Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, még béta erősen.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Valaki játszik innen a Tales of Winddel ?
RPG, karakter irányítós, skillelős cucc.
Kicsit a Brave Trialshoz hasonlít (már nincs sajnos)
Ilyen japánosabb stílusa van.
(Eredeti a Laplace M) -
akerbis
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Koszi! Ertem... Nezek videos es lehet beszerzem valamelyiket.
Egyebkent! Nem vagyok nagyon rutinos, de sok jateknal talalkoztam a gondal, hogy nincs exit, vagyok quit gomb sehol. Hogyan lehet ezekbol kilepni? Most utoljara a carx drift racing 2-vel kellett restartolnom a tabletet.
-
Köszönöm! 🙂
Amúgy végül nem hallgattam rád és kipróbáltam a #Drive-ot és el is játszogattam vele valamennyit mostanáig.
...egészen annyit, hogy most éjszakásban szedtem ki belőle a legutolsó achievement-et is. 🤭"Kis" részletező róla a többieknek:
Ez ilyen könnyedebb, desszert féle játék egy Vertigo Racing után, hasonló stílusban. Ez is autós, endless runner féle játék.
Kellemes, rajzfilmes grafika (GTA Chinatown Wars jut eszembe róla) mellett vezethetünk stílusosan lemásolt, klasszikus valóbéli autókat (filmekben szereplő híresebbek is vannak) négy, stílusában teljesen különböző államban.
Van itt 2-es Golf, Kispolák, Citroen kacsa, Toyota Corolla "Hacsi", régi Passat, Uaz, Volga, Scooby Doo furgon, Super csapat furgon, ilyen-olyan izomautók, néhány rendőrautó is. Ezeket lehet külön-külön tuningolni is, amire amúgy egyáltalán nincs semmi szükség sem.Eleve úgy kezdtem ezt a játékot is amúgy, hogy pár verseny után, miután megláttam, hogy itt bizony kötelezően reklámokat kéne nézni menetek között is, rászántam azt az 1290Ft-os iap vásárlást, amivel ez megszűntethető, plusz ez pénzduplázót is ad, akárcsak a hasonló játékokban.
Szóval itt is előnnyel indultam, de úgy veszem észre ingyen játszva is tud jönni a pénz és kényelmes tempóban 1-2 hónap alatt kijöhet belőle minden achievement.A játék annyi, hogy terelgeted az autódat a forgalom között, felszedni az utunkba eső kupakokat (ez a pénz), olykor tankolni (akár több kút mellett is el lehet menni anélkül, hogy kifogynánk), szervizeken áthajtani (tud sérülgetni a jarművünk is a koccanások után), fánkokat felvenni (zsaruk könnyebb lerázása), roncstelepeken keresztülmenve meg "kérdőjel" powerup-okat felvenni, ami véletlenszerűen ad be átmeneti forgalom mentességet, megtett táv duplázót vagy buldózerré teszi az autódat rövid időre.
A zsarukat amúgy könnyű lerázni fánk nélkül is, valameddig toszogatnak hátulról, de nem tudnak velünk semmit sem csinálni, még az autónkat sem sértik.
Helyszínenként 5 városrészt lehet meglátogatni, városrészekhez érve képeslapokat kapunk automatikusan, amikből ha eleget gyűjtünk, úgy lehet a további államok játszhatóságát feloldalni velük.Az egész amúgy valóban unalmas tud akár lenni rövid időn belül, ez ellen van még ilyen szintlépés rendszer, ahol 20-as a max és minden következő szintet mindig 3 különféle feladat teljesítésével lehet elérni. A szintlépések amúgy olykor különleges autót adnak.
Ami nálam a legjobban segített az unalom ellen, az a driftelés lehetőség. Néhány nap múlva úgy ráálltam, hogy legtöbb kanyarban driftelgettem és amúgy egész szórakoztató tud lenni, főleg ahogyan így előzgetünk, cikázgatunk a forgalomban.
Drifteléssel amúgy szorzót is tudunk növelni, mert a játék államonként pontoz is minket és 5x a maximum szorzó, de ha alább hagyunk a drifttel, akkor szép lassan elkezd csökkenni a szorzó, amit aztán persze újabb drifttel vissza lehet tolni.
Fék használatával instant elveszi minden jelenlegi szorzónkat, de féket tapasztalataim szerint amúgy sem kell használni a játékban.
Amikor használtam is, az szinte csak véletlenül történt, mikor elvileg driftet szerettem volna, csak féknek sikerült.Acsikból 18 db van és nem komoly kihívásos igazából egyik sem.
Ezt tükrözi a kevés XP pontszámuk is.
Ami hármat legutoljára oldottam fel, abból az egyikhez az kellett, hogy gyűjtsek össze összesen 600 fánkot, másikhoz, hogy legyen meg a 20. autóm, a harmadik meg, hogy Japánban érjek el az 5. városig.
Na az mondjuk kemény volt, mert azt az államot úgy tervezték meg, hogy nagyon könnyen rommá törhesd az autódat, szóval vigyázni kell nagyon.Kellemes játék volt ez, van nagyszerű fotó módja, amivel pofás képeket lehet csinálni, csak nem vagyok az a művész fajta, de lehet majd teszek próbát.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pedig annak bírnia kéne bőven. Valószínű a custom kernel lehet a hibás.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok! Valami Jo Rally-s jatekot tud valaki? Szimulatorosabb kellene. Mar amennyire lehet.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Milyen telefonod van?
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
omg
-
jonnyjoker01
veterán
Na ma kaptam emailt hogy tölthetem a Grid autosport bétát, hát... Próbáltam elindítani egy meccset, aztán a betöltéskor teljesen lefagyasztotta a telefonomat, majd utána reboot után is be volt fagyva, 3x indítottam újra és most újraéledt a telefon

-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én "visszaestem" több free to play is visszakerült, főleg idle, nekem meg pont ezek amik úgymond jobban beleférnek, mert nem kell annyira aktívan tolni. Engem annyira nem hat meg ha 1 nap kimarad és a napi bejelentkezési jutalomról lemaradok stb..
CODM-en gondolkoztam, annak ellenére hogy nem vagyok nagy shooter..
Ajánlásod alapján lehet bepróbálom, de előtte leépítek pár másikat, max 3-4 játékra korlátoztam magam, annyi csak maradt a döntésemből.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Fall-N
üzenetére
Nekem speciel nem azért maradt fent a telefonomon, mert addiktív és hű de rá vagyok függve, hanem ez az a játék ami a kompetícióról szól.
A többi ami le volt telepítve, mindegyiken azt vettem észre, hogy csak a "fejlődés-érzés" általi dopaminlöketek miatt játszottam velük (idle játékok, fejlesztegetős játékok mint pl. A Hempire stb...) elég rossz szokásokat felvéve a hónapok alatt, mint például a napi többszöri játék megnyitás szinte vallásosan, más rossz szokásokkal való párosítás (pl. telefonnyomkodás sorozatnézés közben amikor lenne sokkal több fontos dolog amit el kell intézni, reggel és este játékkal való kelés és fekvés stb...).
COD: M-t csak napi 1x nyitom meg 1-2 óra erejéig, nem jár rajta folyamatosan az agyam, hogy csekkolni kéne a játékot, nem érzem úgy hogy rabja lennék, mivel van, hogy kihagyok napokat és a játékra sem gondolok.
A többi mobiljátékkal nem ez volt a helyzet és igaz nehéz nélkülük (még mindig van olyan érzésem, hogy újra le akarom tölteni őket) de sokkal tisztábbak és rendezettebbek így a napjaim. Ez egy saját kis problémám volt amit rendezni kellett

-
ezt próbálta már valaki?
elég jónaktűnő BR manga style-ban.
EU szerver még nincs,van helyette amerikai viszont már egy ideje szívja az időmet rendesen.
f2p, nem kimondottan p2w, csak skineket és mechákat lehet venni pénzért,
de farmolni is lehet.
grafikailag ott van.
játékélmény BR-hez képest nagyon pörgős.akinek megtetszik, az csatlakozhat az SMGHUN klánba.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A COD: M engem is beszippantott, pedig van pár játék a telefonomon. Sajnos ez ilyen addiktív.
-
jonnyjoker01
veterán
Én játszottam vele (csak azért hagytam abba mert dopaminkúrázom magam, minden játékot töröltem a codm kivételével )
A béta alatt játszottam vele és nekem a kedvenc idle játékom egyrészt a téma miatt, valahogy bejön ez a ninjás scifi, másrészt pedig tök jól lehet benne haladni annak ellenére hogy rengeteg fejlesztési opció van. Továbbá az is nagyon tetszett, hogy az aktív játék része nem unalmas folyamatos gombnyomogatás, hanem lehet taktikázni a skillekkel, hogy minnél tovább juthassunk egy életben, több erőpontot szerezve. Az enemyk, bossok is olyanok, hogy cserélgetni kell a skilleket hogy a leghatékonyabbakat használjuk ellenük.
