- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Dendytv #39856 üzenetére
Ahh. Kínaiak, meg oroszok. Sőt! Csaj is van köztük. Naponta többször is jönnek a vásárlás utáni boost-ok. Azt ahogy matekozom, olyan összegek, h leteszem hajam. Egyik másiknál rákérdeztem. De valós. 3-400k ft-ba átszámolva, simán beletolják havonta! Betegek.
Na mellettük lehet ~haladni, fejlődni.
De most beszívtam ~2 hónapja. A "mag" át migrált másik világba. 50-60 pass-al. Nekem meg volt ~30. Annyival nem tudtam. Így maradtam. ~76 fővel. Abból ~15 aktív. Azt egy 5 pass-os bundle 24990.- volt.
Ahh.
Én ilyen havi ~500, vagy most pl egy 2500-as, hónapig tartó bundlekat veszegetek. De azt se rendszeresen. 2-3 havonta. Áh. Nem szabad bele ölni sokat. Igaz most vagyok 70M might-nál. De hogy lvl VI-os katonáid legyenek, igencsak sok nyersanyag, meg idő boost kéne. Az meg most fogyott el mind. Már csak tápolom magam, ahogy tudok. Azt gyűjtök kövi migrálásra, s megyek utánuk.Jah, el kéne adni ACC-om. De elrontottam. Hozzárendeltem IGG-hez is, meg gmail-hez is.. Így meg már lehetetlen. Gmail fiókom azé nem adnám tovább. Mert ha vmi kamu lenne, ok. Vagy törölni lehetne. De azt meg nem tudod. Csak supporttal, h "elvesztetted" passt, nem tudsz belépni, blabla. Pedig ~50-100k-ért mennek hasonló acc-ok
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Dendytv #39654 üzenetére
~2 hónappal ezelőtt, pár napig toltam. Simán játszható volt. De minap nyomtam be, azt vmi 10Gb frissítést akart leszedni...
Meg töltött, ellenőrzött már ~20 perce. Azt meguntam, uninstall...
Viking Rise-t tolom. Vmi orosz klánnal. Azok betegek. Tolják bele a zsetont. De kb ~90% -a pénzes (bankkártya tolvaj) orosz, török.
De lehet haladni. Van pc is, steam is. 0 reklám. Nem rossz. -
icemad
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Dendytv #39634 üzenetére
Nem rossz egyébként. De kicsit Lost Ark feelingem van, szerintem kegyetlenül el fog itt szálni az IAP később.
Sztori közepes semmilyen, amolyan 100x láttuk. A világ az teljességgel élettelen és üres, gyakorlatilag mintha megfogták volna a WoW Cataclysm artstyle-ját és megkértek volna egy Gamegenerator.io-t, hogy csináljon nekik belőle egy generic RPG-t. Ahogy írtam pl a vizuális változások teljesen hiányoznak, találsz egy kesztyűt egy random leölt malacból hiába veszed fel csak a statod változik, a külsőd csak zsózsóért vett skinekkel vagy azzal a pár darabbal ami ha jól láttam achievementből kioldható. A class-ok erős közepesek elsőre picit gyengének hatnak de egész jó a skill tree mögöttük. Dungeonok erős közepesek, nem rosszak.
DE jó kínai szokás szerint minden time gate-elt, értsd van egy szerver progression ami maga a gate. Elsőkörben pl senki nem fejlődhet lvl20 fölé csak ha a szerver "elérte", ez a tökéletes FOMO hatás gerjesztő, hogy úristen mindennap le kelljen ülnöd különben lemaradsz és nem fogod tartani az iramot...
Nem tudom kicsit olyan semmilyen nekem megfűszerezve erősen aggasztó kínai MMO jellemzőkkel. Szerintem picit még nyomkodom az első update-ig és meglátjuk melyik irányba indul el, de szerintem ez egy tipikus 2-3 hónapos csoda lesz.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Dendytv #39587 üzenetére
Egyáltalán nem fizetős. Én csak akkor veszem meg a season passt, ha tetszik a skin, amit ad. 5 csillagos legendary gemeket pedig még pénzzel is nehéz szeretni, plusz csak akkor számít ha min-maxolsz. De mivel hetente kitolják a paragon szintet, igazából e nélkül is bőven lehet fejlődni.
Láttam magyar klánokat, de ha lehet kerülöm a random honfitársainkat. Wowban is szándékosan nem Ragnára mentem anno, de azzal nem számoltam, hogy pvpben közös braceletbe kerültem velük így is. Kevés, toxikusabb nemzet van a miénknél, sajnos.
-
fabokf
tag
válasz
Dendytv #36804 üzenetére
Rá...majd 3 nap múlva dobtam, mert a legutolsó 5 meccsemen minden alkalommal úgy lőttek le, hogy a visszajátszáson látszott, hogy az ellenfél végig rajtam tartotta a célkeresztjét....noha én épületben rejtőztem, annyira, hogy max belépés után vehetett volna észre, ha körbepillant...ehhez képest pontosan "látta" hol vagyok és reagálni se tudtam rá...persze hiaba is reportoltam őket
kár érte, mert maga a koncepció tetszene...de így csak fogy a pénzem biztosításra, kihozni meg nem tudok semmit...
-
-
jonnyjoker01
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Dendytv #36451 üzenetére
Szerintem meg lesz oldva, de a PC-s oldalt mint lesz sose néztem meg!
Rigormortiis mert ez csak egy próba és ha bejön jobban megéri ellőni a kezdő 300Ft-ot úgy, hogy veszel olcsón 12 vagy 24 hónapnyi (akár 36-ot is) Live GOLD-ot erre 300Ft-ért ráaktiválod a GPU-t és lesz tized árból Xcloud-od.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Dendytv #36438 üzenetére
Pascal's Wager
Talán a legkomorabb hangvételű Dark Fantasy játék telefonra, emellett iszonyat nehéz, kihívást jelentő, Dark Souls szerű harcrendszerrel.Battleheart 2-höz hasonló játékot akkor senki sem tud?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Grim Dawn
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged