- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
dionaea #39762 üzenetére
Viszont ingyenes a 3. rész: A királyság hőse III
Windows-ra is. -
RandomName
senior tag
válasz
dionaea #39475 üzenetére
Szinte elrejti a saját alkalmazásaid. Ha beállítottad, hogy gaming hub kezelje a játékértesítéseket, akkor megint nem látsz semmit. Játékstat nézése nehézkes, és a legfőbb indok. Nem az van fókuszban amit használok, hanem el akar terelni a letöltött játékokról a reklámokkal teli azonnali játékok irányába. Vannak játékok ahol fizettem a reklámmentességért, de most nehezebb elérni a régi játékaim, mintha nem is használnék Game Hub-ot. Régen ez külön tab-okon volt, amelyiket használtad azon maradt.
Nehézkessé akarja tenni a klasszikus játékok elérését, hogy az azonnali játékokból nójön a reklámbevétel.
Ilyet játszottak régen is, amikor valamelyik elődben reklámnézésért tudtál auto clickert aktiválni x időre, meg hasonlóak. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
dionaea #39439 üzenetére
Egyelőre csak 15 pro max-on probáltam, délután rálesek egy s23-mon meg egy realme gt masteren is.
Itt peak graf-on teljesen stabilan futot de azért langyos lett a telefon uncapped fps-el, de akkora előrelépést nem látok a cod mobile-hoz képest, igaz azzal nem játszottam aktívan és régen is toltam vele, a textúrák talán egy kicsivel jobbak. -
icemad
nagyúr
válasz
dionaea #38827 üzenetére
Reklám mentes. Ha a játékban van lehetőség vásárolni valamit, akkor az is ingyenes. (pl 500 gyémánt 5 euró lenne, akkor itt ingyen megkapod.) Ezek a vásárlások megmaradnak később is. Családtagnak is ugyanígy működik minden. Sok játék van rajta és sok alkalmazás is. Pontos számot nem tudok, de több száz, talán 1000.
A net szükségessége jó kérdés, de a playpassban van külön kategória offline játékokkal. Azok valószínűleg mennek net nélkül is. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
dionaea #38396 üzenetére
Teljesen hasonló nincsen, a Genshinhez legalábbis semmiképp, viszont a Diablo stílusát mitológia környezetbe helyező Titan Quest régen játszható volt androidon a PCre készített magyarítással is. (Nem tudom valaki ezt be tudta-e ültetni a játék újabb frissítéseibe is)
Emellett google playen magyar felirattal elérhető a Vampire's Fall: Origins, ami csak a nézőpontja miatt Diablo szerű, a harcok körökre osztott oldalnézetben zajlanak és eléggé történet orientált játék.(Leginkább a JRPG stílusra hajaz a játékmenet.) -
janeszgol
félisten
válasz
dionaea #36981 üzenetére
Nem off téma, többször is előkerült ez a kérdés. Linkelek egy cikket: [link]
Működik vezetékesen is, de akkor átalakítő kell, de inkább BT-set vegyél, ha teheted. Sokkal jobb kontrolleren játszani. Mondjuk nekem konzolom is van, hozzászoktam, de az érintő kijelző a legrosszabb játékokhoz számomra. Egér-bill, majd gamepad, majd érintő kijelző a sorrend nálam.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
dionaea #36800 üzenetére
Sajnos ilyenből nem nagy a felhozatal. Shadowgun legends-t tudom neked ajánlani a legjobban, de kell neki a folyamatos netkapcsolat. Looter shooter, leginkább a Destinyhez hasonlítható. A legtöbb content single player, az engame pedig co-op PvE. Gyönyörű a játék, de kell alá vas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dying Light: The Beast
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest