Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nekem kb két éve van korlátlan mobilnetem, akkor 3800 körül indult a havi díja (hűség nélkül), majd ÁFA csökkenés miatt csökkent, most kicsit kevesebb, de azt hallottam az új belépőknek kissé emeltek, nekik 4000 körül van, ha jól emlékszem.
Sokat vagyok távol otthonról, így egy mobil WiFi routerbe beleraktam, mert több eszközön (meg más is) ezt használja. Laptopok, telefonok elsősorban. Szerintem a nagyobb adatot a laptopon való online filmnézés generálja, de online játékot is játszom rajta.
Most néztem, hogy kb 2500 óra alatt 650 GB volt kb. a forgalmam (asszem ez a router kb bő egy éve került hozzám). Kb 4000 Ft ennyit szerintem megér, nem mondanám soknak. De az utóbbi időben a szolgáltatóknál is alakul, bár a flottáknál azért jobb lehetőségek vannak.
De a telóm kártyáján lévő 3 GB adatforgalom elég, az kb 1300 Ft havonta. -
icemad
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem 19 euró a havidíj, 100 perc 100 SMS, napi 5 giga net. Bár gondolom ez nem vigasztal. Nekem mindenre elég. A múltkor a telefont frissítettem mobilneten. (oreóról piera.) Gyorsabb volt, mint itthon wifivel.
-
Amur
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
az.. másfél óra után közelít a 2 giga adatforgalomhoz.
Még mindig van sok olyan csomag ahol a havi keret annyi.. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Felraktam.
10 perc játék olyan 171MB forgalmat generált nálam. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
cikasz
üzenetére
Nekem egyszer egy agar io másolat játék evett 8gb wifit még pár éve. Valószínűleg játék bug. Még szerencse, hogy anno nem volt mobilnetem
(mert nem volt szükségem rá)@T_Chris: Wild West Frontier
-
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy ez az agyrém mitől történhetett meg?

És, hogy a francba lehetne kideríteni, hogy mi történt? 5gb-os netem van csak úgy vettem észre, hogy jött az sms, hogy elfogyott a netem
Nem értem...
18:21-kor jött az sms, hgoy elfogyott a 80%, de őszintén szólva nem is foglalkoztam vele valamiért nem is néztem a dátumra. 19-én van a vodánál szla zárás. Erre 19:27-koz jött a másik sms, hogy a 100% elfogyott.
És az idő alatt nem is azzal a játékkal játszottam. -
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Már többször olvastam róla, de elsőre nem fogott meg. Viszont a hét végén letöltöttem, és ráfüggtem. Dobtam is egy kis támogatást a fejlesztőnek.
-
Jumbozorz
senior tag
-
batai15
félisten
Találtam egy jó verekedős játékot ,skullgrils próbáljátok ki .
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A vicces az, hogy nekem mutatja az akciós árat, de amikor meg akarnám venni, akkor teljes áron számolna. Na nem mintha érdekelne, most ráfüggtem a Mekorama-ra.

-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
De, csak az alapból nagyon drága.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nálam meg pont csak a Portal esetében írja, hogy le van árazva 999 Ft-ra 1790-ről.
-
Edge
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem vagy béna ez tényleg ilyen.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Borzalmas az irányítása a TQ játéknak... Vagy én vagyok a béna , de kb mintha az érintésre későn reagálna , van hogy nem is észleli , sokszor a tárgyakat b@sztatja mikor támadnak , ahelyett hogy vissza ütne... Sokszor az ideg baj kerülget , nem is játszok vele... Szerencse hogy a tárhely fizetés miatt jóvá írtak asszem 1600ftot és abból vettem meg .. Kb ingyen se kéne jelenlegi állapotában.
-
A Titan Quest most féláron van, 1299Ft
+ Bridge Contructor játékok is le vannak árazva (Bridge Contructor Playground, Bridge Contructor Portal, Bridge Contructor Medieval, Bridge Contructor Stunts)
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Bár nagyon az elején vagyok még, de eddig bejön! Szép grafika! IAP-majd meglátjuk mennyire lesz gáz...
-
wayne1
senior tag
Van ez a My cafe játék. A feleségem nagyon szeret vele játszani de nagyon sok benne az IAP. Tudna valaki ajánlani hasonlót amivel pénz nélkül is viszonylag normálisan lehet haladni?
-
Rigormortiis
veterán
Elég jó lett az új Nexon játék, az AxE.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Komoly! -
jonnyjoker01
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Na jó compacton már tényleg durva
Respect 
-
ViharVadász
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én a San Andreas-ban egészen az "Up, Up and Away" nevű feladatig jutottam el, aztán nem tudom mi lett, de nem ad több feladatot. Pedig imádom, Xperia Z3 Compact-on mindig azt nyüstöltem.

-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hát nem könnyű az SA azt aláírom. De nekem nem a kezelés miatt, hanem mert van amúgy is pár hírhedt küldetés, ami baromi nehéz. Az irányítás meg PC-n sem volt feltétlenül könnyű. De sikerült kijátszani, de többet nem vállalkoznék rá.
A GTA 3 és a VC-ben is van pár szivatós küldetés, de azokat még nem játszottam ki teljesen.
-
zozo1976
csendes tag
Sziasztok!
Furcsa lesz a kérdésem!
Játszik itt valaki androidos boxon keresztül valami játékkal?
Van egy H96 Max boxom és Google Play - bol letöltött játékokkal szeretnék ilyen formában játszani, lehetőleg valamilyen gamepaddal! -
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Simán lehet, méghozzá én annó az 5" 16:9-es arányú S4 LTE+-on játszottam ki a San Andreast kontroller nélkül. Nem lehetetlen, de a vége és természetesen a repülős rész elég nehéz volt. De sokadszorra sikerült.
Ugyanígy a Liberty City Storiest is végigvittem azon a telefonon. Kontrollerem nincs így maradt az érintőkijelző, mint periféria.
Most jelenleg a Vice City és a GTA III. van fent.
Az RC repülős részt másodszorra sikerült megcsinálni VC-ben, de sokan szidtuk a fejlesztőket.
Max Payne is ki van játszva, az is fent van a telefonomon.Egyébként ha megszokja az ember az irányítást akkor nem annyira nehéz amennyire annak látszik.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Paff.. hatalmas respect!

-
Dilikutya
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A vonatos se volt könnyű billentyűzettel és egérrel sem.
Ahogy elnézem, kb. ugyanazok szívatnak minden platformon. 
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen tapicskolással

Azért volt egy két küldi ami kifogott rajtam de sokszori újrapróbálkozásra mindent meg tudtam csinálni.
A legrosszabb szerintem a San Andreasos motorozós-vonatos küldije (Follow the damn train, CJ!). Komolyan mondom legalább egy héten keresztül csináltam azt a küldetést napi 1-2 órában
Az RC helikoptereseket is sokszor kellett újrapróbálnom, de annyira nem volt gáz. -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jajj a játékrepülő... az a Vice City-ben is van, egy épülő házat kell telerakni bombával. Szörnyű.

-
MikeWazowski
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Jaja.
Emlékszem volt a GTA-SA-ba egy San Fierro-s küldetés, amit nem bírtam PC-n megcsinálni. Valami játékrepülővel kellett repülni... Átküldtem egy srácnak MSN-en a mentésem, megcsinálta és visszaküldte...
Asszem valami Pocok volt a neve.
Istenem... régi szép idők... igaz se volt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A Vice City szórólapszórós küldetése elismerésre méltó.
Meg a San Andreas repülőiskolája. 
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor tapicskolással vitted végig a GTA-kat? Mert az elismerésre méltó lenne..

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
GTA 3-mat a ZTE Kis Plus-on játszottam ki (3,5 col), a többi (VC volt kint abban az időben) nem futott el rajta ezért azok az Xperia Z Ultrámra maradtak (6,4 col).

Szerk: rólam azt tudni kell, hogy én érintőkijelzőn nőttem fel gép és konzol hiányában, tehát nagyon nem vagyok átlagos.
@Amur: benézek, a mostani magyar crew amiben vagyok amúgy sem aktív csak 4-5 ember

@DrBubo77: tetszik az aláírásod

-
-
Kobudera
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Szervusz!
Ránéztem a kéréseidre, és az alábbiakat láttam elsőre:
Evolution: The video game – unity-s, lehet, hogy fordítható, de nem szedtem szét annyira…
Evolution Inc. – unity-s, lehet, hogy fordítható, de nem szedtem szét annyira…
Plague Inc.- A menü grafikus, a többi szöveges, elvileg fordítható, de nem teszteltem.Szóval talán a legutolsó, de ugye mivel engem egyik játék sem mozgat meg, nem én fogom lefordítani. Ha kedvet érzel hozzá, akkor természetesen leírom Neked majd, hogy teheted meg.
Üdv: -
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Kontroller szerintem kell hozzá.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Melyik telefonon nyomtad a GTA játékokat?
Nekem megvan mind, de egyikkel se játszottam
Igaz, most 6 és fél colos a telefonom, így lehet kipróbálom. -
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Asphalt9-ezel és nem a PH klánban vagy? Nézz majd be a topicba!
-
válasz
Kobudera
üzenetére
Szia!
Én is bedobnék néhány játékot. Szerinted ezek magyaríthatók?
Plague Inc.
Evolution : The Video Game
Rebel Inc.Köszönöm, ha ránézel.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Egy ősrégi 2000-es évek elejéről megmaradt irodai gépünk volt otthon, amin még a flash játékok is akadtak
Szüleimnek elég volt a netezéshez, ezért egyik nyáron fogtam magam, elmentem dolgozni aztán építettem egy gépet. Azon viszont már inkább GTA 4 meg aztán az 5 ment, a régieket már inkább buszon, vonaton toltam ki 
GTA 4 mobil porthoz: szerintem esélytelen, hogy belátható időn belül megkapjuk. Szerintem a 0-ról kéne felépíteniük az assetek megtartásával ahhoz, hogy jól fusson ezeken a hardvereken is. És azért a 4 már jóval komplexszebb, mint a San Andreas.
(#33519) kicsako: Langrissert nagyon ki akartam próbálni, de most csökkenteni akarom a játékidőmet ezért jelenleg csak a Shadowgun Legends-t meg az Asphalt 9-et tolom hébe-hóba. PUBG túl időigényes, pedig megvettem a season passt

-
Dilikutya
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A GTA4 még PC-n is problémás.

Nem tudom, talán az A10-6800K kevés neki talán, bár azért nem rossz processzor az. Alapvetően nincs már baj a sebességével, mióta RX570-em van (az RX550 még nem volt az igazi hozzá), kellően magasak az fps értékek, de néha pillanatokra beszakad akár 20 alá is, illetve a forgalom/látótávolság csúszkákat nem érdemes maxra húzni még most sem.
Bár annyira nem várom a mobil portot, a San Andreas-al is megszívtuk, amikor a mobilportot visszaportolták PC-re, és rögtön használhatatlanok lettek a régi mentések. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ezek psp-re jöttek ki először, hatalmas élmény volt akkoriban hordozható masinán gta-zni.
A másik meg ds-re jött először, de azt is remekül megcsinálták.
Bárnekem a Bully a kedvencem, azt megvettem mobilra is, egész használható.
Kíváncsi vagyok, a IV mikor lesz portolva, bár gyanítom, kell még pár év, mire tömegesen elterjednek az olyan mobilok, amik el is bírnák.
-
Dilikutya
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pedig a GTA3-at elég régóta elbírják a PC-k.
Egyszer kipróbáltam valamelyiket, de mobilon szörnyű volt. Talán annak adnék esélyt, ami nem jött ki PC-re, csak Androidra, meg anno PS2-re, pl. a Vice City Stories meg a Liberty City Stories. Meg volt valami kínai negyedes retro GTA is. -
jonnyjoker01
veterán
-
tomee007007
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Az Amazonon az Underground rendszer hivatalosan már nem él (kiskapu, hogy ha leszeded a régi Undr. Store-t (apk), onnan még be tudsz pár játékot zsákolni ingyen, pl. KOTOR, stb.)
Alapvetően az Appstore már csak a hivatalos, innen minden az Underground-ból megszerzett játékot tudod telepíteni, illetve a telepített játékok és azok használata után random (én legalább is nem fedeztem fel az elmúlt fél évben benne szisztematikát) kapsz Coin-t minden reggel 9:00-tól, amikért megvehetsz játékot; mondjuk egy 0,99$-os játék 105 coin. A napi átlagosan kapott mennyiség 1-5 coin, de azért hetente van olyan nap, hogy 25-50-et is ad. Én egyszer már kaptam 500-at is
-
kicsako
őstag
válasz
üzenetére
Mivan?? A bótba fizetni is kellene? Én csak legyintek egyet a pisztolyommal és a kasszás mutatja hogy menjek nyugodtan.

