Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Tolja valaki a PUBG-t mobilon? Esetleg kontrolerrel?
-
kispe82
tag
Tudom,ez játék app fórum,de nem találtam sima app fórumot. Olyan magyar nyelvű app érdekelne amivel monitorozni tudnám az adatforgalmat a telefonomon. Tud valaki segíteni?
-
janeszgol
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Köszi, én végig toltam az első hármat és nagyon jó játékok ezek. Néha nehéz volt itt-ott, de nem baj. Várom ezt a részt, remélem nem IAP-os lesz, hanem ugyan úgy rögtön fizetős, mint az elődök!
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor hajrá.

-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ah, a Bravelands sorozat folytatása. Remélem az előző 3 részt már végigtoltad.
-
MikeWazowski
veterán
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Demonstrálni kellene, szóval a kinézet fontosabb mint a játékmenet, vagy a játékon belüli vásárlások.
Ezeket megnézem. Köszi. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
üzenetére
Csak az számít, hogy jó grafikája legyen, vagy ne legyen rohadásig tele P2W dolgokkal? Mert van egy pár jól kinéző lövölde de azok mind szarásig vannak tömve pay to win fegyverekkel, képességekkel stb...
Szerk. egyensúlyozott játékmenet: Bullet Force és Critical Ops
Szép grafika: Modern Combat Versus, Shadowgun Legends, Guns of Boom és Blitz Brigade (fortnite szerű grafika, de jól néz ki szvsz).
-
törölt tag
Van valami belsőnézetes shooter, ami kiemelkedő grafikával rendelkezik, és vállalhatóan fut egy S9+-on?
Az se lenne baj, ha ingyenes lenne. -
felixo
őstag
Üdv !
Letöltöttem a Football Fred játékot.
Tetszik, de nem az igazi. Nincs benne pl. PvP.
Tudnátok ajánlani hasonló játékot, ami igazán jó ? -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Megpróbáltam pajzzsal, jobban bírja.

Sharpen+Backstab eléggé hatékony, néha bite.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Letoltottem a Man or Vampire nevu jatekot, el is indul, facebookot akarom hozzacsatolni, de nem jutok tovabb a loading account information-tol tovabb. (a jatekot meg nem jatszottam). Valaki otlet? -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Megy valaki pajzzsal ebben a vámpíros mókában? Egyelőre két kézzel megyek.
(LVL17) -
icemad
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Ésszel kell. Mivel a mai technika megkerülhetetlen, megkell őket tanítani a helyes használatra. Pl vannak nagyon jó ismeretterjesztő weblapok, videók. Fiaim pl minden nap találnak valamit pinteresten és Instructables.com-on. Meg az egész osztály együtt minecraftozik. Persze csak ésszel. Nálunk játékra csak hétfőn, szerdán, pénteken használhatják egy fél óráig. Meg persze hétvégén, ha kész a lecke és a házimunka. A kisebbik fiam is 5-6 éves lehetett, amikor megkapta az első telefonját.
Persze ismerek olyan szülőt is, aki a gyerek kezébe nyomja a telefont és kész. Addig is csendben van, és elvan magával. Na az ilyet büntetném... -
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
5 éves unokánk karácsonyra egy tabletet kap tőlünk. Tudnátok ajánlani olyan oldalakat ahol kategorizálva fel vannak tüntetve az androidos játékok. Mit tudnátok ajánlani neki?

Köszönöm.
-
Fall-N
veterán
Nem tudom ismeritek-e, de itt egy akciós, offline, no-IAP, űrös FPS lövölde.
Én megvettem, de sajnos idő hiányában csak egy fél órát játszottam vele, de jó és ajánlom.
Erős telefonon elég komoly látványt lehet kicsiholni belőle.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én is felraktam és marha jó.

-
Reaper
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ez tényleg frankó, köszi

-
Peaceliker
addikt
válasz
Jumbozorz
üzenetére
nincs mit

(#32766) Saccco
haha, jogos
szerettem is mindkettőt
amúgy nemtom egyértelműen írtam-e, csak a harc van körökre osztva 
igazából nagyon kerestem olyan játékot ami rpg és ha úgy van pár percet is lehet nyomni, nem csak órákat van értelme. meg van benne egyediség is, nem csak egy újabb skin egy jól ismert vmilyen játékon -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Diablo Heroes?

-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszönöm az ajánlást. Nagyon tetszik!
-
válasz
SimonJanos
üzenetére
-
SimonJanos
aktív tag
Hali!
Egy játékot keresek amit nem találtam itt se az "áruházban": logikai, egy tacskóval kellett menni, az útjába kerülő kolbászokat ha befalta, mérete nőtt (nyúlt) és kiutat kellett találni (?) és kiszabadítani kutyákat akit csak lehetett...
Nem ugrik be a neve és jó régen játszottam vele Xperia mini pro-n... Bírtam hogy billentyűzettel is lehetett irányíttani!
Plz help - aki tudja a választ, kérem PÜ-t is küldjön! Köszi! -
Amur
addikt
Van egy javaslatom a topic összefoglalójával kapcsolatban:
a felhőbe mentő játékok listája helyett inkább gyüjtsük oda a google play acsikkal rendelkező játékokat.
A felhőmentés, vagy google/fb fiókhoz kötött mentés már annyira alap, hogy a lista szinte végtelenül folytatható lenne, inkább az a ritka ahol nincs megoldva, hasznosabb tartalom lenne a hozzám hasonló acsi vadászoknak ha azt gyüjtenénk. Tudtommal vagyunk jópáran itt akik csípik az acsikat! -
Peaceliker
addikt
Vampire's Fall: Origins volt már? Szerintem nagyon jó, nyílt világú rpg, körre osztott harccal, amibe kell stratégia rendesen...skilltree lehetőség különböző harcmodorokra stb. Csak ajánlani tudom

-
Kasya
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Most talalkozom eloszor Csaladi Konyvtar opcioval.

-
tomee007007
addikt
Most jelent meg a Reigns: Game of Thrones - 1490,- Ft, akit érdekel.

