Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komi28
senior tag
Toy blast-hoz hasonló játékról tud valaki? Toy blast
-
gulyasa
őstag
Elegem van már a match-3 klónokból...

Van jó pár játék, amely az ajánlója alapján egy tök jó játék lenne - afféle probléma megoldós feladványok sorban egymás után -, de valójában a játékban ennek semmi nyoma.
Helyette végtelenített és egyre nehezedő - végül a megoldhatatlan - szintekig tartó match-3 baromság végig a játék.
Pl. Matchington Mansion, Fishdom, Gardenscapes, Township,... és még sorolhatnám.Tudnátok mondani megoldást, hogyan lehet ezekben a játékokban anélkül eljutni ahhoz a részhez, ami ténylegesen az a játék, ami az ajánlójukban van és ne kelljen hozzá a x@r match-3-t játszani a végtelenségig?
Vagy tudnátok ajánlani olyan javítós/problémamegoldós/menekülős játékot, ami nem a match-3-ről szól?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Amúgy az Adverture Communistban is megjelent a NEXT gomb?
Meglepödve láttam reggel, az Adventure Capitalistban, hogy kérésem az évek alatt meghallgatásra találtatott....
-
akooos
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha jól tudom az eredeti nincs androidra, csak PC és Apple.
Van egy ilyen: [link] De ez nem tudom, hogy micsoda, óvatosan tölteném le a helyedben
PC-n próbáld meg, ha esetleg érdekel a játék. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Adsz linket a Papers-hez? Nem találom az áruházba.
-
kispe82
tag
Van olyan busz vagy kamion szimulátor ahol az irányítást lehet a tablet döntésével irányítani?
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pont a napokban agyaltam én is rajta, hogy mennyi időmet elveszi a sok free to play grindelős hulladék, és a párhuzam még az is hogy szintén a Minecraft és a stardew valley ami fenn van jelenleg még a megmaradt 3 FTP mellett(megigértem a lányomnak hogy ameddig tolja őket addig én is, de ahogy ráun, és is törlöm)
Egg Inc-et Cactus kolléga említette, nálam tényleg a legszerethetőbb tycoon volt, és pont azért mert nem volt pénzéhes!
akcióban 359 ft-ért(lehet 10-20ft-ot tévedek) 16 millió játékbeli pénzt vettem ki, most 160ezret tudnék..
A boost-ok ára meg az egekben(legalábbis amivel tényleg haladni lehet, az a kombó kb. 35ezer golden egg..
Szerencsére én még előtte begyüjtöttem a 16 milliós pakkot, és az azért nehezen kopik, de kb. addig tolom én is amíg abból van..
Asphalt 9 és a Marvel Strike Force pedig a lányom kedvéért van még fenn, de nem grindelek már, csak annyit tolom amennyit élvezek, ha már átcsap uncsi farmolásba lépek is ki!
Persze ezt így nehéz, tényleg úgy van értelme hogy akkor gyalulni le mindent a telóról, de eljön az is hamarosan!
Az MC pedig még mindig nagyon Chill ezekhez képest! Az igazi kikapcsolódás!
A full kötetlenség, semmi energiarendszer, semmi IAP, semmi reklám, néha el sem hiszi az ember hogy van még ilyen! -
icemad
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Milyen stílus érdekel? Nekem van egy csomó kedvencem, csak sokáig tartana beírni.
-
akooos
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az a játék annak ellenére, hogy rohadt egyszerűnek tűnik, elég bonyolult és összetett
Imádtam, főleg, hogy nem egy fajta a befejezés 
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Attól függ, milyen stílus érdekel. A Hidden Folks szerintem jó, ezen kívül csak a pasziánsz megy nálam.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Egy éve kb akcióban volt, sokat játszottam vele. Kajak olyan, mint a határőrös eredeti, a Papers, Please, az is nagyon jó és ötletes!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
[link] Erősen javasolt Minden kedves Fórumtársamnak is!

-
penge111
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
[link] Nemrég jelent meg, bitang jó játék.
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ajánlóban is benne van, de pl: a Galaxy on Fire 2 HD (nem a 3). Megéri a pénzét, jó a sztorija, az elején picit lapos, de utána élvezhető és sokáig kitart.
Amúgy az egyik legjobb iddle tycoon az Egg Inc is elkezdett IAP felé menni rendesen az új updatetel. Bejött egy csomó boost, ami goldba kerül, ami nem baj, mert lehet játékon belül is szerezni, csak lassan. Viszont a Piggy Bank, mint olyan limitálva lett, eddig egy feltöréssel (IRL pénzért) kivehettél akár 5-6-10 millió goldot is, most ilyen 100-200k körül van. Kár érte, ha nekem is elfogy a goldom, akkor valszeg elengedem a kezét a játéknak.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Dehogy, ezt már pár hét játék után láttam, amint éreztem, hogy itt a prémium pénzes gear sokat számít.
Soul Knightot olyan fél éve hagytam abba mert olyan fázisom volt vizsgaidőszakban, hogy oké akkor most az összes játék repül a telefonomról. Könnyű volt órákat beletolni a játékba mert nincs energia rendszer. Aztán kezdtem el játszani free 2 play idle játékokkal, mert nem kellett nekik sok játékidő mint pl. Idle Heroes és Adventure Communist. Most nyár elején találtam rá az Archerora, az volt most az egyetlen játék amit huzamosabb ideig játszottam, de játékidőben nem volt vészes az energia rendszer miatt.

Még augusztus végéig van időm játszani, nincs kötelezettségem csak meló és haverok, utána folytatódik az egyetem

Más:
Kérhetek tőletek fizetős játék ajánlásokat a kívánságlistámhoz? Csemegéztem a top prémium játékokból Google playről, de nyitott vagyok a javaslatokra, mi az ami nektek tetszett, stb...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Már bocs, de ehhez ennyi idő kellett? Mindegy, lényeg, hogy rájöttél.
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem ebben a játékstílusban (roguelike random skillekkel) még mindig a Soul Knight a legjobb. Ez is f2p, de itt mindent meg lehet venni in-game currencyből, továbbá a fegyverek is random droppok a kraftoláson kívül, így nem kell ládákat nyitogatni prémium pénzért. Most le is töltöm, hogy az Archero után hagyott űrt kitöltse
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pénzért kizárólag a epic passt vedd meg 10 dodó, kristályt gyűjtögesd. Kristály kizárólag a trialokra hasznald el, de csak ha meg lesz az 1 milliós geared. Ugyanis trialokbol tudsz kiszedni 5 és 6* runákat, fejlesztő gömböket kiszedni. Szerintem a Mighty quest, 2-3k ért cserébe egyáltalán nem pénzéhes, mivel kifosztom az összes trialt, így... Pár kép rólam 4 hét játék után:

-
Kasya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
+1
Utobbi idoben en is tobb olyan jatekban futottam falba, aminel azt hittem nem lesznek gondok, csak mert F2P. Most legutoljara az Archero volt nekem is, ami felhuzott, holott sokat jatszottam vele. -
Rigormortiis
veterán
A Mighty Questben mire érdemes kristályt költeni, illetve ha nagyon venni akarnék valamit rendes pénzért, mit érdemes?
-
icemad
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha a Stardew Valley tetszik, akkor nézd meg a Graveyard keeper - t. Nagyon hasonló, de nekem ez jobban tetszik a beteg humora miatt.
(sajnos kicsit drága, érdemes egy akciót megvárni vele) -
Dorcsika
junior tag
Azért van ennyi iap-os játék mert csak így tudnak bevételhez jutni hála a warez-nek. Addig amíg a többség inkább letölti a játékokat torrentről minthogy egyszer kifizetne 1-2 ezer forintot addig így is lesz sajnos.
-
citkar
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
IAP-os játékok döntő többsége ilyen úgy latom, de amiket kipróbáltam annak biztos ilyen a nagyja...alig tudok kivételt mondani és az is sok éves már. Igaz én már keveset próbálok ki.
Sajnálom, pedig szerintem lehetne jó játékot csinalni olyan áron ami kifizetődő, de az IAP-pal gondolom több a bevétel, könnyebb sok pénzt keresni és ez rendkívül lecsokkenti az egyszer megvehető (vagy IAP nélkül is élvezhető) játékot gyártók csoportját. -
jonnyjoker01
veterán
Ezt tettem most én is, most 2 játékom van, a Minecraft (gépen elkezdtem vele újra játszani és beszippantott
) és a Stardew Valley. Ezekkel el leszek egy darabig és mostmár a nettel se kell aggódnom, mindkettő offline. Örülök hogy ti is így látjátok a dolgokat, remélem valamikor kipukkan majd ez a freemium lufi (az a baj hogy nem így tűnik
) -
zsotesz81
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én leginkább már csak Age of Magic-ezek, mondjuk ebbe is lehet tolni pénzt (ment is bele jó pár ezres
), de mostmár úgy vagyok vele, hogy ráérek kifarmolni a hősöket, nem sietek sehova. Napi taskokat megcsinálom meg ha van raid akkor azokat nyomom. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
:C Több ilyen user kellene , és akkor megszűnne ez az FTP marhaság az IAP-pal együtt. Én rég ignoráltam azokat amelyikben felmerülnek.
A játék időt is sajnálom rájuk
-
janeszgol
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
+1!
Az a baj, hogy nagyon elszemtelenedtek az IAP-pal. Én csak azzal a játékkal foglalkozom, amit meg lehet venni és IAP-mentes. Szóval a kínálat piciny részével... -
-igu-
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Magam is hasonlóképpen vagyok, tegnap uninstalláltam az összes játékot a telefonomról az X-COM: ENEMY WITHIN kivételével.
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem nekem ennyi volt a free to play játékokkal való játszás.
Adventure Communist az egyetlen hosszú távú idle game ami lefoglalt, most egyre pay to win-ebbek at eventek, egyszerűen elveszi a kedvem a játéktól. Ha ignorálom az eventet akkor szarul érzem magam mert "kimaradok a jóból". Ha nem ignorálom akkor még felhúz, hogy az egész direkt úgy van megtervezve, hogy folyamatos költés nélkül ne kapjon a játékos jó jutalmakat.
Archeroban azt tetszett, hogy kell ügyesség a játékban, nem valami agyhalott casual játék. Viszont akármennyire vagy ügyes, jó cuccok nélkül közel a lehetetlen felé ível a pályák teljesíthetősége. Jó cuccokat ingyen pedig irtózatosan nehéz szerezni, a játék megjelenése óta 1 db "epic" cuccom van, ami még nem is a legritkább minőség, pedig az ingyen forrásokat mind kihasználom, gemeket csak ládákra költöm.
Darkness Rises egy nagyon jó MMORPG, de meguntam mert teljesen ugyanolyan mint a többi, hasonlókkal régebben sokat játszottam. Meglepően jó benne a monetizáció, nem mondanám pay to winnek (persze akik rengeteg pénzt perkálnak azok mindig jobbak a kisebbeknél).
Mighty quest for epic loot addig érdekes amíg elő nem jön a pay to win mechanika, ami meglepően hamar jelentkezik a játékban.
Most visszamentem kicsit pubg-zni és tudom, hogy free to play, de csak kozmetikára lehet költeni, ami nem érdekel. Megízleltem újra a minőségi, balanszolt játékélményt. Maradok a stardew valleynél, minecraftnál és további prémium játékoknál vagy csak kozmetikázós f2p játékoknál szerintem inkább mint hogy az időm pazaroljam azzal hogy kitapasztaljam, hogy vajon egy-egy új ingyenes játékban lehet e haladni folyamatos költés nélkül normálisan

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ennyit erről, nem működik a Google login nekem

-
Maxtreme
addikt
nem tudom vót' e már.
Igazából az Archerohoz tudnám hasonlítani, de annál bővebb, szerteágazóbb, szebb... ja és a karakter is jobban néz ki
Hogy a játék jobb e, az majd hosszabb távon derül ki. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Autochess-t nyomja itt valaki? Kijött a pc-s béta epic klinsre, de google acc-al nem lehet ott belépni csak dragonest-el aminek a regisztrációjához meg telefonszámot akar kérni (egyszer próbáltam, de semmilyen formátum nem jó neki) , ráadásul a pc-s kliens regisztrációra klikkelve kínai oldal jön be
Van másik mód vajon a pc-s elindítására?
köszi. -
Zöldpardon
csendes tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Azért ilyen hamar nem kéne elengedni, igen csak bétában van a játék.
-
válasz
szildavid90
üzenetére
Az eleje picit unalmas, amíg összeszeded a Tractor beamre a lóvét - vagy én vagyok a béna mindig -, de utána már halad szépen a játék.
-
szildavid90
aktív tag
válasz
Zöldpardon
üzenetére
En jatszottam vele egy ideig, de nagyon hamar meguntam.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pedig van olyan, amelyik megérdemli. Mondjuk a Galaxy on Fire 2. Lényegében az egész játék ingyenes, csak a dlc-ért fizetsz. (Ha akarsz.) Iap nélkül is játszható, és mai szemmel sem csúnya.
Ha esetleg valaki nem ismerné... -
Zöldpardon
csendes tag
DOTA Underlords, játszik vele valaki?
-
penge111
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Szia, szerintem megkapod. Az epic pass hatalmas segitseg, utana meg egy fillert se kell költeni, mert 1 millas gearel farmolom a trialokat, ahonnan mar 5 es 6* runakat és fejlesztoket szedek ki. Amugy meg 42 nap van az epic passbol ha veszed, en 20 nap alatt maxoltam, szoval siman kiszedsz minden az epic quest rewardokbol meg, ha vissamenoleg nem adna meg a teljesitett kuldiket. De tuti megadja...
Így nézek ki 20 nap után -
nyisziati
veterán
válasz
üzenetére
Köszi, tudom, mi az asztali nézet. Ettől függetlenül fenntartom, hogy csomó oldalt olyan kényelmetlen használni, hogy inkább bekapcsolom a PC-t.
Az időnként tapasztalt inkompatibilitásról nem is beszélve.
Nem hülyeségből vagy nagyzolásból írtam le, néha tapasztaltam ilyet is már. -
-
janeszgol
félisten
-
Imre9211
aktív tag
válasz
nyisziati
üzenetére
"Csomó weboldal nem ugyanúgy jelenik meg telón, mint PC-n, és a funkcionalitása se ugyanaz"
Chrome-ban gondolom még nem találkoztál az asztali verzió ápsönzel

Ahogy itt egy kolléga írta, nálam is kiváltotta a PC-t a "telefonnak csúfolt - zsebpc-"
Plusz lehet hozzá vásárolni rengeteg kiegészítőt
Játékokhoz gamepad, stb...Nyilván a kényelmi funkciót tekintve azért nem ver le értelemszerűen egy asztali pc-t(enyémet másfél hete be se kapcsoltam mondjuk
) de általános felhasználást tekintve lazán kivált egy p30 pro szintü "" teló"" egy pc-t. -
icemad
nagyúr
válasz
nyisziati
üzenetére
Pontosan azt írtam én is, hogy munkához kell(het). Nekem csak excell táblázatot kell szerkeszteni. Hol, mikor, mennyit dolgoztam, mennyit vezettem, stb. Erre a dex több, mint elég. (persze egérrel és billentyűzettel)
Nyomtatással még sosem volt gondom.
Szóval nekem egy normális pc felesleges pénzkidobás. -
nyisziati
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Azért egy telefon még nem vált ki egy asztali gépet, főleg, ha munkára is van használva.
A szövegszerkesztés egy rémálom a tapipadon, a WYSIWYG még mindig nem tökéletes, ahogy a nyomtató elérés se.
Csomó weboldal nem ugyanúgy jelenik meg telón, mint PC-n, és a funkcionalitása se ugyanaz. Számtalanszor volt, hogy regisztrációt vagy módosítást nem tudtam megoldani telón, csak desktopon.
De egy méretesebb Excel táblának se szívesen állok neki telefonon.Úgyhogy jó a mobileszköz, de vannak erős korlátai (használattól függően persze).
-
citkar
addikt
-
penge111
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Laptop, pc ezekkel mar én sem bohóckodok. a tabletem kivált mindent, annyi előnye van még számomra telcsikkel szemben, hogy van többablakos funkciója, illetve pl Baldurs Gate, Icewind Dale és ezekhez hasonló játékok szerintem tableten élvezetesebbek... Viszont a telefon még mindig mobilabb, mint egy 10 colos tablet.
-
icemad
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
Én meg úgy vagyok ezzel, hogy nekem teljesen felesleges a laptop vagy asztali gép, ha van egy jó telefonom. Árban ugyanott vagyok, csak a telefon mindig nálam van. Az asztali gépet sem használom semmire, akkor minek. (persze, ha valakinek munkához kell, akkor más...)
Munkahelyemen is csodálkoznak rajta, hogy nincs gépem. De nekem nem kell... -
penge111
addikt
Én ezért nem is foglalkozok telefon vásárlással, itt a jó öreg kb. 4 éves air 2 tabletem, nincs játék ami megfogná mai napig. Nekem a telefon telefonálásra kell még mindig, bár kacérkodok mindig a gondolattal, de 100-300k között mozognak a telefonok, amiben gondolkodni szoktam, hogy ha venni kéne, akkor vagy a Xiaomi 9, vagy a Xiaomi Pocophone F1. olvasatom szerint ezek bitang jó telefonok, mégsem drágák, de gondolom sokszor lenne olyan, hogy bizonyos játékok nem kompatibilisek vele, pedig röhögve futtatnák ezek is bármelyik címet...
-
-
penge111
addikt
Sajna, én megragadtam az őskorban, csak egy galaxy ace 4 telefonom van. Szóval Ipadre veszem a jatekokat és ide is beirkalok, ha van androidos megfelelője. A lényeg IOsen semmi iapp nincs benne, 10 dodó a játék. jellemzően fizetősjátéknál nem nagyon szokott már iapp lenni
Androidon nem tudom mi a helyzet,de iosre néhány héten belül jön a Dead Cells is, bár nem tudom az mennyire lesz élvezetes kontrollernélkül. Aki ismeri elég kemény 2ds souls játék.
-
penge111
addikt
Egy nagyon jó játékjelent meg: [link] Battle Chasers, Pcn és konzolokon már bizonyított

-
Zöldpardon
csendes tag
DOTA Underlords, játszik vele valaki?
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Imre9211
üzenetére
Bár nem minden a grafika...
Én most a World of Kings-re kattantam rá egy kicsit, telefonon is és PC-n Memu emulátoron szoktam tolni. Ez köt le a legjobban, pedig sok csilli-villi MMO-t próbáltam, de valahogy ez tetszik a legjobban. Meg fizetés nélkül is lehet benne haladni stb.
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok!

Tudnátok a Darkness Rises-hoz hasonló Androidos játékot ajánlani ami hasonlóan ki van dolgozva grafikailag?
Illetve fps-el kapcsolatban is érdeklődnék hogy melyik számít nagy általánosságban a legnépszerűbbnek Androidon. Szintén fontos a grafika.

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(sajnos kicsit drága, érdemes egy akciót megvárni vele)
), de mostmár úgy vagyok vele, hogy ráérek kifarmolni a hősöket, nem sietek sehova. Napi taskokat megcsinálom meg ha van raid akkor azokat nyomom.
Lekapom p30 pro-ra. 3299-et megér
Simán azt vettem volna, ha lenne a szolgáltatómnál...
Szinte új megjelenésű telefon...