- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #40084 üzenetére
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #39949 üzenetére
Teljesen igazad van, mondjuk én a FERAL portjait szeretem.
Ami igazán hiányzik nekem az a Divinity OS 2 , ami iOS-re megjelent, de androidra nem. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Az a baj, hogy a kutya nem veszi a prémium játékokat androidon.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Ennyi.
-
válasz
Trk.Adam87 #39713 üzenetére
Mindegyik játék lehetne ilyen, és akkor nem kéne zsákbamacskát venni.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #39712 üzenetére
Picit utána néztem és nem az egész játékot tették ingyenessé, csak az első 2 missziót, ami persze arra jó, hogy a potenciális játékos eldönthesse tetszik-e neki a játék, élvezhetőnek találja-e telefonon/tableten játszva.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #39259 üzenetére
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #39250 üzenetére
Én mióta várok a Max Payne 2-re is, ha már az első rész át lett portolva.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Majd várunk amíg legalább féláron lesz vagy nem nagyobb akcióban... Legendary-t is úgy vettem.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Úgy olvastam h akinek megvan a legendary edition, az játékon belül meg tudja venni a legújabb dlc-t. Ugyanis ennyi a kül. a két verzió között.
Elvileg 26 dollár lesz az ultimate edition. A leg editionba a dlc árát viszont nem találtam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87 #39233 üzenetére
Nem tudom, de olyan nyomorékok. Max. annyi beleszólásod van, hogy melyik karaktert fejleszted a kapott cuccokkal.
A rendes mobilos Mortal Kombatban régen nem volt benne az automata játék, valamikor tavaly kerülhetett bele, 2 éve amikor az új telóra feltettem, még nem volt benne. Bár ott legalább kikapcsolható, igaz, a játék így sem nagyon más sajnos, ráadásul még vér sincs benne. Ez a két játék totál kiheréli a Mortal Kombat összes jóságát. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #39154 üzenetére
Ezt a chicken policet megvettem, mert nagyon dicsérik, de milyen betegnek néz már ki.....
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38713 üzenetére
Én is csíptem a gunfiret (én ajánlottam neked
), de nálam elég hamar kifulladt a content hiánya miatt.
Megértem, ha nem kedveled az autós zsánert, de szerintem jelen pillanatban nem lehet jobban elkölteni 1790 forintot a play áruházban
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38689 üzenetére
Ne hagyjuk ki a Beamdogot sem, mint megbízható fejlesztők!
-
janeszgol
félisten
válasz
Trk.Adam87 #38634 üzenetére
Nekem bőven jó a CoD szint. Azzal jöjjenek a játékok!
-
válasz
Trk.Adam87 #38634 üzenetére
Nem, egy 6GB-s készüléknek ez olyan 100-300
kBMB memóriát jelent. Gigabájtnyi helyet még 12GB-s készülékeknél sem foglalnak le a VGA-nak. -
válasz
Trk.Adam87 #38632 üzenetére
Igazad van. Egyébként a GPU a RAM-ból kap lefoglalt területet, és minél több a RAM, annál nagyobb lehet az a lefoglalt terület (sajnos ez fix, amit gyárilag beállítanak a GPU-hoz, annyi van). Pl pont egy Genshin Impactnál nem árt a minimum 4GB-s VGA PC-n, akkor mirét várnánk el, hogy kevesebb VGA memóriával is olyan szép legyen androidon.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #38510 üzenetére
Én úgy látom match making rendszerrel de tegnap még nem talált senkit játszani.
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38503 üzenetére
Közben elfelejtettem írni, hogy kábé fél, háromnegyed perc után betölt, így neked hála tudok vele játszani.
Az életben nem vártam volna ki, azt hittem instant kifagyott.
Most már csak az a gond, hogy nehéz.
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38485 üzenetére
Ok, most telepítem újra, este megpróbálom. Ha jól emlékszem az 1.5.0 volt, ami rossz volt ez az 1.5.2, amit most mutat.
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38482 üzenetére
Nekem az a baj, hogy a játékstudió logók után lesz nagy feketeség így nem jutok tovább. Tegnap újra telepítettem a játékot, letöltötte a 3,2 GB adatot. Beléptem Googlelel és elindult a játék. Játszottam vele egy ideig, majd kiléptem. Legközelebb amikor elindítottam a játékot megint nem működött. A telefonom bőven elég erős hozzá (Poco X3 Pro, Android 12, Snapdragon 860, 6 GB RAM).
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38478 üzenetére
Nekem egyelőre nem indult el. Bejön a 3,2 GB-os letöltés, és is töltötte, majd kért accountot. Kiképtem utána, mert mennek kellett, de később elindítva a játékot, már nem jutott el a belépéshez, fekete képernyő fogadott. Most letöröltem, majd újratelepítem. Adattörlés nem segített.
-
válasz
Trk.Adam87 #38473 üzenetére
Ez a 1999Ft az akciós ár?
-
sto1911
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38465 üzenetére
Második percben elveszített a játék, ha mozgásban vannak az egységek, akkor se lőnek vissza, ha megtámadják őket. Előbb elmennek a célig és csak utána lőnek, ha egyáltalán van kinek és kire. Emlékeim szerint ez nem így működik a többiben vagy mégis?
-
Amur
addikt
válasz
Trk.Adam87 #38424 üzenetére
Ez a Blizzard már egyértelműen nem az a blizzard. Nagyon sokan elmentek, külön céget alapítottak. Csináltak egész jó játékokat(akik leléptek), akik maradtak azok meg csak a már cégérüké vált mindent több év csúszással, tele hibákkal adunk ki.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #38410 üzenetére
Abszolút egyetértek !
Én is bőven elégedett lettem volna grafó szinten egy AnimA-val, mert a világ az attól még dájabló és ha meg grafikai szemgazmusra vágyom akkor benyomom a gépet és nyomom ott
Szerk.:
Csak reménykedni tudok benne, hogy később javítanak azért ezen.... De sok jóra azért nem számítok. -
Roxkex
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #38406 üzenetére
Ja persze, hogy kell az erős gép a genshinnek !
Brutál király az a játék, 1 évvel ezelőtt kb csak amiatt vettem asztali gépet XD - Vagyis ez volt ami megmoszgatott, hogy na most már tényleg kéne, amúgy is akartam..
Aztán végül annyira durván sokat nem játszottam vele de még ott lapul a gépen hátha újra meg jön a kedv
Szó mi szó ezt a Immortalt telóra még optimalizálni kell elég masszívan
Remélem tévedek de van az az érzésem, hogy nem. Képtelenek lehettek optimalizálni telóra normálisan és ezért kitalálták, hogy PC-re is ki adják XD - Szerintem amúgy ez is benne lehetett, mert ugye eleinte nem merült fel. Annyit mondtak, hogy nem fogják tiltani az emulátorban való játszását (egyébként tudnák ?) aztán bimm ki tolták PC-re.
-
janeszgol
félisten
válasz
Trk.Adam87 #38406 üzenetére
Tök jó meglátások. A Genshint a mai napig én is etalonnak tartom mobilon. Egy Adreno 610 + HD+ felbontásban simán megy lowon. (Kell neki a 4 GB ram. 3 GB akkor is kevés - és szaggat a játék - ha erősebb van van alatta. Lád Sony XZ.)
-
dionaea
őstag
válasz
Trk.Adam87 #38397 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
Trk.Adam87 #38393 üzenetére
Egy pár éves csúcs Snapdragon SoC kb egy 3-4. generációs laptopokba szánt Ryzen 3 APU szintjén van
Nincs. Ne a 3dmark meg hasonló benchmarkokból indulj ki, mert nem lehet összehasonlítani az eredményeket.
Plusz a Genshin Impactnak sokkal összetettebb a grafikája.
-
válasz
Trk.Adam87 #38390 üzenetére
Feleannyi mi elég?
Egy mai alsó kategóriás processzornak és vgának is sokszorosa a számítási teljesítménye egy mai csúcs mobil SoC-hoz képest.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Trk.Adam87 #38390 üzenetére
Mondjuk sztem Pc-s viszonyokat nézve minden csak nem szép, de nem zavaróan ronda.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #38367 üzenetére
Az érdekel a legkevésbé , hogy mennyire véres.