Langrisser-t azóta kipróbálta már valaki? Jólenne ha nem egyedül tolnám

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Bóltból is biztos mindig fizetés nélkül távozik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Kérlek mondd, hogy ez nem komoly

Mondjuk azért mert egy szolgáltatást igénybe veszel, amit más több száz óra munkával állított elő.

-
Sonja
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Pedig írja playen a minimum verziót, legalábbis NET-en nézve lap aljánál.

Itt egy példa (Summoners War):
-
icemad
nagyúr
Azt hol lehet megnézni, hogy melyik játéknak mi a minimum android verzió szükséglete? Playen nincs ilyesmi infó.
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Nem tudom mit dolgozol, de mit szólnàl ha nekem ingyen csinàlnàd? A hozzàszólàsod utàn szerintem ez teljesen alap

Más
Amúgy melyik jàtékot akarja ellopni, mert az sajnos törölve lett. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
janeszgol
üzenetére
Nem teljesen ugyanaz amit írsz, ráadásul a használati jogról is mindenki mást mond - jogalkotó, szoftvergyártó -, de ettől függetlenül a lényeg igazt. Itthon sokan nem akarnak fizetni a szolgáltatásokért, a kolléga hozzáállása a 90es években, a kazetta-másolós korszakban még belefért, manapság szerintem már egyáltalán nem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Kérlek mondd, hogy csak trollkodtál és amúgy normális vagy!
-
janeszgol
félisten
Hazánkban a szolgáltatásokért való fizetés nem divat még annyira. Anyámnak mondtam a múltkor, aki felháborodott azon, hogy az A hitelnek van havidíja akkor is, ha nem használod (nem mész mínuszba). Mondtam neki, hogy igen lehetséges, mivel azt a pénzt úgymond fenntartják neked. Na nem kupacban az asztalon, de számítanak rá, hogy igénybe veszed.
A szoftver is ilyen. Nem megveszed (mivel a forráskódot nem adják oda), hanem használati jogot kapsz. Mint az autólízing. -
Kobudera
tag
Nem tudjátok mi lehet a válasz arra a jelenségre, hogy a Lumino City, megjegyzem jogtiszta, hiszen megvettem, hol elindul, hol nem a xiaomi pocophone telefonomon? Elég bosszantó, mert dolgom lenne vele... Persze a régebbi készülékemen kifogástalanul működik.
-
tuki2200
senior tag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Holnap nem fizetek a kifliért, minek dobjak ki érte pénzt, ha 1órán belül megeszem és úgyis kisz*rom ??

-
Amur
addikt
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Lehet nem olyan kézzelfogható mint az áram alatt lévő alkatrész, de vmi amit beáraztak, azért fizetni kell.
Pont azért mert végigviszed.
Mint az áram amit elhasználsz.
Ezért mennének csődbe a magyar játékfejlesztők ha csak magyarországon adhatnák el a műveiket..
Még jó hogy több eszük van..(mint neked..)
thats offense..egyébként Kasya jól írta: ez annyira beteg mondat hogy idézni fogom!
-
Kasya
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
minek adjak ki feleslegesen pénzt érte, ha egyszer megveszem, végigviszem és utána meg letörlöm???
Alairas gyanus

-
icemad
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Ezt most itt teljesen komolyan kérdezed?

Azért b@zmeg, hogy azok a nyomorultak, akik megcsináltak egy ilyen játékot, ne dögöljenek éhen! És tudjanak még pár olyan játékot csinálni, amit te majd letöltesz, kijátszol, és letörlöd....
És egy piti kis tolvaj vagy. Te magad ismerted be! -
icemad
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Vedd meg. Kb. ennyi. Egy ezrest csak össze tudsz szedni valahonnan... De, ha lehet, akkor ne nyugdíjasokat rabolj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az RC helikoptereseket is sokszor kellett újrapróbálnom, de annyira nem volt gáz.
Asszem valami Pocok volt a neve.