Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Elolvastam a topik leírást, több dolgot vettem észre:
1) A felhőbe mentő játékok jelentős része már nem létezik. A link halott és Google keresés sem ad eredményt a játék címére. Törölni kéne őket.
2) A Titanium Backup-ot használtam már a régi root-olt kínai telefonom biztonsági mentésére kézi frissítés alkalmával. Jól működik az ingyenes verzió is, külön kiválasztható a mentett fájltípusok és alkalmazások listája.
3) Javaslom egy lista létrehozását, amiben az általánosan ajánlott, jó minőségű játékokat gyűjtjük. A jó minőség itt azt jelenti, hogy alaposan kidolgozott, átgondolt, bug-mentes, jó játékélményt nyújtó appok, amelyet stílustól függetlenül bárki élvezhet legalább egy kipróbálás erejéig.
Példa:
- Really Bad Chess, Real Racing 3, 7 Mages, Pixel Car Racer, Cube Escape sorozat, TerraGenesis, Top Drives, Lines, Crazy Taxi ClassicEllenpélda az "asset flip" típusú, összedobott, hibás koncepcióra épülő, tíz perc után értelmetlen vagy kijátszható játékmechanikákat alkalmazó, agyonreklámozott, nem felhasználóbarát játékok tömkelege:
- minden Clash of másolat, Escape Alcatraz és társai, idle játékok
- általánosságban az olyan ipari hulladékok, amik egy aktuális divathullámot akarnak meglovagolni zéró energiabefektetéssel (PUBG klónok, World of Tanks klónok, nem hivatalos filmes adaptációk, stb.) -
Johnny_vT
senior tag
Elsőre egyébként elindult (repülőgép üzemmódban volt, át tudtam ugrani a frissítést), de tiszta bug volt. Azóta sehogy se csinált semmit, csak kiírja, hogy updating

Hát akkor ez tényleg felejtős. Tavaly befürödtünk egy 10 colos kínai tablettel, ezt nincs kedvem most újra eljátszani. Inkább akkor marad a PC, csak jó lett volna, ha munka után nem még otthon is az asztal fölött görnyedek... Esetleg telefonon játszható minőségben valami hasonló történetorientált RPG-t tudtok ajánlani? (Máshol szóba jött a KotOR, amit baromira élveztem is.)
-
válasz
Johnny_vT
üzenetére
Szerintem vegyél inkább egy tabletet. A tab 2 7.0-án az utolsó hivatalos android 4.1, ha jól emlékszem, és ma már harmatgyenge a hardver (6 éves vagy több). Azon csodálkozok, hogy egyáltalán volt elég hely feltelepíteni a játékot (8 giga ram, és alapból a fele foglalt).
-
Johnny_vT
senior tag
Zsííír! Ez most meghozta a kedvem egy kis RPG-zéshez...
...amiről eszembe jutott, hogy a múltkor nehézségekbe ütközten, talán tudtok segíteni vagy ajánlani. Szóval van nekem egy Baldur's Gate 2-m (PC+Android is), amit már nagyon nagyon ki akarnék próbálni, de keveset vagyok otthon, így a PC kizárva. A telefonom kijelzője ehhez pici (Galaxy S8), megölné a beleélést, ezért letöltöttem asszony pajtás régi Galaxy Tab 2 7.0-jára (tehát sima 2, nem S2). Ott meg update közben folyton kifagy a játék, el se tudtam kezdeni.
Kérdésem két részből áll:
- Járt-e már így más is és ha igen, mi a megoldás?
- Tudtok ajánlani hasonló játékélményt nyújtó RPG-t, ami ezen a régebbi hardveren is elfut?
+1 Vagy vegyek egy 100-120 eurós kínai tabletet csak ilyesmi könnyű súlyú játékok miatt?
-
MikeWazowski
veterán

-
-
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne azt mondták ,hogy itt már volt hasonló téma.
Szóval pcn fut az android viszont van egy olyan problémám ,hogy kellene pin kódot be írnom viszont nem csinál semmit az egére a billentyűzetet meg nem hozza fel. Állítólag itt már volt valakinek hasonló problémája és van egy app amivel ezt lehet orvosolni esetleg valaki ?Válaszotokat előre is köszönöm!
üdv Maarki
-
Joccc07
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
&vittgen: Akkor próbáljátok ki ezt is.
Saját gyártmány. A frissítések az érdeklődés hiánya és a kevés szabadidő miatt egy kicsit elmaradtak. -
vittgen
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Próbáld ki...
Nagyon jó!!
-
vittgen
senior tag
Jewels Star 2
Ki játssza még ezt / rajtam kívül / ?? -
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Valaki játszik a bricks N ball játékkal?
-
Sonja
nagyúr
GRID Autosport will launch on Android next year.
Due to the game's technical demands, it will be supported on a limited range of devices, and restricted to North America, Europe, Australia and some Asian territories. More details nearer release.
-
Sonja
nagyúr
Elérhető a Teslagrad!
A bevezető ára 1500HUF.
-
WhiteWalker
nagyúr
Az egyik nagy kedvencem folytatása érkezik a második résszel:
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
penge111
üzenetére
Alapvetően azzal van problémája a játékosoknak, hogy hosszú-hosszú ideje nem jött érdemi frissítés a játékhoz, nem foglalkoznak vele. Sok hónap után kitalálták, hogy az automata seasonöknek "témája" lesz, hurrá, szerintem kemény 5 percet gondolkoztak ezen. Mindenki ráizgult arra, hogy jön valami, amikor megjelent Mr. Cheng, aztán bejelentették ezt a különálló valamit, mint világrengető újdonságot... Plusz nekem úgy tűnt, hogy Cheng is érezte, hogy azért ez elég kevéske, nem volt túl meggyőző sem az előadása, sem a válaszai.
-
-
penge111
addikt
Szerintem nem kell annyira parázni ettől a mobilos Diablótól. Én anno egy évet toltam a NetEase Crusaders of Light játékát, gyakorlatilag egy fillér nélkül a legjobbak között voltam, irgalmatlan addiktív volt a játék, és akkor a piacon lévő legszínvonalasabb MMORPG-t tették le az asztalra, kis nyomozás után én is rájöttem, ez azért lehet mert a Blizzarddal már akkor is voltak kapcsolataik, rendkívül színvonalasak voltak a raidek, eventek. Csúnya dolog, de leírom a karakterem 150 euróért kelt el, egy "szaros mobil MMORPG"-ről beszélünk, szóval ebből kiindulva én nem látom olyan borúsan a Diabló mobilon debütáló részét.
-
-
tuki2200
senior tag
válasz
Narxis
üzenetére
Annyiban ertheto, hogy az ertekelesek es a kommentek 1 ev mulva is ott lesznek, hiaba lesz jo jatek, Petike beuti youtube-ra es kidobja neki a lepontozott, durvan szetmocskolt videot ami lehet el is veszi a kedvet a dologtol... ertheto, hogy a neten a nevtelenseg miatt mindenki sokszorosan idiotabb mint amugy, de tenyleg csak annyi lenne, hogy megvarjak amig legalabb a beta kijon es utanna alkotnak velemenyt...
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az engem is zavar, hogy Blizz törli a kommenteket youtube-on meg asszem törölte a játék trailerét és újra feltöltötte. Ez is nevetséges. Meg is érdemlik egymást a hardcore fanokkal.

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Viktor77
üzenetére
Mondjuk én nem fogalmaznék ilyen sarkosan, de amikor először meghallottam, akkor arra gondoltam, hogy no lám, 1:1-ben átteszik a PC verziót mobilra. D3-at én sem tudtam nagyon megemészteni a D2 után, főleg, hogy végig kamuztak arról, hogy miért is kell ilyen faék egyszerűnek lennie, aztán csak kiderült, hogy a konzol port miatt. Ennek ellenére ott voltam a beta óta, a csodás agyontesztelt startkor is, amikor kb. csak act 1-ig jutott el a társaság a DHkat kivéve és nem partyztak 4 fővel az emberek, mert annyira erősek lettek a mobok, hogy elverte az egész partyt a legkisebb skeleton is. Letoltam elég sok seasont vele, de fájó, hogy mennyi minden kiaknázatlanul maradt, főleg, ha tartják a szavukat és a D3 lesz az utolsó diablo játék.
-
tomee007007
addikt
válasz
üzenetére
Én pár napja már nyomom... az első pár napban még beszippantott, de igazából annyira nincs benne tartalom, hogy napi egyszer előveszem 2 percre hogy begyűjtsem a lelkeket (de azért csak előveszem
) és pont.... IAP persze van benne dögivel.....
De ingyen megér egy próbát
-
törölt tag
Idle Hell Clicker Pro
Ezt most találtam.
Tipikus clicker, de pokol témában.
Most 339Ft helyett ingyenes. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Azzal egyetértek, hogy nevetséges a helyzet, már önmagában azért is, mert maga a cég nem tartozik felelősséggel és kötelességgel a játék után, erre még egy kalappal jön a megszállottság. Azért viszont az se helyes, ahogy ezt a cég kezeli szerintem. Ezzel csak rontják a helyzetet. Teljes clusterf*ck ez a helyzet

-
nyisziati
veterán
Egy darabig okosteló nélkül voltam, és megkértem egy rokonomat, adja már kölcsön az egyik telefonját a 3 (!) közül, amíg beszerzek egyet.
Konkrétan a legrégebbit kértem (több, mint 3 éves, noname kínai).Arra hivatkozva utasított vissza, hogy ugyan már nem használja aktívan, de pár játékot csak azon tol, így nem tudja nélkülözni...

-
tuki2200
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Amit az emberek muvelnek az nem kritika. Egy percet nem jatszott meg senki a jatekbol, de mindenhol megy a szarozas, a bojkott, a frenchise temetese.. nevetseges, ez csak a szokasos elettelen kockak picsogasa... En meg arrol sem olvastam semmit h F2P lesz-e, mert ha nem, akkor meg egy nagyon jo mobil jatek is lehet belole (pl. Civilization szeria)
-
jonnyjoker01
veterán
A baj itt az, hogy nem is a Blizzard csinálja a játékot.
Továbbá érdekes Reddit poszt ami összefoglalja hogyan kezelik a kritikát: [link]
Szerk. NetEase-el partnerek, de látszik a videók alapján, hogy egy crusades of light reskin -> ebből arra lehet következtetni hogy csak az artwork a blizzard szerepe a játékban. Semmi innovativitás.
@tuki2200: újra írom, NetEase a partner. F2P tucatjátékokat csinálnak, videók alapján biztos hogy egy reskin a Diablo.
-
Kasya
nagyúr
Blizzardban kellett már csalódnunk, de talán kevesebbszer mint a mobilpiac jelenlegi "titánjaiban",
Igaz, sot, mobil fronton csak pozitiv velemenyem van roluk. HS-t kivaloan megoldottak.A felelmem itt az, hogy 10 perc utan mar felbukkant az elod verzio, ami nem tudom megjelent-e, de azt feltetelezi, hogy nem ad sok ujdonsagot a mai Play aruhaz javaslatokhoz kepest.
Nem láttam friss statisztikát, de nem kell jósnak lennem hogy azt érezzem, évek kérdése és az asztali gépek, játékkonzolok használata töredéke lesz a mobil gaming-nek. Bolond lenne kimaradni a blizzard.
Egyetertek. Ugyanakkor a Switch nagyon arcon kopes a mobiliparnak, mert lathatoan ha akarnak, tudnak a hw-re fejleszteni nagy cimeket is.Valoban lehet kiemelkedo, amibenm csak remenykedem, foleg, hogy nagyon szivesen tolnam telefonon. De nekem a pozitiv varakozas felelemmel keveredik.
-
Amur
addikt
Sajnos az amerikai piac (és persze még jópár "kényelmes" régió) elvárásai az agyatlan játékosok felől az egyszerűség.. mobilon meg pláne nem akar még szerencsétlenkedni, plusz perifériát csatolni..
Úgy szeretnek játszani, hogy másik kézben elfér a chips, meg a kóla..(és semmi előítélet, ez az igazság..)
Amíg ez így van, addig sajnos az autoplay nem csak opció, hanem lassan alap elvárás..
De nem is érdekel, ha alapból kikapcsolható(mint pl. az asphalt9-ben, és ott inkább hátrányt jelent mint előnyt..).
Blizzardban kellett már csalódnunk, de talán kevesebbszer mint a mobilpiac jelenlegi "titánjaiban",
én bízom benne hogy tudnak valami új színt hozni erre a lassan mindent lesöprő platformra..
Nem láttam friss statisztikát, de nem kell jósnak lennem hogy azt érezzem, évek kérdése és az asztali gépek, játékkonzolok használata töredéke lesz a mobil gaming-nek.
Bolond lenne kimaradni a blizzard. érthető, de nekem az jön át, hogy nem tucatjátékkal akarnak bekapcsolódni az aranybányajáratba. Egészen kiemelkedő lehet ez még! Nálam pozitív a várakozás!
-
Kasya
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére

NTUITIVE CONTROLS
The transition from mouse-and-keyboard or controller to mobile touchscreen device was designed to feel completely natural, intuitive, and fun in Diablo Immortal.Kivancsi leszek ra, hogy 5p utan maradni fog-e, vagy megolom a telefon aksijat es a beviteli periferiat

-
Saccco
nagyúr
-
Viktor77
titán
Bejelentették a Diablot mobilra.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi a hosszú leírást.

-
Soulfly842
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Nem feltétlen érzem annak. Egy forintot nem költöttem rá, de haladok szépen... a sima aranyból most kivagyok fogyva, de csak azért mert egy rohadt kardot nem adtam el addig amíg ott is meg nem lenk a RANK S tárgyam, s most mindent abba upgradelnék..
Meg van az, hogy milyen játékokkal lehet most plusz dolgokat gyűjtögeni - ezekre kicsit rá kell feküdni és ennyi 
Friends pontokat gyűjteni kell, 1-2 napja inaktív tagokat lelőni, s helyette új tagok.. ezekkel Advanture key-eket kiváltani, s tök jó dolog utána az automatikus játék mód, ahol gyengébb pályákon lehet küzdeni emberi 'kínlódás nélkül'.
Az itteni játékokat ahhoz kell igazítani, hogy a megfelelő kristályokat gyűjtsd mindig (meg van, hogy melyik pályán mit lehet gyűjteni és arra is lehet ismételt automatikus játékot nyomni..) és ezekkel is lehet a karakter ATK/DEF/HP/Crit Activation/DMG Decrease/def pen. tulajdonságokat fejleszteni.
Illetve van kb 10 fajta játékmód, ha minden nap ezekből nyomsz egy db. 1-3 perces Game-t akkor GEM-ek és egyéb dolgok is szépen gyűjthetőek.
GEM-ek vásárlása nélkül is tök jól el lehet játszani vele.
Mindegyik karakternek van egy játék típusa, s igazodni kell hozzá. Nekem most egy 15-s Berserkerem van, ezt majd ha lesz kedvem akkor fejlesztem, mert ahogy látom a Team PVP-ben hatásosak a Wizard-val együtt (de utóbbival is jobban kell kerülni a közelharcot értelemszerűen).
A Warrior is hatásos (ez a fő karakterem, 58-as 1,2M feletti összértékkel (de ez most már nagyon gyorsan pörög, látszik, hogy kevés játékidővel mentem fel magas szintre, de folyamatosan erősödik 5 S-es gear viszont már közre játszik)), de azzal okosabbnak kell lenni, odacsapok 2-3 skillel, oldalra bukfenc, majd pár mp-vel később újra harc. Face to face harcban pl. ez a leghatásosabb szerintem.
Villámkérdés ahhoz, aki még előrébb tart... PVP-ben mikor lehet +egy skill-t berakni egyszerre?

-
jonnyjoker01
veterán
Kipróbáltam ezt a Shadowgun Legends-et, elsőre azért, mert tetszett a gyönyörű grafikája, de maradtam a játék miatt. Itt írok róla egy kis összefoglalót, mert megérdemli.
Destiny klón, ami nagyon, de nagyon jól sikerült. Kontroller támogatás van, én érintőkijelzőn játszok, de nagyon jól lett megoldva. Van automatikus lövés, ezáltal a célzás sokkal egyszerűbb, mivel nem kell a lövés gombbal szórakozni közben. A játék free to play, de nem pay to win, csak a szintedhez megfelelő cuccokat vásárolhatsz hard currencyvel is, legendás dolgokat pedig nem is lehet vásárolni, szóval minden játékos kiegyensúlyozottan harcol. Hard currencyvel még kozmetikás dolgokat lehet venni.
Az első dolog amivel nap mint nap találkozik a játékos, a HUB: itt vehetők fel mindenféle küldetések, itt láthatjuk a többi játékost, ez az a fő helység, ahol a hentelés előtt tartózkodik a játékos.
Minden különböző állomás ér egy misét, de röviden:
-Pedro: felszerelést szerezhetünk tőle blueprint dekódolás által, amit küldetéseken szerezhetünk. Mindig az adott szinthez megfelelő erejű cuccokat dob (pl. ha 17-es szintű vagy, akkor 170, ha 20+1-es akkor 210 stb...)
- Slade: kampány küldetéseket vehetünk fel tőle
- Big Red: neki eladhatjuk a felesleges felszerelésünket, vagy vásárolhatunk tőle újat
- Willow: ugyanaz, mint Big Red, csak ő fegyverekkel kereskedik
- Hakim: szponzorokat ad, amelyek bizonyos időközönként alapfizetéssel szolgáltatnak. Fame küldetéseket ad még ezek mellett.
- Nitro: ő általa játszatunk Wargame-eket, erről majd később
- Choppy: ételt és italt árul. Magas zsírtartalmú vagy fehérjedús ételektől változik a karakterünk kinézete. Alkoholtól be tudunk rúgni, ami megnehezíti a mozgást nem csak a HUB-ban hanem küldetések közben is.
- Bár: egy percig a bárban tartózkodásért 2 véletlenszerűen kiválasztott bónuszt kap a karakter fél óra erejéig. Itt találhatjuk S.A.R.A-t, az öntudatra ébredt robotot, aki küldetésekkel is szolgál.
- Kaszinó: ezt kerülni kéne, úgy van megcsinálva, hogy veszíts (lehet játszani soft és hard currencyvel is)
- Börtön: ide kerülnek azok a játékosok, akik túl sok időt töltenek részegen a bárban. Még nem voltam bent így nem tudom mi fogadna
A loot rendszer egyszerű: saját szint * 10 erejű felszereléseket kaphatunk, a maximum 270 (20+7-es szintnél). Ezenkívül vannak perkek is a ruhákhoz uncommon+ minőségnél (ahogy megy felfele a minőség, úgy +1 perk).
A fegyvereknek 2 kategóriája van: elsődleges (SMG, automata (+burst) rifle, shotgun) és másodlagos (sniper rifle, LMG és rakétavetők) - ezekhez limitált lőszer jár és a küldetések közben is kevesebbett találunk, inkább arra való, hogy kimentsen minket szorult helyzetekből, vagy magas életerejű Tormenteket daráljunk le velük. Ezek mellett van egy pisztolyunk is végtelen lőszerrel. Eleinte gyengének fog tűnni, de van egy kitanulható képesség, ami növeli a pisztoly sebzését és kimaxolva 100% extra sebzést ad.
A küldetések fantasztikusak. A 20. szint eléréséig semmi repetivitást nem éreztem, minden küldetés különleges volt ami egy átlagos mobilos játékhoz képest (sőt, akár PC-s MMORPG-hez is!) is meglepett. Egy közös azért van persze a küldetésekben, mindegy, hogy egy öntudatra ébredt bár felszolgáló robot zenei karrierjét akarjuk támogatni, vagy a Tormentek portáljait akarjuk lerombolni, ellenségekkel fogunk találkozni, akiket ki kell nyírnunk.
Ezen kívül vannak Nitro-nál különböző játékmódok, amiket más játékosokkal játszhatunk. Ez mind szép és jó, ha talál a matchmaking játékost, sajnos elég hosszú a keresési idő, mert nagyon pontosan van beállítva a játékosok közti balansz. Van PvP 1v1, 4v4 és sok dungeon, amik logikai feladványokkal vannak megspékelve. Ezen túl van az aréna, amikor hullámokban jönnek a Tormentek, ami körről körre egyre nehezebb, de kifizetődő, a legjobban hozza a felszereléseket és a soft currencyt. Ezek többszöri újrajátszás után sem unalmasak, mivel nehéz és nagyon kell figyelni. A silver és gold aréna lesz a legendás felszereléseink forrása, amit ha 20+7-es szint előtt szerzünk, 270 erőnél gyengébb lesz (ezt később fejleszthetjük 270-re, szóval nem akkora érvágás, mindenesetre sok fejfájástól és farmolástól kímélhetjük meg magunkat, ha a 20+7-es szinten vágunk bele az arénákba).
Pro:
-felnőttes játék, felnőttes humorral
-sok féle küldetés
-dungeonok tele vannak logikai feladványokkal
-arénák újrajátszhatóak unalommentesen
-PvP matchmaking azonos erejű játékosokkal rak össze
-gyöngyörű grafikaKontra:
-20+1-es szint felett a fejlődés belassul, napi és gyorsküldetésekkel fejlődhetünk, igaz, hogy rengeteg féle küldetés van, de sokat kell lejátszani, ezáltal itt megérezhető a repetitívség
-legendás felszerelések nagyon ritkák, így ha nincs szerencse perk a ruhákon, repetitívvé válhat annak farmolása egy idő után (első 20 még talán izgalmas lesz, de itt többet kell játszani hozzá)
-zenét jobban eltalálhatták volnaTLDR: nagyon ajánlom a játékot azoknak akik szeretik a belső nézetes lövöldét, de jobb irányítást várnak mobilon, akik unják már a gyerekes játékokat, akik egy olyan MMO-val akarnak játszani, amiben egyenlő esélyük van PvP-ben más játékosok ellen és akik egy kis variációra várnak mobilos fronton játékélmény szempontjából.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
Azt írják, hogy a halloween frissítés óta Pay2Win, igaz ez?
-
Soulfly842
addikt
Nem vagyok egy kocka sem PC-n, se telón (már kamaszkoromban kinőttem azt anno
), de ez a Darkness Rises elkapott... Gondoltam játszogatok vele egy kicsit, s pár hét alatt már lassan a 60.szintet környékezem 
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
SW: GOH az elsó év után szerintem vállalható F2P...

-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
+1
IAP hegyekkel. -
_CICAFIU_
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezzel egyet értek
-
Sonja
nagyúr
December 4-én jön a Command and Conquer: Rivals!
Addig is van előregisztráció.

-
Kasya
nagyúr
Matol indul a Ragnarok open beta, Fülöp VPN-nel elerheto Store-bol is elvileg.
-
Sonja
nagyúr
-
Golden9
veterán
-
Macskasy
tag
Sziasztok ! Olyan jatekot keresnek mint regen volt a Star Blitz. Ilyen arcade jellegű űrhajós shooter volt, lehetett fejleszteni a fegyvereket meg asszem a hajót is, de mégse az a full arcade jatek volt hogy kepernyo szeletol szeleig mozogsz fentről meg dobalja az enemyt. Fellelhető még az apk par honlaprol de nem kompatibilis mar az uj droid veriokkal. Ezer hála ha valaki ránéz/ajánl helyette valami jót !!
-
válasz
lionshamlet
üzenetére
-
lionshamlet
senior tag
Hello, keresek egy jatekot
Labdajatek, egy oszlopon vannak forgo kor alaku táblák,aminek egy része hianyzik, es onnan kell a labdat lepottyantani, minel tobb ilyen tablan atejtve.
Sárga színek dominalnak a jatekbanMi a cime?
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Wonder Knights VIP : Retro Shooter RPG
1199,00Ft
Timing Hero VIP : Retro Fighting Action RPG1199,00Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Saját gyártmány. A frissítések az érdeklődés hiánya és a kevés szabadidő miatt egy kicsit elmaradtak.

) és pont.... IAP persze van benne dögivel.....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)