Hanem szinte koppra ugyanaz a játék mint a D3.
Legalábbis megjelenés és kaszt szinten. Ennyire ötlettelennek legyenek , hogy más kasztokat tegyenek bele
Megláttam nem akartam elhinni -
icemad
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #38330 üzenetére
Gondolom ez azért van, hogy minél több telefonon fusson normálisan. Így nagyobb a lehetséges felhasználói bázis, így nagyobb lehet a bevétel is.
Ott van pl a Meta Quest 2, ami nagyon durván leegyszerűsítve egy jobbfajta mobilos procit és androidot használ, de mivel céleszköz, ezért a portolás is jóval egyszerűbb rá, a játékok minősége meg elképesztő. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #38325 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #38323 üzenetére
Azért ez is belemar az akkuba rendesen
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #38317 üzenetére
Köszi a jelzést. Nagyon szép játék, de hiányzik nekem az open world +az autoquest, attack nagyon zavaró. Nem lesz az én játékom.
-
fabokf
tag
válasz
Trk.Adam87 #38319 üzenetére
Ez így jól hangzik, akkor megy telefonra szerintem
A Streets of Rage-et passzolom, hó végéhez közel nem ruháztam be rá
... értékelést meg még nem láttam eddig az áruházban
-
fabokf
tag
válasz
Trk.Adam87 #38317 üzenetére
Játékmenetre is olyan lesz, mint a Genshin? Értem ez alatt, hogy egy fő karakterrel való TPS mászkálás+real time harc, vagy inkább csapatgyűjtős, kvázi turn-based harc jellemzi? Még nem tudom, hogy tabletre, vagy telóra tegyem fel és az ilyetén besorolás segíthetne eldönteni.
Amúgy nekem ma feldobta a Play áruház, hogy a Streets of Rage 4 is megvehetővé vált...
most már csak a Diablo Immortalt várom -
fabokf
tag
válasz
Trk.Adam87 #38250 üzenetére
Kiprobaltam, el is indult de se nativan, se a controller appal nem látta a tabhoz csatlakoztatott gamepadot (egy 6 éves Modecom Volcano...még a régi tablethez vettem, mert azt pont bele lehetett illeszteni; es meg most is megállja a helyét, mert az összes Xboxos játékkal, ami felhőből játszható, gond nélkül kommunikál), így sajna sokra nem mentem vele, maradok a GPUból tolható verziónál egyenlőre....de a port maga meglepően stabil, ezért mindenképp emlem a kalapom a keszítő előtt
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38246 üzenetére
Köszi.
Mobilon játszottam. Teljesen jó így is a paplan alatt rettegniKár, hogy nincsenek benne trófeák, mint ps-en, akkor azért nekiugranék még párszor.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #38226 üzenetére
A dlc k az "additional content" menuben vannak a fokepernyon, ha nincsen playpassed. Egy az egyben amúgy olyan, mint az eredeti. Kontroller nagyon ajánlott, egyszerűen a dpad hiany kb lehetetlenné teszi nekem. Mondjuk tapicskolassal sikerült egyszer végig vinni.
-
darkrock
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #38185 üzenetére
Ez a hozzászólás mehetne az összefoglalóba
-
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87 #38196 üzenetére
Doom 1-2, GRID 1-2, Baldur's Gate, Kotor.
Fall-N: Doom 3 csak Nvidia eszközökön megy. Hivatalosan. Play-en fent van, meg is találod simán Google-vel keresve, csak a Play-en nem dobja ki a kereső, ha nem olyan telód van.
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38196 üzenetére
Doom 3-ról tudok még, de letöltési linket azt nem.
