Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Gondolom egy frissítés bekavart neki
Lényeg hogy megvan
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az elég érdekes... Printscreent feleslegesnek érzem berakni...
-
pcnet
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Meguntam, hogy NIA nem tesz semmit a csalók ellen. Egy 10 ezer fős kisvárosban élek, 120 portál van a városban. Van egy zöld srác és voltam én, kék. Rajtunk kívűl egy srác játszik a barátnőjével. Kettőjüknek van 6 acca és egy fake házijuk. Egy mező közepén van lefényképezve egy emlékmű, azt tette be a háza elé. Nyomtuk a reportot NIA-nak, de nem akarták megérteni, hogy mi a bajunk. Szerintük az a portál jól van ott. Az a hobbijuk, hogy feltesznek softbankot a házijukra, és fotelból tele húzzák a várost kereszt linkekkel, vagy lefieldelik az egészet. Aztán megy a fejből kinézés. De az csapta ki a biztosítékot, hogy pár hete megjelent egy új acc. 2 éves, mert 2 évfordulós badge már megvolt. Common olvasom, hogy most volt az első portál foglalása. A fake házijukon nevelgetik a multi accokat (ki tudja hány van még tarcsiban) amiket aztán szépen meg is osztanak egymással. Van, hogy egy accal reggel munkába menet a srác játszik, aztán nap közben a csaj, délután munkából hazafelé megint a srác. És NIA magasról leszarja.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem csak 'Flag as innapropriate' és 'Add to wishlist' van ott.
@pcnet: megkérdezhetem miért hagytad abba az Ingress-t? Szerintem az a legkiforrottabb az ezen stílusú játékok között.
-
pcnet
addikt
Köszi srácok, mindegyiket feldobtam, a Ghostbusterst próbálgatom épp. Van esetleg magyar közösség? Vagy valami jó szájba rágós magyar nyelvű leírás?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jól eldugtak
Jobb felső sarok , 3 pötty , legfelső fül (share) -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ingressre tudnátok valami alternatívát ajánlani? Pokemon Go, Geocaching és Jurassic World nem játszik.
Szét túrtam a netet, de nem találtam semmit. Illetve mindenhol a Pokemon Go-t írják. Gondoltam hátha Ti tudtok valamit ajánlani.Köszi szépen!

Szerk: Xaels: Köszi szépen, meglesem!

-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Igen, sajnos ugyanez az én tapasztalatom is. :/
Sajna a samu csúcs cuccai nem opciók számomra.(#33772) drmotto: A Huawei M5-tel szemeztem én is.

Az egyetlen ok, amiért még nem vettem ilyet, hogy az iPad kb. hasonló áron gyorsabb. Azt nem tudom, hogy az iOS játékok mennyivel különböznek minőségben és árban az Androidos játékoktól.(#33774) Kasya: Olyan játékokkal szoktam játszani, amik ritkábbak PC-n. Főleg különböző puzzle, gondolkodós, stb. Ezekhez tapi kell.
-
Sonja
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nekem sem támogatott.
Elvileg ezeket támogatja (amit itt ír):• iPhone 6s and newer
• iPhone SE
• iPad Pro
• iPad Mini 4 and 5
• iPad Air 2 and 3
• Samsung Galaxy S8/S8+
• Samsung Galaxy S9/S9+
• Samsung Galaxy S10/S10+
• Samsung Galaxy Note 8
• Samsung Galaxy Note 9
• Google Pixel 2/2XL
• Google Pixel 3/3XL
• OnePlus 5 and newer
• Moto Z2 Force
• Moto Z3
• Essential Phone
• HTC U11/U11+
• HTC U12+
• LG V30
• LG G7 One
• Xiaomi Mi 6
• Xiaomi Mi Mix 2
• Xperia XZ Premium
• Xperia XZ1
• Razer Phone
• ZTE Nubia Z17
• Nokia 8
• Sharp Aquos R
• Asus ZenFone 4 Pro
• Huawei P20/P20 Pro
• Huawei Mate 20 Pro
• OnePlus 6T -
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem a TES Blades nem kompatibilis eszközt ír (kértem early access-t) lgV20. Kapnom kéne valami aktiváló emilt is, kóddal, vagy mi a szösz? Egy 2016 őszi csúcskészülék nehogymá' ne legyen támogatott...
-
Sinu
senior tag
Köszönöm mindenkinek, este megnézem őket

