Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Betáblázta magát az Oppo
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Lehet valami gond a play áruházzal nem tudjátok?
Memuval szeretnék letölteni valamit és 99%-nál megáll a letöltés. -
Rigormortiis
veterán
A Siege of Dragonspear is akciós. Ajánlom mindenkinek. A Baldurs Gate 1 és 2 eseményeit köti össze. Technikailag is ott van a játék.
-
BandiHUN
veterán
Nem a játékot nézed,hanem a guide bookot...2999 a FF VII,és nincs akció rajta,csak a guide van 7-ről 5re árazva kábé.Igaz a játék leírása is ír 38% akciót 21-től...én várok,mert meg akartam szerezni.Kaptam úgyis a Google-től az One-re átállás miatt 1600ft-ot elvásárolni
De gondolom az csak a Drive előfizusoknak jár. -
Louro
őstag
Final Fantasy részek le lettek egész jól akciózva. Bár a 4., 7., 8. és 9. rész még mindig a kritikus 5 pezeta felett van. De hátha valaki várt leárazásra.
-
Sonja
nagyúr
Nem régiózáras, hanem valóban csak bizonyos SoC-cal kompatibilis, ez már a megjelenés előtt írta a Feral a Twitteren!
Ott van a leírásban a kompatibilis telefon/SoC. 
The game is officially supported on the following devices:
• Google Pixel
• Google Pixel XL
• Google Pixel 2
• Google Pixel 2 XL
• Google Pixel 3
• Google Pixel 3 XL
• HTC U12+
• Huawei Nexus 6P
• Huawei Honor 8
• Huawei Mate 10
• Huawei Mate 20
• LG V30+
• Motorola Moto Z2 Force
• Nokia 8
• OnePlus 3T
• OnePlus 5T
• OnePlus 6T
• Razer Phone
• Samsung Galaxy S7
• Samsung Galaxy Note8
• Samsung Galaxy S8
• Samsung Galaxy Note9
• Samsung Galaxy S9
• Samsung Galaxy Tab S4
• Sony Xperia Z5 Dual
• Sony Xperia XZ1
• Sony Xperia XZ2 Compact
• Xiaomi Mi 6If your device is updated to Android 7 or later, has 3GB of RAM, and uses one of the following chipsets:
• Qualcomm Snapdragon 810
• HiSilicon Kirin 950
• Samsung Exynos 8890
• MediaTek Helio P20It may be capable of running the game but will not meet the standard of performance, graphics or stability required for official support.
Szerk.: Ez utóbbi szvsz csak a minimum lehet, mert a Mix 2s-ben S845 van, és ugye megy rajta.
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
nekem redmi 5 plus-sal nem megy.. pedig ezek már nem gyárilag rootoltak. Na mindegy.
Akkor nem régiózár. -
Sonja
nagyúr
Megjelent a Beach Buggy Racing 2!

Szerk.: Megjelent a ROME: Total War is! Sajna kipróbálni nem tudom, mert nem kompatibilis a telefonommal.

-
Golden9
veterán
Your Code ($10 Dollar Value) Includes:
Auto Battle Tickets (30min)
Orange EXP Tickets
VIP Teleport Rock -
Golden9
veterán
Cartoon Craft
250,00 Ft -
-
Danny365
őstag
Google Play-jel biztos nem szinkronizal?
Egyébként pedig a Heliummal próbálkozhatsz, itt egy leírás hozza. -
fgo
tag
Sziasztok!
Kapott a lányom egy Samsung Galaxy Tab S -et.Erre szeretném a régi tabról (Note 10.1) a Rayman adventures játék mentéseket át tenni.Ezt ,hogy tudom meg oldani?Nincsenek rootolva.
-
Amur
addikt
Találtam megint egy jó kis idle tycoon card collector clickert.
[Kung Fu Clicker]
Nagyon jól összerakták. Elsőre azt hittem hogy a tucat tycoon a fejleszthető emeleteivel, de hamar rájöttem hogy ez sok egyedi ötletet tartalmaz, és a kevert stílus miatt még addiktívabb.
Ajánlom a stílus kedvelőinek! -
Golden9
veterán
Minaurs
599,00 Ft -
icemad
nagyúr
-
janeszgol
félisten
Akkor én is linkelek egy játékot, mely le van árazva. TBS Farabel
-
nyisziati
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És a klasszikus Minesweeper - The Movie .

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Új lootbox rendszer! Vásároljon zászlókat a játék teljesítéséhez vagy páncélt hogy megvédje, ha aknára lép!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
VikMorroHun
őstag
Az előbb frissítettem az Aknakeresőt Google Playen. Új pályákat adtak hozzá, vagy mi van?

-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Tedd fel, 2 óráig játsszál vele, ha nem tetszik uninstall és pénz vissza.
Amúgy okés a játék. -
Danny365
őstag
Ugye hamarosan új Tony Hawk játék, androidon coming soon, de iPhone-on ma jött ki, sajna a tutorial után töröltem is. Ronda, az irányítás is gyenge, innentől kezdve meg nem is nagyon érdekelt, hogy tartalmilag milyen. Szóval aki várja, ne legyenek nagy elvárásai. :/
-
Sonja
nagyúr
-
Maxtreme
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
nem, sajna iszonyatosan felültek ők is a p2w vonatra...
Az előző részeket imádtam, de ez kb a játszhatatlanság szintjén van.. Persze ha fizetsz 40e forintot (!!!!) 1 fegyverért, akkor lehet haladni,. Köszi, azért igazit veszek
-
Saccco
nagyúr
Az hogyan lehet, hogy telepítem a legfrissebb LEGO® City-t és mégsem ez kerül fel? A régebbi verzió ikonja jelenik meg, illetve nincsenek is benne az új arctic járgányok.
Ez helyett:
Ez van:

Oneplus One és Note9 is érintett.
Telepített verziószám ugyanaz.
-
Alien shooter 2-vel játszik valaki? Én vagyok iszonyat béna, vagy tényleg olyan nehézre csinálták, hogy csak Chuck Norris tudja fizetés nélkül megúszni? Muszáj volt vennem feltámasztós jegyet, egyszerűen nem jutok egyről-kettőre 😒
-
penge111
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Lassan 15 éves lesz a wow, ez évi 1000 óra, ha csak azzal játszik az nem sok. Nekem is mai napig a játék a hobbim napi 2 óra mikor a család alszik!
-
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor azt nem is linkelem mennyi játékidőm van Clash Royale-ban csak a főkarimon..(becsült játékidő a royal-api szerint 1 hó 5 nap 4 óra)
És mellette 3gyerekes családapa , középvezető állás soroljam?
Ismik szerint alien vagyok..mondjuk megelégszem 5 óra alvással. -
Sonja
nagyúr
Elérhető lett a Looney Tunes World of Mayhem játék is. Egész jó ez, de tele van ez is IAP-pal.

-
sayCet
aktív tag
Elérhető lett playen a Brawl Stars.
-
Viktor77
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Van kb. 700 nap playedem a WoW-ban (tiszta játékidő), csak a főkarimon. És ezzel nem is nagyon ugrok ki pár klántársam közül.
-
Saccco
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Most mobilos letöltő linket adnának...
-
penge111
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mondjuk ennyi játékidővel még én sem találkoztam, volt egy kollégám régen. Akkor még nagyon fiatal volt a World of Warcraft, a srác annyit játszott a wowval, hogy a Lich King kiegészítő megjelenése előtt maga a Blizzard kereste fel levélben, hogy adnak neki closed beta kulcsot, mert látják nagyon szereti a játékukat. A srác nem is igényelt, hanem a cég kereste fel...
-
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez PC-s ár ha belegondolsz.
Mobilon az IAP miatt más az árképzés, mobilra jóval olcsóbb, de mint mondtam nagyon más a tartalom és az irányítás is.
A modolhatóság miatt pedig olyan mintha nem egy hanem 100 játékot vennél.
A twitch kliensből megszámolni nem tudom hány kész modpack telepíthető, de csak az 1 milliós letöltést átlépőkből is van 8 a lista elején(és ezek a legfrissebbek)
A modoltban még mindig van popularítás ennyi év után is(és újabb és újabb tartalom) -
r0by
addikt
Aki nem bírta életre kelteni vagy eddig nem találkozott vele: elviekben ma tölthető majd a mi régiónkban is a Supercell játéka a Brawl Stars.
-
Amur
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Próbáltam mobilon, erősen szokni kell.
Nekem azért volt gáz mert tulzás nélkül 6-8ezer óra játékidőm van PC-n, és annyira más telón játszani..
A másik negatívum: egy idő után kellenek modok, az meg csak pc-n van.
Én maradtam gépen , mert csak modpackokkal tolom. Kellenek a gépek, már nem elég az építkezés.
Gyerekeknek is inkább tabin ajánlom, telón nem az igazi az élmény.PC-s verziót mojang oldalról. Nem érdemes máshonnan.
-
Golden9
veterán
Galaxy Warrior Classic
560,00 Ft -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Gondoltam, hogy erősebb cucc kell alá, mint a PUBG alá.
Valami jó moba játékot tudtok android-ra? Olyasmire gondolok, amiben többféle pálya van, ahogy PC-n a Blizzard Heroes of the Storm-jában. Alapból rühellem a moba műfajt, mert monoton fos mindig ugyanazon a mapon játszani, de a Heroes of the storm-ot csípem pont amiatt, mert abban van vagy 14 féle map.
-
tomee007007
addikt
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Nálam Note9-en ez az első játék ami nem fut simán energiatakarékos beállítással... ez azért sokat elmond

De később ha lesz időm letesztelem
-
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
A 820-as snap bele konkrétan lóg alatta, ha ultrára teszed, single-ben is; ennyit tudok mondani

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor még van pár nyugodt hónapod, használd ki.

