Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Tudom-tudom, a múltkor nemcsak itt, még privátban is kaptam az oltást, de csak kérdezek újra.

Most az Asphalt 9 cikk kapcsán jutott az eszembe. Tud valaki olyan autóverseny játékot, ami nem árkád, nem az NFS vagy Asphalt típusú, valóságtól messze elrugaszkodott, hanem valahol a szimulátorhoz kicsit közelebb áll? Nem kell feltétlenül szimulátor, de:
- én vezessek (sebességváltás nem fontos, de teljes kontroll a kormány és a pedálok fölött)
- nem meseszerű, nem tuningolt, vagy a multimilliomosok által használt sportkocsi, hanem utcai autók (amiben lenne jobb is persze, nem kell feltétenül valós autótípus)
- teljes gamepad támogatás
- lehetőleg utcai pályák, forgalom is nyugodtan lehet
- nem career, vagy választható bármilyen verseny (akár üres pálya is gyakorolni)
- nem baj ha fizetős, csak legyen demo, és ha fizetek, akkor többé se reklám, se egyéb lejmolás ne legyenExtreme Car Driving Simulator eddig talán ami a legjobban passzolna az igényeimnek, de kuka, miután nem ismeri a gamepad-et (egy játék, érted...)

-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Samsung Galaxy S7, és S9+ sem.

-
janeszgol
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem nem kell aggódni. Majd folyamatában teszik kompatibilissé a telefonokat. Más játékoknál is van ilyen. Mivel jön (jött) a Fortnite, gondolom ezért jött ez a Lite verzió. Aminek én örülök, még erősebb telefonon is inkább a teljesítmény kímélőbb alkalmazásokat részesítem előnyben, ha az elégséges arra, amire nekem kell.
-
janeszgol
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A kompatibilitás még változhat, hiszen kettő napja jelent meg. A RN5-ben pedig Snapdragon van, szóval ha a szoftvert nem nézzük kötelező lenne a kompatibilitás. Lehet a Romon bukik a dolog?
-
janeszgol
félisten
Ha volt már, akkor bocsi. Csökkentett pályaméret, max 40 fő.
-
Bozek
nagyúr
Aranyos kis játék, különböző fejtörőkkel. IAP-os, de anélkül is játszható, a megvásárolt Coin-ok csak segítséghez vagy a megoldás megmutatásához kellenek. De bizonyos időközönként kapsz 20 Coin-t, valamint 10 pályánként lehet pörgetni, ami megint Coin-okat ad.
-
Barell
őstag
Sziasztok. Gyors kérdés. Szeretnék egy fejhallgatót a telefonhoz amin nincs mikrofon. Ha mondjuk pubgzek akkor használja közben a telefon a mikrofont vagy mindenképp kell mikrofon nekem a fülesre?

UI. Bocsánat ha nagyon hülye kérdés. 😁
-
-
Norbi.
őstag
Lètrehoztunk egy második Asphalt 9 klubbot, aki szeretne csatlakozni, azt várjuk. A klub neve: PH Juniors.
-
-igu-
veterán
Pro szinten már oda és vissza is verem a mezőnyt quick racing módban, de ez az egy pálya kifog rajtam. Folyamatos nitro kell, ha egyet kihagyok, ugrik a köridő. Egyszer sikerült az első kört 22sec alá hoznom, meg is örültem magamnak, így a második kör első kanyarjában mentem is a falnak rögtön.
-
-igu-
veterán
Ezzel a Table Top Racing-gal csúnyán elakadtam.
A harmadik (Turbo) Championship utolsó eventjét képtelen vagyok megcsinálni. (44sec 2 kör), és anélkül nem enged tovább. Az autó (Cluster Truck) fullos, és komolyabb autó csak akkor lesz elérhető, ha letolom ezt a bajnokságot. -
Kasya
nagyúr
Bocsanat, Kanadaban jelent csak meg

Koszi, nem figyeltem. Pont telepites utan masoltam ki a linket, erre nem gondoltam. Csak kicsit tunik eroszakosnak igy a linkeles

Javitott link -
Kasya
nagyúr
Megjelent az OldSchool RuneEscape. Elvileg cross platformos.
-
Barell
őstag
Üdv, PUBG-be facebookkal vagyok belépve. Az lenne a kérdésem hogy lehet e valahogy teljesen resetelni az accot? Köszönöm.

-
ViharVadász
őstag
Ha lesz további pálya majd a játékban, tuti ki fogom próbálni
Örülnék mondjuk én is egy támogatói változatnak vagy esetleg IAP formájában reklám eltávolítást, mert bár végignézem a reklámokat szívesen, hogy támogassam a fejlesztőket, de nálam nem a játék, hanem a számomra iszonyat idegesítő vásárlós app reklámjai idéztek elő majdnem egy telefont a falhoz vágás produkciót.
Zenét meg Te tudod, hogy szeretnél e még hozzáadni, ez csak én vagyis csak egy személy véleménye. De hajrá, jó lesz ez! 
-
Rula
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszönöm, jó volt ezt olvasni!

A zenének majd utánanézek és megcsinálom majd, hogy más zene is szóljon, meg majd pályát/pályákat is csinálok majd. (Nekem amúgy eddig 4 halálos menet volt a rekordom.
) -
ViharVadász
őstag
A Level 6-nál kb már a hajamat téptem.
Jó játék. A grafikát imádom, a zene jó, mondjuk kár, hogy csak az az egy ismételődik mindenhol, de szívesen hallgattam egyébként. Olyan nyugtatós zene volt a kicsit sem nyugodt játékmenethez, mert az valami irdatlan nehéz szerintem.
198 halállal vergődtem át az összes pályát, az utolsónál már kb a fejem fájt az utolsó rohangáló ellenségektől.
Szép munka egyébként, remélem folytatod a játékfejlesztést, és megosztod velünk is.
-
Joccc07
addikt
Aki szeretne csatlakozni az Asphalt 9 Prohardver klubba az kérem jelezze. 1 hely felszabadult.
-
Rula
tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Hát, annyiban Mario szerű, hogy ugyan úgy platformert ugyebár
. Ebben mondjuk csak egy életed van, ha az ellenségekre ugrasz te halsz meg(nem úgy, mint a Marioban), ésss mondjuk ez direkt úgy csináltam, hogy mondjuk nehezebbek legyenek a pályák, de mivel rövidek, így lehetségesek. Prémium verzió helyett inkább egy 1 eurós hirdetés eltűntetőre gondoltam, mert olvastam olyanokat, hogy a Guglinak nem tetszik, hogy végülis ugyan az a két app, csak hirdetés nincs benne.(A 4.1-re még annyit, hogy nem tudtam mondjuk olyan eszközön tesztelni, de amíg nem írja senki olyan készülékről, hogy nem jó, addig hagyom)
-
Rula
tag
Sziasztok!
Nemrég megosztottam egy játékomat veletek ééés itt lenne egy másik. (Ezt régebben kezdtem, mint azt a kis játékocskát)
Platfox link
Egy platformer játék, amelyet direkt megpróbáltam viszonylag nehezebbre csinálni. (A "-Hardcore Platformer"-t azért tettem a nevébe, hátha így több ember találja meg
) Egy rókával játszik az ember.A lényeg pedig az, hogy mindegyik pályán összeszedjen 2db cseresznyét. Jelenleg 7 pályából áll, de szeretnék majd még több pályát is csinálni. Van benne halál számláló.
Ha ügyes az ember, akkor mondjuk kb. 3 perc alatt végig lehet játszani nagyon kevés halállal.
Pályák mellet majd még szeretnék hozzá csinálni achikat is, hátha az majd jobban vonza az embereket
Hirdetéseket tartalmaz
-
nyisziati
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Asphalt 8-ban ugyanez volt...

-
r0by
addikt
Még két napig ingyenes: Table Top Racing
-
Rigormortiis
veterán
Elbúcsúztam az Asphalt 9-től. A PvP nagyon nem fair, amúgy meg nagyon sokat kell grindelni egy-egy kocsiért vagy fejlesztésért. Viszont tényleg jól néz ki.
-
_stick_
őstag
Hali!
Ti milyen alkalmazást használtok játékaitok mentésére? (root mentest) -
ilyr
tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Lehet tévedtem és a cross-platform csak PS3 és PS Vita között volt... Ez esetben elnézést kérek...