-
válasz
Köszi
A Machinarium és a GRIS tetszik, azt felírom mindenképp a listámra. A Brothers: A Tale of Two Sons és a The First tree megvan PC-re, azokat majd végignyomom ott.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Ezek mellé még odatenném a Never Alone-t, ami úgy néz ki, hogy 12es androiddal már nem elérhető
Viszont ajánlom még a Sky: Children of the Sky-t, ami habár ingyenes, az égvilágon semmit nem kell rákölteni, reklám sincs benne, és egy gyönyörű utazás.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87 #38155 üzenetére
Függetlenül attól, hogy pl. a Doom-ot megvettem Androidra, és megvan a GRID is, még nem igazán támogatnám ezt az irányt. A Doom is csak azért elviselhető, mert az nem 3D-s, nem kell felfelé célozni, a GRID meg jól optimalizált a giroszkópos irányításra, mint általában a mobil autós játékok. De már egy Skyrim, Medal of Honor szerintem játszhatatlan lenne érintő kijelzőn, kontrollert meg mondjuk nem vinnék magammal. Eredeti, normális játékok kellenének. De jelenleg a Google Play egy szeméttelep, a p2w még csak az egyik baj, de nagyobb gond, hogy nagyon kevés a valóban minőségi játék, ami esetleg még ki is használja a mai hardverek képességeit.
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38152 üzenetére
A Half Life 2 fut, mint az álom, játszottam is sokat vele. Csak elég gáz, hogy ezerszer többet ér bármilyen mostani fejlesztésű Androidos játéknál. Nem is értem, hogy az ekkora nagy klasszikus játékokat miért nem adják ki droidra. Biztos eladnának sokat belőle. Nagy álmom lenne egy Max Payne 2 port.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #38149 üzenetére
Mire sikerült letöltenem, addigra törölték az eredeti hsz-t. Emlékeim szerint valamit írtál még, talán magyarításról? Valakinek van esetleg képernyőmentése?
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38145 üzenetére
Köszi kipróbálom újra. Redmi Note 7-re feltettem egyszer, de nem sokat játszottam vele.
Az első link nem működik. Pedig nekem is fel volt telepítve, amikor megjelent.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87 #38139 üzenetére
Nem lett volna egyszerűbb a Shield verziót átpofozni, hogy menjen más eszközön is? Amúgy ezeket a Shield-exkluzív játékokat nem értem. Nem lett a Shield akkora siker szerintem, hogy megérje ahhoz kötni bizonyos játékokat.
-
zozyk
addikt
válasz
-
dionaea
őstag
válasz
Huh nagyon köszi. Vissza mentem az időben 20 évet nagyon jól megy picit fura de itt a story a lényeg. Hát ha lenne még több ilyen az nagy királyság lenne
-
janeszgol
félisten
válasz
Trk.Adam87 #38111 üzenetére
A Genshin egy nagyon jól programozott játék. Alacsony, alacsony-közepes részletességgel egy SD460-on is simán fut. Látszik, hogy hozzáértők készítették. Több ilyet!
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #38111 üzenetére
Én ennyire nem vagyok kihegyezve a grafikára, a hangulat és játékélmény legyen lehengerlő.
Egyébként én is furcsállom azért, hogy Pad5-ön is "döcögős", a grafika, pörgés nem indokolja. -
darkrock
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #38100 üzenetére
Megvettem én is, de betöltésnél mindig kifagy a játék. (S10+)
-
icemad
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #38104 üzenetére
Az én helyzetem kicsit speciális... Én egy évre fizetek elő, 30 euró, viszont a fiaim is megkapnak így minden extrát. Ha így nézed, akkor 30 euró /3 ember/év. Vagyis 1 euró alatt van a havi költsége per koponya. És eléggé sok játék/alkalmazás van benne. Többségük nagyon jó, pl a Titan Questet biztos nem vettem volna meg teljes áron, de így (majdnem ingyen) egy remek játékot hagytam volna ki. De mondhatnám akár a Polytopia játékot is, ahol egyetlen törzsért 2-3 eurókat kell fizetni. Playpassban benne van, ingyen megkapja az ember az összeset, és a playpass lejárta után is megmarad minden iap vásárlás. Így ez az egy játék már behozta az éves playpass díjat. De ez csak az én esetem.
-
icemad
nagyúr
válasz
Playpassban is benne van. Lehet ránézek majd, a Rocket League egyre inkább idegesít. 10-ből kb 2 meccset tudok nyerni...
