Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
qetantst
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken élesedett a legújabb mobil játékunk. Teljesen ingyenes, nem tartalmaz hirdetéseket sem!
Elözetes: https://youtu.be/qAChiK0sub4
Letöltés: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.dadiu.enhance -
Draken
őstag
Játszik valaki közületek a last shelterrel? Szükségem lenne egy kis infóra, köszi!
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Semmi ujat nem nyujt. Lvl 11 utan hagytam abba a jatekot...
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Megjelent a black dessert Mmorpg :BD
Valszeg p2w cunami, de nagyon szép a grafikája, ezért megprobalom.
-
modflow
veterán
Valamelyik nap rátaláltam erre a játékra:
Lucid Dream AdventureMár az első két részt végigjátszottam, már csak az utolsó harmadik van hátra.
Tudnátok ajánlani hasonló játékot?
Ez nagyon bejött a kis fejtörőivel.
-
Amur
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Path of Exile-t nagyon sokat toltam pc-n. Magasan a legjobb diablo klón. Kidolgozottságában szerintem túl is tesz azon. A fejlesztők hallgatnak a közönségre, tényleg arra fejlődik ahová egy ilyen típusú játéknak kell. Ha nem december lenne és nem kereskedelemben dolgoznék, már tolnám is fel nosztalgiából, de megvárom a kettőt!
-
Sanyi.mTs
addikt
Hogyan tudnám törölni a Google account-omhoz "rendelt" játék mentésemet? Hayday játékról lenne szó. Bezavar egy supercell ID-s játékmenetbe.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
Saccco
nagyúr
Ha már összetettség... eszembe jutott, hogy bejelentették a Path of Exile mobilos verzióját. (A Path of Exile 2-vel együtt.(PC)) Mondjuk jelenleg elég jól elvagyok az AnimA-val.

Az utóbbi időben nem foglalkoztam PC-s játékokkal. Aztán a minap szembejött a Path of Exile PC-s verziója, ami az összetett ARPG-khez képest is egy új szintet képvisel, elég csak a skilltree-t megnézni...

-
Amur
addikt
Kipróbáltam az Idle landmark nevű játékot.
Nem ajánlott kategória. kb. 2 percenként, elég agresszívan tolja a reklámokat, és nem túl összetett maga a játék sem. kattingatásért pénzt kapsz, abból pedig földet,fűvet,fákat, majd az épület részeit tudod szinte ezredrészenként megvenni. Reklámok alapján többet vártam.
elég nulla, az agresszív pofátlan reklám nyomatásért meg amúgy is elástam volna! -
Rigormortiis
veterán
Ulalába keresünk 800k körüli tankot Thousand Needles-be.
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék ha letörlök egy játékot a telefonról jelen esetben a NFS No Limits-et mert valami érthetetlen módon nem lehet irányítani (csak gázt és NoS-t tudok adni) akkor újra letöltés után megmaradnak a mentések a fiókban. Vagy ha nem mitől lehet hogy tudtam irányítani aztán már nem lehetett? Pedig ki sem léptem!
Fent van PC-n is ott semmi baja!Előre is köszi ha valaki tud segíteni!
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Holnap indul az Eve Echoes open Beta hajnali 4-kor, hátha valakit érdekel. -
icemad
nagyúr
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Mivel mostanság eléggé sokat játszom fps-en így kellene valami hibrid gamepad . Most ez a aliexpresses gamepad gripem van ami kb az ujjaid meghosszabbítása . Viszont nem hosszú életű ,ergo minőség miatt nem mindig tökéletes. Kellene valami normális minőségű gamepad amibe bele tudom fogni a telefont ,és csak bal oldali joy van rajta. Hibrid gamepad. Van ilyen ?
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
Fall-N
veterán
válasz
üzenetére
Nekem nem kompatibilis a telefonommal. Redmi Note 7. Free annyira nem bánom, mert időn az nem lenne rá.
Egyrészt aktívan tolom a CoD-ot ha van időm, másrészt a Dead Effect 2-vel játszok az új fizetős karakterrel. Látom, hogy DLC is van új 10 pályával. Amikor utoljára elővettem akkor még nem voltak ezek.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen kiírja. Az adott google account-hoz tartozó drive-ba menti. Itt nincsenek acsik meg ilyenek. Ez full pc-s port mint pl a gta-k.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ma vettem meg. Még csak egy versenyt játszottam de eddig nagyon nagyon tetszik! Ilyen grafikát mobilon még nem láttam. Lenyűgöző! Az irányítást majd szokni kell picit de minden forintot megért!
-
MikeWazowski
veterán
Valaki megvette már a grid-et? Tapasztalatok? Én ma este, ha lesz időm megveszem, csak infó azért jöhetne.
-
plejik
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
3600 Pénz.
-
embe
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
ok.
Köszi, meglesem. De ugye az az érdekes, hogy a Playről megvásárolt játék nem indul el, míg a tesztre leszedett példány igen.
na majd meglesem, mert mint mondtam nm az én gépem.Köszi a választ még egyszr!
-
jonnyjoker01
veterán
Elég régi már az a tablet. Hivatalosan kell neon támogatás a cpu-nak, hogy működjön a játék, ezzel az appal tudod ellenőrizni, hogy támogatja-e a tablet CPU.
Ha támogatja a Neont, akkor bugreportot kell nyitni Mojirában, amit itt tehetsz meg. Amikor írod le a bug részleteit, említsd meg, hogy támogatja a Neont a CPU.
Ha nem támogatja, akkor nincs mit tenni, kérd vissza a pénzt (asztali play weboldalon a fiókom menü alatt lehet).

-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Kolléganő megvette a gyereknek a Playről a Minecraftot. Egy Samsung SM-T560 -al szeretett volna játszani, de be sem tölt a játék.
Töröltem, újra telepítettem, és nem indul. Marha sokáig csak sötét kijelző, de semmi, nem indul el.
Leszedtem egy virágboltból egy telepítőt, egy teszt erejéig. Azzal elindul. Igaz nem olyan pörgősen, mint az S9 telómon, de betölt.A Play telepítéssel mi lehet a gond? ha már kifizette az árát, azért jó lenne ha az futna.
-
MikeWazowski
veterán
Ma jön a Grid.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Akartalak is kérni, hogy írj róla, mert én napok óta nem jutok el idáig.
ÉÉÉs multclass is lesz később, meg insta, meg reinkarnáció (nem nulláz ki, tulképp csak nehézségi szint meg 1-2 új dolog benne). Fegyver upgrade összeolvasztás, gemek. Nagy részben szerintem Diablo ihlette őket, de szerintem jól sikerült, mobilos fronton első hack and slash ami így megfogott. Nem annyira régi game, szerintem még jön több content, de így sem 1-2 óra lehetőség van benne.

-
A Five Nights at Freddy AR játékkal játszott már valaki?
A betöltés végigmegy 100%-ig, majd 97-100% között ingadozik a csík, de a játék nem indul el. -
Saccco
nagyúr
Megint kaptam egy ajánlást... :W :DDD
Teljes Diablo feeling. A felszerelések megváltoztatják a karakter kinézetét. Rengeteg tulajdonsággal bírnak, kopnak. Mindenféle attribútumokat módosítanak (pl. élettöltés sebessége). Eddig egy IAP-ot láttam benne, 419ft egy csomag, amiben van plusz karakterhely, illetve 1-1 fegyver minden kasztnak. Utóbbiból 3 van. Minden kaszthoz tartozik skilltree is.
Az 1 IAP
:
TOTALLY FREE-TO-PLAY
The game can be played totally for free, with the exception of some in-app purchase for the ones who want to unlock extra features amd that want to support the developement of this new Action Rpg for Android! -
Rigormortiis
veterán
Írok néhány játékról, amikkel mostanában ütöttem agyon az időm egy részét.
Raid Manager:
Aki anno Wowozott, és netán healer is volt, annak remek múltidézés ez a játék. Egy (több) raidet kell levezényelnünk raid leader és healer szemszögből. Igazából szinte minden ismerős lesz a wow-ból, nálam ez elviszi a játékot.
Dawn of Isles:
A NetEase házi Zelda: BotW-ja. Nálam csak a grafika és hangulat elviszi az egészet, persze csak casual módon játszogatok vele, így okés. Tényleg gyönyörű!
Ulala:
Már két hónapja játszom vele, szépen lehet haladni. A legfontosabb, hogy egy jó (aktív) csapatot kell találni, e nélkül nagyon lassan fogunk haladni. A nevével ellentétben nem klasszikus idle játék, hiszen nekem is kb napi egy órám van benne. Szerencsére többet nyom a latban a skillek és petek menedzselése, mint a puszta erő, ezért annyira nem költés-igényes a játék. Persze ha haladni akarunk benne, akkor legalább egy pass-t érdemes venni.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A grid az fizetős lesz. Semmi iap. $9.99/£9.99/€10,99 Ebben benne van az összes dlc-is.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Miért ez fizetős game lesz? Mármint nem free és iap?
-
törölt tag
Play áruházban elő lehet regisztrálni a Grid Autosport-ra! November 26.-án jön. link
-
Joccc07
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
tpeter77
addikt
válasz
fery02
üzenetére
szia!
Igazad van, én olyan játékot keresek, ami ingyenes és a lányom ellen lehet versenyezni.
Ő megy az egyik autóval, én a másikkal, esetleg még mások is vannak a pályán...
ilyet tudtok ajánlani?
Ne kelljen kontroller, csak a telefon döntögetésével lehessen irányítani az autót.pl.
Tetris és Torpedó játékból már létezik olyan, ahol egymás ellen lehet játszani, és ingyenesek.Nagyon tetszik a lánynak, hogy többször győz ő, mint én.
Nem hiszem, hogy pont autós játékból nem létezik ilyen. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Joccc07
üzenetére
Heretic Gods-al játszottam még régebben, szerintem nagyon fasza. Nem tudom mostanában milyen, mivel tényleg rég játszottam vele utoljára, de ingyenes, csekkold le

-
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Tudtok valami jó kis souls- like játékot androidra? Darkness Rises-t néztem de ott csak hentelni kell semmi több.
-
válasz
icemad
üzenetére
Abszolút ajánlott játék tényleg, bár hozzá kell tenni, hogy lehet másképp gondolta a kérdező, ahogyan azt a játék kínálja.
Ugyanis ez a funkciója a játéknak pénzes és 2 db kontrollert igényel.Egyébként miután korábban kimaxoltam a Beach Buggy Racing-et, elkezdtem szinte közvetlen utána a második részét.
Ha esetleg igény van rá, arról is írhatok olyasmi ismertetőt, mint ahogy korábban a #Drive-ról.
A második is ajánlott játék a részemről ugyanúgy, mint ahogy az első Racing is, bár némiképp másképpen kell hozzáállni. Nem az a végigjátszható játék már, hanem az az időnként ránézős, mindig van hova fejlődni típusú.
-
sayCet
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
"Hungary". CW-k egyelőre nem túl zökkenőmentesek, de alakul.
-
Rigormortiis
veterán
Ulalában tud valaki aktív, magasabb szintű játékosokból álló magyar klánt?
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Olyan autós játékot keresek, amivel az iskolás kislányommal egymás ellen tudunk játszani.
A segítséget előre is köszönöm. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
zsolti_20
üzenetére
Nagyon ajánlom a Don't Starve: Pocket Edition-t, és annak expansionját, a Don't Starve: Shipwrecked-et! Ezek a PC-s verziók 1:1 portjai, sok-sok óra játékidővel. Emellett rengeteget játszottam még a Crashlands-el ami hasonló a Don't Starve-hoz. Mindegyik fizetős, de hidd el, sokkal jobb játékélményben lesz részed, ha ezeket választod és nem ingyenes, Play által ajánlott játékokat.
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Meg uj vagyok itt de estenkent ugy erzem jo lenne valamivel jatszani telefonon. Mostanaban van par nagyobb cim amivel ellehet lenni, de nem talalom a megfelelot szamomra.
Tudna valaki ajanlani valami tulelos, gyujtogetos, epitgetos jatekot androidra? Olyasmire gondolok mint a rust, esetleg dayz.
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Nincs rá könnyű megoldás, ha a játék nem támogatja a cloud save-t akkor max. Titanium Backup-al lehetne átvinni de ahhoz rootolni kellene mindkettő készüléket.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Senki?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Amelyiknél a koporsókat kell törni?
Az igen. 2-3 alkalommal, jó nehéz elbánni vele.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy sikerült is legyűrni a 49-et...
Nincs meg minden. Tárgyakat is kell még szerezni, mert 45 felett látványosan gyenge a figura. Meg lent a vámpírnál is. -
Saccco
nagyúr
Triglav?
Sikerült elérni LVL 49-ig.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Nekem tetszik

Nem nagyon szoktam költeni, sajnos a legtöbb hasonló "rpg" p2w
Mellette a Kritika The White Knights-ot tolom, vagyis most szünetbe van
Javasolji tudom, sztem jó ! Nekem a világ is tetszik, a karakterek az irányítás satöbbi..
Persze autózható sok minden de az ember jobban jár ha maga ilirányotja az ember. -
Amur
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Örülök hogy elvoltál vele, én tényleg 2x is adtam neki esélyt, és nem 10 percet játszottam vele(órákat), de nem tudott valamiért megfogni, mindkét alkalommal törlés lett a vége.
Grafikailag tényleg igényes, és az autó és pályaválaszték is jó, de valahogy nem volt benne semmi ami miatt tolni akartam volna tovább..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy értem az ingyenest, hogy még csak nem is p2w játék...