-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Night of the full moon?
-
Fitzgerald
veterán
Vannak játékok, amelyeket körülményes pici kijelzőn játszani, tény.
Pl. egy Baldur's Gate-et elképzelni sem tudom hogy hogyan lehet telefonon játszani, ujjal.
Android vonalon a Galaxy Note sorozat kínál egyedül megoldást erre a dologra az S-pen miatt.
Ha nagy kijelző és csúcs hardver kell, akkor meg kb. az iPad az egyetlen alternatíva.
Sajnos a csúcs droidos tabletek is rendre régebbi csúcshardverrel jelennek meg manapság, de legalább még jó drágák is mellé. -
Sziasztok!
Újabban rákaptam az Androidos játékokra.
Azt vettem észre, hogy alig van izmos hardverrel ellátott tablet. A jobb hardvereket a telefonokba rakják csak.
Ugyanakkor sok olyan játékot láttam, aminek olyan szépen kidolgozott rajzai vannak, hogy egy 4K TV-t is betöltene részletekkel. (pl. Samorost 3)
Illetve sok esetben pár mm választ el két különböző klikkelhető tárgyat a játékoknál 5.8 colon.
Titeket nem szokott zavarni, hogy túl kicsi a képernyő a játékhoz?
Vagy csak megszokás kérdése?Kössz!
-
Fitzgerald
veterán
Nekem se megy a Blades, pedig már hónapokkal ezelőtt jelentkeztem early access-re. Másfél napja fent van a játék, 1x nem jutottam még be. Nem is értem mi a rákért nem akkor küldenek értesítőt, amikor az adott személy számára játszható lesz.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ok.
-
Rigormortiis
veterán
Találtam egy nagyon jó kis játékot: Full Moon. Kártyás-harcolós téma, de nagyon jó audiovizualitása van. Nincs iap, de kb 2000 forintért meg lwhwt venni a full pakkot (minden karakter, kártya, sztori). Nekem nagyon bejön.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem még nem
-
Amur
addikt
válasz
Danny365
üzenetére
Én kaptam emailben értesítést :
Welcome to Early Access!
Congratulations! You can now play The Elder Scrolls: Blades. Simply download the game on your iOS or Android device to get started. If you registered for Early Access during E3 2018, your bonus items will be available when you finish the tutorial. Thank you for playing!
De sokat nem érek vele, mert azt írja a play hogy nem kompatibilis..(xiaomi redmi 5plus)
Igazából bárki játszhat ahogy értelmezem, csak aki előregisztrált az kap vmi bonus itemet.
-
Amur
addikt
#33740: cactus:
Prestige köröket fuss, mert az kevés hozzá. Nekem 100 millás határ rémlik,de már régen volt, lehet kevesebb is elég. -
Danny365
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Vagy erdőben kell barangolni vagy dungeon-ökben. (A saját városodban pedig szabadon bóklaszhatsz) Ezek annyira nem változatosak, de a rendes TES játékokban is többe kevésbé hasonlóak voltak. Persze kinézetre gondolok most csak, felépítésileg nem ugyanolyanok.
Aztan ahogy fejleszted a városod, úgy jönnek új emberek, új feladatokkal, úgyhogy gondolom lesz ez még változatosabb is. De a játék lényege a loot szerzés és a város újjáépítése. De már itt az elején is vannak elég szopatos küldetések. -
Saccco
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
TES Blades pH topik, mobilról is lehet linkelni.

-
batai15
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mobiljátekok alatt van nem nehéz meg találni,én is mobilról vagyok épp .
-
batai15
félisten
Csináltam topikot , moderátorokat kértem a topik gazda címre,ami infókat tudtam bele írtam , akinek van ötlete írjon nyugodtan . Első kommentet töröltem.
Ki milyen telefonon tolja ?sajnos én még nem kaptam hozzá férést de nagy TES FAN vagyok , hiába régóta regisztráltam.
Maga a játék milyen ? területek mekkorák kb ? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Na ezt nagyon vártam
Kíváncsi vagyok milyen lett/lesz.Szerk. nekem nem látszik a play storeban

Szerk2. Mi Mix 2S-sel nem kompatibilis

-
Danny365
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez nem beta mar, hanem early access. Külön kiemeltek, hogy itt már minden megmarad, nem buksz semmit.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Megmarad minden, nagy valoszinuseggel:
- IAP mukodik
- Sehol se irjak, hogy torles lesz (mindig szoktak irni) -
Kasya
nagyúr
válasz
üzenetére
Ahogy mesz elore a jatekban, egyre tobb funkcio fog megnyilni. Turbo lehetosegek, tobb investor gyujtese jatek alatt (ujrainditas nelkul), stb..
Az eventet most fogom harmadszor kimaxolni (ujrakezdheto), a szerelmes levelekből is hamarosan osszejön a max.
Madarakbol jelenleg pillangok repkednek, de a denvereket szeretem a legjobban, mert 20 perc bonuszig tolja ki a idokeretet, valamint a deneverek sokszor visszarepulnek, tehat gyorsan kimaxolhato az idokeret.
A hazepitest megutaltam eleg hamar, mert sokszor bugos a masodik jatekstilus. 100. szint utan random cikazik a kepernyon a tegla es nem tudom rendben letenni...elvesztem a jatekot.
Most a harmadik jatekstilus, ami a szerencsen mulik, viszont tetszik
A hazakat meg epiteni kell, mert a "kapott pontokat" kesobbi frissiteskor lehet majd felhasználni. Amugy a nepesseget es maga jatek mechanizmust tekintve nem jatszik kiemelt szerepet...Jelenlegi allasom:
Ami nagyon tetszik, hogy abszolut IAP mentesnek erzem.
-
-
batai15
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Rendben , nyitok egyet, aztán az ismert infókat fel töltöm.
-
batai15
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akit érdekel csináltam egy Facebook csoportot a könnyebb információ és játékos bázis gyűjtés miatt. Az infókat fokozatosan töltöm fel.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Most nézem még csak early access.
Bethesda's next mobile title, The Elder Scrolls: Blades, has entered early access on Android
-
MikeWazowski
veterán
Lehet tölteni a The Elder Scrolls blades-t. De még kiadatlant ír.
-
Amur
addikt
-
GuineaPigMan
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én még leárazás előtt vettem meg nem sokkal, de azt a pénzt is teljes mértékben megérte. Szerintem egy meglehetősen jó horror játék lett, amely egy jó kis fülessel hatalmas élményt tud nyújtani. Örülök, ha ilyen, vagy ehhez hasonló minőségű játékkal futok szembe a Play Áruházban. Csak ajánlani tudom, egy negatívum talán, hogy egy picit rövid.

-
Kobudera
tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Ja igen, a titan Quest az pont átültehető, én igazitottam androidra. Linket keresd a leírásban.

Olvasd az olvass el fájlt a telepítéshez. Ha mégsem boldogulnál, írj nekem privát üzit és segítek.
-
Kobudera
tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Szia! Nem mindre lehet, pl. arra úgy emlékszem nem, de sok másra igen. A csatornámon több fordítás portolása fent van, illetve egyéni magyarítás is. Lesd meg, ha érdekel.

-
_CICAFIU_
aktív tag
Hamarosan megjelenik a call of duty mobile. Már van előregisztráció playen.
-
Golden9
veterán
15 játék ingyen, és egyéb hasznos dolgok.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Aki szereti a multis lövöldét, annak figyelmébe ajánlanám ezt az 1vs1 Clash Royale elemeket is felhasználó FPS/TPS nézetből is játszható Hero Shootert: [link]
Mindkét játékos 5-5 maga által összeválogatott karakterrel játszik, melyek között a meccs alatt tud váltogatni, a többi karaktert ilyenkor AI irányítja.
A játék legnagyobb gyengesége jelenleg, hogy a botoknak szinte egyáltalán nem lehet parancsot osztogatni, hanem automatikusan szerepkörüknek megfelelően cselekednek. -
Trk.Adam87
aktív tag
Tudja valaki hogyan kell magyarítást telepíteni olyan androidra is kiadott játékokhoz, melyek PC verziójához készült magyarítás? Pl: Baldurs Gate 2, Plancescape Torment, Titan Quest stb...
Előre is köszönöm a segítséget! -
Dilikutya
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én is megvettem, de még az Isolation-nel sem játszottam, csak a Steam könyvtáram gyarapítja.

-
Rigormortiis
veterán
Jónak tűnik ez az Alien Blackout. Mindenképp az igényes mobil jatékok táborát erősíti. Lehet, valamit patcheltek rajta megjelenés óta, mert az összes review kitárt ra, hogy milyen könnyű, mert az ajtók nyitogatásával, zárásával at lehet verni a dögöt, de nem.
A hangulatát is szépen eltalálták. Most, akcióban egy ezrest nekem megért.
Mondjuk inkább az Isolation-t folytatná már a SEGA. Mármint történetileg ez a folytatás, de értitek...
-
penge111
addikt
Era of Legends, egy új MMORPG. Valaki próbálta már, elég jó kritikákat kap?!
-
Köszi a segítséget!

Mellesleg nem tudom mit bénáztok, mikor én okosan úgy linkeltem, hogy pont a megfelelő résznél induljon a videó!

-
Sonja
nagyúr
Szerk.: Lassú voltam.

-
Saccco
nagyúr
Letter platformer keresővel megtaláltam.

-
Golden9
veterán
Asphalt 9: Legends - 2019's Action Car Racing GameSzerk: 3:48-nál néztem.

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennek így mi az értelme?
Kíváncsi vagyok hogy van maga a store leprogramozva, hogy ilyen előfordulhat, hogy egy menüpont úgy ahogy van eltűnik
Szét túrtam a netet, de nem találtam semmit. Illetve mindenhol a Pokemon Go-t írják. Gondoltam hátha Ti tudtok valamit ajánlani.

Elvileg ezeket támogatja (

S10+-ra települt azonnal, később ki is próbálom, hogy milyen a játék.