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Köszi, behúztam, mondjuk én a pc verziót elkezdtem pár éve, de az nem tetszett benne, hogy az inaktív csapattagok nem fejlődnek
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #38010 üzenetére
Igen, nálam is ilyen, bár annyira nem zavaró, mert nem a fürge reflexekre épít a játék.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #37290 üzenetére
Én az utolsó bossnál vagyok, normal-on, olyan 54-es szint környékén. Eddig nem ütköztem komolyabb nehézségbe, de ez a harc nagyon hosszú, és csak egyedül vagyunk.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #37292 üzenetére
Igen, néztem videót róla. Bár nem teljesen egyértelmű. Mindegy, most elkezdtem elölről Epic-en.
Magyarsítás nem tudom működik-e, de nagyon nem is kell szerintem. Minimál angol tudással is simán érteni. Nem egy nagy story a game. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #37276 üzenetére
Megöltem a holy fathert, kb. 6-ra összejött
Egyre jobban tetszik. -
fabokf
tag
válasz
Trk.Adam87 #37271 üzenetére
Biztos akciós? Nekem 1890-ért hozza a store...pedig elvileg a $4,99-es ár napi árfolyamon nézve 1490Ft körül kéne, hogy legyen, nem?🤔
-
Golden9
veterán
-
fabokf
tag
válasz
Trk.Adam87 #36899 üzenetére
Wow
jó lesz a másik, androidra készült Castlevania helyett (azt asszem idén szeptemberben le is lőtték... nem élt meg egy évet se és európai megjelenést se, pedig full angol nyelv volt benne és annyira nem is volt rossz
)
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #36846 üzenetére
Én sem tudok. 2 óra nekem is a merülés csutkára, de nekem Medium plusz 60 fps.
(P30pro)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36829 üzenetére
Na sikerült tesztelni, nem működik az xbox one kontrollerrel sajnos.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36831 üzenetére
Oh az jól hangzik, olyan mint PC-n az 1-4 gomb? Érintő képernyőn megőrülök attól hogy amint karaktert váltok megváltozik a sorrend és egy csomószor váltok rossz karakterre...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36829 üzenetére
Karakterváltás hogy néz ki kontrollerrel?
Nem nagyon tudom elképzelni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36794 üzenetére
Egyáltalán nem időigényes, sőt most azért megy a hiszti mert akik rengeteget játszottak már a játékkal elértek olyan szintre hogy nincs mit csinálni. (Farmolni nem lehet a tradicionális módon, mert limitált a resin).
A napi bónusz dolgokat fél óra alatt meg lehet csinálni maximum, a többi tartalom pedig mindig ott van nem marad le senki semmiről.
Nekem pont ezért tetszik, mert nem teszi kötelezővé a játék hogy naponta órákat tolj bele.
-
janeszgol
félisten
válasz
Trk.Adam87 #36754 üzenetére
Én csak megvettem az első leendő alkalommal (elővétel), de még nem játszottam vele. Az ünnepek alatt terveztem kipörgetni BT-s kontrollerrel.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36748 üzenetére
+1, én sokat játszottam vele pár hónappal ezelőtt és nagyon tetszett a játék. Nem véletlenül olyan magas az értékelése.
-
tankraid
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #36733 üzenetére
Nagyon köszönöm, rápróbálok!
-
tankraid
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #36725 üzenetére
Uhh Köszi! ezek jónak tünnek!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36671 üzenetére
4. vagy 5. világban járok, egyenlőre parkolópályán van. Nem a játék hibája, minden fillért megér, de telefonon pörög mellette az Asphalt 9, most a Genshin Impact és en alapból ps4en játszom.
A Genshint csak mobilon játszom.
-
Fall-N
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36671 üzenetére
Én is így vagyok vele. Kell egy határ, másrészt limitált az időm és még a Netflixen is nézem a dolgaim. Jelenleg csak a CoD: M van fennt és az is bőven elég, ezért sem teszem fel a játékot, hiába csalogató. Ha egyszer megunom akkor kipróbálom.
-
icemad
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #36660 üzenetére
Jó lenne, ha ez működne ps4-re is. De úgy látom ott még nincs cross save.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36647 üzenetére
Ahogy látom, pc-n működik a cross save funkció mobilokkal!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Én is olvastam, hogy abszolút nem p2w, nem lehúzós, és a legtöbben csak azért fizetnek, hogy támogassák a fejlesztőket.