-
tomee007007
addikt
Tettem egy próbát a Sentinels of the Multiverse-el.Aki benne van a társas/kártyajáték világban, annak nem kell bemutatni. Alapvetően az egyik legélvezetesebb a maga műfajában. A játék menet egyszerű (elég jó tutorial is van a játékban): van egy gonosztevő, aki ellen 3-5 hőst lehet felvonultatni, illetve van egy környezet. Mindenkinek van saját paklija, amik különböző képesség és támadó kártyákat tartalmaz, amiket mindenki a saját körében tud kijátszani. A cél a gonosztevő életerejének 0-ra redukálása... ez viszont meglehetősen nagy kihívás... A gonosztevők borzasztóan erősek, a hőseinkkel szemben egy körben több kártyát is ki tudnak játszani, amik már önmagukban is ütősek a hőseink kártyáival szemben. Mindemellett ott van a a környezet, ami minden kör elején kijátszik egy kártyát, ez kb 4-ből 3-szor számunkra kedvezőtlen hatással bírnak. Összességében nagyon összetett a kártyák képesség rendszere, az egyes képességek tekintetében az sem mindegy, hogy a hőseinket a legelején milyen sorrendbe rakjuk, nagyon oda kell figyelni, de a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen, mert szinte minden képesség kártyát tudunk kombinálni más hősök kártyáival. Elvileg cross platform, multiplayer van, frissítést folyamatosan kap a játék, nekem Note9-en nagyon szépen fut, bár a körök váltásánál van egy kis ugrás a képben, ezt még optimalizálni kell egy kicsit. Nincs nagy aksiigénye sem, nálam kb 9%-ot merít egy óra alatt (akkumulátor kímélő játékbeállításnál).
Akit érdekel ez a műfaj úgy gondolom nem fog csalódni, bátram tudom ajánlani! Ráadásul most a játék 2490 Ft helyett csak 359 Ft (Amazon Appstore-ból is beszerezhető amazon érmékből).DE!
- egy játék kb 1-1,5 óra, ami azért nem kevés (viszont bármikor tudjuk folytatni)
- közepes angol (társas/kártyajáték szókinccsel bővített) nyelvtudás nem árt hozzá
- ez csak az alapjáték (ahogy az a kártyás játékoknál lenni szokott), ami 4 gonosztevőt, 4 környeztet és 10 hőst tartalmaz (bár ez sem kevés kombináció, mivel mindegyiknek egyedi kártyái vannak). Mindezek mellé van kb 10 kiegészítő (ezeknek egy része is akciós most), ami nagyjából megnégyszerezi a tartalmat, viszont borsos az áruk... a kiegészítők 2 season pass-ba is megvásárolhatók amiknek darabja 8890 Ft
(én megvettem az első három mini-pakkot, most akciósan 349 Ft/db áron, már azzal is kb megduplázódott a tartalom. -
icemad
nagyúr
válasz
thunder1991
üzenetére
Ebből a típusból azért van egy pár... Tekken, valami Marveles szuperhősös, stb. Talán a Tekken hasonlít legjobban.
-
thunder1991
tag
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani Xperia M2-esre játékot/játékokat?
Jelenleg csak 1 játékkal tolom a Mortal Kombat X-el,de már unom :/ keresgéltem Play-en is de ilyesfajta 3D-st ha találtam is csak nagyon gagyit.
Pár játekot végig toltam,de egyszerűen nem találok jobb fajtát szegény kis M2-esre
-
batai15
félisten
Helló tudni már hogy a tes blades milyen hardvert kíván majd? Kirin 710 snapi 660 elég lesz?
-
csaabz
őstag
Hello!
Akik játszanak Darkness Rises-al
Frissen indult a TrollsHUN klán, csatlakozzatok! A napi küldetésekért és már a "megjelenésért" is bónuszok járnak, valamint "guild arany", ami a shopban elkölthető.
A minimális elvárt szint alacsony: 15
Nevem a játékban: Galdor1

-
Danny365
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem mindegyik, pl az új Ravensword szerintem elég jó lesz, open world rpg.
-
Danny365
őstag
Csomó játék van készülőben a Crescent Moonnál, GDC-n mutogattak belőlük.
-
icemad
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Vagy beszántják az egész céget...
-
gulac12
tag
690 Ft helyett ingyen (hátha valakit érdekel):
Shadow Blade (Crescent Moon Games)
-
Saccco
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
Saccco
nagyúr

Assassin's Creed Rebellion - YT videó
Látok rajta egy kis Shelter beütést. Mellé egy kis platformerkedés.

Assassin's Creed Rebellion - Play link Pre-Register
-
Golden9
veterán
A kívánságlistáról hogyan lehet törölni dolgokat?

-
Danny365
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem is az évek számítanak igazából, hanem van egy fő történet szál/eseménysor, amit végig tudsz vinni több vegigjatszas során. Tehát közel sem olyan egyszerű a játék, hogy próbálod balanszban tartani a dolgokat - ami persze elengedhetetlen. Szóval valóban el lehet vele lenni egy jó ideig. Főleg, hogy egyébként több fele befejezése is van.
-
tihibaby
senior tag
Nem tudom,volt-e már.
Vagy érdekel-e valakit.
Fortnite -
Danny365
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
2 órád amúgy is van a refundra, az alatt meg kiderül, hogy tetszik-e.
Hosszra szerintem kb. hasonlóak, én az újabbat venném, ha az nem tetszik, az eredeti sem fog. Angol tudás értelemszerűen kell hozzá. -
Danny365
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
En szeretem mindkettőt, a Her Majesty-ben több a lehetőség az inventory miatt. Én teljes áron vettem őket megjelenéskor, azt is megérte. A mai napig a telon van mindkettő.
-
tomee007007
addikt
A Reigins és a Reigns: Her Majesty most akciós, 349,- Ft. Elég sok jót olvastam róla de nem tudom eldönteni, hogy ez most tényleg ennyire király, vagy csak túl van "hájpolva"...
Valakinek esetleg tapasztalat?
-
Danny365
őstag
Jön a Stardew Valley mobilra. iOS release 2 hét múlva, android valamikor a jövőben.
-
WhiteWalker
nagyúr
Hasonló mint a Fallout Shelter ... Ha ez mond valamit
Nem most volt mikor játszottam vele egy ideig , de nekem nagyon repetitiv lett .
Talán Clash of Clans is van benne , csak itt a bázisod metszetbe látod.
Lehet lootra menni (más várból ) , asszem talán klánba is lehet csatlakozni ...
Jah a lakosok parosodassal szaporodnak , lehet őket tapolni , skillekkel , gearrel . Vannak spellek , kasztok stb... Ez a része változatos .Nem rossz nem rossz, csak nekem ilyen 12 egy tucat érzete van ...
-
-igu-
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Demót letoltam, eléggé tyű.
-
Amur
addikt
Ez a hustle castle pontosan mi a bánatfüle?
legalább 400x nyomták már az arcomba a videójukat különböző játékokban, de még nem jöttem rá..
Minden videó valahogy a gyerekcsinálásra csúcsosodott ki, de csak nem gyerekgyártó játék?! -
Rigormortiis
veterán
Az Old Mans Journey 400 forintra van akciózva. A videók alapján kifejezetten hangulatosnak tűnik.
-
cendol
újonc
Spirit HD meg NFL a mostani favoritom

-
batai15
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszi. Még játszok a demon aztán meg veszem mikor kéri.
-
_stick_
őstag
Engem ez a játék a Dragon Ball Dokkan-ra emlékeztet.
Rengeteg karakter, sok fejlődési lehetőség, iszonyat sok játékba ölt óra, mert hát ha event van, akkor event van. Amúgy szép a grafika és jó a hangulata, de ha nem sokban különbözik a dokkan-tól, és ez is napi X óra folyamatos játékot kíván a haladáshoz, akkor hamar törlés lesz. Ezt a stílust már kimaxoltam a dokkan-nal és nincs már benne több fantázia nekem. -
válasz
tomee007007
üzenetére
Egyszer már majdnem megvettem, de elkezdtem olvasni az értékeléseket, és inkább távol maradtam tőle. Úgy néz ki, hogy nagyon bugos, és drágák a DLC-k melyek nélkül limitáltak a lehetőségeid. Ráadásul nincs benne kampány, alapvetően multiplayerre épít.
-
tomee007007
addikt
Planar Conquest-et ismeri valaki? Most akciós egyébként, 479,- Ft...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Egyáltalán nem. Én alapból szeretem a Monster Hunter játékokat, és szerintem zseniálisan oldották még a stílusváltást. Egyre több lehetőséged lesz a gyűjtögetésre, craftolásra, fejlesztésekre. Egyre keményebb és nagyobb szörnyekkel kerülsz majd szembe, egyre több mindent lehet majd csinálni. Számomra telitalálat a játék.
Ha még jobban érdekel, akkor keress rá a 3ds verzió értékeléseire. Ez ugyanaz, csak szebb változatban.
-
batai15
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Eddig nem rosz. Nem laposodik el a játék?
-
underdark
aktív tag
Nem tudom volt-e már itt ez a játék, de egy zseniális darab
Sdorica - sunset-Egy hősgyűjtögetős szerepjáték, baromi jó harc rendszerrel. Grafika és az animáció nagyon faxa
Méretre elég nagy, mert feltelepítés után letölt magának 1,x gigát
Engem elég gyorsan beszippantott
-
batai15
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ra nézek köszi.
-
batai15
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Értem. Játszik vele valaki? Mi a hosszú távú tapasztalat?
-
batai15
félisten
Sziasztok mi a külömbség a monster hunter stories és adventure között? Mert rá nézésre ugyan azok
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szerettem is mindkettőt 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(én megvettem az első három mini-pakkot, most akciósan 349 Ft/db áron, már azzal is kb megduplázódott a tartalom.