Missionok és a riftek is tök jók, prémium pénznemet is könnyű a játékban szerezni. Mindenképp ajánlom idle fanoknak. A játék a héten jött ki a béta fázisból.
-
Kasya
nagyúr
Ninja Prime IDLE-vel játszik valaki?
-
janeszgol
félisten
Udv.
Akcios a The Quest es kiegje. Na az ilyen jatekokat sokkal szivesebben jatszom mobilon/tableten. Tud meg valaki hasonlot?
-
batai15
félisten
Sziasztok ! A mobilos lolba a pc accot át lehet majd menteni ?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Párom lecserélte a telefonját és a Matchington Mansion játékkal játszott eddig. Le is töltötte az új telefonra, de nem onnan folytatja a játékot, ahol abbahagyta. A google fiókba ugyan abba lépett bele, ami az előző telefonban volt. Valaki tudna erre egy rettentően szájbarágós megoldást, hogy hogyan tudnám valamivel átvinni a játékát az új telefonra? Próbáltam, hogy a játékot feltöltöttem a Google Drive-ba, le is töltöttem az újba, de elölről kezdi!
Valaki HELP!
Nagyon megköszönném az illetőnek!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Elég érdekesen van megoldva egyelőre. Eddig csak a túra autók elérhetőek, azon belül 4 autó és két pálya. Szavazással dől el melyiken lesz a verseny. Fura még hogy betesz Quick race re kattintva váróba ott látod kik vannak bent és mutatja hogy a három körből melyiken tartanak és meg kell várni míg lejátszák a versenyt. Addigi nézed a lobbyt, és ha átlepsz egy másik programra a telefonon folyamatosan értesít a játék hogy menny vissza a játékba.
Baromi idegesítő. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Írta hogy kapott emailt a béta tesztre.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Most te kipróbáltad már? Honnan szerezted meg?
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az jó, akkor p30-on is jól fog futni
-
Amur
addikt
válasz
plejik
üzenetére
PC-ről néztem, ott simán lejött az apk, telón be sem jön az oldal..a béta regisztrációs oldal azt írta hogy már nem aktív a regisztráció, azért kerestem rá, és ez volt az első találat..
ha fake akkor sorry...
Még plusz infó aki sajnálja hogy lemaradt a bétáról:
"Nem árt azonban két dolgot megjegyezni a jelentkezés előtt. Az első, hogy a teszt kizárólag a GRID Autosport többjátékos módjába enged egy csipetnyi betekintést, és igencsak erős gépezet kell hozzá, lévén a következő rendszerkövetelményeket határozták meg a készítők:
RAM: 4GB
CPU: Exynos 8890 Octa / Qualcomm Snapdragon 820
GPU: Mali-T880 MP12 / Adreno 530" -
Jumbozorz
senior tag
Majd számoljatok be egy két szóval a játékról(GRID). Köszi
-
-
plejik
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Vannak szerencsések..

-
Sonja
nagyúr
GRID Autosport béta regisztráció!
Már elindult a béta, szóval ha szerencséd van, akkor hamarosan kapsz emailt és játszhatsz is!
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Ezzel a játékkal játszik itt valaki?
Ha igen, akkor akinek van kedve esetleg csatlakozhat hozzánk csapatba ha van kedve.
Nincsen semmi komoly elvárás, csak, hogy valamennyire legyen aktív, ne heti 1x játszon vele.
-
Akkor szóval el leszel vele még egy jó darabig.
Nálam meg nagy fejlemények vannak...
Kimaxoltam a Vertigo Racing-et!!! 🤪Áldoztam rá valamennyit otthon, köszönhetően az esőnek is. Ráadásul egyedül is voltam, így az idegbajoskodással sem zavartam a kutyán kívül senki mást. 😁
Tudtam ugye, hogy csak is szerencsével tud meglenni az a korábban említett utolsó verseny, de beadhatja, amikor akarja.
Bő fél órán át biztosan újrajátszogattam szerintem, de végül megkegyelmezett nekem (ráadásul még a sörből is olyan határon belül tudtam maradni, hogy az még nem hátrált teljesítményileg). 😅Így végül, hogy szabadulhatok tőle, ajánlom a játékot azoknak a HC játékosoknak, akik szeretik az igazi kihívásokat és van otthon box zsákuk.
Aztán végülis mindenki másnak is ajánlható, mert legtöbbeket úgysem érdeklik az acsik, így az idegeiket sem fogják a játékon gyűrni feleslegesen, így arra is hamar rájönnek majd, hogy a Race szekció úgy ahogy van egy elcseszett dolog és mellőzni fogják, de helyette azért el lehet jól szórakázni a Distance móddal egy darabig, finoman adagolva. -
Sonja
nagyúr
Empire Warriors Premium: Tower Defense Games - Most ingyenes!
-
Amur
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Elkalkuláltam a traffic racert...valahogy ugy emlékeztem hogy 3 speed upgrade rakható a kocsikra, de csak kettő...így csak 90 pont lett maxon, ami 210 mérfőld/óra.. a 220-as acsi ezzel így nem kiszedhető..a kövi járgány 475ezer az 90ről indul, de akkor már van 600ezerért 100ról induló..ááh farmolás lesz ezerrel..már így is kiszedtem a 200-as acsikat. csak a 220-asok maradtak..de ez még sok idő lesz a kocsi megszerzése miatt.
-
válasz
samujózsi
üzenetére
Fizethetsz a a mobilszámlád terhére is Telenornál meg T-Mobilnál.
Amúgy nem értem a parát. Sokkal kisebb az esélye, hogy e miatt meglopnak, minthogy ellopják a pénztárcád, és használják a bankkártyád (mert ugye 5000 Forintig nem kell kód). Ráadásul beállíthatod, hogy minden tranzakció kérjen ujjlenyomatot vagy kódot.
-
válasz
samujózsi
üzenetére
Pedig nincs mitől félned, biztonságos. Főleg ha képernyőzár/ujjlenyomat van beállítva a telefonodon.
Az a baj ha már ilyesmi félelem felderül, akkor azt is tudni kell, hogy már eleve az, hogy használod a telefonod, már azzal terített asztal vagy a Google-nek adatgyűjtés céljából.
De amúgy egyes szolgáltatóknál, pl Telekomnál lehet, hogy a mobilegyenleged terhére vásárolhass Play-en.
-
Az a 2189 acsi igen durva, nagy gratula hozzá! 😲👍
Nekem közel sincs ennyi, 837-nél tartok csak, mert jórészt olyan játékokkal játszok sokat, amiknek már rég megvannak az acsijai, csak soha véget nem érő játékok, így elveszik az időt az újabb játékok elől, de kezdek azokra már kevesebb energiát fektetni, így döntöttem a Vertigo Racing felrakasán.
Persze szarakodok még továbbra is az utolsó versennyel majd, nem adom fel, mert amúgy tudnak hibázni olykor az ellenfelek is szerencsére, hátha kikapok egy olyan pillanatot. 🙂Amúgy nézegetem ezt a #Drive játékot is, az lenne a következő szimpatikusabb játék (előrébb van nálam a listán pl, mint a Traffic Racing).
Abban milyen nehéz acsik vannak? Úgy emlékszem te azt is játszod. -
Angry Birds AR: Isle of Pigs
Most már a kiterjesztett valóságban is játszhatunk a dühös madarakkal.
#ajánló -
kopogo
tag
Hello
Adott 1 játék azt szeretném egyik telefonról a másikra másolni a mentésekkel együtt (az elért pályákkal) huawei-ről samsung-ra.milyen módon lehet azt.
GardenscapesKöszönöm szépen
-
Amur
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Teljesen egyetértek, és mivel én közel nem vagyok olyan fanatikus acsi vadász, valószínűleg elengedem a race módhoz kapcsolódó acsikat, főleg azért amit írsz, hihetetlenül frusztrál!
Már induláskor, hiába nyomod rendesen a gázt, úgy elhúznak a gépi játékosok hogy kell 1-2 kanyar mire az utolsót utoléred..A discance modnál nekem is megvan minden acsi amit az eddig megszerzett pályákon,kocsikkal meg lehetett, azok normális keretek között megszerezhetőek. Némelyik kocsival nehezebb, de nem frusztráló mennyiségű probálkozás után, általában közel nem fullos kocsikkal is sikerült, ezzel szemben a race mód fullos kocsikkal sem..
A Traffic Racerrel viszont közeledek a full acsihoz, nemsokára megszerzem azt a kocsit amivel elérhetem a 220 mérföldes sebességhatárt, és az legnehezebb acsik is lehozhatóak.(a jelenlegi járgány maximuma 160 így az előzz le 100 kocsit egy verseny alatt 200 felett acsit nem tudom vele megcsinálni..)
pénzben ezek nagyon durvák. A jelenlegi kocsim 32ezer volt, a kinézett járgány 200ezer,
de lehet lejjebb adok mert van 150k-ért ami sebességben ugyanazt tudja, csak kevésbé jól írányítható..(egy jól sikerült verseny akár 5k is lehet, de az simán van 10perces run, egy átlagos verseny inkább 5-600 pénzt hoz csak..)
Össz 24 acsi van, de jellemző hogy ebből kb. 14 kivételesen ritka kategóriát kapott.
Kell rendesen küzdeni aki itt fullos acsi táblát akar fotózni!
Ajánlom a játékot, mert bár nem mai darab, nem frusztráló, teljesen kiforott mind irányítás, mind játékmechanika terén. Szerintem ez volt mobilra az első ilyen típusú játék("végtelen pályán előzz ki minnél több kocsit"), viszont pénz duplázóval is nagyon grindelős!
A legjobb kocsi 1 millió játékpénz. De azt már felesleges megvenni, hogy kalkuláltam, majd kiderül jól-e a 150k-s járgánnyal is megszerezhetek minden acsit..ha nem az szívás..mert akkor 150k minuszról farmolhatom a kövi járgányt.. sajnos végsebességet nem ír, csak arányokból számolom, mert 65-ös sebességpontja van a mostaninak, amit akarok annak az alapja 80 és fejleszthető 95ig. Ha a 160 a 65 akkor a 95 233 vagyis tudja a 220-at.
Amugy google play játékosszinted hogy áll?
2189 acsinál tartok!
-
samujózsi
senior tag
Játékot keresek. Nem egy bizonyosat, hanem olyan TD játékot, ami ingyenes, offline (is) játszható, Google Play-ről telepíthető és színvonalában eléri az etalonnak számító Kingdom Rush-t.
Amit eddig találtam az vagy túl bonyolult vagy pay2play
Túl bonyolult azért gond, mert kikapcsolódásra kell, nem arra, hogy fel.....am az agyam vele
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Telefon csere óta nem tudok egy játékban sem videokat megnézni, esetleg tudna valaki segiteni ? Köszi -
Saccco
nagyúr
Itt is van egy Triglav FAQ.
Ez a játék eléggé összetett. Egy igazi jó kis mászkálós RPG.
-
Vertigo Racing...
Ahogy a képen is látszik, egyetlen verseny megnyerése hiányzik csak és azzal lenne meg egyúttal minden acsi is.
Mostanra már sajnos másként tekintek a játékra, mint eleinte.
Eleinte szórakoztató volt, még a farmolások túlzott szükségessége ellenére is, de a Race mód gondoskodott arról, hogy ha netán meg fogom tudni valaha nyerni a legutolsó versenyt, sikítva töröljem majd a játékot a telefonról.
Rengeteg szitkozódás és ideggörcs van némely Race mögött, túlzóan nehéz legtöbbjük és külön idegesítő, ahogy látjuk az ellenfeleket, hogy azok mennyire gyorsabban tudnak bevenni sok kanyart, mint mi.A fentebbi versenyt persze számtalanszor próbáltam már a napok különböző szakaszaiban, amikor úgy gondoltam, hogy valamennyire éppen zen állapotban leledzem és esélyesebb, hogy higgadtan játszva talán meg tudom nyerni.
Pár próba után mindig feszülten és frusztráltan, csalódottan léptem ki a játékból.Nem szabadott volna ezt az egész Race doglot így ebben a formában beletenni a játékba. Nagyon hiányzik az pl, hogy a kanyarokba belemenve a fél-gáz kombón kívül valahogy máshogy is befolyásolhassuk, hogy milyen ívben akarunk beleérkezni, mert nagyon sokszor van az, hogy bármit is csinálunk, nem az ideális ívben érkezünk (szemben persze az ellenfelekkel, azok persze jól tudnak beleérkezni).
Jó játékosnak tartom magam, de ez itt tényleg kemény.Amúgy a Distance móddal nincsen baj, persze ez eleve a játék fő játékmódja, szép is lenne, ha az is el lenne cseszve.