Az Another Eden volt még ilyen (remek 2d-s jrpg), hogy még 15 óra után is azt kerestem, hogy mikor jön a paywall. Aztán nem jött. Remek játék az is!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Olyan szép szösszenetet írtál róla, muszáj kipróbálni
Az a baj most elég keményen tolom az Eve Echoes-t és nem tudom lenne-e bármi másra időm mellette
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Hmm lehet le kell győzzem az anime iránt érzett ellenszenvet?
-
icemad
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #36636 üzenetére
Támogat kontrollert, a gombokat is külön fellehet programozni. Mondjuk nekem a gyári beállítás pont jó volt, de van lehetőség a változtatásra is.
-
sto1911
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36621 üzenetére
Kontrollert nem támogat?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36536 üzenetére
Megvettem őket, de még nem játszottam vele. Legalábbis nem tudok róla.
Érintőn nyomom én is.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36534 üzenetére
NG+-ban szaladgálok. Én is normál nehézségen mentem. Utolsó boss az valami irdatlan volt. DS 3 Friede-hez tudnám hasonlítani, Őt is háromszor kellett lenyomni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36528 üzenetére
Hogy haladsz benne? Melyik szinten nyomod?
Ám valaki linkelne egy kis leírást ehhez a tegnap megjelent Xbox pass-hoz, hogy hogy működik stb? Kötelező hozzá az Xbox controller?
-
icemad
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #36361 üzenetére
90mm?
Az már simán tablet... Milyen telefon az?
-
Joccc07
addikt
válasz
Trk.Adam87 #36361 üzenetére
Tudok. Még korábban küldtem is pm.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #36283 üzenetére
Azert 20-25p kell a throtlinghoz. Elnézve az atlagos jatekidoket, az eleg is.
Ez a folyadek hutest mar jo par eve hasznaljak a telefonokban, de nagy csodakra nem kepes... Olyannyira, hogy az Asus mar addig mereszkedett, hogy kulso ventillatort ad a keszulekhez
-
válasz
Trk.Adam87 #36272 üzenetére
A Crysis sokkal komolyabb technológiával készült, ahhoz nem hasonlítanám, mert ez nagyon elvérezne. Még a Far Cry is sokkal komolyabb volt grafika terén, ahhoz már volt ray tracing patch is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #36253 üzenetére
Note9-en átlag 29FPS, de volt ahol beesett 1-re.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36200 üzenetére
Passz, én megjelenés környékén vettem, és ha jól emlékszem, olyan 2000 forint körül volt.
Nagyon tudom ajánlani, ha tetszenek a dark souls-szerű játékok.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36197 üzenetére
A Pascal's Wager valóban egy párját ritkítóan profi mobilos cím.
Viszont a 2d-s változatra én inkább a Grimvalort ajánlanám. Már-már konzolos szint az is.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36171 üzenetére
Dede, tetszik nagyon, csak időm nincs most túl sok rá.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36168 üzenetére
Na, ez nekem nagyon nem jön be. Nem tudok érvényesülni a karakteremmel.... Egyébként lehet váltani, van fent jobb oldalon egy ikon, ha rákattintasz akkor vált karit. Nyilván harc közben inaktív a gomb.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36165 üzenetére
Második boss csak annyiba rosszabb mint az első, hogy nagyon sok a hp-ja. Bár lehet nekem kevés az attack-om, vagy neki nagy a def-je.
Mindegy, sokat kell ütni. Gombok méretét nem jöttem rá, hogy lehetne állítani, vagy rendezni.
Ám ami nekem nagyon nem jön be: Második pályától
két karakter között lehet váltogatni. Ha az egyik meghal, akkor a másikkal folytathatod. Na, nekem ez nagyon nem jön be. Szeretem, ha csak a saját karakterem van. Ám minden más ok. -
janeszgol
félisten
válasz
Trk.Adam87 #36165 üzenetére
En majd megprobalom gamepaddel jatszani. Mondjuk az se most lesz, majd osszel, de azert megvettem bevezeto aron.
-
törölt tag
válasz
Trk.Adam87 #36160 üzenetére
Szerintem a warez ellen lehet hogy kér netet a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest