meglesz neki is. Másik megoldás (ez lehet, hogy egyszerűbb), hogy bejelentkezel az ő email címével, megadod a saját kártyád adataidat, megveszed a játékot, és utána törlöd a kártya adatokat.
Én évek óta külföldön élek, itt minden boltban van Google play feltöltő. Ha Magyarországon is van, akkor vegyél neki egy olyat és kész. -
janeszgol
félisten
Kell egy gmailes cím. Azzal bejelentkezel PC-n (és nála telefonon, ez fontos, így van eszköz társítva, enélkül nem tudsz PC-n vásárolni), megveszed a játékot. Ha van neki Gmail címe, akkor megveheted azzal is. Vásárlás után kiveszed a kártyád, és kész. Sajnos ajándékba nem lehet vásárolni.
-
coco2
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Unokahúgi nyafog ezért a játékért. Én ott rányomok a vásárlás gombra, közli velem, nincsenek alkalmazásaim társítva. Hát tényleg nincsenek, mert nem használok androidot. De valahol azt olvastam, hozzá lehet kötni a játékot microsoft account-hoz, és akkor könnyebb a vásárlás logisztikája. Egyébként zavaros nekem az egész, ha az jön le a felírásomból, az nem a véletlen műve. Bármilyen tippet köszönök.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Ha kicsit off leszek, előre is bocsi.
Vagyok egy win10-es gépen, és szeretnék google play-ből androidos játékot vásárolni családi megosztásra. Össze lehet-e hozni valahogy?
Arról a "microsoft acc"-ról, amit google play játékok némelyikéhez emlegetnek, a magam részéről nem tudom, hogy azonos-e azzal az ms acc-al, amire a win 10 pro-t bejegyeztem. Ha jó az az acc, akkor ms acc-om van, ha nem, akkor még kotorászok okosító blog után.
-
vidaila
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Mádosik rész most jelent emg tegnap
-
Kasya
nagyúr
válasz
gyuri81
üzenetére
Gondoltam kiprobalom:
A honlapjarol nem tolti le, lehet AdGuard blokkolja.
Külső forrásból leszedtem a legfrissebbett, azt pedig a PlayProtection állítja le telepítés közben, hogy manuális megerősítést kérjen a telepítésre.Ezek után azt kérdezném inkább, hogy biztonságos a program?
-
vidaila
senior tag
válasz
vidaila
üzenetére
Na közben sikerült megoldanom.
Ha valakit érdekel magyar felirattal restored content moddal akkor tömörítse ki ezt az állományt az Android/data/com.aspyr.swkotor2/files/ mappába(kérem írjon valaki, hogy működik e, nem tudtam tesztelni másik telefonon)
-
vidaila
senior tag
SW: Kotor 2 androidon ha valakinek sikerül a magyarítást működésre bírni (hasonlóan próbáltam mint az első résznél, ott működött) akkor lenne szíves tpasztalatát megosztani? :-)
A restored content mod viszont működik vele -
pube111
senior tag
Üdv! androidos tv boxra keresek valami jó autós játékot. Az sem baj, ha ingyenes

-
darkmore
tag
A kontroller témába rendesen bele lehet hülyülni, én már csak tudom!
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hülye voltam, hogy nem néztem be ebbe a topicba, mert a felesleges köröket elkerültem volna. Nekem jó így tartó nélkül, mert Samsung Dex-re rakom ki a képet, konkrétan egy konzolt ki tudok váltani (persze itt a saját igenyeimhez mérten.. )
Probalgattam a xbox game pass-t is, de 100/10-es nettel nem egy világbajnok monitorra kivetítve( telefonkijelzon egész jó) nagyon kockasodik a kép.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
gyuri81
üzenetére
Akárhányszor felvetődik a kontoller-kérdés, többségében az Xbox-kontrollert szoktuk ajánlani, nem véletlenül. Lehet mindenféle mással próbálkozni, de annyival nem drágább, amennyivel jobb. Én is 17 ezerért vettem nyáron az Euronicsban, ráadásul a Cyberpunkos kiadást. Hozzá rendeltem párszázért egy telefontartót, és kész is.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Annyiért nem vágtam volna bele, mint amennyibe a telefon kerül a kiegészítőkkel. Volt egy szerencsés fogásom, így nekem megérte.
Ami a kontroller mellett szólt:
- Asus programmal teljesen programozható, könnyen, root nélkül. Most a LoL WildRift-et próbáltam csak gyorsan ki, úgy nézem, tökéletes lesz.
- A telefon súlya miatt (már Note8-nál sem szerettem annyira) fejnehéz a hagyományos kontroller. Szerettem volna egy, a telefon két oldalára helyezhető kontrollert.
- Latency... a BT késését szerettem volna elkerülni (ezt utáltam a legjoban korábban). Itt van lehetőség USB-s csatlakoztatásra is, kábelek nélkül (ez az igényem találkozott a fenti 2-es ponttal).
- Elvileg megy PC-vel is.Nekem ezek az igényeim gyűltek össze az elmúlt 5 évben, amióta a MOGA kontrollert használtam. Itt találtam rá megoldást
.Megjegyzem, eddig csak felpattintottam és 3 percet használtam (LoL indítás, gombok konfigurálása és kipróbálása). Majd a héten kiderül hogy hogy teljesít. Az offline játékok mellett kipróbálom a streaming platformot is, ott lehet elvérzik.
A minőségre nem lehet panasz. Összeszerelés és anyaghasználat kiváló, a telefonon is olyan stabil, hogy féltem levenni, nehogy megsérüljön (a telefon oldala). Kiegészítők sem vallanak kudarcot.
-
omg megéri ennyit adni egy kontrollerért?
Vannak már értelmes AAA címek androidon? Mondjuk ez semmi az Asus Rog 3 árához képest... Nem tudom valahogy nem érzem úgy hogy androidon a gaming komolyan haladna valamerre. Van pubg meg fortnite meg 1-2 jó port de ha lenne időm ezzel foglalkozni akkor inkább Switch-et vennék. -
Sikerült vennem egy Xbox series kontrollert. Így az Ipega megy vissza az Alza-hoz.
Kár, hogy nem ezzel kezdtem korábban, mert tenyleg flottul működik minden :)
COD alatt valahogy lehet változtatni a gombok kiosztásán? Nekem egy picit macera a vallból való tüzelés, mert ahhoz mindkét ravaszt meg kell húzni a padon. -
Kasya
nagyúr
Megérkezett a Rog 3 Kunai kontrollerem. Igaz, hogy kimondottan az Asus Rog 3-hoz készítették, de a dobozán egyértelműen feltűntetik, hogy a Samsung S20-szal is teljesen kompatibilis. Külön kiegészítő hátlapat is adnak hozzá, tehát biztos választás ha valaki gondolkodna benne és S20-a van.
-
fabokf
tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Attól függ, milyen konzoltípust szeretnél emulálni...én régen minden típusra külön tartottam programot tableten (Snes9x Ex+ Super nintendóra, ePSXe PS1-re, PPSSPP PSP-hez, volt egy GBA emulátorom is de annak már nem rémlik a neve
meg próbálkoztam N64-el is de az rosszul kezelte a gamepadom és az istennek se tudtam újrakonfigurálni rendesen ) de ahogy nézem ez a korábban emlegetett Retro Arch mindezeket egyben tudhatja...lehet, h majd kipróbálom én is tableten egyszer 
-
válasz
Fall-N
üzenetére
Az a cél, hogy ne kelljen a PC-t bekapcsolni. Sokat használom a Dex-et, nekem sok esetben kiváltja a PC-t. Ha van egy kis időm pillanatok alatt elindítom a COD-ot a nappaliban, vagy a dolgozószobában Dex-en keresztül.
De bevallom ezt az emulátor futtatás, hogy hülye vagyok...
Apropó emulátor. A régi Super Mario jellegű játékokat, hogyan lehet futtatni androidon?
-
Nekem csak dexpad-om van.
-

Oke...
Már csak azt kellene kinyomoznom, hogy Samsung Dex alatt működik-e az xbox kontroller Call of Duty alatt...de nem találtam sehol valaszt eddig. -
-
törölt tag
Kotor 2, december 18.—án jön. link Láttam itt sok a star wars rajongó csak azért.
(Én gyűlölöm amúgy) -
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Alzán vettem, lehet visszadom nekik...Csak nem tudom milyen dumával kell elállni a vásárlástól.
Nem akarom mobilról használni mert a kis kijelzőn kifolyik a szemem sajnos, Dex-en akarom beélesíteni
Bevallom tök hülye vagyok az xbox kontrollerhez is. Ez akksis?
A COD egyből felismeri? Könnyen lehet vele mozogni? Mennyire érzékeny a jobb joy ? -
janeszgol
félisten
Bejelentették a Just Cause Mobile-t: [link]
Itt a cikk írója sajnálja, hogy nem azt kapjuk ,mint PC-n, hanem egy Top Down Shootert. hát én meg ennek örülök. A herótom van attól, hogy ugyan azt vegyem meg telefonra, mint PC-re.
Mikor kérdezem, hogy milyen jó mobilos játék van, akkor tuti valaki benyögi a BG-t, IWD-t. Jó játékok, de
1, ezek vannak PC-n, és ott jobbak (nagyobb kijelző)
2, 100-200 órás játékot biztosan nem telefonon fogok játszani. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
gyuri81
üzenetére
Én használtan vettem, újszerű állapotban anno, 11ezer ft-ért. Tökéletes választás. Lehet hozzá kapni telefon tartó konzolt is, nem horror áron.
Az Ipegát meg eladnám a helyedben.. :) -
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Akkor ezt jól beszívtam...9e Ft kuka...
Xbox kontroller ha jól láttam 20e Ft.
Honnan lehetne beszerezni jó áron? -
Vásároltam egy Ipega 9129-es kontrollert.
Mivel lehet működésre bírni COD alatt? A Shooting Plus V3-at próbáltam, elvileg működik is, de ha kirakom Samsung Dex-re a képet, akkor teljesen meghulyul a joy. -
batai15
félisten
Elég jó lett a mobilos lol .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Citizen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kb.azon a szinten van, mint a mobilos Black Desert Online vagy a TERA...el lehet vele szórakozni :) lőttem pár képet is az elejéről (remélem látszanak is majd):

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Én gyűlölöm amúgy)