Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Amennyire emlékszem, tizenegypár óra volt, bár én igyekeztem mindent kiszedni belőle. Nemrég volt leárazásban is, igaz ez most bem segít

-
Golden9
veterán
Stickman Ghost 2: Gun Sword
329,00 Ft -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Milyen hosszú a kampány mód? Kb hány óra végig játszani egy kevésbé tapasztalt RTS játékosnak?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Ott az Iron Marines. Nagyon sokat játszottam vele megjelenés után, igaz, csak kampány mód van benne. De ezt teljesen mobilra álmodták, nagyon kézre esik az irányítása.
-
VikMorroHun
őstag
...és megvan a cuki Kassandra AC Rebellionban. 7. lettem a 150 versenyzőből 7-9 szintű kategóriában.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
+(#33091) tomee007007: Sajnos nem nyitott, hanem egy közepes aréna szerűseg, több kisebb ellenséggel, és a végén a főellenfél. Vagy legalábbis, amíg néztem (első 3 pálya, ha jól emlékszem).

-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Ugyanezt kérdeztem 😀
-
Trk.Adam87
aktív tag
-
Sonja
nagyúr
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Animus, viszont ez fizetős. Ellenben ez "a" Dark Souls klón!
-
tomee007007
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek a tippeket!
A Diablo szerintem ugyan úgy fog járni mint a C&C

A DR-el teszek egy próbát
Egyébként most hogy van egy kicsi időm játszani, és megnézem az évek alatt összevásárolt játékokat botrány, hogy mennyit megszüntettek, vagy csak egyszerűen évek óta leálltak a frissítésével... Mondjuk iOS-en is csak egy békabokányival jobb a helyzet

-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Darkness Rises? Igaz ez inkább ilyen mobilos God of War klón, de vannak benne RPG elemek is és kellően 0 brain hent a nehézsége, viszont ettőlmég fun naponta elszórakozni vele fél órát. Grafikailag pedig az egyik legszebb androidos játék jelenleg.
Valami Dark Souls klónt tudtok androidra, ami nem pay to win és tényleg hozza a DS nehézségét mobilon?
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Jelenleg a Hundred Soul-t tolom, de Play-en regiozaras. Ha ez nem gond, akkor ajanlom. Bar ez se a tipikus H&S, mint amit keresnel (pl. regebbi Dungen Hunter).
Majd talan jovore a Diablo.
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó hack'n'slash-t? Elég sok RPG-vel játszom és jó lenne néha valami, amin nem kell gondolkozni

Ahogy szét néztem nem túl bő a kínálat, amik nekem régen megvoltak, már vagy nem elérhetőek vagy el sem indulnak (pl. Heros call, 2012-ben kapott utoljára frissítést
)... Dungeon Hunter 5-el próbálkozom a napokban, de a régebbi részeket meg sem közelíti, és elég rövidek a pályák is. Lehet fizetős is....
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azt nem értem akkor mi a stratégia egy ilyen játékban? Egy igazi stratégiai játékban mindkét fél egyenlő esélyekkel indul és a taktikázás, gyors döntéshozatal által tesz szert előnyre a nála rosszabb játékossal szemben. Itt meg akkor vagy jobb játékos, ha fizetsz...És aki sokat fizet azellen akárhogy taktikázhatsz mindenképp veszítesz. Vicc az egész, az RTS műfaj megcsúfolása ez...
Pedig úgy vártam én is egy mobilos C&C játékra, igaz a Red Alert 1-2 játszható Exagearrel, de annak az emulátornak a vezérlési testreszabhatósága annyira fapados, hogy nem adnék érte 5000-10000 ftot, amennyiért árulják.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Nincs sztori mód, csak PvP.
Hát figyelj, eleinte lehet élvezni a játékot, de amikor már egyre feljebb akarsz jutni, szerintem rohadt zavaróvá fog válni, hogy sokkal gyengébb vagy, mint a fizetős játékosok. Akkor pedig azt fogod sajnálni, hogy az eddig belefektetett időd kb. semmit sem ért és nyomod az uninstallt rossz szájízzel.
Persze ingyenes játékosként hosszabb idő alatt is ugyanúgy el tudod érni a magas szintet, mint a fizetősök, csak úgy mint Clash Royalban, viszont ez az időtartam a pénzes játékosok 1-2 hónapjához képest neked 10-12 lesz.
Szerintem nem éri meg az idő befektetést.
Más: ne haragudjatok, de nem látom reálisnak, hogy belátható időn belül sok játékot hozzá tudnék adni a táblázatba. Annyi szabadidőm van körülbelül, amennyit itt láttok kommentelni, teljesen el lettem havazva. Köszi a megértést