-
icemad
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hajrá!
Pályát tudsz csinálni painttel is. -
mark!
őstag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
supportnak kell írni, nekem úgy sikerült az androidon megvett pályákkal steamen is játszani.
-
ElektrikusDE
senior tag
"amiket pályákat megveszel, azok működnek más platformokon is"
De jó lenne, de nem igy van.
Se a stream, se a windows, se az android áruházban vett pálya nem müködik a máshol.
Én elöször windowson vettem meg jó pár pályát, majd streamon, mivel csak úgy tudtam versenyezni, majd következne az android, itt már feladtam.
-
csadi0011
őstag
Szerintem ne próbáld ki.
Gondolom amit letoltesz app, az a játéknak az introjat tartalmazza video vagy valamilyen animált formában. Benyeled a kamureklámot és telepítesz egy haszontalan szenny appot. Visszatérsz a játékba és neked valamiért nem fog működni. A videoban valamilyen PC game remote alkalmazással játszanak, tehát a játék pc-n fut, ami telefonra stream-eli. Az csak be lett vágva.
Kainy-vel én is játszottam így sok játékkal. -
Sziasztok.
Valaki hallott már erről, esetleg ki is próbálta?
Need for Speed Underground 2 Android
A hozzászólások szerint működik!
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
kispe82
üzenetére
Into the dead
Menekülős zombis játék,döntögetve kell kerülgetni a zombikat,ha tudsz 1 kézzel döntögetni,akkor a másikkal a felvett fegyverek elsüthetők,kutya elküldhető stb,de külön célzás nincs,a képernyő közepére hat aminek kell.
A terep részben random generált és a zombik,felvehető dolgok helyei is,így nehezen megunható,van második része is,de még nem próbáltam.Swamp attack
Itt csak 1 képernyő van,ülsz a bal alsó sarokban,és onnan szedegeted le a jövőket,van bomba,ajándékcsomagok,stb,célozni itt sem kell,oda lősz,ahová böksz,lényegében 1 ujjas képernyőbökdösés,ez is érdekes.My talking Tom
Egy macsekot kell nevelgetni,etetni,sz-atni,simogatni,öltöztetni,de vicces,és van benne egy csomó minijáték.Például a Swamp attack is,tehát egymásra hatnak,jutalmak járnak,ha fent van mindkettő.Kicsit olyan félgyerekes,de mégsem dedós,szoktam játszogatni üres negyedóráimban.Zen pinball
nagyon jó flippereik vannak,de fizetősek,ilyen 300 körüli 1 asztal,de kipróbálni is ki lehet a cégtől többet.Ha bejön a flipper,szintén csak a 2 kar mozgatása. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Asphalt 9-nél a PROHARDVER klánban van még hely? Csatlakoznék.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Hát ez a The Walking Dead Our World...nálam eddig tartott...megúntam.

-
Danny365
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Izé, ki lehet kapcsolni a TouchDrive-ot. Lehet döntögetni, meg nyomkodni is a kanyarodáshoz.
-
jonnyjoker01
veterán
Na a rossz visszajelzések után mégis rávettem magam, hogy kipróbáljam az Asphalt 9-et... Hát istenem... Gyönyörű grafika, jó optimalizáció, kiváló zene

Ahogy megláttam a tutorialban hogy a kanyarodás automatikus. Áhhh, hagyjuk... Elszomorító, annyi potenciál lett volna benne. Casual játéknak se nevezhető már ez. Az alatt van.

Szerk. azért megértem miért 4.6 az értékelés. Sok ember inkább nyomkodja pár percet a telefont ha várakozik sorban vagy valami. Kár, hogy rendes gamerek nem kapnak androidra "AAA" játékokat manapság.
-
WhiteWalker
nagyúr
Jah, mond... Így ki is hagyom . Közbe felraktam , adtam 30 percet neki de nem győzött meg .
Del... -
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem, ez inkább SimCity. Már ha mond ez a név valamit.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valami mód vagy remény arra, hogy elfusson valahogy az ARK Mobile a telefonomon 2GB RAM-al? Nexus 5-m van.
Vagy esélytelen?
-
Bozek
nagyúr
Ha jól látom, megjelent a Pocket City. IAP nincs benne, viszont lett egy fizetős verzió is... Szóval ennyit arról, hogy ingyenes lesz. Persze értem a koncepciót, de a leírás szerint pár funkció nem elérhető a Free-ben.
-
kispe82
tag
Tudnátok olyan játékot ajánlani amiben csak döntögetni kell a tabot? Le van bénulva a kezem és az ujjam nem mozognak. Max 1-1 gombot tudok nyomni mindkét oldalon.
-
sith7
félisten
A Tekken nevű játékhoz van valahol valami leírás, vagy combo lista ?
Youtube - n olyan combokat csinálnak, hogy csak pislogok, de én csak alap ütéseket tudok bevinni, bármit csinálok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A latency elvileg csak 70ms.

)