De erre a Race játékmódra még bőven ráfért volna némi tesztelés.
Vagy ha tesztelték is, minden teszter lehet epik játékos, akik nem tudnak hibázni és álmukból felébredve is lenyomják bármikor a jelenlegi hiányzó versenyemet.Elnézést, hogy ilyen hosszú lett a kifakadásom, de büszke vagyok magamra, hogy ez a közlendőm most így csúnya szavak nélkül sikerült. 🤗
-
Imre9211
aktív tag
Üdv
TPS kategóriában milyen lövöldözős/mászkálós játékokat tudnátok ajánlani?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezekről nem is hallottam eddig, de képek alapján olyannak tűnik, mint ami régen az Europa Universalis volt. Jól tévedek?
Ha ilyen, akkor adok nekik egy esélyt. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
csuzda
üzenetére
Szia!
Ha rákeresel a playben arra, hogy MMO Strategy akkor temérdek ilyen játékot fog feldobálni. Én nem annyira ajánlom ezekkel való játszást, mert fizetés nélkül eltörpülsz a többi játékos mellett. Szerintem jobban is el tudod tölteni a szabadidőd például a World Conqueror szériával, ami ingyenes de klasszikus single player stratégiai játékélményt nyújt fizetés nélkül.
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valami jó ikariam szerű, város építős, harcolós játékot ajánlani?
-
Papin
csendes tag
válasz
Fall-N
üzenetére
Én elkezdtem HopeValley szerveren, nagyon hangulatos eddig, teljesen beszippantott, alig bírtam letenni (igazából a telefon merült le)! Utána olvastam picit, nem hallottam rosszat, korábban a lagra panaszkodtak, de akkor még nem EU változat! Én azt mondom csatlakozz hozzám, pár dologra már rájöttem, de van még mit kitalálni, rengeteg a mini-játék, feladat, csak kapdossa az ember a fejét a sok információtól!

-
Mekkora suttyó cég ez az Alawar. Úgy eltüntették a Treasures of Montezuma 4-et, hogy úgy se találom, hogy megvettem a fizetős verziót. Titanium Backup-ban találtam egy mentést, visszaállítottam, de az obb-t már nem tudja letölteni mert gondolom azt is megszüntették. Még szerencse, hogy egyéb helyekről beszerezhető, így újra tudok ezzel játszani, még a Play games része is működik. Nem a pénz zavar főleg hanem, hogy miért kell így eltüntetni? Így játszon bárki a többi játékaikkal, lehet holnap úgy eltüntetik, hogy még a létezését is letagadják.
-
Papin
csendes tag
Sziasztok! Lifeafter játékkal játszik itt valaki? Nem találtam saját topic-ot hozzá!
-
Amur
addikt
Pickcrafter [link]
Egy újabb idle game került a gyüjteményembe, és kifejezetten tetszik.
A minecraft copy külcsín senkit ne riasszon el, blokkokat kell tappolással kiütni, majd egyre jobb csákányokat kraftolni. Persze ezen felül rengeteg dolgot kraftolhatunk ami növeli a pps-ünk, aminek a beváltásával képességpontokat kapunk, egy egész komoly képességfán.
Természetesen van prestige, ha végigérünk az összes biome-on(persze End a legutolsó biome, mi más!) akkor max 3 ender pearlt kapunk ami szintén elkölthető, legjobb ha a képességfa megfelelő ágára rakjuk hogy az ott lévő képességek max szintje emelkedjen.
Aki csatlakozni akar : pont ma indult egy halloween event egész jó kis rewardokkal.
Alap hogy a tök csákányt kell benne használni, mert ha feltöltődik akkor a speciális képességeként az azonnali blokk kiütésen túl cukorkákat szór százszámra.
Nekem kb. egy hét játék van benne, eddig tetszik. A fejlesztők jelen vannak redditen,discordon,instán, és elég aktívak, várható a folyamatos fejlesztés.
A minecraft háttér nekem tetszik elvégre rajongó vagyok, de azt félretéve is egy kellően jól felépített idle game van előtte! Ajánlom! -
Saccco
nagyúr
Találtam valamit: [Triglav walkthrough]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Samsung Galaxy S10 - 128GB Fekete
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Írok a fejlesztőknek szerintem ez azért picit durva

Baromi idegesítő.