-
Golden9
veterán
Dungeon X Pixel Hero VIP
309,00 Ft -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszi, akkor így mindenképp megéri az árát még a gyengébb angol tudásúaknak is.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
BG-hez pont nem kell. A Play-ről letöltve magyar nyelven is kommunikál.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor nem érdemes időt szánni a C&C Rivalsra? Sztory mód van benne legalább?
-
Trk.Adam87
aktív tag
PC port játékokhoz fel lehet valahogy rakni a PC-re íródott magyarítást? Főleg a régi RPG-khez kéne, mint a Baldurs Gate vagy Icewind Dale.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Most töröltem is. Csal az ellen mint a fene. Mindjárt kör elején mikor éppen hogy lett 40tiberiumom hogy csináljak shokkos embereket neki már kettő volt...eppenhogy elindult a harc... Azért ennyire feltűnően nem kellene. De, legalább gyorsan kiderult...
ea... -
Jumbozorz
senior tag
BTW, nektek megy a prohardver mobil alkalmazása?nekem pár napja token hibát ír ki. Nem tudom mi lehet a gond.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én is előregisztáltam, majd letöltöttem ma. Ahogy írtad egy az egyben Clash Royal koppintás. P2w, ezt én is garantálom. Deleted

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Borítékolható volt. Semmi meglepetés , a jól bejáratott üzleti mód EA által maxra hajtva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jonnyjoker01
veterán
Kijött a C&C rivals, eddig elég ehh... Maga a játék nem rossz de a fejlődés egy az egyben a clash royale másolata.
Szerk. magasabb szinteken biztos p2w...
Szerk. fejlődést nagyban akadályozza a napi gold limit is, ez kell az egységeink erősítéséhez, de elég kevés jár naponta. Shop kártyák + fejlesztésre tuti nem elég. Persze gyémántért (hard currency) lehet venni

-
-
Maxtreme
addikt
úú mit találtam ma

Alien shooter 2 -
Golden9
veterán
Real Drift Car Racing
309,00 Ft -
Golden9
veterán
Real Truck Simulator 3D Full
349,00 Ft -
Megnéztem, sima átskinezett Lords kb, sajnos. IAP dögivel, klánozós téma a segítség kérések miatt, erőltetett "pvp",stb. Ha valami olyan csapat kerül melléd, aki IAPozik, akkor hülyére fognak rabolni. Gondolom itt is kéne hajnalban kelni egy jól időzített támadáshoz, emiatt meg 2 gyerek mellett tuti, hogy fel nem kelek. Vágytam egy jó Trek cuccra, de ez szégyen, én nem tudom ajánlani.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Megnéztem és tényleg Google cloud save van benne, jeeeee. Mintha szebb lenne a grafika is és pl. a karakterek kiválasztása is ötletes mert "besétálnak" a képernyőre. Ez nagyon jó frissítés, hangulatos, tetszik.

-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Tudnatok ajnalani valami skill-based nem p2w jatekot androidra? Rpg, turn based rpg, vagy bármi hasonlo johet. Pubg fortnite es hasonlo szennyjatekokkal hagyjatok, fps egyaltalan nem erdekel arra van pc/ps.
Koszi. -
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem facebook-os?
-
MikeWazowski
veterán
Csak nekem új, hogy van van már felhőmentés a Subway Surfers-be?

-
Jumbozorz
senior tag
Most kezdtem 52. pályán. Nagyon tetszik a koncepció, de az a fránya IAP.
Véges időm van, de szeretek játszani, viszont "értelmetlenül" nem. Be kell látnom, hogy nincs értelme a free játékokat elkezdeni, mert előbb-utóbb mindig az IAP csapdájába kerülök akármilyen típusú játékkal kezdek el játszani. Természetesen vannak fizetős játékok amik tök jók, de szeretem, ha online összemérhetem a tudásomat a játékostársakkal.
No mindegy. Köszönöm. Szerintem abbahagyom, mert mióta feltettem a kérdésemet máshol is olvastam, hogy a 100+-os pályákon "megáll" a játék...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Jumbozorz
üzenetére
En az elmult heten hagytam abba (bar a telefonon meg fent van), mert IAP csapdaba kerultem.
Jelenleg a 123-as palyan vagyok, itt ereztem meg eloszor a "gyenge csapat" fogalmat. Gold-ot kellene farmolnom, talan egy picit meg tudnek fejleszteni a hosokon, de lenyegi szintlepes kellene inkabb...vagy uj hos.Hol tartasz? Sokszor eleg a gyengebb, de jobb strategiaju csapatosszeallitas is.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Valaki nem próbálta a Legend of Solgard-ot? Nem rég kezdtem és nagyon jó stratégiai játék, de egyre több jelet fedezek fel a P2W modellre. Valaki nem játszott vele huzamosabb ideig? Játszanék vele, de "feleslegesen" nem akarok energiát fektetni bele, ha úgy sincs értelme.
köszönöm

-
kicsako
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Huuu ne is mondd. Millenium Warsban 1x koltottem valami 500 ft-ot es akkora elonyt adott magyarok kozott hogy top3 lettem

Star Treket enis kiprobaltam, de masfel nap utan offoltam. Jo kis jatek, de a kesobbiekben ugyis csak balnavacsi lettem volna.
AC mivel full pve szerintem teljesen jatszhato iap nélkül. Egyetlen baja hogy 1x becrashelt a jatekom es nincs meg a tobbnapos mentesem ugyhogy azt is otthagytam

-
jonnyjoker01
veterán
Valami algoritmus alapján vannak kiválasztva, hogy mi az amit a legtöbben vesznek éppen. Tehát nem az összes letöltést nézi hanem hogy mostanában (nem tudom milyen időközönként) mennyien töltötték le.
@Sonja: a legtöbb ilyen RTS MMO játékkal pont ez a bajom, hogy egyébként egyáltalán nem rossz játékok ezek, de az iap szétcseszi őket.
Legdurvább példa erre a Millennium Wars, iszonyat jó játék volt, a 2-es szerveren csak magyarok játszottak, mindenki közel volt egymáshoz erőben mert nem költött senki százezreket a játékban. Aztán jött egy két update és úgy lelassították a pénz nélküli fejlődést, hogy játszhatatlan lett az egész. Szerver szintű sztrájkot nyomtunk, kb 3-400 aktív játékos odaköltözött a map egyik sarkába. A devek semmit sem csináltak, tovább nyomták a pay to win dolgokat és szép lassan meg is halt a játék.
-
Sonja
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Közben kipróbáltam a Star Trek Fleet Command-ot, és ott ragadtam 2 órára.
Nekem bejött, bár tényleg rengeteg a valódi pénzköltési lehetőség.
Egyébként maga a játék tetszik, annak ellenére is, hogy nem szeretem a Star Trek világot. 
Assassin's Creed Rebellion se lenne rossz egyébként, de ez is tele van fizetési cuccokkal.
A kérdés, hogy mennyire lehet majd így haladni benne. -
Kasya
nagyúr
Holnap indul a RebirtM "Oceanic" szervere csak Europa szamara.
-
Johnny_vT
senior tag
Ne is mondd, nekem nagyítóval kell keresni a normális címeket, pedig azt hiszem fiatalabb vagyok nálad. A Play Store játékfelhozatalának 90%-a a szememben hulladék. Ebben mondjuk szerepet játszik, hogy se a tower defense, se az idle "game", se az mmo-k, se a telefonos fps-ek (stb...) nem kötnek le és a maradékból is rengeteg a gyenge minöségü cashgrab.
Ezért is kezdeményeztem a topikleírásban található ajánló elkészítését. -
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azok a toplisták valósak?
Néha olyan címek vannak a topban amiről egyszerűen nem hiszem el hogy olyan sikeresek lennének..
De lehet a generációs különbségből adódik hogy így gondolom..
Én aki C-16-on játszott először és még játszott a heroes1-el is, nehezen veszi be ezeket az idiótaságokat.. -
nyisziati
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na ez az. Nincs egy normális stratégia, mint pl a Civilization Revolution 2.

Vagy nem p2win RPG (turn based). -
válasz
üzenetére
Néha késik a szerver oldal. Gondolom nem egyszerre van nyitva a játék mindkét eszközön (akkor azért adódhatnak grimbuszok); negyed óránál ritkán több a lag. Megpróbálhatod a play games-t újrarakni, vagy opcionálisan az adatait törölni és reboot.
Más ötletem nincs.
Emulátorból a noxplayer talán még a legjobb a bl4 mellett. Reklám legalább nincs benne
-
Sonja
nagyúr
Megjelent a Star Trek Fleet Command!

Még nem próbáltam, de már feltelepítettem. Aki kipróbálta írna róla egy kicsit?!

-
Louro
őstag
Bár nem fizetős, de ahogy látom nem feltétel. Nekem pl hatalmas favorit az 1-2 perces menetekre, ha utazok a Lapse: A forgotten future.
Magyar nyelvű, humoros néhol, egyszerű a kezelőfelülete és egyszerű a szabályrendszere. Ha jól tudom, ezt hívják rogue-like stílusnak.
-
Johnny_vT
senior tag
Srácok, nem nagyon töltödik a táblázat. Felveszem a kapcsolatot a topikleírás készítöjével, hogy tegye bele

-
Ki hol tart a Kingdom Rush Vengeance-ben?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Most ingyenes az Infinite Flight.
Könnyed repülőgép "szimulátor". A gépek kidolgozása nagyon szép, a hangok is rendben vannak. Egyedül a táj nem valami szép,de talán még javítják. Akit érdekel, próbálja ki. -
Sonja
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem a legjobb MMORPG, amit eddig androidon próbáltam!
Jelenleg 334. szinten járok, szóval jól haladok.
Egy forintot se költöttem, de sok rubintom volt játék közben (több ezer).
Az eventek szvsz nagyon jók, ha meg guildbe is bekerülsz (ami tényleg értelmesekkel is van tele), akkor még jobb (pl. napi guild eventek, stb.). 
-
jonnyjoker01
veterán
Én agybajt kapok már a reklámjától. YouTube 10 alkalomból 5x berakja annak ellenére, hogy az AdSense beállításainál kiütöttem már mindenféle olyan témakört ami játékhoz köthető.
Na de amiért zavar a reklám, hogy rohadtul nem köthető a gameplayhez, ez zavar a mostani mobilos játékokban, aztán olyan hülyességekkel maradnak legálisak, hogy "Try the real game" és társai.
Gondolom a játék maga viszont nem rossz, ha ennyit tolod
Régen a Legacy of Discord-dal játszottam ami kb ugyanolyan mint ez (leszámítva az open-world-séget), el lehetett nyomkodni 
Csak könyörgöm lassan álljanak már le ezekkel a félrevezető reklámokkal, mert rohadtul idegesítő.
Másik kedvencem valamilyen klánrendszerű Game of War kopi, ahol egy csajt mutatnak miközben játszik. Össze vissza nyomkodja a kijelzőt pedig csak 1-2 gombnyomás van az egész reklámban
Ja és persze totál nem igazi gameplayt mutatnak, hanem valami renderelt fost./RANT OFF

-
Sega Heroes-al játszik itt valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)... Dungeon Hunter 5-el próbálkozom a napokban, de a régebbi részeket meg sem közelíti, és elég rövidek a pályák is. Lehet fizetős is....
Star Trek Fleet Command vagy Assassin's Creed Rebellion? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kilépés-belépés gondolom megvolt?!