Ha sietős a lurkó, mint nálunk, akkor hamarosan már keményen mászik, aztán feláll, de az igazi buli onnan indul, amikor megtanul járni (nálunk a 2. 9 hónaposan már stabilan jár, szóval rövid volt habzsi-dőzsi időszak)

-
Saccco
nagyúr
Kellett mondani... Tegnap megnéztem 2,5 részt...*
Úgy csináltam, mintha nem játszottam volna vele anno. Imádtam.
4-5 szintes üveg tetejű barlangokat ástam. Szökőkútas kővárat építettem a levegőbe...
*közben sikerült megszerkeszteni azért a 3D nyomtató hotend tartóját is...
Érdemes ezt mobilon erőltetni? Már néztem, de eddig nem szántam rá magam...

A PC-s verziót hol érdemes megvenni?

-
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
nézz rá a youtube csatimra.
Van kezdőknek és haladoknak szoló videósorozatom is. -
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha 31 vagy, akkor gondold meg. Nagyon rászoksz... Én 35 évesen a fiaimmal játszok. Kb 25 voltam, mikor megvettem, de akkor hagytam is. Csak azt láttam benne, hogy egy paraszttal kell kockák között kolbászolni... Na mikor a fiaim elkezdtek róla mesélni, úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. És beszippantott. Nézz meg egy kezdőknek szóló youtube videót, akkor talán kedvet kapsz hozzá. (meg az alapokat is érdemes ismerni...) Én már értem, miért lett az egyik legsikeresebb videójáték. Adj neki egy esélyt.

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Hát nem tudom, Snapdragon 845-tel Ultra beállításon elmegy, viszont ahol sok minden történik egyszerre pl. Aréna, még az is beakad

-
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Minecraftból van PH szerver, ahol jelenleg senki nincs 30 alatt.
Ne ítéljetek el minket.
Ez az a játék amiben tényleg minden korosztály megtalálja az örömét.
Csak a 8 éves faházat épít/mobokra vadászik,
a mi korosztályunk meg modok segítségével müködő atomerőművet készít. -
Golden9
veterán
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
35 vagyok.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Milyen szintű mobil hardver kell a fullos grafikához? Jelenleg ha jól tudom az az egyik leghardverigényesebb játék android-ra.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hardvergyilkos de mellette nagyon szórakoztató játék a Shadowgun Legends. Eszméletlenül jól néz ki, a gameplay Destiny szerű, de mobilos játékhoz képest nagyon profin van megcsinálva. Írtam róla egy szösszenetet korábban. (nekem már 140 órám van benne
)Ui. IAP csak kozmetikához kellhet, no meg az inventory növelésére (egyszeri IAP ezáltal bőven elegendő). A goldért vásárolható felszerelések általában rosszabbak, mint amiket simán küldetés közben találhatsz.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ingyenesek közül talán a Darkness Rises-t tudom leginkább ajánlani, hentelős hack n slash jellegű, rövidebb pályákkal, mobiljátékok között kiemelkedő grafikával.
A korábban említett Animus is egy szép, igényesen összerakott játék. (ha szereted a Dark Souls közeli nehézséget), viszont ez már fizetős, még én is csak fontolgatom a megvásárlását.
-
Dilikutya
félisten
Most milyen komolyabb játékok vannak Androidra? Mind játékmenet (viszonylag), mind grafika tekintetében. Ilyesmire gondolok, mint autóversenyben a Real Racing 3, vagy épp a Mortal Kombat X, Tekken, Injustice 2. Kimondottan látványos, hardvergyilkos játékok érdekelnének, a műfaj mindegy.
A másik kérdés nehezebb, ott nem feltétlen csak a csúcsgrafika a lényeg. Gusztustalan IAP-tól mentes, jó játék, akár egyszeri fizetéssel, akár kozmetikai IAP-vel, akár totál ingyenes. Mert pl. pont a Mortal Kombat X is elég undorító, a karakterek árai el vannak szállva, de a rávalót meg egyre nehezebb összekalapozni, és vannak olyan challenge-ek, amikben képtelenség kb. elindulni tetemes pénz elköltése nélkül. Annyit meg értelemszerűen nem ér, hisz 5-6 €-ért megkapod PC-re az XL kiadást legálisan akcióban.
-
Sirandrish
legenda
Valaki játszik a Animation Throwdown-al?
-
Golden9
veterán
Warriors' Market Mayhem VIP
309,00 Ft -
Golden9
veterán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nincs okostelefonom, Nox Player emulátort használok, de úgy sejtem ez még az öreganyám tárcsás telefonján is elfutna.

BorítóképLive or Die: Survival Pro
409,00 Ft -
Kasya
nagyúr
Koreaban megjelent a Blade & Soul M. Remélem hamarosan "nyugatra" is kijön.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Azért ettől jóval összetettebb a Darkness Rises.
Nem tudom hanyadik szint után lesz játszható a TEAM PVP ez pl. viszi a prímet a mobilos játékok világában! De elég sok egyedi játékmód van benne.
-
Kasya
nagyúr
Kint van az Age of Civilization 2. Valaki próbálta esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De gondolom az csak a Drive előfizusoknak jár.
Ott van a leírásban a kompatibilis telefon/SoC. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó gyerekek lehetnek akkor